Sommarlov?

Jag jobbade i måndags och tisdags, och fixade därmed dessutom sommarjobb (hehe fem dagar men i alla fall). Lägret gick jättebra och alla små tjejer är så himla söta, eller ja, dom flesta...
Resten av lovet ska jag väl bara njuta av det underbara vädret med familj och vänner. Det är 20 grader ute nu, GALET! Det känns typ som sommarlov! 
Imorgon fyller lillebror 12 så då tillbringas dagen i Skarpäng. Jag bakade nån tårta till honom idag.. Hehe den blev lite halvskum men det ser god ut i alla fall :D

Jag i söndags, tagen av Anna <3

Ingen sovmorgon för mig imorgon

Dagen spenderades med finaste Anna i Täby, handlade en del grejer (spontanshoppning ftw!) och fotade massa. Men bilderna på Annas kamera har tydligen försvunnit.. Oteknisk tjej.
Imorgon blir det tidig morgon för mig (ska ta en tidigare buss än jag gör på vardagar) eftersom jag jobbar imorgon och på tisdag. Tränare på ett gymnastikläger för barn mellan 5 och 8 år. Superkul och - hehe - lättförtjänta pengar! Efter lägret ska vi träna i tre timmar, TAGGA!
Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att jag kommer upp imorgon trots att min hjärna är inställd på lov-mode...


Utomhusträning idag

En till dag med helt underbart väder, och vi ska ha utomhusträning idag. Superskönt och ett säkert tecken på att det verkligen är vår!
Ikväll blir det familjemiddag (minus syster) och imorgon ska jag ut och fota/träna med Anna! <3

PÅSKLOV!

Idag hade jag mina sista lektioner på 10 dagar. Gud så skönt med lov nu! Det kommer riktigt lägligt! Efter lovet drar dock alla nationella och slutprov igång vilket inte känns riktigt lika bra...
Igår innan träningen med alla små gymnaster började så fotade jag och Anna ute i det fina vårvädret. Det blev en del bra bilder faktiskt, och det var helt underbart att träna ute på gräsmattan för första gången i år!

Jag igår, fotad av: Anna

Aktivitetsdag!

Idag har vi aktivitetsdag, men ingen lärare orkade fixa någon aktivitet till oss så vi är lediga! Det är ju inget man klagar över direkt, lite onödigt att gå en dag imorgon bara innan påsklovet.. 
Idag ska jag i alla fall skriva klart en samhällskunskapsuppgift som ska vara inlämnad imorgon (kanske sätter mig på balkongen i solen till och med, det vore ju inte helt fel!). Senare ska jag till Täby och träna lite med Anna innan alla mini-gymnaster invaderar Byäng. Bara några få gånger innan Täby GF:s stora våruppvisning (8 maj) nu, så vi måste se till att spika alla varv!


Vårbilder!

© Minna Jegenberg

Dagens låt!

Åh, sommar...


Matthew Morrison - Summer Rain

Underbar fredag!

Fredag idag, och man fick ett trevligt uppvaknande med att solen lyste in genom fönstret! Underbart! 
Nu ska jag strax dra till skolan för att ha en lektion, lite ovärt bara.. Efter det ska jag och Anna bli masserade, och sen ska jag hem och packa eftersom jag ska bo hos mami i helgen.
Ge mig sommar!

Rätt soft vecka!

Den här veckan har varit extremt soft för mig! Var hemma från skolan i måndags och tisdags och gick idag och igår, trots att jag fortfarande är förkyld. Imorgon har jag en lektion på morgonen, och sen ska jag och Anna få massage! :D Typ hur skönt som helst! 
Nu sitter jag i alla fall med Anna i Byäng. Om 40min kommer massa barn hit.. Kan inte säga att jag är så himla taggad på att vara tränare just idag faktiskt, menmen.. 
Nu ska vi träna fristående!

Är man sjuk så är man.


Sjukling

Hey!

Klippte håret igår. Superkort (enligt mig) och saknar verkligen mitt gamla hår just nu.. 
Jag har blivit sjuk också - yeey. Min hals är helt död och mitt huvud känns som det har blivit körd i en matberedare...
Kollade på en grym film idag dock, The Reader. Rekommenderas varmt, sjukt bra!


RSS 2.0