30/1 - 11

Nu är baskursen äntligen avslutad! Det kändes inte alls som 22 timmar, men jag är ändå sjukt glad att slippa gå upp 7.30 på fler helger...!
I onsdags var vi ju i Kungsberget. Det var jättekul, och underbart väder!
Vi fick våra notebooks från skolan i fredags också, hur nice som helst! En liten laptop från Lenovo (?) som vi nu ska ha med i princip överallt. Jag gillar den skarpt! :D
Anna och jag på Kungsberget <3

Kungsberget imorgon!

Hela onsdagen kommer att tillbringas i/på Kungsberget med massa trevliga människor! Riktigt härligt!
Kul att behöva gå upp 5.30 också... Men det får man väl ta, det är ju bara en dag liksom ^^


Linnea @ Romme, 25/2 - 10


Sämsta träningen på länge

Dagens träning sög ganska mycket faktiskt. Handvolterna blev ospända och sneda, landningarna efter volterna var inte ens värda att kalla landningar.. Och juste, jag knäade mig själv i ansiktet i en flickis som gick lite fel, så har ett stort jävla blåmärke på hakan nu. Kul.

Söndag 23/1

Kursen idag var lite mer lärorik än igår, så det var ju bra. Fick en del bra tips till övningar som självklart ska testas på torsdag när mina barn-grupper startar för terminen igen! :D Åh, jag längtar!
En sak som känns lite värdelöst bara... Jag har gått upp 7.30 hela helgen, och jag har inga sovmorgnar den här veckan (ska faktiskt vara i skolan 6.30 på onsdag eftersom vi ska till kungsberget då..). Så jag har en svag känsla av att jag kommer vara lite död den här veckan.. Skönt att man inte har så mycket plugg då iaf :)
Imorgon blir det träning igen! :D Jag kommer ju missa 8 timmar träning pga utbildningen. så då gäller det att kötta på imorgon! :D


Dagens låt!



Cute Is What We Aim For - Lyrical Lies

Baskurs hela helgen

Den här veckan har varit helt otroligt skön! Tre sovmorgnar (brukar inte ha några alls) och nästan inga läxor.
Men den slappa veckan balanseras ut av att jag är instängd i Tibble-hallen hela helgen (eller 8 timmar idag och 6 timmar imorgon). Eftersom jag är tränare så måste jag gå den här Baskursen (22 timmar totalt) för att... ja, jag vet egentligen inte riktigt varför. Jag fick i alla fall inte ut nånting av idag, förutom kanske lite lek-tips och övningar. Det enda positiva med dagen var lunchen på Tegel med Anna, Anki och Mathilda. Hehe, jag tror att folk tycker att vi är lite.. udda :D Men normalt är överskattat!
Det är sjukt jobbigt att vara i en gymnastikhall utan att få träna själv! Och imorgon ska jag vara det i sex timmar... Vi får väl se hur det går.

Dödslängtan...

Kom precis hem från träningen. Körde massa konditionsträning och styrka i början och slutet, och kombinerat med intensivträning på tumbling (blev flickisar och handvolter idag) och sen trampett (snygga sträckvolter till hård landning - gilla!) resulterade det till att jag är D Ö D just nu. Seriöst alltså. Och min franskalärare är sjuk vilket innebär att jag börjar 10.50 imorgon! Lyckan är obeskrivlig, och sovmorgonen är SÅÅÅÅ behövd! (Speciellt med tanke på att det här inlägget tog nästan 10min att skriva... Jag tror jag behöver sova). ^^


Gammal random-bild.

Tagga för träning!



Martin Solveig - Hello (Michael Woods Remix)

Första dagen på vårterminen

Idag började vi med vårt vårtermins-schema. Allt annat än trevligt, men jag överlever :)
Jag hade ett litet (eller inte så litet) mentalt break-down på kemin idag och började gråta. Länge sen jag verkligen inte fattade någonting på en lektion, och jag klarar inte av att inte fatta!
Jag köpte biljett till Kungsberget 26/1 idag också, det lär bli grymt! :D
Nu gör jag mig i ordning för att dra iväg till träningen strax, NICE!


MVG i datakunskap - CHECK!

Hade precis ett litet "samtal" med min datakunskapslärare och eftersom den här kursen avslutas nu fick vi reda på vårt slutbetyg och jag fick MVG! Klart man är stolt, jag är inte direkt bra när det gäller datorer och så, hehe.
Vi fick MVG på vårt grupparbete om stereoanläggningar också. Bara två andra grupper i klassen som fick det. Det går bra nu känner jag!
Veckans längsta dag idag, och jag slutar 16.40. Inte så kul.. Och sen är det ledarträff i Torpet som gäller.

Två skoldagar avklarade...

...Och det känns ju inte så himla bra att jag redan är trött på skolan. Inte så allvarligt, men längtar till helg/lov redan nu!
Första skoldagen igår, vilket gick bra. Vi kommer få våra laptops inom tre veckor. Det lär ju bli rätt grymt! Vi fick en ny idrottslärare också, han verkar helt okej även om jag verkligen gillade vår gamla.
Första träningen för 2011 var också igår, och det gick ovanligt bra för mig! Snygga sträckvolter och snygga handvolter, även om jag inte fick till nån hyfsad handvolt-frivolt vilket jag hade hoppats på. Aja, sjukt skönt att få träna igen i alla fall! Blev äntligen av med massa överskottsenergi jag haft typ hela lovet.
Nu ska jag nog plugga lite matte. Har prov på fredag, och vill verkligen att det ska gå bra på det!


Ge mig sommar! Orkar inte med mer vinterdepression nu!

Dagens låt!



Cute Is What We Aim For - Practice Makes Perfect

Tillbaka till skolan...

Imorgon är det skola igen. Det ska bli kul att träffa folk igen, men jag har ställt om mitt dygn totalt, och kommer vara sjukt jobbigt att gå upp imorgon. Vi har i alla fall lite sovmorgon vilket är skönt, men ja.. Jag kommer vara rätt död då!
Efter skolan är det årets första träning som gäller, taggat som bara den! Och även då ska det bli trevligt att träffa alla igen!


Bild tagen av Anna <3

Fyra postiva saker med att vara kort!

Jag kan inte påstå att jag tycker att det finns så mycket positiva saker med att vara kort, men nu har jag fått lite hjälp med att komma på positiva saker med att vara mig:

• Allt är större för mig, t.ex. en glass måste räcka typ dubbelt så länge.

• Om jag går i en Indiana Jones-fälla är det chill för alla halsskärande svärd som kommer från väggarna kommer missa min hals.

• Jag skulle kunna spela Yoda, och det är det inte många som kan. Jag kan till och med spela hans fight-scener när han hoppar och flyger runt.


• Jag kan ligga raklång i badkaret!

Så tack Erik, nu känns det SÅ mycket bättre! :D


Dear John

Familjemiddagen hos mamma var väldigt trevlig, även om det innebar en promenad från Sollentuna till Täby (tar i och för sig bara ~15min) i underfryst regn. Skulle egentligen på bio så det var ju tråkigt att jag inte kunde, men oxfilé är inget man tackar nej till i första taget!
Nu sitter jag med tårfyllda ögon och en kopp thé framför Dear John. Rekommenderas varmt till er som inte sett den!


Dagens låt!



The All-American Rejects - Dirty Little Secret

Mina mål - gymnastik VT11

Innan jul hade vi ett läger med RMä där vi diskuterade våra mål för vårterminen.
Höstterminen var väl lite av ett genombrott för min del, det var första gången det verkligen gick bra för mig.
Jag och min tränare satte därför ganska höga mål för mig till VT, och jag tänker verkligen kämpa för att uppnå dom målen!

Tumbling (matta):

Mina mål:
Framåt: Handvolt-frivolt på (kör ut i gropen nu)
Bakåt: Rondat-flickis

Min tränares mål för mig:
Framåt: Handvolt-sträckvolt
Bakåt: Sträckvolt-dela rondat-flickis

Trampett (hopp):

Pik-halv (japp, jag suger på hopp ^^)


Bild från lägret.


8 januari 2011

Lite illa att jag inte har bloggat i år, det har ändå gått 8 dagar! Men det har varit lite mycket senaste tiden, så vi skyller på det. Men jag ska i alla fall försöka skaka liv i bloggen nu, så vi får väl se hur det går.
Det är bara två dagar kvar till skolan börjar igen. Det ska bli rätt kul faktiskt, träffa allt folk och tänka på nåt annat. Dessutom är det årets första träning på måndag! Jag håller på att dö pga bristen på träning nu över lovet! Det är lättare på sommaren eftersom man kan träna ute då, men man drunknar ju praktiskt taget i snö när man går ut nu...
Idag har jag faktiskt pluggat. Jag vet - jag är lika chockad som ni är! Nejmen jag har matteprov på fredag, och lika bra att börja plugga i tid.
Ikväll skulle jag egentligen på bio med några kompisar, men vi skulle ha familjemiddag hos mamma så där rök den planen. Men det blir säkert trevligt.


Familjen samlad. Bild från i julas.

RSS 2.0