Morsdag!

Shaa :) Kom just in från balkongen. Har legat och stekt i 3 timmar nu (och kollat på Honey<3). Men jag höll på att dö av hettan, så jag var tvungen att ta en paus.
Pappa är i Tibble och kollar när My graderar sig (sista brunbälte!!) och jag hoppas att det går bra för henne! Det gör det nog :)
När han kommer hem ska vi i alla fall till mamma och fira morsdag med grillning. Och såklart min cheesecake till efterrätt :D Så vi ska bara köpa lite jordgubbar att ha på den när vi åker.
Imorgon är det helvetets dag för mig kan jag ju bara säga! 8.20 ska jag till tandläkaren och borra :'( Och troligtvis missar jag ett matteprov i skolan då, så jag måste göra det efter skolan. 18.30 ska jag tillbaka till tandläkaren, men till en "tandhygienist" JAG KOMMER DÖÖÖ!

Baka baka liten kaka!

När jag satt ute i solen och läste blev jag jättesugen på att baka! Och eftersom det är morsdag imorgon (ingen glömmer väl det??) så tog jag fram en av mina bästa kokböcker (hahah!) och hittade ett recept på en av mina favoritdeserter! CHEESECAKE!<33
Jag gick ner och handlade lite grejer som jag behövde. Och så köpte jag en glass som redan är slukad :D
Men nu ska jag baka!


Ut i solen allihopa!

Jisses vilket fin väder det är! 30° på balkongen :D Härligt! Ska nog sätte mig ute i solen och läsa nu. Läser gulligaste boken i hela världen!! Marley och jag, så jäkla söt bok! Och Marley (en jobbig hund i boken) påminner om Pompe (våran hund) Så man får liksom tårar i ögonen när man läser!

Det här har jag på mig idag:

Bilder från vårshowen!

Ursäkta den dåliga kvalitén på många av bilderna, men det var lite svårt att ta bilder mot scenen pga. allt ljus... Och de första 5 bilderna har pappa tagit :)



© Minna Jegenberg

Paus i Vårshowen - hos Linnea!

Heej :) Nu har vi haft första föreställningen (genrep för mellanstadiet) och vid 6 ska vi tillbaka till Tibble för förälder-föreställningen. Min tränare kommer förresten :O Kul liksom! 
Nu är jag hos Linnea och chillar :D Ska snart gå ut och hoppa lite tror jag... Men skriver igen senare. 




EN DAG KVAR!!



Föreställningar imorgon 12.00 och 19.00 i Tibblesalen !


Torsdag!

Shaa :) Förlåt att det inte blev någon uppdatering igår, men jag gjorde illa mig på idrotten igen (inte ljumsken utan höftbenet, så jag fattar inte riktigt hur jag ska kunna ge allt på dansen imorgon..) så jag låg mest i sängen hela kvällen..
Idag är det torsdag, och det var många som var i Tibble idag och tränade. Så vi var inte så jättemånga i skolan idag. SKÖNT! (a) Vi "spelade" land och stad på franskan. Sen gjorde jag ett halsband på tekniken (morsdag-present) och på biologin masserade vi :D Skönt som fan! Vår bi/ke-lärare var tydligen massör i 5 år tidigare, så hon sa hur man skulle göra och så... :)
På lunchrasten pllattade jag Emelie's hår, under uppsikt av Philip, Freddi, Nanna, Michelle och Sara. Och eftersom min plattång äger så blev hennes hår helt platt och urtjusigt :)
Musiken idag var inställt eftersom Erling (lärare och mentor) är i Tibble och tränar och så.. Så vi slutade halv två! :D
Just nu är jag sur över två saker: Vädret (REGN!!!) och mitt höftben som är pain!


Dagens låt

Vet inte om jag tycker bäst om orginalet (första) eller covern (andra)
Men jag måste nog säga att orginalet är bättre. Men covern är totalt dansvänlig :D

 


Tisdag; utomhusfika och shopping :)

Shaa :) Tisdag idag så, och i största allmänhet är det ingen negativt med tisdagar. Så det har varit en rätt bra dag..
Förutom på samlingen då det var brandövning. Och det här var första gången ingen lärare hade avslöjat det innan. Så jag fick ju typ panik eller nåt :S Hatar sånt där!
Jag och Linnea blev förresten klara med vår cykeln på tekniken. Men med vissa hinder... Linnea tog nämligen lödpennan och råkade löda av en bit hår på henne xD
Haha, ajaa :P Efter skolan drog jag och Linnea till TBC och fikade. Vi köpte Chiquita-smoothie och munkar och satte oss på en sten i solen på "täby centrums baksida". Det var mysigt :)
Och jag köpte ett par svarta shorts på H&M (visste inte att jag fortfarande kom i ett par i stl 34 :O ). Det var verkligen något jag behövde! Och så fick jag ett par skor av pappa eftersom jag får värsta skavsåren av mina älskade ballerina :( Och ekonomisk som jag är så köpte jag dom på barnavdelningen, eftersom det fanns ett par exakt likadana som jag ville ha på både vuxen- och barnavdelningen. Men dom kostade 100kr mindre på barnavdelningen :D Och jag har stl 37 på alla mina skor, men dom här var jättestora då. Så det blev ett par 36or ;O


Måndag!

Shaa :D Är trött som fan idag, och vill ha sommarlov NUUU! Men allvarligt, det är typ 3veckor kvar. GALET! Och på fredag är det vårshow hela dagen, och nästa fredag drar jag till Barcelona i 5dagar. Så det är inte alls många vanliga skoldagar kvar!
Men jag har inte sovit alls i natt av en anledning... Så jag ska nog kolla på tv eller något nu :)
Och imorgon är det sovmorgon! :D Så jag kanske hinner med ett morgoninlägg?


Dagens låt


Avslutar vecka20 med tv!

Shasha! Det har varit en rätt lugn och skön dag idag. Jag satt ute i nästan 2timmar och läste i solen på balkongen :) Man börjar till och med se lite bikinilinje :O Men får man fråga sig vart det fina vädret tog vägen? Det regnar ju ute nu..!
Men nu är det Gossip Girl för min del. Och kanske lite historia?
Skriver igen imorgon.


Bakom kameran


Söndag

Ojojoj, det har varit sjukt dålig uppdatering den här helgen :O Inte bra.. Men ibland är man helt enkelt inte på humör för att blogga,
Idag ska jag plugga typ. Men jag ska till Stinsen med pappa om kanske en kvart.. Men det blir nog ett snabb-besök idag. Tror inte jag orkar vara där så länge. Men vi får se :)
Igår tog jag massa bilder. Så jag kanske slänger in några när jag kommer hem? Hinner inte det nu.. Måste göra i ordning mig!

PS: Stort grattis till storasyster som tog guld i Göteborgs Karate Cup! <33

Fredag,

Jag är ledsen att det inte blev något bloggande alls igår. Orkade helt enkelt inte..
Just nu kan jag inte sätta fingret på om jag mår bra eller inte.. Jag har inte sovit speciellt mycket heller, för jag vaknade varannan timme av att jag behövde dricka :S Och jag har inte heller ätit sen igår frukost eftersom jag bara mår illa..
Men egentligen mår jag ju bra.. Så det är väldigt skumt..
Får se om jag gör något speciellt idag,

Jag och Linnea är officiellt DÖDA!


Dagens låt

Den här låten skriker sommar enligt mig! Och en bonus är ju att man blir extremt glad av den!



hahah <3

LÅNGHELG!

Tjooobre :D Japp, jag är happyface idag! Det är ju nämligen 4 dagars-helg nu!!
Dagen förstördes ju delvis först av engelskaprov (gick väl rätt bra tror jag) och sedan av lunchen. Vi skulle nämligen få pannkakor, öttbullar och makaroner. Men sen tog både pannkakorna och köttbullarna slut. Och när vi skulle äta fick man antingen kebabgryta (helt okej iofs..) eller falukorv. Det är inte inte orättvist!
Men jag överlevde.. Och efter det hade vi idrott. Och jag sträckte ljumsken när vi spelade brännboll -.-
Och efter skolan åkte jag, Mathilda, Emelie och Anna till TBC och åt glass. Och sen åkte jag hem.
Vet inte vad jag ska göra idag riktigt.. Orkar inte dra iväg nånstans.. Så det blir väl lite film och så. Och vid nio är det ju Grey's Anatomy :D<3

Idag har jag det här på mig;

På tröjan står det: LOW LIFE IN HIGH HEELS :D

Måndag!

Hej allihopa! Min måndag började riktigt dåligt. Jag försov mig 30min och höll på att missa bussen. Och sen när jag kom till skolan var det också en ak som inte var så kul.. Men det är lite för privat (a) Det löste sig i alla fall rätt snabbt :)<3
Imorgon ska vi äta frukost på livskunskapen :D Så jag har köpt lite ätbara saker idag.. Får troligtvis skjuts till skolan dessutom, fast det är inte bestämt ;)
Efter skolan ska jag till TBC och köpa en tröja och kanske en chailatte? <3
Men just nu njuter jag bara av att inte ha några läxor tills imorgon. Och ett sånt här sällsynt tillfälle ska såklart firas med FILM!


Uppe på hästryggen!

Heej folk<3 Nu är jag tillbaka från Anna (eller jag va hos mamma ett tag efter det). Och jag måste säga att det var ett av de mysigaste ställena jag någonsin varit på! Och hennes häst Dama var ju bara för söt!! Men hon blev halt, så jag fick rida på en annan trevlig häst :)
<3

Ibland vill jag bara stänga av min hjärna -.-

Vet ni vilken låt jag har i mitt huvud just nu? Japp , troligtvis den mest meningslösa sång i ESC:s historia!
Fattar ni hur irriterande det här är på en skala?? JAG DÖÖR!



Det enda positiva med den här låten är enligt mig färgerna på dansarnas kläder..

Brand och seger för Norge!

Jag vaknade någon gång i natt, runt 2-3 kanske.. Och då kunde jag knappt andas för att det luktade brandrök i mitt rum. PANIK! Så jag gick iväg och sa det till pappa (för säkerhets skull). Man kan fortfarande se rök-dimma om man kollar utanför huset. Men det var inte så jättenära det hade brunnit. Det hade varit en jättebrand i Hagby ;S
Jag är riktigt glad att det inte var så nära här! Men hur som helst så kan jag fortfarande knappt vara i mitt rum. Eftersom jag alltid har förstret öppet så luktar det värst i mitt rum -.- Riktigt skabb! Så jag har hängt t mina lakan och så, och flyttat ut till vardagsrummet :)
Idag ska jag till Anna<3 Ska träffa hennes häst kanske :D Och så kanske vi ska göra ett bildarbete som ska vara klart på tisdag. Men hon ska på gudstjänst vid 11, så det blir om några timmar. Innan ska jag duscha, plugga och lyssna på musik (: Förresten, tycker ni att det var bra eller dåligt att Alexander Rybak och Norge vann ESC? Jag tycker att det var riktigt bra! Synd bara att Sverige jämt ska skicka sånna skumma låtar -.- Liksom 21:a plats?! Det är inte okej!
Får se om jag bloggar innan jag åker, annars blir det lite senare idag.

ESC!

Hej folk. Ledsen att det blev lite pessimist-inlägg tidigare.. Har det lite jobbigt just nu bara..
Men skit i det nu.
Just nu sitter jag och kollar på Robinson med älskade lillebror<3 Och sen drar äntligen Eurovision song contest igång! Och det är alltså nu jag ska svika Sverige. Jag hejar på Alexander Rybak som tävlar för Norge ;D<33 Men är det bara jag som tycker att de bästa bidragen i år är från Norden? För både Danmark och Island är två andra favoriter i år!


NORGE: Alexander Rybak - Fairytale


DANMARK: Brinck - Believe again


ISLAND: Johanna Guorun - Is it true?


Det här är för övrigt mitt 500:de inlägg i bloggen :D

FANFANFAN!


Duvetvemduär!

Jag hoppas att du fattar att jag ger upp snart!

Det är kul med människor som bjuder på sig själva!

Det här har jag på mig idag;


Lördag = Lördagsgodis?

Hallå sötnosar :) Lördag idag, och jag njuter av ledigheten! Det har ju varit en rätt jobbig vecka.. Vi hade fyra prov (Fast vi egentligen bara får ha 2st/vecka??)
Men nu är det helg och det firade jag genom att sova till 11 :D Skönt som fan! Och det är rätt länge för att vara jag ;O
Vid 12 kom mamma och så åkte vi till Ica Maxi och handlade. Och jag fick lördagsgodis :D Det är ju faktiskt ännu en fördel med lördag. Godis alltså.. Eller tycker ni att man "växer ifrån" hela grejen med lördagsgodis? Det tycker inte jag! Det är ju en jättebra ursäkt att inte äta så mycket godis i veckan, utan kanske bara på helgen :) Jag menar det; Personen som kom på lördagsgodis var ett geni!


Reklam-inlägg -.-

Jag vet att många tycker att såna här "gratissidor" är allmänt jobbiga. Och jag kan nog egentligen hålla med om det. Med ett undantag; Gratismode.se.
Det är superlätt att samla poäng och så. Och såklart helt gratis :D

 
Klicka på bilden för att bli medlem nu!

PS: Min blogg är inte direkt någon reklamblogg, men förlåt om ni tycker att såna här inlägg är tråkiga och onödiga. Kommentera gärna det i så fall!


HEEEELG!!

Hejhopp :) Haft en bra dag? Min fredag har väl varit okej (Jag gick till skolan idag,,) .. Vi hade inget prov i alla fall, fast vi egentligen skulle haft hemkunskapsprov. Men det var bara muntligt, så det gick bra.
Efter skolan åkte jag, emelie och linnea till TBC. Vi åt den där nya McFlurryn på donken.. Typ Marängswiss.. Jag vet inte om jag kan rekommendera den direkt :P
Ajaa, pallar inte skriva mer nu (a)

Sjukling!

Hejdär allihopa :)
Det har varit lite dålig uppdatering några dagar nu, och det beror på att jag är sjuk -.- Har galet ont i halsen och huvudet. Men passar på att skriva lite nu iaf, eftersom jag just tagit en verktablett...
Jag gick på två lektioner i more. För först hade vi franskaprov som jag inte ville missa, och efter det var det teknik som jag var med på eftersom jag och Linnea aldrig skulle hunnit klart annars.
Vet inte om jag ska gå imorgon.. Hoppas det! Vill inte missa mer!
ha det bäst<3

Dagens låtar

Ikväll är det ju dags för semifinal i ESC. Och här är mina favoriter i år!

NORGE!


FINLAND!


(Jag vet att jag har lagt in båda tidigare..)

Helseriös tisdag; NAAT! :D

Hejdär allihopa :) Idag är det tisdag dårå.. Och i största allmänhet gillar jag tisdagar. I alla fall efter lunch.  Vi har teknik (just nu  bygger vi miniatyr-cyklar) och sen har vi bild! (Och idag har jag billd på vårt konstverk :D


Kreativ som fan!!


Hår under armarna - by Linnea -.- <3


Darth Emelie hade dålig dag: Papémachéade sin hand och hoppade ner
i en papperkorg men en låda på huvudet... (?)


Linneas fot i papémaché


Gammal bilduppgift (GAV MIG MVG OFC!)


Anna :) <3


Tisdag morgon!

Godmorgon sötnosar :) Sovit gott? Det har jag gjort. Sov ju dessutom lite längre idag, så det var ju väldigt skönt!
Men nu borde jag ringa Linnea och sen äta frukost. Jag vet faktiskt inte ens när min buss går :O
Ha en bra dag! <3


Måndag

Hallå :) Måndag idag. Och som vanligt väldigt svårt att komma upp ur sängen på morgonen. Speciellt när pappa säger "Jag är ledig idag!". Men det är faktiskt inte alls långt kvar till sommarlovet nu ju! Så det är ju trevligt. Och om mindre än en månad ska vi ju till Barcelona!!
Men nu ska jag plugga franska! Jag skriver innan skolan imorgon, jag börjar nämligen 9.30 :D<33

Men först; Dagens låt. (Låten som Fanny och Ruffe dansar till på vårshowen)


Helg-slutet: tv och plugg

Snart börjar One Tree Hill, så det ska jag såklart kolla på. Och efter det bär det av till Upper East Side.
Kommer nog plugga lite medan jag kollar.. :P


Just nu lufsar jag runt i det här


Nya nagellacken! <3


Konfirmations-hälsningar.

Dagens låt


Söndag,

Halloj. Festhögmesan drog ut på tiden, så jag skippade fikat efter (missade jag nåt?) och sprang iväg till mamma, pappa, lillebror och mormor som var på Melanders. Mormor åkte tillbaka till Oscarshamn redan vid två, det var därför som det blev lite stressigt och så.. För vi kommer inte träffa henne förrän sommarlovet troligtvis..
Var i TBC en sväng tidigare och köpte två heta nagellack som ska målas på strax.
Just nu har jag precis skrivit klart mitt dödsbrev (so-läxa till imorgon. Man skulle skriva som om man visste att man skulle dö i giljotinen imorgon...) Nu ska jag nog plugga svenska och lite franska. Vi har prov i båda nu i veckan. Och så ska jag nog träna lite på dansen lite också.. Glömmer vissa delar ibland xD
Men nu ska jag plugga och lyssna på musik :D

Se Upp För Dårarna!

Imorgon ska jag gå på festmessa i Tibble vid 11. Vi ska få tårta :D . Efter det ska jag, pappa, mamma, mormor och lillebror äta lunch nånstans.. Och när jag kommer hem måste jag plugga massa!
Så det blir kanske lite dålig uppdatering då.. Men vi får se.
Nu ska jag i alla fall kolla på Se Upp För Dårarna som går på 4:an.


Jag får nog lära mig att leva utan dig.

Våruppvisning och konfirmation!

Herregud alltså! Jag är så himla stolt över mig själv! Jag vet att det låter egotrippat, men faktiskt sant!
På gymnastikuppvisningen så skulle vi förträna i 10min.. Men det var någon annan grupp som tränade på tumblingen, så vi fick inte göra det -.- Ajaa, sen var vi nummer2. Och då hade vi långmatta. Det är ju min starka sida, och det gick bra!
Sen var vi nummer11 också. Då hade vi hopp... Jag har gått på gymnastik i ca 3 år, men jag kan fortfarande inte göra en fin frivolt.. Fast det beror faktiskt inte på mig, utan att vi har aldrig haft en bra tränare (förrän den här terminen). Men tro det eller ej, båda mina frivolter blev rätt hyfsade. Jag kom runt och landade på fötterna i alla fall :D
Och man kan väl inte säga så mycket om konfirmationen... Vi avslutade med en "Bengt" innan vi gick hem.. Jag kommer sakna det!!! <33 Sen åkte vi hem och grillade entrecote och åt jordgubbar till efterrätt <3

Nu kommer bilder från dagen. Ni märker när det är bilder från uppvisningen (Charter-tema) och när det är bilder från konfirmationen.



En stor dag imorgon!

Jag kommer att åka iväg till Tibble redan halv 10 imorgon. Vi ska träna innan uppvisningen, och förhoppningsvis kan vi träna så att vi kan köra på tumbling!
Efter uppvisningen (som slutar lite innan halv 1) så ska jag hem till mamma tror jag. Sen ska jag vara tillbaka i Tibble halv 3, och själva konfirmationsmässan börjar 3.
Med andra ord kommer jag att ha fullt upp imorgon, så det blir antagligen ingen bloggning.
Men bilder kommer på söndag!


Bild från Mathilda <3 Och ja, det är jag på bilden :)


Jag köpte en parfym idag


Såhär fin ska jag vara imorgon!

Det här ska jag ha på mig på gymnastikuppvisningen imorgon. Det är för övrigt i Tibble-hallen 11-12.30 :) Så kom gärna och kolla när jag gör bort mig :D


Haha, ser fett wannabe ut på bilden xD

Dans-video från idag! :D


Fredag!

Hejdär folks :) Ledsen för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna.. Men det har faktiskt varit total stress-kaos med konfirmation, träning och skola..!
Efter skolan idag så åkte jag, pappa, mormor och Martin till TBC för vi skulle handla mat och sånt eftersom jag konfirmeras imorrn (!!!!!) Och sen fick jag en konfirmations-present av pappa. Fast jag får den imorgon.. Och ni får veta vad det är då :)
Efter det träffade jag Linnea, Emelie och Anna. Fst Anna åkte hem direkt... "/ <3
Men vi köpte i alla fall Ben and Jerry's och gick till nån gräsmatta med en sten som vi satte oss på :)
Och jag behöver inte berätta så mycket mer än: trötthet + sockerkick =  EXTREM FLUMMIGHET!


Stressig lördag!?

Jag tror inte att jag kommer hinna blogga något alls imorgon. För jag ska till mamma efter skolan, och då måste jag verkligen plugga! Vi har engelskaprov på torsdag.. Och 18.00 har vi fotografering och "genrep" på konfan.
Jag ska ju konfirmeras nu på lördag! Paniiiiik! :O
Jag har gymnastikuppvisning  i Tibble vid 11 då också.. Så det blir antagligen rätt stressigt.. Fast jag konfirmeras inte förrän 15.00.
Men nu ska jag duscha och sen blir det SO-plugg och Ugly Betty <3


Dagens låt


Tisdag

Hallojsan :D Idag var det faktiskt lite bättre väder. I alla fall på förmiddagen...
Det hände väl inget speciellt idag.. Hade matteprov på morgonen som var svårt "/ Och  på tekniken började vi löda cyklar xD Fiint det kommer bli känner jag! Och jag kommer inte få mvg på det här (Det är jag säker på!) och då kommer inte jag att få behålla mitt mvg i slutet av åttan ;O Kul.. -.-
Men jag fick vg på fysikprovet som vi hade för ett tag sen :D Så det va ju jäkligt najs :)
Bilden var ju totalt flummig :) Jag, Anna och Linnea är nästan klara med Tavlan I 3D. Man kan säga väldigt mycket om den, men en sak är säker: Det är såååå kreativt gjord!! (Bild imorgon??)
Efter bilden, när jag skulle hem, så regnade och det var jättekallt. Jag, Linnea och Emelie ställde oss utanför skolan och flummade lite till :) Och när jag gick till busshållplatsen så frös jag ihjäl -.-
När jag kom hem tog jag på mig massa mjukiskläder och så gjorde jag varm choklad med vispgrädde (a) Ohyes, jag är fett nyttig!


Inför Eurovision Song Contest

Just nu sitter jag och kollar på inför ESC och chattar med Linnea och kommenterar alla bidrag :)
Serbiens bidrag dödade mig och Linnea! Speciellt snubbens hår!


Amatörbilder by Minna!

Döm mig inte! Jag är som sagt amatör!




© Minna Jegenberg

"Bara-ligga-kvar-i-sängen-och-sova-hela-dagen"-dag!

Bonjour gottfolk! :D
Idag var en typsik sån där "bara-ligga-kvar-i-sängen-och-sova-hela-dagen"-dag. Jag kunde liksom höra regnet utanför mitt förster när jag vaknade. Vill man gå upp då? Svar nej!
Men efter två znoozers gick jag upp och klädde mig efter mitt humör. Halvtrist, mörkt och varmt. Hade dessutom min regnjacka idag, och jag kan ju bara säga att folk stirrade på mig (Eller gjorde dom??) Hur som helst så ser jag ut som ett tält i den jackan!
Men svenskan idag var ju "rolig". Eller den var rolig. Vi pratade om bion vi såg förra veckan (Fighter). Och så skulle man skriva frågor och positiva&negativa saker om filmen. Och då var det någon som hade skrivit på frågor: Kan man få Emils nummer? Och samtidigt så hade Emelie sagt något om Åmar som var nån annan snubbe i filmen. Och då sa jag "HAN ÄR MIN!" Och jag menade då Emil (Gryyymt söt!), men Emelie trodde att jag menade Åmar* (Skabbig, lång, spinkig, ful sak) Så då typ dog vi av garv. Och alla kollade på oss, och jag var jätteröd i ansiktet (!!!) Så nu vet allihopa i 8A varför jag och Emelie såg ut som tomater.

Today i'm wearing this:

Det är förresten älgar på mina strumpor :D


Movietime :)

Snart börjar Dreamgirls på som är en av de bästa filmer jag någonsin sett! Så den ska jag såklart se. Hittade lite frukt i köket som jag ska knapra på medan jag kollar.
Om ni inte har nåt bättre för er kan ni ju alltid kolla? Den går i och för sig på 4:an, så det blir en jättepaus med nyheter om en halvtimme.. -.-


Dagens låt


Dansen till vårshowen är äntligen klar!!

Hello :)
Det har varit lite dålig uppdatering idag känner jag, men jag har faktiskt haft fullt upp hela dagen.
Det började med att pappa hade "missuppfattat" när han skulle väcka mig idag (Och jaa, jag pallar inte ens ställa klockan) så han väckte mig 10 istället för 9 -.- Jättebra liksom, eftersom jag skulle vara hos Linnea runt halv 11..
Vi blev i alla fall klara med dansen till vårshowen idag! :D Äntligen säger jag bara!
Vid kvart över fyra kom pappa med cykel och allt. För vi skulle nämligen cykla tillbaka till Skarpäng (från Viggbyholm) Och nej, det är inte så jättelångt (det tar ca 30min) Men det va typ 25° ute och stekande sol, och från halva vägen är det uppförsbacke -.-
Men nu ska jag sluta klaga :D Motion är faktiskt bara bra ... (?)


Jag har gått runt i lufsar-kläder sen jag kom hem från mamma :)

Humorgalan!

Nu är det Humorgalan och Ben and Jerry's som gäller för min del.


© Minna Jegenberg

Bild från förra sommaren..

Längtar tillbaka! <3


Fyfasiken vad spinkig man var...

Förstamaj : Jag snodde pappas systemkamera!

Hejdär :) Imorse låg jag kvar i sängen till halv1 :D Sååå underbart! Men sen kom pappa och tvingade upp mig eftersom vi skulle till Norrviken till farmors grav. Hon skulle nämligen fyllt 79år idag<3
Efter det åkte vi hem till mamma ett tag, och när vi kom tillbaka hit så satte jag på mig bikini och gick ut på balkongen och solade och kollade på Twilight. Man måste ju börja med solbrännan i god tid!
När jag gick in så kom jag på att jag kunde låna pappas systemkamera och fota lite. Han använder den inte så ofta, så nu får jag istället fota med den :D (Kanske lite finare Dagens-Outfit-Bilder?) Han har en Nikon D70..


Bilder från valborg


© Minna Jegenberg

RSS 2.0