Höstlov

Högskoleprov - check! Och nu är det höstlov en vecka framåt. Det blir en del jobb för min del nu i början av veckan, och sen får vi se lite vad som händer.
Jag och älsklingen (som troligtvis dog av tristess eftersom jag stannade och fotade hela tiden) var ute på en promenad i höstsolen idag. Åh jag gillar hösten och vintern! Underbart! Det där kommer jag ångra att jag har sagt om ett par månader, men det blev hur som helst en del fina bilder idag.


Höst

Förstklassig uppdatering, as usual.
Menmen. Hösten är här, det regnar hela tiden och livet rullar på ungefär. Nästa vecka i skolan lär bli förjävlig, och lovet invigs med att skriva högskoleprov hela nästa lördag. Haha, wish me luck.
Det var ungefär 10 pers i skolan idag, och vi var där i nån timma kanske. Sen åkte jag och Simon till Erik och kollade på Magic Mike, suverän film att kolla på med två killar som sällskap! Det var hur som helst väldigt bra måste jag säga.
Nu ska jag kila över till Cecilia så får vi se lite vad som händer.


Grattis igen på 18års-dagen älskling!

Idag blir min fina pojke 18, inte så liten längre nu. Jag har inte kunnat träffa honom idag, eller någon annan heller för den delen, eftersom jag blev förbjuden att gå till skolan idag. Vilket var ett väldigt smart drag såhär i efterhand eftersom jag troligtvis har något kikhost-liknande och jag har kräkts pga hostan några gånger under dagen. Tror jag stannar hemma imorgon också faktiskt, mest för andras skull.
Måste passa på att skryta lite först bara, eftersom jag tydligen blev godkänd på fysik B-provet som jag skrev med över 39 graders feber förra veckan. Rätt imoponerad av mig själv faktiskt, eftersom jag höll på att dö under hela tiden jag skrev och inte ens kom ihåg vad provet hade handlat om när jag var klar. Jag borde kanske börja skriva fler prov med hög feber... Men jag känner nog att jag gärna kan få bli frisk nu ändå faktiskt.

Grattis min finaste, jag älskar dig mest <3

RSS 2.0