18

Nu är första hela skolveckan avklarad, och jag har dessutom hunnit med att bli vuxen sen jag skrev sist. 18 somrar sen i lördags, inte illa. Jag hade en väldigt trevlig födelsedag i alla fall, och inte helt fel att få en tv bara sådär. Min underbara pojkvän gav mig en biljett till Dirty Dancing on Stage också, så dit ska vi nästa lördag.
Den här helgen är det kurs på Värmdö som gäller. Ingen sovmorgon varken lördag eller söndag för mig heller eftersom vi ska vara där 9 båda dagarna. Kul liv.
För övrigt får jag snart börja träna som jag vill igen! Lite drygt en månad kvar bara. Jag har inte fått träna sen i juli pga. en skada i handleden, så jag har rehabiliterats sen dess men snart är jag back on track!
Nu ska jag kolla på film och tagga galet på att inte få träffa min finis förrän på måndag och på att gå upp kl. 7 imorgon. 
 
 

Ångest

Imorgon är det skola som gäller för mig. Eller åtminstone ett fysikprov ett par timmar. Det suger brutalt att behöva avsluta sommarlovet med ett prov, men that's life. Det känns rätt bra i alla fall tror jag, men så brukar det kännas och sen går det ändå åt helvete så vi får väl se. Positiv tjej.
Efter provet ska jag träffa Anna ett tag, och på kvällen blir det nog en sväng till pojkvännen.


Surrealistiskt

That it's all alright. 
I guess it's all alright. 
I got nothing left inside of my chest, 
But it's all alright. 
 

I Was Way Out West 2012

Vi kom hem från Göteborg i söndags efter tre otroliga dagar i Slottsskogen med fantastiska artister och underbart sällskap. Vi såg bl.a. Florence + The Machine, Blur, Bon Iver, Mogwai och Refused. Florence och Mogwai var bäst enligt mig, och skrikrock (Refused) är inte riktigt min grej.


Way Out West!

Imorgon kl 10 går tåget mot Göteborg för mig och min pojke, och sen blir det Way Out West torsdag-lördag. Wiie, supertagg!
 

Sturkö

Efter Norge åkte vi nästan direkt till Blekinge och Sturkö, efter en mellanlandning i Oskarshamn. Det blev massa sol och bad, och har ändligen fått en bränna som syns!


Roadtrip 2012

Hamar, Ålesund, Trondheim och Östersund. 
Ett litet urval bara. Resan var underbar!


RSS 2.0