Ahhh! Prov imorrn!

Herregud asså! Jag har franskaprov imorrn. Det känns typ som jag inte kan nånting alls. Jag menar det, jag kommer få ig!
Men idag hade jag bara tre lektioner, det va väldans skönt faktiskt. Inga roliga dock, men i alla fall.
Efter skolan drog jag, Mathilda och Linnéa (8c) till täbban för att göra den där undersökningen på syslöjden. Vi trodde att den tygaffären som låg vid bion förut fortfarande låg kvar där, men den hade tydligen stängt. Så vi gick till nån affär lite utanför, och hon som jobbade där försökte hjälpa oss med hur mycket tyg vi skulle ha och så, och vi typ fattade ingenting av vad hon snackade om x) Haha, flumm :P Dessutom hade dom inte dragkedjor där :S Det va ju lite konstigt kan man tycka...
Sen gick Linnéa hem och jag och Tilluz drog till donken och käkade en rejäl supernyttig mellis. Det va några tjejer som va kanske nåt år äldre än oss som satt och pekade och skrattade åt oss, man ba hallå?? Om ni vill snacka skit om oss kan ni väl i alla fall göra det lite diskret?!
Nu måste jag verkligen fortsätta plugga.
Kommer troligtvis inte skriva mer idag eftersom jag har konfa till nio, och sen ska jag kolla på säsongsstarten av Desperate Housewives. Pusshej <3

Sovmorgon.

Godmorgon,sovit gott? Jag har välovit sådär, det va jättekallt i mitt rum x)
Vi har lite sovmorgon idag :D Fan va skönt asså, är ju - som jag sagt massa med gånger - väldigt trött på skolan just nu. Dessutom har vi snart 4 prov som man måste plugga som in i helvete till om man inte vill bli sopgubbe! Två av dom proven är lixom i dom ämnerna som det går sämst i just nu, fysik och SO. Jaja, vi får hoppas på det bästa (dvs att jag över huvud taget blir godkänd..)
Måste skynda mej nu, har inte gjort mej i ordning och bussen går om 45min <33


Stress imorrn.

Nu har jag suttit och stenpluggat (mest på fysiken) i 2,5 timmar. Nu orkar jag inte mer! Dessutom känner jag mej ganska säker faktiskt :O Men det är på fysiken,, franskan kommer gå åt helvete!
Men jag har kommit på en jättebra studieteknik: Man får ju ett papper med det man ska kunna, och så sätter man på en superdålig låt, och när man kan svaret/kan frågan "utantill" så får man byta till en bra låt :D Haha, det funkar på mej i alla fall. Man kan ju oxå prova med att man får ta en godis när man kan svaret, men det funkar inte på mej, för jag äter upp allt innan jag ens har börjat plugga (a) x)
Nu har jag planerat att bara softa resten av kvällen. Det kommer säkert inte bli så, utan jag kommer nog plugga mer franska men i alla fall. Igår satt jag uppe med fysiken till halv tolv. Det är ingen bra studieteknik.
Vi får se om jag kommer hinna skriva imorr. Kommer ha det lite stressigt, för vi slutar 13.20 (jag vet, det är inte alls sent) men efter ska jag och Tildah till täbban och göra en läxa till syslöjden. Man ska ta reda på hur mycket en viss tröja kostar, och sen kolla hur mycker det kostar att göra en sån. Tråååk! Men i alla fall, sen måste jag typ skynda mej hem och käka pch plugga och sen har jag ju konfa halv sju till nio. Men jag ska i alla fall försöka hinna med ett litet inlägg. <3


Så här ser mitt skrivbord ut just nu.

Plugg, chatt, tv och te.

Hejpåeralla. Hur var er dag? Min va väl sådär. Hade som sagt inga roliga lektioner, bara svenska. Dessutom hade vi 4 lektioner innan lunch idag, då är man liksom död på den sista av dom! Men på dansen fick vi reda på en bra grej, vi kommer inte ha nån dans nästa vecka, så då slutar jag 12.15 :D Det är ju lite najs.
Just nu sitter jag och chattar, kollar på One tree hill, dricker te och tränar franska x) Bra kombination, right?
Jag gjorde en nyttighetsmellis idag, så jag känner mej riktigt duktig :) En jordgubbssmothie (utan socker ofc) Den blec jättegod faktiskt  <3


Vet inte riktigt vrf den blev så mörk.. menmen :)

Måste kila, skriver senare <3

Skyndaskynda.

Ett kort sista inlägg för idag bara. Måste hinna duscha innan Coyote Ugly börjar (kanal5 kl.20.00) Den är jättebra faktiskt.
Men jag skriver när jag kommer hem imorrn. Slutar nån gång vid 2, så det är ju skönt. Vi har iofs inga roliga lektioner imorrn. Bara svenska, och dansen skulle egentligen oxå vart kul, men vi ska bara skriva imorrn.
Hoppas vecka 40 börjar bra för alla. <3 (OMG, bara 12 veckor kvar på året :O )


Dagens låt.

P!nk med So what <33


OTH och plugg.

Hejhej. Det va riktigt kul hos Lenna tidigare. Maria va ju där oxå, haha. Det va massa flumm :D <3
Och jag cyklade faktiskt dit ;O Jag vet, jag är oxå chockad! Men det va inte såå långt faktiskt.. Det tog ungnefär 45min, men jag cyklar rätt segt (a) Känner att jag faktiskt fattar en del på fysiken nu. så förhoppningsvis får jag kanske godkänt i alla fall :)
Just nu sitter jag och kollar på One tree hill. OMG !! Så jäkla spännande nu asså! Och så tränar jag lite på franskan...
Och jag kom på en grej just. Inte kul alls... Jag har basträtt på konfan på tisdag halv sju. Och det är typ precis då både sesongsstarten av Ugly Betty och Desperate housewives är ! Och jag kommer missa båda! :'(
Har verkligen ingen lust att gå till skolan imorrn. Men vi slutar ganska tidigt, så det är ju skönt.

Uppdatering om idag.

Nu har jag pratat med Lenna. Jag skulle va där vid ett elr nåt. Och jag ska cykla dit, men jag glömde fråga om hon kunde möta mej nånstans. Får försöka få tag på henne igen.

Gamla godingar.

God morgon. Är det bara jag som tycker att gårdagen gick väldigt snabbt? Det är ju lixom södag redan, åhh ! Skola imorrn. Jag är verkligen jättetrött på skolan just nu. Dessutom har vi ju två prov i veckan. Så kommer nog plugga en hel del idag!
Men idag ska jag åka till Linnea och plugga fysik, eftersom jag inte fattar nåt av det. Tror till och med att jag ska vara lite hälsosam och cykla dit. Problemet är bara att jag inte hittar till 100% dit. Haha x) Får väl be Lens och möta mej nånstans.
Har just kollat på Hannah Montana (a) Nu sitter jag bara vid datan och lyssnar på sån där musik som man lyssnade på när man va sådär 10 år.
Vem kommer inte ihåg t.ex den här låten me Britney Spears som man typ knarkade för några år sen?



...Eller "om du var min" med Caramell?

 

Haha, jag kommer ihåg när alla sprang runt och gjorde Las ketchup song-dansen.


Fin bild.

Såg en bild på en kompis pea just. Det va något med den som gjorde att jag gillade den väldigt mkt. Det är inte överdrivet fin eller nåt. Men något gör som sagt att jag gillar den.


Den är lixom "fin" på nåt konstigt sett som jag inte riktigt vet vad...

Vad tycker ni om den?

Film och mys nu.

Gaah, det är ju fullkomligt värdelöst att bara sitta vid datan och nörda en lördagkväll! Känner mej fett deppig, har så trååk!
Funderar på att kolla på nån film... Men nästan alla filmer är hos mamma, så i så fall blir det Stolthet och fördom. Har iofs inga problem med att kolla på den... Jaa, tror faktiskt jag gör det.
Just nu sitter jag bara och chattar med Philip. Haha, han vill at jag ska cama, men jag vill nt det (eller snarare orkar nt..) och han tror att det är av en helt annan anledning:


Yammi.

Tjena :) Nu har jag suttit och pluggat franska i nästan 2 timmar så jag har tagit en paus och nu sitter jag och lyssnar på musik och smaskar på pimpim (a) Fick två påsar av mamma när vi handlade. <3


 Vilket är ditt favoritgodis ?

Vettefan vad jag ska hitta på resten av dagen. Jag orkar inte direkt sitta och plugga hela dan elr nåt... Och Cissi ska va me Agapi.
Hoppas det kommer upp nåt kul :) <3


dagens låt.

Här kommer dagens låt som idag är Agnes nya låt On and on. Man blir lixom glad av den ^^,  Vad tycker du ?


massa plugg idag.

Hejhej, fett skönt med helg asså! Idag måste jag i och för sej plugga massor! Har 2 prov nästa vecka, franska och fysik. En sak är säker, jag kommer på ett stort ig på fysikprovet! Fattar verkligen ingenting av det vi håller på med just nu. Linnea skulle egentligen hjälpa mej med det idag, men hon skulle hjälpa Maria imorrn, så då hjälper hon båda samtidigt ist :) Man fattar i alla fall när Lens förklarar, det gör man inte när Carina gör det ! Det kommer nog bli bra.
Mer idag då ... Om ett tag ska jag träffa Cecilia innan hon drar till sin match. Sen ska jag hänga med mamma och storhandla på Ica Maxi.
Sen får vi se vad som händer.

Shopping idag.

Hejsan, jag hann inte skriva nåt igår pga att jag hade träning nästn direkt efter skolan, sen va jah med Cissan när jag kom hem.
Men det hände i alla fall inget speciellt i skolan igår. Jag hade ju gympa typ en timme efter att jag hade kommit hem från skolan, så jag skyndade mej med läxorna och så käkade jah. Pappa kunde som tur va skjutsa mej (a) Det va riktigt kul, massa styrka och stretch :) Sen tränade vi lite handvolter och handstående oxå ;) Haha, Anna och jag har seriöst skitkul på träningarna. Garvar åt helt knasiga grejor :D <3
Idag hade vi biologi som första ämne. Inget kul hände väl där... Sen hade vi hemkunskap. Och där fick jag och Emma bekräftat att världen är liten! Jag frågade Emma vad hon skulle göra efter skolan, hon ba "jag ska träffa en kompis i täbban som heter Adrian". Heh, och lite på skoj sa jag då att jag kände honom (för jag känner faktiskt en som heter det..) och hon ba "jahaa, går han i nån skola i typ hägernäs och bor nånstans vid vallentuna?" Och då börjar jag bli lite fundersam... För han gör det! Men sen pratade vi inte mer om dt, utan hon satt och matade mej med brödet som hon egentligen skulle bjuda klassen på idag x) Men jag hade förstås inget emot det (a)
Efter hemkunskapen hade vi mattetråk! Fyfan asså, hatar verkligen det ämnet! Okej, kanske läraren mer än själva ämnet menmen...
Sen hade vi lunch. Det blev pannkakor! :D Och idag åt vi lite tidigare än flera av klasserna så maten räckte faktiskt till oss :)
So efter det... Rätt soft lektion, man satt bara och lyssnade på 4 grupper som redovisade om Täby runt-cyklingen. Och en grupp (Hanna, Anna och Julia) bjöd på kakor då :) <3 Då blir det genast lite roligare.
Efter skolan hänkade jag med Emelie och Linnea till täbban eftersom jag är skyldig som varsin glass. så vi spatserade runt där ett tag, och jag köpte en halsduk och ett par vantar.


Halsduk - H&M 129 kr

Vantar - Åhléns 79 kr

Om jag får säga det själv är jag väldigt nöjd med dagens inköp. Det va dessutom längesen jag köpte åt till mej själv nu.. Lite besviken för att jag inte hittade några strumpbyxor i rätt färg och storlek bara.
Nu tillbaka till det där med att världen faktiskt är liten. Jag fick ett sms från Emma just där det stod att det va den Adrian som jag känner. Hon hade frågat x) Haha, så nu är det vetenskapligt bevisat: Världen är liten!

Här kommer lite bilder som jag har tagit dom senasta dagarna.






Nu ska jag kolla på Eldorado med lillebror <3

Skoljoggen = min död?

Hejhej. Fan vilken dag asså. Okej, den största delen av dagen har väl inte varit så jobbig med typ från svenskan.. Ajaa, jag tar det från början.
Först hade vi engelska. Sen franska, sen so. Inget kul hände på dom lektionerna. Efter det hade vi svenska. Eller vi skulle bara ha förhör på synoymerna, sen skulle vi gå. Jag hade tränat jättemkt på dom, och sen glömde jag heelt bort 3st. Kom verkligen inte på det. Sjukt störande! Vi fick gå efter typ 10min eftersom vi skulle hinna äta innan bussen till skavlöten gick. När jag hade ätit kom jag på att jag inte hade sett Linnea och Emelie på ett tag, så jag tänkte ringa men då hade jag fått ett sms: Vi tog en tidigare buss, ses senare. Sjysst lixom, dom kunde i alla fall sagt nåt!
När vi kom till skövlöten skulle vi värma upp med brännboll. Hahah, vi suger verkligen x) <33 Men det va 2st personer som "skadade" sej eller vad man ska säga. en fick tom åka in till danderyds sjukhus. Det va lite läskigt.
Efter en stund skulle vi börja springa. Det går ut på att springa runt och runt i en bana som är 750m och sen se vem/vilken klass som sprang flest varv. Jag sprang 10 varv på en timme. Är det dåligt ? Sjävl är jag ganska nöjd, speciellt eftersom min kondition är lika med noll!
När det hade gått en timme så kändes det som jag skulle svimma. Klantig som jag är så hade jag inte druckit når under hela tiden. Så jag typ sprang till nåt omklädningsrum och drack massa vatten. men det blev inte bättre. Jag fick skjuts därifrån av pappa som tur va, annars vet man aldrig vad som kunde hänt...
Men jag har säkert druckit 2liter vatten dom senaste timmarna och det känns inte alls bättre. Så vi får se hur det blir.
Som pricken över i denna underbara dag har jag haft ont i ryggen hela tiden. Det va ju en sak som jorde att jag inte sprang mer.
Hoppas jag blir bättre tills imorrn bara.
Nu ska jag göra fysiken. Ses <3


Top model och te

Just nu sitter jag och kollar på top model. Vissa tjejer borde verkligen inte vara där, och vissa är ju så sjukt äckligt smala! Sjuuukt!
Annars sitter jag bara och dricker jordgubbs te och tränar lite på svenskan.
Imorrn har vi skoljoggen i Skavlöten. Helvete asså, hatar verkligen skavlöten. Har många hemska minnen därifrån.. Dessutom kommer verkligen inte våran klass vinna , eller komma i närheten av så många varv dom som vinner får. Vi har lixom 2-4 bra springare i vår klass (inget illa menat om nån i 8A läser detta, vi är ju bäst på allt annat så...)
Hoppas att pappa kan hämta mej där efter, hittar inte ens därifrån x)

Riktigt höstdag.

Tjena, hur har dagen vart ? Min tisdag har väl kanske inte vart så speciell .. Hade livskunskap på morgonen, och då satt vi mest och masserade varann. Sen samling (med mentor) och efter det svenska. På svenskan skulle man ha med en bild på sej själv när man va liten. Hahah, det va verkligen kul att titta på hur alla såg ut för typ 8-11 år sen <3
Efter det hade vi matte. Tråååk. Men jag hann väldigt långt idag (för att vara jag dvs). Sen sa jag oxxå till Carina att jag ville försöka byta till stora gruppen, för jag pallar verkligen inte gå längre i mellan. Man lär sej fan ingenting !
Sen hade vi lunch, och konstigt nog blev jag inte förvånad att vi fick rester från tre dagar förra veckan blandat med lite pasta. Man slutade lixom bli förvånad för vad man fick för skabbigt käk ganska tidigt.!
Fysik efter det. Haha, jag och Sofie satt typ och flummade :D Det är ju så himla tråkigt när vattenmelonen bara står och snackar!
Efter det skyndade jag och Hanna oss till syslöjden så att vi kunde börja lite tidigare (och få sluta tidigare) och även på den här lektionen kom jag långt. Har sick-sackat runt nästan allt, sen vet jag iofs inte vad jag ska göra, men förhoppningsvis blir jag klar om typ 2ggr.
När jag satt på bussen hem, vid danderydsberg ungefär, så stor det massa "pansarvagnar" eller vad man ska säga, parkerade vid vägen. Det va lite skumt (a)
Jag märkte en sak när jag gick till skolan imorse, att nästan alla träd börjar få massa fina färger i sej. Det är ju faktiskt väldigt mysigt på hösten om man tänker efter.



Nu sitter jag och camar lite med Karro <3
Ska strax göra klart engelska läxan.

Gaaaah !

Herregud asså! Jag kommer aldrig mer går utanför huset  - någonsin!
Pinsammaste på länge ! Tur kanske att man fick uppleva det med just bästiisen<3
skriver igen imorrn, nu ska jag läsa :)

snabb måndag.

Hej på er alla,  hur äre idag ? Själv mår jag i alla fall mkt bättre än igår.. Vet inte riktigt vad det va, men dt är hur som helst bra nu igen :)
Första lektionen idag hade vi so. Det va 3st grupper som skulle redovisa om täby runt-grejen. Våran grupp skulle ofc va den tredje... Och vi hade lixom inte tränat nåt! Hahha, alla tyckte att det va jättebra :D Det enda negativa dom sa va att vi pratade liiiite tyst kanske. Men då tycker man ju såhär : Varför sa ni inte till??
Sen hade matte, svenska och franska. Inget speciellt hände på nån av dom lektionerna.
Sen skulle vi ha lunch, och idag äter alla 8:or (3st) samtigigt, så det är typ alltid helt kaos på måndagar. Dessutom brukar vi bli släppta lite senare än de andra, och därför hamlar vi alltid sist. Men när jag gick förbi kön så släpade Mathilda in mej nästan först i kön (där hon stod asså) Hahah :D
man har ju sina kontakter ^^
Sista lektionen hade i dans... Vi dansar fortfarande flamenco, och idag spelade vi kastanjetter oxå. Fett med svårt !

Men nu ska jag göra matteläxan, och kanske fysiken oxå om jag orkar.
btw, är det bara jag som tycker att den här dagen gick väldigt snabbt ?

Film och franska.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tänkte kolla på skicka vidare som går på kanal5 just nu. Har sett den förut. Typ länge sen med skolan.. Ska nog göra lite thé oxxå. Och kanske träna lite mer på franska-glosorna.

Orkar inte mer !

Idag var jag ju på min första konfa-träff i Tibble kyrka. Jag ska gå 70-steg till maj och konfirmera mej då. Det ska bli kul tycker jag. Dessutom går både Emelie och Nanna i min grupp, och några andra gamla "kompisar" från Frejaskolan.. Sen kan man ju alltid hoppas på att träffa lite nytt folk.
När jag kom hem pluggade jag lite franska oh kollade på tv.
Just nu skulle jag bara vilja lägga mej ner och dö ! Det beror lite på olika småsaker, som tillsammans blir riktigt jobbigt.
Bl.a: Jag missade nästan hela One tree Hill avsnittet idag, när jag åt lasange förut så brände jag mej på tungan och det svider nu! och så har (troligtvis) Martin tappat bort min mobilladdare. Sen är det lite andra saker som jag inte kan ta upp här.
Men jag tror att min rygg börjar bli bättre i alla fall. Det är riktigt skönt, dt gör faktiskt inte alls lika ont som förut!
Gaaah ! Har verkligen inte alls någon lust att gå till skolan imorrn. Vet inte riktigt vad det beror på... Är bara allmänt trött på allt just nu!

Vad tycker ni förresten om min nya design? Personligen älskar jag den! Mathilda är ju bara för bäst på att göra snygga designer<33

Film och mys

Nu har jag suttit tillräckligt mycket vid datan för idag. Har börjat få lite ont i huvet, och så har min "rygg-tablett" slutat verka, så nu gör det ont igen.
Ska nog gå och göra lite gott thé (rabarber-grädd från Kahls) och kolla på tv. Pappa hade köpt lite vindruvor till mej också, så jag kanske gör lite fruktsallad ? Snart börjar en film jag ska kolla på, Lilja 4-ever. Om ni inte har nåtbättre för er tycker jag att ni kan kolla :)



Lilja är en 16-årig tjej som bor med sin ensamstående mamma någonstans i det forna Sovjetunionen. Hennes mamma har träffat en man som säger att han skall ta med dem till Amerika. För Lilja blir dock besvikelsen stor när hennes mamma säger att hon och hennes nya man skall åka till Amerika först, och att Lilja skall följa efter senare.

Lilja lämnas ensam, i vård av hennes åldrade moster Anna som omedelbart tvingar henne att flytta till en nedgången lägenhet och kämpa för att själv skaffa pengar och mat för dagen. Snart hamnar hon i ett träsk av prostitution och människohandel, där den enda vän hon har är den 14-årig pojken Volodja. Så när Andrej, en ung man som blir hennes pojkvän lovar henne ett nytt liv och arbete i Sverige, kommer in i hennes liv tror hon att hennes lycka är gjord, men för Lilja har mardrömmen bara börjat.


Grattis Emma <3

Det var jätteroligt hemma hos Linnea tidigare. Och kanske viktigast; Vi blev klara med arbetet :D Så på måndag ska vi bara klistra på lite fler bilder :)





Jag har verkligen börjat tröttna på min design! Men jag kan inte göra designer, eller kan kan jag väl men inte "lägga upp" den eller vad man säger...
My ringde just från Kristianstad. Hon är på en tävling där, och vann tydligen silver i damklass i kata :) Lite stolt är man väl ;)


Gammal och ganska dålig bild ..

Imorgon kl. 11 i Tibble drar min konfirmation igång. Det ska bli roligt tycker jag :) Senare (på våren/sommaren) ska jag åka buss ner till Taizé, Frankrike. Riktigt skoj.
Nu sitter jag bara och läser lite bloggar och lyssnar på dagens favoritlåt; Just stand up (to cancer) med Mariah Carey, Rihanna, Beyonce, Leona Lewis, Miley Cyrus och några fler.



Man kan bara inte låta bli att älska låten .

Hahah, herregud asså x) Hittade en bild i Sofies album på pea. Det va på skolavslutningen i 6:an och alla ser totalt döda ut.


...och vi ska inte prata om hur jag ser ut.

Sen får jag inte glömma att gratta Emma som fyller fjoording idag <33

hem till Lenna .

Igår efter mitt sista inlägg drog jag och några andra till en kompis. Vi kollade på film och så hämtade pappa mej vid typ elva. Riktigt mysigt :) Filmen va kanske inte så bra (kommer inte ihåg vilken dt va) men vi satt ändå mest och snackade.
Idag ska jag hem till Linnea och plugga .. Lite annat folk kommer oxxå.
Emelie, jag och Lenna måsta nämligen bli klara med so-uppgiften om Täby som vi fortfarande inte är klara med x) Så jag åker om en stund.
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av dagen .. cecilia skulle till nån kompis vid fyra (antagligen då ungefär jag kommer hem) och sova där. Jag kommer mest troligt bara slappa, sitta vid datan och kolla på tv :)
Det är en film ikväll som jag har sett förut. Eller jag har sett typ halva, men den halvan va i alla fall jättebra. Lilja 4-ever heter den och den går på svt2 kl. 21.05. Jag tycker alla borde kolla på den. Det är en film som går rätt djupt om man säger så.
Men nu ska jag käka lite sen drar jag till Viggan. Mobilen är med så dt är bara att slå en pling om dt är nåt :) ... ni som har mitt nummer dvs, ni andra: Too bad !

Sjukaste idolklippen !

Haha, jag kan verkligen inte få nog av dom här klippen .
Kolla på alla tre :)


äntligen <3



Äntligen ! Igår tog jag fram mina favoriter ! Åhh, har verkligen saknat dom över sommaren. <3333

mår skit !

Hejsan, nu är jag hos pappa ige och jag har en svag känsla av att jag kommer sitta vid datan typ resten av kvällen.
Dom senaste dagarna har dt väl inte hänt nåt speciellt .. Men jag kan skriva lite om varje dag i alla fall :

Måndag, Hände typ ingenting. hade allmänt tråkigt i skolan eftersom Emelie va sjuk ..
Tisdag, Emelie va fortfarande sjuk och vi fick tillbaka vår oförberädda egelska-prov, vg (a) Är ganska nöjd .. Fick tillbaka en fysik-uppgift som handlade om Arkimedes princip också. Fick vg på den me.
Onsdag, Hade fyra lektioner innan lunch så man va typ dööd när vi äntligen skulle käka. Maten som vi skulle få (kyckling "vingar" eller vad dt nu heter) så vi fick nå korv, typ choritzo, som troligtvis va mycket godare än kycklingen. Dom som jobbade i kötet va ledsna för att maten inte hade räckt till oss, så vi fick 3 stora glass"burkar" :D
På idrotten skulle vi orgentera runt skarpängskolan. Jag och Lenna gjorde dt .. Det gick ganska bra faktiskt :O *chockad* ! Vi hann två av tre kartor :)
Torsdag, Började kolla på nån film på biologin, Love boogie. Hah, ganska sjuk men rätt bra :)
På musiken sjöng vi massa sånger, bla. nån från Skönheten och odjuret x) (gillar den inte) och Uti vår hage. Gaaah, hatar verkligen den ! Eller den e ju ganska bra, men jag sjöng den i Freja så den väcker lixom gamla, hemska minnen.
Sista lektionen va teater. Läraren är fortfarande helt och hållet töntig, men vi gjorde massa med roliga saker. Och det va typ riktigt länge sen jag garvade loss så totalt!
Fast jag fortfarande har superont i ryggen fick och ville jag gå på gympan idag. Vi hade fått en ny lärare, Malin. Hon va verkligen jättebra, och inte lika oseriös som våra gamla tränare. Vi tränade mest halvskruvar (inte för att det gick så bra.. ) och frivolter. Sen hade vi massa med styrka, så har träningverk i magen, så dt gör superont när jag garvar "/
Fredag, Idag va Emelie äntligen frisk igen ! Det va tur eftersom vi skulle vara nästan klara med so-grupparbetet idag. Kollade klart på love boogie. Den va ganska bra tycker jag.
Jag har mått skitdåligt enda sen vi slutade typ. Har pissont i ryggen igen ! Och så har jag ont i huvudet.

Kmr hem på torsdag.

Hejhej, ett kort inlägg nu för jag ska snart till mamma igen.
Idag var jag me på Martins kalas i Siggesta. Han hade typ fotbollsgolf tsm med en kompis. Fan asså, man är helt slut nu! ( Lägger in bilder på torsdag.)
Men i alla fall, jag kommer hem på torsdag, så vi får se om jag skriver då.
Hej dååå <333

hem till mamma idag .

Hejhej. Lördag idag, riktigt skönt faktiskt! Har ganska mycket plugg att göra i helgen, men jag har redan gjort ganska mycket :) Ska strax åka hem till mamma, och jag vet inte riktigt när jag kommer hem så vi får se ..
Igår va jag med Cecilia. Vi va ute och snackade och så .. sen köpte vi lite godis och gick till ett ställe som vi älskar<3 Maha, Cissan skulle sparka på nåt, och så slängde hon av sin sko typ låångt x) Den hamlade bland massa ormbunkar. Haha, fett kul dt va asså :D
Vi va där ett tag och bara flummade, sen blev båda kalla så vi gick in till C och kollade på "försoning" . För er som inte redan sett den är det en rekomendation.
Nu ska jag packa lite ,,
Hare bääst <3

Heeeelg :D

Hejhej. JAAAAAA ! Äntligen helg ! Sjukt skönt måste jag säga.
Idag har det inte hänt så speciellt mkt .. Vi hade ju matteprov ,, Det gick väl sådär, men jag blir nog inte underkänd i alla fall :) Efter skolan idag drog jag till täbban med Emme och Lenna. Vi skulle byta en kjol som Lenna fick i fördelsedagspresent. Sen bjöd Emelie oss på en glass :D
Men imorrn ska jag hem till mamma. Jag ska bo där mån-ons nästa vecka också för pappa är bortrest .. Men jag vet inte om jag kommer hit igen innan dess, och jag kan ju inte skriva där eftersom det inte finns nån data där. Men jag skriver så fort jag kan, lovar <3

Här kommer några underbara bilder somjag tog precis efter att vi hade slutat idag :


Skolfoto idag.

Hejhej :) Den här dagen har gått ganska fort tycker jag, vi har haft franska, fysik, biologi, engelska och teater. Vi skulle egentligen haft musik efter engelskan men vi hade skolfotografering då. Jag tror jag blev ganska bra på både "ensamfotot" och gruppfotot. Men fotografen ha helt dum i huvudet! När jag skulle ta ensambilden, hon ba: Sträck på ryggen, ner med axlarna, upp med hakan, vrid huvet, vrid kroppen. Och så gick hon fram och började dra i mina glasögon, hon ba: Det känns konstigt, men det kommer inte synas på fotot. :S Pucko asså! Och hon va fett barnslig. Precis innan hon tog bilerna så sa hon nåt, eller ghorde nåt ljud, tex: Toodiloo eller *prutt-ljud*. Men det va en kul grej, alla tog fotona i musiksalen, och eftersom allas musiklärare är Erling och han är vår mentor, så fick vi ta ett spex-foto med massa instrument med :D Men jag såg helt cp ut på den bilden!!
Förra vekan på biologin började vi med sexualkunskap, och det är bara såå störande när vissa omogna personen håller på att fnissa hela tiden (jaa, det finns några i vår klass som gör det....)
Käkar ju såna där skabbiga tabletter nu, så jag har typ fett ont i magen hela tiden ! Får det av dom asså ..
Imorrn har vi matteprov, hm .. kan inte direkt allt men jag ska försöka plugga lite senare. Nu ska jag och pappa ut på en promenix :)


Karro söööt <3

M-son & Len-son

Gaaangsta's

Lika som bär (a)



Seriöst, visst är Claire från top model 10 fett lik Julia Stiles ? Det tycker i alla fall jag ! Riktigt lika, de ser ju ut att va släkt ..

hemsk mejl.

Jag fick just ett mejl. Det va en dikt, och det stod att den va sann, men man vet ju aldrig. Fast sånt här händer ju faktiskt i verkliga livet, tyvärr!   Läs den !

Mitt namn är Chris, jag är 3 år

Mina ögon är svullna, jag kan inte se.

Jag måste vara dum, jag måste vara dålig.

Vad kunde annars göra min far så arg?


Jag önskar jag vore bättre,

jag önskar att jag inte vore så ful.

Då kanske min mor

fortfarande ville ha mig.


Jag kan inte göra något rätt,

jag kan inte alls prata.


Annars är jag inlåst,

hela dagen.


När jag vaknar är jag ensam,

huset är mörkt.

Mina föräldrar är inte hemma.


När min mor kommer hem

försöker jag vara snäll.

Då får jag kanske bara en

smäll i kväll.


Jag hörde precis en bil.

Min far är tillbaka från

Charlies Bar.


Jag hör honom svära.

Jag hör mitt namn.


Jag trycker mig mot väggen.

Jag försöker gömma mig från

hans onda ögon.


Jag är så rädd.

Jag börjar gråta.


Han hittar mig gråtande,

han kallar mig fula namn.

Han säger att det är mitt fel

att han plågas på jobbet.


Han slår mig

och skriker på mig.


Jag kan smita till slut,

och springer mot dörren.


Han har redan låst den,

och jag börjar storgråta.


Han tar tag i mig och slänger

mig mot den hårda väggen.


Jag faller till golvet

med mina ben som nästan är brutna,

och min far fortsätter kalla mig fula namn.


Jag skriker 'Förlåt'

men det är försent.


Hans ansikte förvrids till

okänslighet.


Värken. Smärtan.

Igen och igen.


Åh snälla Gud, förlåt mig.

Snälla låt det ta slut.


När han äntligen slutar

och går mot dörren

ligger jag där känslolös.

Gråtande på golvet.


Jag heter Chris.

Jag är 3 år.



I natt mördade min far mig.

ONT !

Heej, idag har varit en normal dag i skolan. Inte kul, inte döööötrist utan nåt där emellan.
Hela dagen idag har jah haft extremt ont i en muskel vid skulderbladet. Jag har haft dt i nån vecka nu, men sen igår typ så har det blivit mycket värre. Idag när jag kom hem började jag gtåta för att dt gjorde så ont! Jag kunde inte rå för det, det gjorde så jäkla ont asså! Nu har jag och pappa vart hos läkaren och vi fick nån skabbig medicin som jag ska ta när jag äter. Eller asså jag tog en för 30min sen... Den samakade för jävligt och nu har jag ingen känsel i halva ryggen.
Men nu ska jag välja kläder till skolfotot imorrn.

Orättvist !

Idag har varit en ganska lugn dag. Men det va nog den "tröttaste" dagen på länge oxxå.
Vi började med livskunskap (gaaahh, hatar namnet!!) sen hade vi samling och svenska i samma klassum. Vi gjorde typ inget spec. där .. Sen hade vi matte, vi pluggade till provet på fredag ..
Men jah tycker att dt va rätt orättvist, för de andra 8:orna hade ingen so idag (den va inställd) och vi har so på onsdgar, men vi måste ha dt imorrn :S
Haha, på rasten som i hade efter lunch, innan fysik, så satt vi i rummet med den röda soffan (?) och flummade en hel massa :D Mihihi, det böhövdeds kan jah säga ;)


??? ;)

På fysiken va det massa "exeperiment" eller vad man ska säga, som vi skulle göra. På ett så va det en sån där pimpett (?) Och Emma fyllde den med vatten och sprutade på mej ! 3 gånger! x)
Efter fysik-tråk-äckel-skiten hade vi slöjd :D Jah fortsatte med min fulis, och blev klar :D



(Den heter Warnig) :)


Det här hade jah på mej idag dårå :)

Imorrn ska vi springa runt Mörtsjön på idrotten, fyfan asså!
ajaa, har rätt mkt läxor idag, så jah kmr nog inte skriva mer idag.

Jävla skitdag!

Hejsan, det va som jah trodde. Jah var verkligen helt död när jah kom hem. Vi ( Jah, Mathilda, Emme och Lenna)  möttes vid bibblan vid halv 9, och vi började med att cykla till Ella krog. Vi cyklade runt i typ en timme men hittade det inte. Jah ringde pappa och han sa att han trodde att det va ett litet rött hus som fanns där, och dt hade vi cyklad förbi typ massa med gånger !



Aningen störande! När vi va påväg där i från så såg vi att Emelie hade punka på cykeln. (närmsta mack va i täby kyrkby) men hon ville inte vända, så vi fortsatte. Efter ett tag mötte vi några andra människor (tror dt va typ Jakob, erik, Phiilip, Niclas och Victor)







Nästan hela tiden gick dt ganska långsamt, dels berodde dt på att Emme jue hade hål i sitt hjul, och dels berodde dt på att Tildah hade en för liten cykel "/
Det enda roliga på hela grejen va lunchen, mahaha! Fyfan va vi garvade asså! ♥
När vi hade gjort ungefär hälften så började dt spöregna! Jah hade med mej regställ, men inte Lenna oh Emme, så dom blev massor med blöta x)
När vi va .. ehm, nånstans, och alla va typ genomblöta, iskalla, vilse och allt, men ändå hade 3 kvar, så ringde vi Marie (so.lärare) och hon ba : Jag trodde alla gått hem för länge sen. man ba, hallååå ?! :'(
Jaja, jah åkte iaf fall hem till Lenna då och sen hämtade pappa mej lite senare. :)
Jah tänker i alla fall inte cykla på ett tag nu, har blåmärken över hela baken! ;'(

Top 20 !

Här kommer en lista med mina top20-favoriter just nu.
OBS. Ej i ordning!

1. Lady Gaga - Just dance
2. Samantha Ronson - Built this way
3. Goo goo dolls - Slide
4. John Rzeznik - I'm still here
5. Tom Morley - My song for the world
5. TCL - Unpretty
6. Sugarbabes - Ugly
7. Ronny & Ragge - Rara söta Anna
8. Rihanna - Disturbia
9. Fronda - Rullar fram
10. Hannah Montana - One in a million
11. Kat DeLuna - Run the show
12. Katy Perry - I kissed a girl
13. LeAnn Rimes - Can't fight the moonlight
14. Rascal Flats - I'm moving on
15. Anna Nalick - Breathe
16. Danish - Le igen
17. Ron Pope - A drop in the ocean
18. Lil Rain - Adore you
19. Diana Ross & Marvin Gaye - Ain't no mountain high enough
20. Breatheless - The Corrs


täbyrunt i regn.

Heej, idag va jah tvungen att vakna ganska tidigt för jah skulle med cecilia och hennes mamma till Ikea. Hittade massa fina prylar, men jah köpte inget. tror jah ska dit med "familjen" snart, och då pröjsar ju pappa ;)
Snart ska jah nog åka hem till mamma. Ska sova där inatt eftersom det är kortare att cykla därifrån (skarpäng) till täby centrum än härifrån (sollentuna). Vi ska ju ha täbyrunt på cukel imorrn med klassen. Det är en uppgift på so:n, man ska besöka forntida platser i täby eller nåt sånt. Fick just reda på att det ska regna då! Inte kul alls!
Det här är platserna vi ska cykla till:

1. Runborg  2. Kärleksudden  3. Jarlabankes bro  4. Täby kyrka  5. Prästgården 
6. skogsberga  7. Lilla skogsberga  8. Karby gård 9.  Gravfält (?)  10. Gribbylunds gård 
11. Skansberget  12. Ella krog  13. Näsby  14. Näsby slott


Vi ska cykla till alla dom ställena och svara på några frågor om varje. Guud, va jobbigt asså!
Men vi får se om jah hinner skriva efter det imorrn, har en svag känsla av att jah kommer va ganska död då!
btw, jah hittade min borttappade nyckel idag x) Den hängde på en krok i trapphuset.

<3


Partaj igår.

Hejsan, igår/idag var jah ju som sagt i viggbyholm och sov över hos Linnea. Maha, tror inte att jah kommer äta nåt på flera veckor asså! Är typ fortfarande mätt !
Nr vi kom dit så fick vi lite läst och så (lite??) och lite chips :) När alla hade kommit så gick vi ner till rummet där alla vi skulle sova, och kollade in Lennas presenter. ¨



Hon fick den här superfina halsduken från Indiska, som jag för övrigt redan hade tänkt att köpa .. Hon fick oxxå en kjol, benvärmare, godis och nagellack. Medan vi spanade in hennes prylar kollade vi på nån film med Heath Ledger, tror den hette "en riddares historia" eller når sånt. När den va slut skulle vi käka lasagne :D den va verkligen supergod!
Kommer inte direkt ihåg vad vi gjorde sen, men efter några timmar skulle vi käka efter-rätt. Man fick en jättestor muffins som man fick lägga vad man ville på.. Ja, sen flummade vi bara typ hela kvällen och käkade massa godis (a)





<33


Igår&idag ..

Hejhej :) OMG, kommer inte ihåg nånting som hände igår :S var typ helt borta av trötthet hela dagen ! Hade sjukt mkt läxor när jag kom hem oxxå ! Satt och pluggade till typ halv tolv. Så det är kanske inte såå konstigt att jah är lite borta idag (?) Idag hade vi biologiprov. Eller vår lärare sa att det va ett "test", men det kändes verkligen som ett prov. Men jah tror i alla fall att dt gick rätt bra ;)
YEEEES ! Imorrn är det äntligen den efterlängtade fredagen ! Guud, det ska bli superskönt med helg nu asså ! Ska på sleepover i viggan imorrn (a) Älskling-Lenson fyller fjortis idag jue <33
Har bara tagit ngra bilder idag .. Det va när Filippa modellade lite med mej och Lillebror<3




Söööötaste <3333

Men nu ska jah duscha, och sen njuta av den första läx-fria dagen sen skolan började (och mest troligt den sista oxxå .. )

<3

Heelt slut !

Hej :) Herregud asså, jah e verkligen helt slut! Det har varit en minst sagt ganska jobbig dag i skoan idag. Eller kanske inte i själva skolan, men vi har lixom 5 lektioner imorrn, och vi har läxor till fyra av dom ! Idag började vi dagen med svenska Vi gjorde nåt ordkunskaps-test som jag tror gick ganska bra . efter det hade vi matte och sen lunch. Det blev pastasallad som va indränkt i nån konstig sås. inte speciellt gott för er som inte fattade det ;)
Efter lunch-kladdet hade vi fysik, och jah orkar inte ens berätta vad vi gjorde där .. "/ Sen hade vi syslöjd  :D <33 Jah och Mathilda håller på att göra några superheta tjocktröjor, men Freddi, Sara och Michelle hade mallen på den så våran lärare Ewa sa att vi skulle göra fulisar istället (medan vi väntade) En fulis är som ett litet tygmonster :) Mahah, snyggare fulisar får man ju leta efter asså ! Inte för att dom e klara men i alla fall .. (a)





Nu har jah suttit och pluggat (mest so) i typ 3 timmar, och just nu vill jag bara gå och lägga mej ! Det ska jah nog oxxå snart .. ;)
Imorrn efter skolan åker jah till mamma och sover dr en natt. Det innebär att jah inte kommer skiva imorrn pga det. Mammas data har ju brakat ihop totalt på senaste tiden, nu gå den typ inte att använda alls ..
Men jag skriver så fort jag kommer hem på torsdag

<3


Inte min dag idag.

Godmorgon. Fan ! Känner att dt verkligen nt är min  dag idag. För första gången på en vecka typ, så sov jag jättebra! Så när jah vaknade va jah skitsur för att jah skulle till skolan idag.
När jah senare skulle smika mej och så, så hittade jah nt min eye-liner ! Har fortfarande nt hittat den ... Åhh, känner på mej att dt kommer hända nåt som inte alls är bra idag :'(  Men man får jue hoppas att dt nt är så.
Jah skrev ju inte igår, och det berodde på att jag först hade ganska mkt läxor, och sen skulle jah va med cecilia <3
Men idag ska jag skriva en gång till, det lovar jag !

Ha en bra dag !


RSS 2.0