One lights up every time we feel love in our hearts, one dies when it moves away

Då var årets påskfirande avklarat för i år. Mycket härligt påskbord, även om situationen kunde varit lite.. annorlunda. 
Nu är det en vecka kvar till högskoleprov igen så jag passade på att träna lite med gamla prov idag eftersom jag ändå inte hade något annat vettigt för mig. Hej tragiskt liv.

Så otroligt himla bra!

Glad påsk!

Jag och Anna hade en supertrevlig stund på stan igår. Det kanske inte var det mest passande att göra eftersom jag inte är frisk men det var skönt att få komma upp ur sängen lite iaf. Ett par skor, en tröja och en bh fick i alla fall följa med mig hem.

Idag blir det bara lite påskfirande med familjen. Jag mår lite bättre idag så det är skönt. Det suger lite att fira påsk när man inte kan känna någon smak över huvud taget däremot.

Glad påsk på er!


Långfredag

Jag känner mig aningen bättre idag (läs: börjar tröttna på att ligga i sängen och kolla på film) så jag har bestämt träff med Annie. Det är några plusgrader ute nu i alla fall, även om solen har försvunnit lagom till helgen, så vi ska ta en tripp in till stan. Det blir en sväng förbi kyrkogården med pappa nu först bara.


Sick of being sick

Det är typ tionde gången jag är sjuk i år. Det börjar kännas lite uttjatat det här. Speciellt eftersom man inte kan vara hemma och friskna till sig eftersom man missar så mycket så fort man är borta från skolan en dag.. Just nu är det väl kanske inte så konstigt att jag är sjuk dock eftersom influensan går, men nu efter en vecka utan några större förbättringar (det går snarare åt andra hållet) vill jag helt ärligt bara bli frisk. 
Nu har vi i alla fall änligen påsklov, woohoo! Det blir lite jobb, träffa lite kompisar och förhoppningsvis träning när jag har blivit frisk. 
Jag är utan manligt sällskap hela helgen nu eftersom Simon åkte till Dalarna. Kulkul. Så jag får helt enkelt fortsätta mitt tragiska liv med True Blood-maraton och jobba på att bli av med sjukan. 


Preasure

Jag skippar nog att varken kommentera den långa pausen eller lova att jag kommer bättra mig. Vi får se hur det blir helt enkelt.
Jag börjar på riktigt känna pressen på att vi tar studenten om 2,5 månad. Det är svårt att hinna med det som behöver göras och samtidigt försöka leva lite där emellan. Ungefär omöjligt. Men jag jobbar på det. 
Imorgon blir det ingen skola för mig. Jag ska till läkaren på förmiddagen och går inte till skolan efter det. Jag har troligtvis aldrig varit så här nervös inför någonting tidigare... Vill bara att det ska vara över nu. Har dessutom inte ätit på tolv timmar så jag vet vad jag ska göra efter läkarbesöket imorgon!
På fredag är det dags för vår studentskiva. Blandade känslor kring det. Tema: Toga. Inte världens mest smickrande klädesplagg på mig. Men det blir nog kul :)


RSS 2.0