Video's!




PS: Ursäkta den dåliga kvalitén! Nästa gång ser jag till att vi filmar med Annas mobil -.-

Allhelgona!

Ciao bellas !

... Och glad halloween ! (säger man så förresten? Blev lite osäker...)
Ajaa. Idag skulle jag egenligen vara med Emelie, men hon kunde inte komma. Och bästavännen är sjuk :( <33 Så jag har haft lite alone-time idag. Rätt skönt, med tanke på att lovet snart är slut! Vart har lovet tagit vägen egentligen?? Jag har typ inte gjort nånting alls. Bara varit sjuk.
Oj, det här blev ju ett ytterst interssant inlägg. Haha, men nu ska jag i alla fall fortsätta kolla på Top Model.
Och lite senare ska vi åka till farmor och farfars grav i Norrviken eftersom det är allhelgona.
Just det, jag var i Stinsen igår och klippte håret lite impulsivt. Mina toppar var superskabbiga så det var trevligt! Det blev inte så mycket skillnad, klippte bara upp lite och så... Nästa helg ska det färgas också :D


Pics from mami's place - "Halloweenfest"


FRISKUS!

Aloooha!

Nu är jag äntligen frisk - HALLELUJAH!! Tack för det säger jag bara. Halva lovet är ju redan över! JAg är i alla fall hos mamma nu, för vi hade en liten "halloween-fest" för Martin och hans kompis idag. Det är en liten tradition vi har :) Riktigt mysigt. Bilder kommer när jag kommer hem till pappa igen.
Imorgon ska jag va "barnvakt" åt Martin. Trevligt, för vi träffas ju inte så ofta eftersom jag mest bor hos pappa.. :/ Men det kommer säkert bli kul :)
Nu ska jag ringa Anna :) <3


Hola !

-7f477b672b337388ef76dbfb4c2c722.png

Hola !

Nu har jag höstlov - och förtjusande nog är jag sjuk. Det är så typiskt mig. Okej, jag skulle inte vilja missa nåt i skolan, men allvarligt? Måste jag missa typ hela lovet eller?
Jag har i alla fall 39.8 graders feber. Så jag är relativt död. I två dagar har jag legat framför tv:n och kollat på film. Kul liv -.- Har dessutom kollat på alla bra filmer, så nu sover jag 24/7 istället..


Halloween at school!

Hej igen!

Ett snabbt inlägg nu innan jag ska duscha innan jag drar iväg till Linnea.
Började som sagt halv 11, men min busshållplats hade flyttat, för dom ska asfaltera om där på vägen. Men det fattade inte jag, utan stod där tills nån människa kom och sa att busshållplatsen hade flyttats (jag var inte den enda kan jag lägga till...)
På svenskan idag ville min lärare prata med mig. Och då sa hon att jag ligger på MVG-nivå. Då blir man lite glad :D
Efter skolan åkte jag hem till Linnea och gjorde klart det sista på våra halloween-outfits. Herregud, vi är såå satsiga! Vi kommer lätt va bäst utklädda! Men jag lägger upp bilder imorgon/på lördag.
Sen hade jag ju mina barngrupper. Och i den första gruppen (3-åringar) slog sig typ alla. Kul... Och Anna hjälpte till i min andra grupp (7-8åringar) också :)
Men nu ska jag duscha. Sen drar jag iväg till Linnea!

Ciao! <3

Torsdag!

Godmorgon folket!

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men jag hinner verkligen inte blogga nu på dagarna...
Jaja. Idag börjar jag halv 11, skönt! Efter skolan ska jag och Linnea göra klart det sista på våra halloween-dräkter. Fasen vad vi har satsat alltså! Hihi :)
Sen ska jag vara tränare i Byängen 5-7 och sen ska jag tillbaka till Linnea och sova där. Vi ska nämligen färga håret i imorgon (då vi ska ha halloweenfirande i skolan). Det kommer bli superkul!
Men nu ska jag göra i ordning mig. Och glöm inte:

Idag ska sverigen ungdomar ha på sig svarta tröjor om man tycker att skolan tar upp för mycket av vår fritid! Vet inte om det är så värst seriöst, men man måste roa sig på nåt sätt.

Ha en bra dag! <3


Godmorgon Sverige! Ny vecka nu.

0-521511c31856bd2848bec394e06426a2.png

Godmorgon Sverige!

Ny vecka nu. Och jag fick väl inte direkt någon bra start på den kan man väl säga. Jag vaknade vid 3, och sen kunde jag inte somna om. Kul!
Det är ju underbart sverige-oktoberväder idag också. Och det har läckt in i mina skor, så mina strumpor är genomblöta.
Nu är jag i skolan i alla fall. Och vi börjar med franska.
Sen ska vi in till stan lite senare också.. Och jag kommer typ komma hem vid nio eller nåt -.-
Men nu måste jag hämta mina grejer och dra iväg till E11 :)


Lever livet nu! :)

Hej igen bloggvärlden!

Jag lever faktiskt! Även om man inte märkt det på nästan två veckor! Men vi har verkligen haft hur mycket som helst i skolan! Jag menar det! Jag bröt till och med ihop i fredags innan ett prov och började storgråta inför min so-lärare... Sånt är ju kul liksom.
Vad har hänt sen senast då...? Förra fredagen kom min morbror förbi och åt middag. Det var trevligt! Han bor i Norge så vi träffas inte så ofta...
I torsdags hade vi "Strindbergs-dag" inne i stan. Jag kom hem vid halv 6 ungefär -.- Och jag och Linnea var näst sist med att lämna in häftet med uppgifter. Haha!
Jag och Linnea är nästan klara med våra Halloween-dräkter nu! (Vi jobbade lite på dom idag med..) Åh, det ska bli riktigt kul på fredag! :D
Imorgon ska vi in till stan igen, för bildredovisningar. Så om ni ser en hop med folk på Odelplan runt lunch/efter lunch så är det antagligen vi :D
Men nu ska jag ut och träffa bästavännen. Jag njuter verkligen just nu! Vi har inga prov och bara 1 läxa den här veckan!

Vardagslyx!

Godmorgon sunshines! <3

Idag börjar jag 10.30, grymt skönt! Dessutom har jag bara 3 lektioner på torsdagar. Det kallas vardagslyx :)
Efter skolan ska jag till täbban en snabbis. Sen ska jag till Byängen och träffa Anna och träna lite innan vi ska träna våra 4åringar :)
Men nu ska jag nog göra i ordning mig eftersom min buss går om typ 30min.
Ha en bra dag folket! <3

Studiedag!

Aloha people!

Idag har vi enhagenbarn studiedag! Och jag och Linnea var inne i stan. Emelie skulle egentligen också med, men hon blev sjuk :/
Jaja, vi gjorde i alla fall bilduppgiften på några minuter. Och sen drog vi til Gamla Stan och virrade omkring tills vi hittade Ben and Jerry's :D Mådde lite halvt illa efter det besöket, hehe. Sen kollade vi på lite affärer längst Drottninggatan och sen åkte vi hem.
Trevlig dag med andra ord.
Men nu måste jag plugga!

Dagens låt!



Natasha Bedingfield - Soulmate


Kanelbullens dag!

Hola!

Jag sov hos mami igår. Och vi kollade på säsongsstarten av Körslaget. Lite halvtråkiga körledare i år tycker jag...
Idag är det Kanelbullens dag! En ytters härlig dag enligt mig! Det var ju antagligen några försäljare som kom på det från första början, och min tanke är: Smarta människor!
Om ett tag ska jag i alla fall till Linnea. Jag ska sova där ikväll eftersom vi har studiedag och ska in till stan imorgon! :D
Men nu ska jag och pappa fika kanelbullar :D 



Dagens outfit!

Oktober-helg!

Aloha helg-glada människor!

Jag antar att folk är rätt glada i alla fall.. Jag är det :D Grymt skönt med helg alltså! Den här veckan har varit lite halvjobbig med massa läxor och prov..
Juste. Jag tränar ju småbarn på torsdagar (två grupper) och i båda grupperna var de någon som gjorde sig illa. Det är ju riktigt härligt liksom. Förs var det en liten kille som snubblade med huvudet före in i en bänk. Och sen ramlade en tjej ner från en plint.
Imorgon blir det träning för min del. Har förresten en kul nyhet: Jag ska tävla snart!!! Typ klubbmästerskap, men i alla fall :D Men det blir hur som helst ingen sovmorgon för min del.
Imorgon kväll kanske jag sover hos mamma, men jag har inte pratat med henne än, höhö.. Och på söndag ska jag sova hos Linnea eftersom vi har studiedag på måndag! Wohoooo! Fast jag, Linnea och Emelie ska in till stan och leta efter "samtida konst" (bildläxa..)

Visst är det mysigt att det är frost ute på morgnarna nu ? Det tycker i alla fall jag! Längtar som attans till vintern! <3


RSS 2.0