Packa upp, packa om

Jag hann vara hemma två nätter efter vår roadtrip genom Norge innan jag var tvungen att packa om väskan. Jag hann i alla fall träffa lite folk i mellanlandningen hemma, och min älskling kom hem igår kväll så jag hann träffa honom några timmar också. Det var väldigt bra, ytterligare tio dagar utan att få träffa honom hade inte varit bra alls.. Nu sitter vi i bilen påväg mot Oskarshamn, och om två dagar blir det Karlskrona/Sturkö i en vecka. Hade varit skönt att vara hemma lite mer, men samtidigt kommer jag ju att vara hemma resten av året sen. Men ja, det känns inte jättebra kanske pga vissa omständigheter. Får se om jag slänger upp lite bilder från Norge framöver.


Roadtrip

Imorgon åker jag iväg på vår årliga roadtrip. Förra året blev det Norrland, och nu blir det Norge. Övernattningar i Hamar, Ålesund, Trondheim och sista natten i Östersund. Vi kommer att åka förbi massa otroligt vackra bilder så jag har lagom höga förväntningar på att ha med mig lite bra bilder tillbaka sen!

Bilder från förra året. 

Måndag 9/7

Firande av pappas födelsedag och två månader med min fina pojke <3


Photoshoot

Hade en liten foto/shopping-dag med Annie igår. Sommar-rea är ju ganska trevligt faktiskt! Men vi har nog kommit fram till att ingen av oss ska bli modeller. Majoriteten av bilden var ju rätt.. intressanta ;)
Superhärligt väder idag i alla fall! Jag och min fina ska väl sticka iväg till stranden eller så när han kommer. Sen blir det eventuellt Tomas Andersson Wij på Grönan ikväll, vi får se.


RSS 2.0