Pride!

Igår var jag i stan med Linnea. Köpte ett läppbalsam som jag har blivit beroende av, ett diadem och en jätteglass i Gallerian. Efter det köpte vi Ben And Jerry's och lite annat gott och så hade vi sleepover hos mig. Kollade på tre (tror jag?) Bring It On-filmer och Wild Child. Det finns inget bättre än förutsägbara, klassiska tjejfilmer! Underbart..!
Idag åkte vi in igen, men den här gången för att kolla på Pride-paraden. Har gjort det några år på rad nu... Tycker det är underbart med folk som verkligen vågar vara sig själva!
Vi stod i alla fall precis mitt emot Dramaten, så vi såg jättebra. Det var första gången Linnea såg också, och jag tror att hon gillade det också..?
Men jag tror aldrig att jag ha sett så mycket folk på ett och samma ställe tidigare. Kul tycker jag! :)
Nu ska jag i alla fall kolla på film.


You can pray for sunny weathers, but that won't stop the rain

Idag har det varit en typisk sån dag som man inte orkar göra någonting på enligt mig. Jag har därför rensat bland massa bilder på datan, kollat på några avsnitt av Vampire Diaries och läst en bit i Levande Död I Dallas som jag lånade på bibblan för några dagar sen.
Det var ju verkligen sjukt torrt innan det började regna, så det behövdes ju verkligen, men nu tycker jag att det räcker! Jag börjar ju skolan om precis tre vecokr. Jag ser både fram emot det och inte alls. Det ska ju bli jättekul att börja i en ny skola och så, men jag är samtidigt riktigt nervös.
Det är inte bara skolan som blir nytt för mig i höst. Jag, Anna, Ebba och Maria (och Margit?) ska börja träna med RM äldre också. Det är skönt att det inte bara är jag.. Jag kommer då träna fem timmar i veckan, och om de har samma tränare som förra terminen så kommer det också att bli jättebra!
Lite skrämmande att det är så mycket nytt som händer i höst. Men ser ändå fram emot allt! Speciellt träningen! Åhhh, jag vill tillbaka till Vallatorpshallen och airtracken... Det är nackdelen med att hålla på med en så "begränsad" sport som jag gör (dvs. att man inte har alla redskap hemma).


Dagens låt!



Colbie Caillat - Here Comes The Sun

Kvällshumor!

HAHAHHAHAH! JAG DÖÖÖÖÖÖR!!!


Ny look...

Hola!

Det har inte blivit så mycket uppdatering den senaste tiden, jag vet. Har väl helt ärligt inte pallat om jag ska vara ärlig. Hehe.
Hur som helst. I måndags klippte jag äntligen av mitt fågelbo till hår. Det var riktigt uppfriskande! Nu är mitt hår lite längre än axellångt typ. Skönt!
Igår var jag, mamma och lillebror på Kvarnparksbadet. Mycket trevligt ställe! Vi kommer ju inte kunna åka dit på ett par dar nu eftersom det ska bli dåligt väder. Sånt gillar vi inte. När vi kom hem färgade jag mina ögonfransar. Det blev riktigt bra, och jag uppnådde det jag ville med färgningen, dva att jag inte behöver sminka mig i princip alls nu på sommaren. Trevligt trevligt! :)
Imorgon ska troligtvis jag och lillebror gå och se Shrek 4. Och dessutom kommer Linnea hem imorrn!! :D WOHOOO!
Men nu ska jag och lillrbror kolla på Eldorado, haha x)

Busy, busy...

Tjenna!

Det blev ingen uppdatering igår pga att jag hade fullt upp hela dagen! Först optikern, sen IKEA (fick bl.a. ett nytt nattduksbord ^^ ) och sen fick jag städ-mani och storstädade och rensade hela rummet. Jag höll på från att jag kom hem från IKEA, runt 16 till typ 21. Slängde massor av gamla små-lådor och sånt som  jag samlat på mig, och dessutom två stora påsar annat skit. Det var riktigt befriande faktiskt! Och jag tror faktiskt att mitt rum aldrig har varit så här fint och rent!
Idag var vi i Vallentuna och hälsade på Hugos "riktiga" matte. Det var fullt med dvärgpinchrar och två små terrier också. Grymt söta allihop! Efter det var jag och pappa och handlade på Ica Maxi, och sen dess har jag börjat lite på en provisorisk bloggdesign (tills jag får min som Linnea håller på med). Den ser väldigt amatörsmässig ut, men det blir ara kul x)
Nu ska jag träffa bästavännen som äntligen har kommit hem från Gtb.
Ha det bäst!

Torsdag; Städning och film!

Hola!

Jag åkte från Linnea vid 4 tror jag, och efterdet blev det garderobs-städning för min del. Min garderob bokstavligt talat svämmade över! Jag hatar att slänga saker, för man vet ju inte om man kan komma att behöva det senare.. Men det blev i alla fall två fulla plastpåsar med kläder. Man måste ju göra plats för höstkollektionerna! :D
Nu ska jag ta och kolla på en film. Det blir antingen Bring It On - All Or Nothing, Moulin Rouge eller Australia. Har lite beslutsångest.. Så jag kommer väl börja kolla runt 21.00 -.-
Imorgon har jag i alla fall fullt upp hela dagen. Sånt gillas! Klockan 12 ska jag till optikern för att beställa nya linser. Efter det ska jag antagligen klippa mig, och efter det bär det av till IKEA. Jag älskar att vandra runt och kolla på alla onödiga, billiga saker där <3 Det jag ska leta efter imorgon är först och främst ett nattduksbord. Sen ev. en spegel och lite andra smågrejer :)


Jag fotad av pappa i Helsingborg. Och jag vet att jag ser sär ut :D

Min mupp

Tjenna!
Just nu sitter jag hos min lilla mupp Linnea och kollar när hon packar. Hon åker nämligen ifrån mig idag, och kommer hem på torsdag :( Jag vet inte hur jag ska klara mig riktigt...
Det är typ inte en enda kotte hemma just nu. Linnea åker idag, Anna åkte till Malta imorse och Cissan är på Gothia (men hon kommer hem på lördag, hehe).
Ajaaa. Nu ska jag vara social med Linslus istället :D

Dagens låt!



Edwin McCain - I'll Be

Oskarshamn

Direkt efter Liseberg åkte vi till Oskarshamn till mormor och morfar. Det är lika trevligt varje gång!
Under den veckan vi var där var vi på Krisdala marknad, Liljeholmen, åt glass på Smålands bästa glassbar, åt på resturang i Figeholm och badade massamassamassa! Det var sjukt varmt i vattnet - ljummet!
Igår innan vi åkte hem rymde kossorna också. Dom tog sig ut ur deras hage och gick och förstörde massa vid vår sjöstuga. Inte kul... Men vi fick hjälp att schasa in dom igen av bonden som äger dom.


Roadtrip - Liseberg

På onsdagen var vi på Liseberg. Jag gillar det mycket bättre än Grönan, lätt!
Personliga favoriter: Balder och Kållorado :D



Jag och lillrbror är tredje framifrån..

Roadtrip - Mölle hamn och Kullen

Påväg till Kullaberg stannade vi vid Mölle hamn. Bilderna blev dock lite gråa och tråkiga pga vädret..



Och efter en väldigt slingrig väg var vi på Kullen.



På vägen tillbaka åkte vi genom en superfin bokskog!



Sen fick vi lite fina vyer över Mölla.


Roadtrip - Danmark

På måndagen tog vi båten till Helsingör (Danmark). Det var äckligt varmt, uppemot 35grader i skuggan.



När vi gått av båten gick vi till Kronoborgs slott. Jag höll på att dö pga värmen :D



Hejdåå Danskjävlar!


Roadtrip - Helsingborg

Efter Smygehuk åkte vi till Helsingborg för att packa in oss på hotellet där vi bodde alla tre nätter.



I Helsingborg var vi även och kollade på Kärnan (det enda som återstår av det medeltida Helsingborgs slott), som låg inte alls långt ifrån hotellet.



Roadtrip - Smygehuk

Direkt efter att vi hade plockat upp lillebror i Smedstorp åkte vi direkt till Smygehuk - Sveriges och Skandinaviens sydligaste udde.


Hemmaaaa!! :D

Hola!

Nu är jag äntligen hemma igen! Trots att jag bara har varit borta i 1 och en halv vecka så kändes det som typ 4 veckor..
Anyway. Jag har vart på en hel del olika ställen, så jag gör ett inlägg per ställe. Det blir lite mycket med allt i samma, eftersom det mest är bilder.
Inläggen dyker upp lite då och då idag :)

Borta tom 21/22 juli

Hola!

Idag var jag och Linnea och såg Eclipse. OHMYGOOOD! ÄLSKA!! Och Taylor Lautner... Dreggel på hög nivå! Nejmen filmen var sjukt bra! Grymma fightscener och mycket pusspuss. Det enda negativa var att de hade bytt skådespelare på Victoria. Det var riktigt irriterande, för den "nya" var inte alls lika bra.
Men filmen får definitivt fem av fem toasters!
Nu har jag också packat ner i princip hela min garderob i en STOR väska som det står "Karate - make your point" på. Satsigt värre!
Jag åker i alla fall till Skåne imorgon. Och på onsdag landar jag hos mormor och morfar i Oskarshamn. Kommer hem igen 21 eller 22 juli. Det blir antagligen inte någon bloggning innan dess, men jag nås på mobilen! ^^

Ha det bäst så länge! :D <3

Roadtrip.

På söndag åker jag som sagt till Skåne med pappa för att hämta lillebror som är där hos en kompis. Efter det bor vi på hotell till onsdag. Under dagarna söndag till onsdag ska vi också:

• Åka til Dansk-jävlarnas land och äta Fish n' chips :D <3
• Bada på fina, vita stränder på västkusten
• Kolla på nån lång bro (pappa insisterade...)
• Åka till Liseberg :D
m.m.

Det ska verkligen bli superkul! Och sen på hemvägen på onsdag så släpper pappa av oss på landet i Oskarshamn där vi ska vara i någon vecka eller så. Det ska också bli supermysigt! Och dessutom får vi en fripassagerare den här gången med. Lille Hugo åker med igen :D


Lillebror, Hugo och osminkad jag nån gång i juni.


Sommarpresent till min själv :)

I tisdags shoppade jag lite på CDON.com, och beställde en liten sommarpresent till mig själv. Paketet kom i alla fall idag med posten :D
Man kan ju gissa vad jag kommer att göra när jag sitter i bilen i 6 timmar på söndag när vi åker till Skåne. Hehe.


Man bara måste älska chickflick-filmer! <3

Fredag; Brända axlar och dumt öga.

Hola!

I onsdags var jag, Linnis och pappa ute på Fågelbrolandet. Vi badade, badade och badade! Det var nästan 25 grader i vattnet, så jag och Linnea paddlade runt på en stor surfingbräda som vi har där. Man ser dock resultatet av flera timmars paddlande på mage i vattnet... Min rygg är superbrun (för att vara jag) och mina axlar svider så fort man nuddar dem i princip... Men det var mysigt värre ^^
Vi skulle egentligen åkt ut dit igår också, men jag vaknade natten till igår av att jag hade sjukt ont i mitt öga. Det var riktigt läskigt, för jag hade så ont att jag bara ville dra ut ögat. Och sen hade jag ont hela dagen igår också, men idag känns det knappt. Riktigt skumt.
Idag fyller pappa år, så stort grattis till honom :D Jag och mamma ska över till honom och bjuda honom på middag idag, men vi ska fira honom mer när lillebror är hemma (det är liksom bara jag av mina syskon som är hemma för tillfället..).


Tisdag; Igår, idag och imorgon :D

Bonjour!

Igår tillbringade jag nästan hela dagen med Anna. Det var superkul att träffa henne igen, för den var över en månad sen vi sågs O.o Vi satt först på "kullarna" vid Byängen och konstaterade att vi kommer dö när vi börjar träna med RMÄ i höst, och sen gick vi runt i Täbban och kikade. Jag kollade efter jeansshorts med hittade bara alla i str 40-42. Negativt med att vara liten typ... Men jag köpte i alla fall en fin prickig kjol och ett par örhängen.
Idag ska jag, mamma, Filippa och Hugo (hundarna) till stan. De måste lära sig att åka buss och så, och då passar vi på att gå och äta på Ben And Jerry's. Mycket trevligt!
Imorgon ska jag, Linnea och pappa ut till landet och bada. Vi kunde tyvärr inte sova där eftersom min kusin och hans flickvän bor i det huset som vi skulle bo i.
Men nu ska vi till bussen.

Ha en bra dag!


Måndag; Sommar!

Aloha!

Jag vet att det är riktigt dålig update nu på lovet, men jag är faktikt ute mycket nu, och sen orkar jag inte blogga (a)ar vi inne i stan och kollade
Senaste dagarna har jag i alla fall träffat Linnea, och vi har bakat och badat och haft picknick :D och igår var vi inne i stan och kollade på Red Bull Flugtag. Det var kuuul :) Det var sjukligt varmt och det var äckligt mycket folk där, så vi gick därifrån efter nån timme, och traskade runt i stan i nån timme.
Just det, vi har ju fått reda på gymnasievalet, och JAG KOM IN PÅ TEKNIKLINJEN PÅ ÅVA!!! Wohooo! Är verkligen sjukt lättad!
På onsdag eller torsdag ska jag, pappa och Linnea troligtvis ut på Malma och bada. Mycket trevligt! Och på söndag ska jag och pappa hämta lillebror i Skåne, och sen ska vi göra en liten roadtrip, bl.a. till Danmark, ev. Liseberg och långa vita stränder på västkusten ^^ Ser fram emot det!
Nu är jag hemma och passar lille Hugo tills mamma kommer hem. Då drar jag till Täby C för att träffa Anna. Har inte träffat henne på över en månad för hon har varit på sitt land hela sommarlovet och är bara här idag, så det blir grymt! :D

RSS 2.0