Kaos

Det är totalt kaos i livet för min del just nu. Nu när jag äntligen är frisk och slipper gå runt och hosta måste jag istället tänka på att planera inför i höst (sista dagen för anmälan till högskola idag, hjälp!), studenten om en och en halv månad och diverse olika prov, inlämningar och redovisningar i ungefär alla ämnen. Sen hjälper det så klart inte att det händer andra saker som gör att jag inte ens kan försöka tänka på något av det. Glad tjej för tillfället och sånt. Eller inte helt. 

Jag saknar dig.

Newsflash...

...Jag är sjuk igen. Någon variant av influensa kanske, eller bara vanlig magsjuka. Inte helt otänkbart med tanke på att en tjej på lägret blev magsjuk mitt under träningen en av dagarna. Riktigt trevligt.
Fin timing var det också. Igår var det högskoleprov, och att skriva det efter en natt med magsjuka, tre timmars sömn och 39 graders feber är inget jag rekommenderar. Jag har nog aldrig velat dö så mycket som igår.
Jag tror jag är på bättringsvägen nu, men vågar inte säga för mycket. Förhoppningsvis känner jag mig tillräckligt bra för att gå till skolan imorgon i alla fall. Det märker vi.


Uppe med tuppen

Jag fick några sovmorgnar det här lovet i alla fall. Inte idag dock eftersom jag nu är påväg till Täby för lite gympaläger. Det var ett tag sen jag var tränare på ett läger nu så det ska bli kul. Bortsett från att jag inte har sovit speciellt mycket alls i natt. Så vi får se hur det går när jag är i hallen med 50 små gymnaster sen. Det kan sluta lite hur som helst när man är trött faktiskt.


RSS 2.0