fina naglar, filmtips mm (a)

Heeeeeeeeey <333



Som jag trodde har det varit en triiiist dag ! Har inte haft nåt kul att göra alls ... Eller ?
Idag på förmiddan kunde man typ inte göra nåt pga att det va sån jäävla värmebölja ute ! Man va allmänt trött ! Så jag satt inne och kollade på film ! Jag kollade på min aaaaabsoluta faviritfilm i hela världen !!!!! " A walk to remember" Åhhh, den är så sjuukt bra ! Jag fick låna den av Gustavs mamma xD



Var gång våren kommer till North Carolina, tänker Landon Carter tillbaka på sin gymnasietid och på Jamie Sullivan. Landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra Jamie. Men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.


Det är seriöst den bästa film jag sett, och jag tycker att alla borde se den (aaa)

I alla fall ... När jag kollade på den målade jag mina naglar oxxå (a) x) Haha,dom blev assnygga (a)




Thaha, min hand ser lite cp ut menmen ...


Sen åkte vi hem till mamma och åt middag .. Det blev köttärsbiffar med pitabröd (a) Det va mitt förslag ;) :P Haha, men det va i alla all jättegott ! :)




Hihi ^^ xD


Älsklingen ! <33


Hjäärtat ! <33

Haha, mamma har fått en ny blomma (eller köpt :P) och den luktar asmycket choklad ! Den luktar verkligen jättegott !


Fiin vah !?

Men nu ska jag kolla på film med allrakäraste bror! <33

Puss&Kram !
/ Eran M

Bortskämdhetstest (a)

[X] = använder   [/] = har men använder inte/ använder ibland


Du använder
[X] dyr parfym
[X] foundation
[X] concealer
[X] rouge
[X] puder
[/] läppglans
[/] solpuder

[X] mascara
[/] platt/locktång

Antal: 9

  

Du har
[X] märkes-skor
[X] märkes-jacka
[X] tv på rummet
[X] dvd på rummet
[X] dator på rummet
[  ] telefon på rummet
[X] en kamera
[  ] en videokamera
[X] din familj har en bil
[  ] din familj har fler än ett hus
[  ] din familj har fler än två hus
[X] din familj har fler än tre hus
Antal: 8


X = ser på     / = ser på ibland eller har sett

Du ser på
[X] desperate housewives
[X] grey's anatomy
[/] the oc (kollar inte sen Marissa dog) 
[/] sex and the city
[X] ugly betty
[  ] summerland
Antal: 5

Du har sett
[X] just my luck
[ ] john tucker must die
[X] titanic
[X] moulin rouge
[X] high school musical
[X] high school musical 2
[X] epic movie
[  ] dude, where's my car?
[X] the perfect man
[  ] the wedding crashers
[X] freaky friday
[X] legally blonde
[  ] not another teen movie
[X] bring it on
[  ] bring it on again
Antal: 10

Du säger ofta
[ ] whatever
[ ]  oh my god!
[ ] damn
[  ] cutie
[ ] sweetie
[X] nehe ?
[X] säkert ?
Antal: 2

Summa: 34

1-22 = ghettokid
23-29 = Normal
30 -37 bortskämd unge
38-49 = överklass-snobb


En dag bara !! <3

Hallue ! <33

Nu är det bara en dag kvar tills älsklingen kommer hem igen ! Saknar henne verkligen ! Har haft astråkigt när hon vart borta ! En vecka har känts som en hel evighet !
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra .. Mamma och Martin åkte och badade med Martins kompis familj, och jag orkade inte åka till nåt poolbad i Danderyd när man bara kan gå 5 min till Rösjön ... (a) ;) Det kommer jag mest troligt att göra förresten .. Men annars kommer jag nog bara sitta och räkna minuterna tills Cissan kommer hem <3333
Och det är så tråkigt för jag och Mathilda skulle träffats nån dag men nu är hon i Skara och kommer hem idag eller imorrn så vi skulle egentligen träffats imorrn men det går inte för mej, och sen åker hon iväg på scoutläger ! :'( Saknar henne sååå !!

Puussar ! <3
/ M


FY FAN !

Heej igen alla sötnusar ! <3

Jag va ju ute på Malma idag och badade .. Planerna va ju så att Lenna skulle hänga med, men hon skulle till Åland idag :( Så jag va ensam med Martin och Gustav (och pappa men han gills inte :) ) Nu är jag heelt slut asså, en hel dag med dom två kan få en kossa falla död ner på marken ! (fråga inte ..) Det va i alla fall fint väder .. Det är jue alltid ett plus (a) Och dessutom va min faster och hennes man där ;) Det va kul att träffa dom, har inte gjort det pån typ 2 månader :P
Och åkte vi lite färga och så när vi skulle hem .. Vi tog vägen över Rindö :) Och hela vägen hem ( ca 1h och 15min) satt Martin och Gurra och gjorde massa konstiga, omänskliga ljud. Och satt typ och klagade på musiken, pratade som om dom pratade me nån i Saudiarabien eller nåt ! Så nu har jag skiiiitont i huvudet ! Fy fan säger jag bara !!


Dagens outfit ...

Men nu ska jag gå och läsa .. Försöker bli klar med en bok så snabbt som möjligt .. Eragon bwt (a)

Pussar på er alla ! <33
/ M


äääntligen!

Heej alla sötisar <33

Nu har jag suttit ute på balkongen & soolat i typ 2 timmar, och jag har ääntligen blivit brunare ! :D Haha, patetiskt liv, right ? (a) Men jag har inte direkt nåt bättre för mej nu när inte älsklingen är hemma </33
Imorrn ska vi ut till Fågelbrolandet igen :D Älskar verkligen det plejset ! Det är det absoluut bäste badstället som finns ! Tänkte fråga Lenna älsk <3 om hon vill hänka ;) det blir roligare då, för Martin ska ta me sej Gurra igen, och jag pallar inte va själv med dom två! Det är värsta självmordet att va själv med dom i bara 2 minuter ... ! Så vi får verkligen hoppas att hon kan ! (a)


Sågträsket ^^ Där badar vi när vi är där ! (a)

Vettefan vad jag ska hitta på resten av dan .. "/ Men jag får väll hitta på nåt ;)
btw, har blivit kompis med kompisen igen x) (aa) :)

Hare bääst ! <3
/ Eran M

Vet inte riktigt (?)

Heejsan alla läsare ! :D

Idag hände en rätt oväntad sak .. Jag bråkade ju lite med en kompis igår, och personen svarade inte på mina sms osv. Jag blev rätt irriterad på det och skickade några medd som jag inte direkt menade. Personen svarade fortfarande inte ..
Nu på morgonen fick jag ett sms där det stod : "Jag hade glömt min mobil på ett ställe. Tack för "komplimangerna"! Ses i höst"
Man kan kort och gott säga att det blev fel!
Jag trodde att personen sket i att svara, men så var det ju inte .. Och jag sa saker som jag inte alls menade!
Men jag bad om ursäkt och förklarade, vad kan jag göra mer ? Om inte personen tar emot den ursäkten, orkar jag inte bry mej!

Idag ska jag bara va hemma .. Mamma, pappa, Martin och Martins kompis är på grönan. Jag skulle kanske följt med, men jag ska troligtvis gå me Cissan när hon kommer hem ;) Saaaknar henne så ! <3333

Aja, nu ska jag gå ut i det fina vädret, så vi ses väl .. (?)

Puss&Kram!
/ M

lite väl sent ..

Hej igen :)
Det blev lite väl sent på middan igår när vi hade gäster, så jag hann inte skriva klart :P Får göra det nu istället! :D

Lördag :

I lördags gjorde jag typ inget speciellt ... Åkte och badade me Martin på förmiddan, sen va jag bara hemma och chillade typ ;)

Söndag :

I söndags bestämda jag mej att jag ville göra om i mitt rum! Bara några små förändringar, så pappa gick med på det :)
Jag har fått Mys gamla bokhylla (som är mkt större ään min gamla) och på fredag kmr mamma hit och ska hjälpa pappa ära ner en byrå som jag har i mitt rum nu (den är lite för tung för att jag och pappa ska kunna ta den) Det kommer bli jättefint ! :D <3
Juste, vi åkte till k-rauta och köpte 2 lådo som jag har under min säng med lite olika saker i (a)

Måndag (idag) :

Fy fan va varmt det är ! :D <3 Nästan lite väl, men när det väl är höst så kommer man ju sakna sommaren .. ! Så man ska inte klaga ;)
Idag har jag solat typ hela dan ! Martin och jag åkte ner till Rösjön vid typ 1 och va där i några timmar ... :D Det är jättevarmt i vattnet där, så det är ju skönt ;)
Jag har småbråkat lite med en kompis idag oxå "/ Rätt omoget, personen svarar inte ens på mina sms :S Jaja ... Man får försöka leva vidare ! ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra nue .. Kolla lite på tv kanske (?) Aja, vi får se ...


Nu ska jag dra ;) så vi hörs nån gång! Slå gärna en pling eller sms:a (comviq) 0707965953 <33

Ciao ! :)
/ MJ!

Dålig uppdatering !

Ojojoj, nu va det länge sen jag skrev! Förlåt mej, vet inte varför (a) men skriver om dom dagarna som gått nu istället :)

Torsdag:

I torsdags var vi på mitt landställe som ligger på en ö som heter Fågelbrolandet i sthlms skärgård :) Älsklingen Cissan va såklart me (aa) <3 Och så va Martins polare Gustav me .. "/ Hatar honom, han e så jävla kaxig :S Men det va i alla fall jättemysigt, för det va liksom inte ett enda moln eller nåt på himlen och så va det megavarmt :D Vi hoppade från några berg som är 3 och 4/5 meter, det är riktigt skoj tkr jah (a)  När vi hade badat ett tag (typ 30 min, men i alla fall) så gick vi upp ch käkade lite korv och så spelade jag och Ceclan ett helknäppt spel .. Men det är faktiskt kul (a) :P
Sen gick vi ner och la oss på en klippa och solade (tror faktiskt att jag fick lite sol på mej :O ) och efter ett tag kom pappa, Martin och Gurra och skulle bada. Cissan va nt badsugen men det va jah (a) så jag badade me dom :S :P Jag badade inte lika länge, så jag gick upp till  Ciss och vi gick väg en bit för att bada fötterna, och - klumpig som hon är - så ramlade Cissan ofc ner i vattnet e kläder och allt xD Och då blev hon badsugen igen, så när allt folk hade gått upp igen så badade vi ^^ Efter nån kvart eller så, så kom dom ner igen och då hade vi tränat på att dyka (seriöst, vi ÄGER) så vi visade pappa och han ba :ååhhh ! :) duktiga ni eh :D okej, kanske inte riktigt så, men man får väl drömma (aa)
Jaa, det va typ det som hände ... :) Lägger in några bilder (a)


Jah ... (?)


Älsklingen ofc ;) <33


Därifrån hoppade vi (aa) <33


Haha, diggar reg. numret (aa)

Oppps :O Pappa kom på mej, fick egentligen inte sitta vid datan för vi ska hem till mamma nu och få gäster :P
Skriver resten när jag kommer hem igen sen 
 
Hare bäääst !
/Eran M


Maludden va BÄST ! <33

Heej alla sötnuusar <333
Jag skrev ju inget inlägg om Malis igår, så gör det nu istället. Nu har jag laddat upp alla bilder som jag tog där oxxå! :)


(tagen från huset dag 1)

Första dagarna !

Första dagarna där var det asdåligt väder! Det regnade och åskade liksom 24/7 ! Menar det ! När det åskar där kan man dessutom inte kolla på tv, eller nåt sånt för man måste dra ut alla "sladdar" och sånt för annars är det jättestor risk att åskan slår ner i el-ledningen, och det vill man ju inte ska hända, eller hur ? ;)
Vi försökte istället göra det bästa av situationen och ha det så roligt man kan ha det utan tv xD
Nejmen, vi åkte in till stan några ggr och kollade lite i affärer och gick på torget ... Martin och jag gick till godisaffären där (som för övrigt ligger precis nedanför mormor och morfars lägenhet på Köpmangatan) och köpte världens godaste mjukglass ^^ Man kunde välja godis som hon som jobbade där hackade och blandade i glassen :D Det va asgott, jag tog nån godis med typ smultronsmak ,och Martin blandade jättemånga: lite lakrits, några söta godisar, några assura osv :S Man kan väl säga såhär; Hans blev inte lika god (det tyckte iofs han ... menmen ... ?)
Vi badade oc trots det dåliga vädret :D Det va asvarmt i vattnet ! Hela 22 grader (aa)
Mormor och morfar äger en del av Stor Bråen, så vi kan bada där helt ostörda (a)
Men det är lite synd ... För det har varit sån torka där nere den här sommaren så vattnet har sjunkit över en halv meter :(


Här är en bild på älskligen när han badar med sin madrass som tappade luft första dagen "/ <3

Stackaren !

Martin och jag sov inne i "andra huset" som vi kallar det, i en våningssäng ... Och vet ni ?
En dag precis innan vi skulle äta middag, gick Martin in dit för att hämta sitt nintendo (vettefan varför, menmen) Och så ramlade han ner från våningssängen (längs upp) och han landade mitt på vårt nattduksbord dom står precis nedanför stegen. Ingen visste jue att han hade ramlat, för vi va inne i Stora huset. Då sa mamma att jag skulle kolla om Martin tog me sej cidern tillbaka, och när jag kom in så låg han där och va typ heelt hysterisk :'(
Stackars liten älskling !! <33 Men han hade som tur va inte brutit nåt, så vi åkte inte in till sjukhus ..

Kristdala marknad !

Samma dag som pappa, My och Cissan skulle komma (9 dagar efter vi hade kommit) var det Kristdala marknad. Det är en jättestor marknad i Kristdala (haha :P konstigt xD ) Men den va på dan, och dom skulle komma på kvällen, eftersom My skulle till tandläkaren på förmiddagen ... Men vi åkte i alla fall dit :)
När vi åkte ifrån Maludden så va det skiiitfint väder, solen sken och det va inte ett moln på himmelen! Så jag hade på mej balerinaskor, jeansshorts och linne (smart ?) ch så hade jag - som tur va - med mej en tjocktröja. För när vi satt i bilen, nästan framme i Kristdala började det regna som in i helvete ! Man parkerar liksom på ett fält där, och redan bara när vi kommit "av" fältet va mina skor helt genomblöta ! :'(
Men vi (jag och Martin) ville inte direkt åka hem bara för att det regnar, så vi fortsatte ... och efter nån kvart - när jag va genomblöt in på trosorna - så slutade det regna och solen tittade fram :)
jag köpte lite godis och en donut (nyttigt, right ?) :P
Vi va där i nån timme kanske .. sen åkte vi hem :)

Fredag !

Pappa, My och Cissan kom vid kanske sex-tiden på fredan (4 dagar innan vi skulle hem igen).


Filippa söt som ligger på mina lakan som jag just ska köra ner till sjöstugan <3

När dom hade kommit bar vi ner Cissans packning och så, eftersom vi skulle sova i våran sjöstuga :D och fällde upp en sån där säng xD
Hon skulle sova på den och jag skulle sova i en soffa som står där ..
Sen gick vi upp och hämtade förrätt som mamma sa att vi fick äta där nere så att vi kunde packa upp och lite så ..
Efter ett tag ringde det i klockan uppe vid stora huset, vilket betyder att vi ska komma upp och äta.
Jag kommer inte ihåg vad det blev, men det va i alla fall gott (a)
Efter maten va vi uppe ett tag, och sen gick vi ner och kollade på film .. Tror vi såg Honey då, helt klart en personlig pavorit förresten :)
När den va slut gick upp igen och borstade tänderna och så ... Sen kollade vi på en till film, när vi kom ner igen : Perfect man.


Solnedgång över Stor Bråen. Fint, right ?

Lördag !

Nästa morgon blev vi väckta. Vi skulle (tydligen) in till stan och handla lite saker, och efter det skulle vi till en bonddgård som sålde kött och så ...
När vi va inne i stan så fick vigå runt lite själva för att "dom vuxna" skulle handla mat ... Men bara på villkoret att vi skulle ta me Martin "/ Det va jue inte så kul för honom fr vi tänkte typ gå runt i olika klädaffärer, men han hängde i alla fall på :P
Vi fick 100kr av mormor som vi skulle köpa glass för, så vi gick runt ett tag sen gick vii till den där godisaffären (igen, vid det här laget va jag och Martin stammisar där) och köpte mjukglass. Jag hade ingen smak den här gången, men Cissan tog en me hallon och lakrits ;)
Sen skulle vi åka till Dövesta och handla mera mat x) Det va lite kul, för när vi kom dit, så va det typ heeelt lerigt och geggigt ch så överallt, och då sa Martin: " Vi är jue stadsbarn, vad gör vi här" xD Det lät jävligt kul !
Vi gick runt och tittade lite först .. Lägger in några bilder på plejset :)


Liten stuga som fanns där ...


Cissaaan, lite suddig .. men i alla fall :)


Cissan,Martin&My


Griiiisar!  Vill ha den där lilla grisen i mitten, btw (aa) <33


Fin vit häst :P

När vi hade gått runt oh fotat och klappat djuren dä så kom det en häst&vagn åkande .. Det va en "grissafari" xD
Mamma och My ba: Jaaaa! Vi åker ! :D Och då hänge jag, Martin och Cissan me - Fråga inte varför ...
Jag fick sitta brevid han som snackade om grisarna, och han stank som faaan ! (bättre än My kanske i alla fall ? Hon fick sitta brevid en man/gubbe som inte hade nåt hår på huvet, men såg ut som en överdrivet hårig apa på typ resten av kroppen :S
Ajaa ... Här kommer lite gris-bilder:


Cissan sööt <33


Mamma,Martin&My (fin bild xD )


Grisar ... :P


Och jag känner mej smutsig nätr jag inte har duschat på typ 2 dar eller såå ... xD :S


Martin klappar en totto-polle <3 (a)


Cissan, en häst, Charmör och Martin

Sen åkte vi den ganska långa vägen hem, och när vi kom hem gick vi ner och badade !
Vi badade lääänge ! Efter ett tag ringde det i klockan ... Vi grillade :) Vi gick lite tidigare (jag, My, Martin och Cissan asså) fö morfar tar sån evinnerlig tid på sej när han äter xD
När dom hade ätit klart skulle vi spela kubb : barnen mot dom vuxna .. Första vann vi, för morfar tog ner kungen (med flit ?) Andra vann vi oxå :D dom hade inte ens fått ner en änr vi vann ! (aaa) <3
Det va bra, för då slapp vi se mammas "fiiiiina" segerdans :S
Sen gick My, jag o Cissan ner och kollade på 10 things I hate about you ;)
Senare på kvällen kollade vi en liten stund på Legally blonde 2, mn jag a så jävla trött så vi kollade inte klart på den xD

Söndag !

På morronen kollade vi på tv med Martin. Det va Totallt spice xD
Cissan kallar det numera "vårt favoritprogram" :S :P


Hahah, fråga inte xD

Idag skulle vi åka in till stan - igen ! Jag shoppade 3 tröjor och Cissan köpte 1 :D Så nu är vi riiiktigt heta, det kan jag lova :)
På kvällen hade vi inte nåt att göra, så jag tänkte att vi kunde dra till en kompis som inte bor speciellt långt bort .. Vi gick dit, och när vi kom dit hade han (Marcus) en kompis där, som är min kompis oxå, det va askul, för jag har inte träffat honom på flera år ! Vi hade jättekul i alla fall, badade ett tag, spelade nåt knäppt spel och .. ja, hade lite kul xD :P (misstolka inte :P )
Sen gick vi hem vid typ elva oh kollade klart på Legally blonde ;)

Måndag !

När vi vaknade på måndagen va det jäääättefint väder ! Det va typ första dagen med fint väder, och sista dagen vi va där .. Så vi bestämde att vi skulle va ute typ hela dan !
Vi satte oss och spelade kort vid bryggan: vänd-tian, krig och dam :P Och sen kom allt folk ner,...Martin och pappa skulle ut me kanoten .. När dom va ute och paddlade bestämde sej jag och Cissan för att vi oxxå skulle ut efter dom ! Det va jättemysigt kanske mest tack vare det fina vädret <33
Vi paddlade runt en liten ö som kallas gubbhatten (för det ser ut som en hatt på långt håll :P ) och vi hittade en liiiten snigel i våran båt som vi döpte till Karamell (han är bög) och vet ni ? Han är en rejser-snigel (aaa) <33


Pappa&Martin

På kvällen när vi satt och spelade kort vid bryggan igen, kom Martin med en chipsskål :) Vi satte oss på bryggan så vi kunde bada fötterna .. Sen va det så vart så jag gick i med bena bara ... och sen ramlade jag :D och rätt som det va så plaskade alla tre runt i vattnet med kläder och allt på (aa) <33
Nästan hela kvällen efter det satt vi på bryggan och spelade kort :) Sen gick vi in och packade, lyssnade på musik och läste deckargåtor (a)

Tisdag, heeem !

Vi vaknade 06.35 av min mobil som jag hade ställt på ringning för att vi skulle åka så tidigt ...
Vi gick upp, packade ihop, klädde så oss och städade. Sen gick vi upp och drack först, det va asäckligt mineralvatten! När vi druckit klart va båda typ helt spyfärdiga :(
Vi hämtade dammsugaren och dammsög nere i huset. Sen åt vi frukost, packade in oss i bilen och drog ;)
Vi stannade först inne i stan för mamma och pappa skulle köpa bröd på väldens härligaste konditori, Nilssons konditori <3
Sen åkte vi igen, och stannade inte förrens i Söderköping där vi fick varsin glass av pappa. När vi hade börjat åka igen kollade vi på Pirates of the Caribbean, dead mans chest tills vi va framme (a) Vi va tvugna att åka hem till mamma först för vi skulle lämna lite av deras packning som vi tog i våran bil ...
Sen åkte vi ääääntligen hem <333333

Resten av dan satt jag vid datan, kollade på tv och pustade ut ! Kan jue säga att ag längtade hem rejält på slutet !

Jag förstår om ni inte orkade läsa hela ;) Men det är typ det som har hänt :)

Puss&Kram
/ Eran M

Om Maludden !

Nu är jag hemma igen! Har haft det absoluuuuuuut bäst !
Men jag har inte laddar ner bilerna som jag tog än, så skriver om det lite senare (aaa)


Nån liten lista :)

Ute eller hemmakväll: ute ;)


Salt eller sött:
sött


Sommar eller vinter:
sommar tror jah ... :P

När är du Född:
25:e augusti

Vad har du på dig en ledig dag hemma: olika

Smeknamn: Inga :S


Favoritfärg:
blå, rosa och svart (?)

Har du varit kär:
Ehm .. aa ?


Favoritlåt:
mååånga !


Maträtt:
Kyckling meh curry  grillat (aa)


Tycker inte om:
några biatcher, ormar o småkryp x)


Favoritdricka:
vet inte ..


Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
orange-gula


Vad gör du när du är uttråkad:
Kollar på tv, läser eller nåt annat roligt (aa)


Nagellack:
oftast inte ...

Syskon:
My, Martin


Favorit pålägg:


Bästa bok du läst:
Läser mkt .. och har l


Är du Internetberoende:
Ehhh! JAA !


Gillar du snö:
Ofc !!


Vilken är din bästa egenskap:
Flummig(aaa) ?


Senaste pojkvännen:
*inga kommentarer*


Senaste köpta skiva:
lyssnar nt så mkt på skivor ...  


Studier eller jobb: studier


Bästa kompis: Inte bästis-typen  ... Men det är väl Cissan <3 och Linnea :)


Hej då :) <333

Heeeey igen  <33

Idag fyller min pappa år, så jag och Martin gick upp typ 7.30 för att vi skulle göra frukost och så till honom .. Är extremt trött nu ! Idag ska jag fixa min iPod ! Åker jue till Maludden imorrn, och jag säger bara: Jag åker inte utan min iPod !! Vad ska jag göra mer idag ... ? Juste, vi ska hem till mamma och äta trerätters (för att pappa fyller år). Jag, My och Martin har köpt en present tsm till honom; en sodastream :D (aa)
Som sagt, imorrn drar jag till Oskarshamn. Och jag kommer inte kunne skriva när jag är där för vi haar ingen data "/ Hur ska jag klara mej ?! Men jag har i alla fall me mobilen, och nu har jag täckning där oxå ! :) och så kommer jag hem 22:a eller 23:e ... ! Och 18:e eller 19:e  kommer Cissan ner :D Kommer sakna dej so faan tills dess ! </3

Dagens humör: Tröööött och glad
Dagens borde: Sova (?) och sova xD
Dagens klädsel: Blåa jeans o vitt linne
Dagens planer: Middag hos mamma o Project Runway kl 22
Dagens materiella vill ha: Pengar !
Dagens längtan: Maludden <3333
Dagens beroende: Mobilen
Dagens tråkigaste: Trasig iPod ...
Dagens person: Pappa :)
Dagens irritation: Jah e så jäääkla trött :(
Dagens låt: Can't fight the moonlight - LeAnn Rhymes (aa) <33

Jag lovar att skriva jättemkt när vi kommer tbx !
Hare bäst så länge, det kommer vi ha :'D

Puss&Kram <33
// M


Länge sen ...

Heey igen !

Det va länge sen jag skrev nu .. nt så bra, right !? Har helt enkelt glömt det xD
Hursomhelst, dom senaste dagarna (typ sen jag skrev sist) har vart helt okej .. Hyfsat väder, ingen Martin hemma osv.
jag har däremot saknar min cecilia sjuuuukt mkt ! </3 Hon har vart på landet .. Men hon kom hem igår en stund :D  så då va vi ute ett tag, men sen skulle hon cykla tbx igen "/ 
Vill ni veta en sak ?! (aa) Jag har fått en ny mobil !  :D <33 En K850i .. vänta, lägger in en bild ;)


Jag fick den gröna ... (aa) snyyyyygyg va ?! <333

Nu när jag ändå håller på så kan jag jue lika gärna slänga ut nummret : 0707965953 (aaa)
Så nu får nu messa och ringa jättemkt !
Jag ska va me Cissan imorrn mee (aa) Hon cyklar hit, cyklar tillbaka och sen åker hon tillbaka hit för hon ska få en ny säng .. :P
Men det är en dålig grej som har hänt .. Min iPod har kraschat ! :'( Så jag och pappa ska försöka fixa den ...*Hoppas det går* !!!!
På tordag (10/7) åker jag till Maludden.  Vi kommer hem 22:a eller 23:e ..
Och en annan skojig grej är att nästa vecka på fredan eller lördan så kommer Cissan ner :D Hon åker me pappa och My lite senare för My jobbar ,,, :P Vi ska sova nere i vår sjöstuga, den ser ut såhär:

Mysigt eller hur !?
Dessutom hittar hon redan där och så ..  hon va där förra sommarn' oxå :) <3
Vi kommer hare absolut bäst soet § <333

Aja, det får räcka för den här ången .. skriver igen imorrn!
So long suukkers !
/ M

Hemma igen :D

Heejsan alla !  <3

Jag är hemma igen nu. Har jue vart på Cissans land som ligger i Södersättra ;) Det va så jääävla kul !!
Jag käkade hos Cissan i måndags, sen gick jag hem och packade och duschade och lite sånt.. Sen cyklade vi dit !
När vi kom fram (typ 20 min senare) hade Inez (Cissans mormor) redan bäddat åt mej (aa), snällt va ? Sen gick vi ut och spelade kubb ... Det blev en förlust åt min sida, men jag hade faktiskt bara en sån där "kubb-grej" kvar på hennes sida :P Sen kmr jag inte riktigt ihåg va vi gjorde ... Vi gick bara runt och flummade och sånt (aa) Sen gick vi in och grejade lite, och så a vi oss (senare) ;) Det va typ första dagen :P
Igår cyklade vi hem till mej på förmiddan. Vi tänkte åka in till täbban och shoppa (aa) Eftersom det va busstrejk fick vi skjuts av pappa :D Jag köpte nästan inget .. Bara ett par rosa Björn Borg-trosor xD (aaa) Sen hämtade pappa oss där, vi hade precis köpt varsin mjukglass, så det blev lite kladdigt efter ^^, När vi va hemma igen skulle vi cykla iväg nästan direkt .. Och vär vi hade åkt en stund så började det spöregna ! Så när vi kom fram va vi typ genomblöta "/ Vi satte oss och läste då, och bestämde att vi skulle läsa ut boken samma dag (Nätspindeln) Sen skulle vi äta. Det blev kyckling som Bosse (Cissans pappa) grillade och färskpotatis. Det va jättegott! (aa) Sen läste vi lite till och gick ut en stund. Efter ett tag ropade Marie (Cissans mamma) och frågade om vi skulle kolla på Morden i Midsomer me henne och Bosse. Det gjorde vi ;) Det va bra, lite mkt namn kanske.... När det va slut gjorde vi oss i ordning ch lite sånt och sen kom vi på att vi inte hade läst ut boken, så då satt vi och läste till typ 1.
Så idag va vi lite trötta och sov till 12, då kom Marie och väckte oss ! :S Idag har vi vart och solat (utan sol) på bryggan ... Det va ett dagis där me massa skrikpåsar, fett irriterande ! :S
Det är typ det som har hänt ... Det va i alla fall jäkligt kul ! <33

Puss&Kram
// M


RSS 2.0