Måndag

Shuuu!

Jag var ju i Täby C igår, och det blev en kofta och mascara som inhandlades. Och så hämtade jag ju ut mina linser också..
Idag har det väl inte hänt så mycket typ. Jag gick hem till mamma med lillebror efter skolan... Vi gjorde smoothie :D
Just nu är jag bara så himla trött. Ska nog ta en dusch och lägga mig och läsa eller nåt.. :)


Söndag; Fint väder och shopping?

Goodmorning sunshine !

Kvällen igår blev väldigt lyckad enligt mig (och förhoppningsvis tjejerna också..). Det blev grillad fläskfilé med "potatis-knyten" och hallon- och jordgubbsmoussetårta till efterrätt. Väldigt uppskattad :) Fick massa fina grejer också, men jag lägger in alla bilder när jag kommer hem till pappa.
Vi kollade lite på vårshowen också. Hahah! No offence 9A, men vår klassdans såg förjävlig ut (alla gjorde nämligen fel..)
Sen spelade vi singstar också :)
Idag strålar solen, och jag ska till Täby C och hämta ut mina linser och kolla lite tror jag. Har lite läxor också som jag ska göra..

Sims3

Aloha!

Nu är jag hos mamma. Har precis målat naglarna för er som undrar.. x)
Brudsen kommer inte förrän vid 6, så nu tänkte jag spela lite sims3 :)


Partynight!

Shabba folket!

Jag och bästavän C var ute igår. Hon släpade runt mig runt hela kärrdal eller nåt. Taack liksom! Jag var helt död sen. Och det var mörkt så jag höll på att kissa på mig när hon sa att vi skulle ta en "genväg" genom en liten skog.
Sen gick vi in till mig och kollade på Moulin Rouge.
Om nån timme eller så ska jag till mami. Och ikväll blir det party, wohoo!
Juste, kom på att jag aldrig visade vilka filmer jag fick i present . Så det blir en bild på dem och även en dagens outfit !


(Fråga inte vad jag gör med mina fötter...)


Helg!

Hola !

Idag är det freeedag - HELG ! Så grymt härligt! Jag är liksom redan utbränd pga skolan. Jag somnade t.ex på bussen imorse och vaknade precis när jag åkte förbi när jag skulle av. Sånt är ju kul.
Efter skolan åkte jag, Emelie och linnea till Täby C och fikade och så. Åkte hem vid halv sju. Det var trevligt :) Jag köpte en ögonfransböjare (a) Haha.
Nu ska jag träffa bästavännen. Får se vad vi hittar på.


Torsdag; Grattis morfar!

Aloha people!

Har inte bloggat på ett tag nu. Det är rätt mycket med skola och allt sånt -.-
Men jag sov hos mamma igår, eftersom mormor kom och hälsade på :) Och idag år vi färska kräftor :D
Det har börjat en ny tjej i klassen också - en till!! Nu är vi 21 tjejer och 2 killar. det är inte ens kul längre liksom.
Aja, hon kommer från USA och snackar inte svenska. Lite halvjobbigt sådär...
Idag fyller morfar år <3 Och pappa och My har blivit sjuka :O PANIK! Kan verkligen inte bli sjuk nu!
Har sovmorgon imorgon. Och kanske åker till Täbban en stund efter skolan, nu när jag är rik igen! (Fick både cash och presentkort i födelsedagspresent)



Barcelona 09 , saknar! <33

FÖDELSEDAG!

Har inte tid att skriva så mycket. Ska träffa bästavännen (a)
Men folk sjöng för mig i skolan i alla fall. Jaja, lite kul var det väl kanske. Det är ju faktiskt rätt kul att fylla år om man säger så (a)
Nu har mamma, My och Martin gått hem. Vi grillade kött :D Och jag fick MASSA filmer, nya träningskläder, presentkort på H&M och uturn, Om Jag Kunde Drömma och När Jag Hör Din Röst m.m.
Tänkte också passa på att tacka alla söta människor som grattat mig på facebook!

Dagens låt!



Kick - Ge Mig Lite Mer

Ny vecka...

Shabba !

Måndag idag, och jag har pluggat sen jag kom hem från Täby Centrum (har varit hos optikern idag).
Jaa... Det är väl det som har hänt idag. Och en "personlig grej", men det är fixat nu :)
Har sovmorgon imorgon. Vilken är underbart eftersom jag fyller år imorgon! <3 Hoppas inte att folk uppmärksammar det så mycket. Blir bara röd i ansiktet -.-
Det här blev ju ett roligt inlägg... Inte.
Men jag uppdaterar någon gång under morgondagen :D <3


Foto: Jag, oredigerad.


Underbart liv! :D

Shasha !

Söndag idag, och jag har varit och badat för sista gången i år kanske? Deprimerande på allvar.
Jaja, imorgon är det skola. Och jag börjar 8.10 , wohoo! Dessutom kommer inte Linnea att möta mig vid Eneby Torg eftersom hon ska till tandläkaren. Min lilla vän ska få räls - rosa :D
Men vi slutar 13.20 imorgon, så man ska inte gnälla ;D Jag ska till optikern imorgon också. För att kolla att allt funkar med linserna och så.
På tal om linser har jag kommit på en sak.. Det har hänt rätt mycket nuder sommaren faktiskt.

♥ Jag har fått linser
♥ Jag har slutat bita på naglarna (vilket jag har gjort i 5 år nu...)
♥ Jag har fått jobb xD Ska ju bli hjälptränare i höst.
♥ Har blivit vän igen med en person som jag inte har pratat med sen början av juni.
♥ Jag och min allra bästavän har återfått vår vänskap som försvann ett tag i våras <333

Inte så stora saker för er kanske, men faktiskt för mig. Det känns som mitt liv är väldigt bra just nu! Och det är underbart!


M <3 C - föralltid!


Dagens låt!



The Script - The Man Who Can't Be Moved

No more freetime!

Aloha people!

Det har varit riktigt dålig uppdatering idag och igår. Och jag har väl egentligen intgen bra usäkt för det förutom att skolan började på riktigt igår, och jag var supertrött när jag kom hem (a)
Som sagt, första riktigt skoldagen igår. Och vi har redan fått läxor! Fattar ni hur satsig vår skola är eller ?? Herregud alltså ... Så från och med nu blir det inte lika mycket uppdatering. Vår skola låter oss nämligen inte behålla våra liv!Dessutom sa våran "mat-tant" att jag, Linnea och Emelie såg ut som sjuor :O Hon sa det inte exakt så, men hon trodde iaf att vi var sjuor. Man ba TACK!!
Idag har jag och pappa storstädat hela lägenheten. Och så har jag bakat till en sak som händer nästa helg (a) Wohoo!
Tror jag ska träffa bästavännen om ett tag. Men nu ska jag äta currykyckling och ris :)


Back on track...

Aloha folk !

Nu är jag hemma från skolan (eller jag har varit hemma sen ett men iaf...) och vårat schema var kanske inte det bästa om man säger så. Kommer inte fatta vart jag ska och sånt, det va jätterörigt! Men annars var det väl helt okej...
Jag är fullständigt död just nu! Det var riktigt tufft att komma upp ur sängen halv 7 idag, Skönt att vi har sovmorgon imorgon också :)
Jag är hemma hos mamma nu. Hoppas pappa kommer och hämtar mig snart!


Tillbaka till fångenskapen!

Hola folks <3

Jag lånade massa bra böcker (hoppas jag) på bibblan idag. Linnea rekomenderade några som jag ska läsa och så...
Jag och lillebror käkade donken-lunch också. Oh sen åkte vi hem och åkte med mamma till Ica Maxi och storhandlade.
Jaa, det var typ min dag. Kul att man njuter sista dagen på lovet, right ? Imorgon är det skola som gäller - tillbaka till fångenskapen. Men imorgon går vi bara någon/några timmar.. Lite "upprop" och info och sånt. Sen ska jag till mamma en sväng. Så det blir kanske ingen uppdatering förrän lite senare.

Juste, det hände något underbart idag! Sötaste Anna ska också bli hjälptränare i grupp 05 :D Så då kommer vi ses oftare!

Men nu ska jag duscha och förbereda mig inför morgondagen -.-

Onsdag

Godmorgon sötsöt ! <3

Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Det blev lite senare än jag tänkt mig, eftersom jag stannade kvar efter mötet och pratade med huvudtränaren i gruppen som jag ska hjälpträna (?) Och sen kom en annan huvudtränare (som tränar gruppen precis efter min grupp) och hon frågade om jag ville vara hjälptränare i den gruppen också. Det var nämligen tre mammor som var tränare i den gruppen, och ingen av de hade någon tidigare erfarenhet av gymnastik. Så de behövde någon som kunde visa lite xD Jaa, det var inte precis så jag hade tänkt mig.. Men eftersom det är precis efter min andra grupp, på samma ställe så funkar det :)
Idag ska jag, lillebror och Linnea till Bibblan. Jag ska åka runt halv 12, så det är ingen panik :)
Men en panik-aktig sak är att jag börjar skolan imorgon :O Visst, det ska bli kul och så. Men jag är inte redo för att avsluta mitt lov än! Men vi börjar i alla fall kl. 10 så det får man väl vara glad för -.-

Minna in action :)

Det blev lite mer uppdatering idag i alla fall :) Jag ska inte åka förrän om en timme eller så... Eftersom jag ska bli tränare nu i höst (!!!) så ska jag på ledarträff idag för information om grupper (vet i och för sig redan vilka jag ska träna) och ledarutbildning :)
I Täbban kollade jag när Linnea blev sminkad på Make Up Store och så köpte hon lite grejs där. Jag hittade en kajal och en ögonfransböjare (dock inte på make up store) som jag måste köpa när jag får pengar nästa gång.
Imorgon ska jag, lillebror och Linnea träffas på bibblan kl 12. Jag ska lämna tillbaka några böcker och kanske låna ?
Men nu ska jag äta :)

Lite actionbilder nu först x)

I'm off!

Jag och Linnea drar till Täbban nu.
Kommer nog inte uppdatera mer idag eftersom jag har ledarträff vid sju ikv.

Ha en bra dag <3

Jag och Linnea sitter och kollar

1e737281376acffa1feac4b4527f876c.png

Jag och Linnea sitter och kollar på Kalle Och Chokladfabriken och mumsar på Marabou (:


Höll på att glömma! :O

Glömde ju att visa min nya hårfärg! Fick ingen bra bild, men hoppas att man ser. Det är i alla fall ganska mycket mörkare och brunare än tidigare.



Pimpad kalender - Only @ Minna's ! :D

Bonjour folket! :) <3

Vet ni vad jag hahr gjort idag? Tränat! Jag vet, jag är också chockad. Haha, nejrå. Men jag hade ändå inget att göra, och jag måste få tillbaka den fysiska form innan en 3-månaders lång "tjockisperiod" inföll (även kallad sommarlov).
Det gick förbi några människor när jag sprang och hoppade runt på gräsmattan bakom mitt hus.. De tittade konstigt på mig...
Jag har pimpat min kalender idag också. Jag skulle ju egentligen köpa en ny, men min gamla räcker året ut, och jag har redan skrivit in massa grejer. Så jag "hottade upp den" stället :D Supersnyggt blev det (?) och helt unikt! Hatar när man kommer till skolan och fler personer har likadan kalender och sånt -.- Störande.
Men det slipper jag nu :) Haha.


Uppe med tuppen!

Godmorgon folket! :D Uppe med tuppen idag asså! Jag vaknade klockan sju -.- Jag måste börja "träna" på att komma upp på morgonen eftersom det är skola snart. :O Men jag låg kvar i sängen till åtta (a)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag faktiskt. Får se om nåt  dyker upp. Annars kommer jag nog bara förbereda mig metalt på att jag inte kommer ha någon fritid alls de näsrmsta månaderna.
Men heey, en positiv grej! Jag fyller år om 8 dagar :D

Countdown! Tre dagar kvar :O

Det har inte blivit så mycket uppdaterin idag för att.... Jag orkade inte ? Haha x)
Har varit helt slut de senaste dagarna. Fattar inte hur jag ska orka med skolan om 3 dagar! Men det ska såklart bli kul att se alla människor igen :) Men det känns som om det enda folk kommer snacka om är konfa-lägerna som har varit nu under lovet. Jag har ju redan konfirmerat mig (gjorde det lite tidigare i våras eftersom jag gick 70steg, inte sommarläger) Jaja. Sånt får man ta.
Jag färgade ju håret idag. Det blev ganska mörkt om man säger så... Men jag är nöjd. Har dock ingen bild, så ni får se det imorgon.


Haha, Linnea och jag i våras. Mysig dag helt enkelt :) <333

Ha en trevlig kväll folket ! <3

Dagens låt!



Alesha Dixon - Breathe Slow

Idag: Ny hårfärg & outfit!

Godmorgon allihopa!
Söndag idag, och jag börjar skolan om 4 dagar!!! Så det kanske är på tiden att skaffa en kalender, eller? Får nog tvinga med mig pappa till Täby Centrum idag..
Jag ska färga håret idag också. Lite mörkare än vad jag har nu, eftersom det är solblekt och så. Har dessutom en jättemysig utväxt som ska bort!
Jag ska nog dra iväg till mamma rätt snart, så jag får det överstökat. Haha.

Nya hårfärgen + dagens outfit :

Baslinne - H&M
Skjorta - Vila
Jeans - Cheap Monday
Skor - Skopunkten

Avbrutet arbete...

Designen är nästan klar, men jag orkar inte sitta vid datan längre, så jag fortsätter imorgon.
Ha det bäst så länge <3


Ny design

Håller på att fixa med en ny design som förhoppningsvis kommer upp inom kort... <3

Dagens låt!



Kristinia Debarge - Goodbye

Chockerande avslöjande!

Hola mänskligheten!
Bästavännen gick hem runt 4 tror jag, eftersom de skulle käka kräftor. Men jag kunde inte blogga tidigare för jag vågade inte sätta på datan. Jag har suttit klistrad i sängen och kollat på tv till för en stund sen (när pappa kom hem)
Och varför det? Jo, jag och C kollade på Saw III. Och jag har sett de tidigare Saw-filmerna. Men den här var ABSOLUT den äckligaste och läskigaste enligt mig. Och det gjorde inte saken bättre att jag skulle vara ensam hemma i några timmar eftersom pappa var med Martin på nån fotbollscup. PANIK!
Jaja, det var en riktigt bra film för övrigt. Om man bortser från att jag aldrig någonsin varit så rädd.
Men nu ska jag måla naglarna, haha xD



M&C kollar på Saw 1, gammal bild<3

Lördag!

Alohaa! Nu är det lördag, och jag är hos pappa igen.
Idag ska jag träffa bästavännen <33 Hon är den första av mina kompisar som får se mig med linser :O Lite nervöst är det allt... Men vi ska nog bara träffas en stund eftersom hon ska på The Voice senare.
Imorgon ska jag till mamma. Hon ska färga mitt hår. Det blir inte så stor förändring, lite mörkare bara. Ny är det så solblekt och så...



Föralltid, bästavän! <33


Torsdag

Hej igen!
Idag är det torsdag - och jag är fortfarande hos mamma men åker till pappa igen imorgon.
Jag och lillebror har inte gjort så mycket idag heller. Badat, gjort smoothie och kollat på Harry Potter.
Tror att jag ska baka snart... Brownies kanske? Det är ljuvligt enligt mig (a) Speciellt hembakat. Och jag älskar att baka :D
Oj! Jag kom jut på att jag börjar skolan om en vecka :O Gaaah! Panik! Har inte ens nån almanacka än...
Förutom det ska det bli kul att börja skolan tycker jag. I alla fall få träffa alla människor igen. Men å andra sidan börjar jag 9an. Det är rätt läskigt.. Då är det ju nationella prov, gymnasieval och massa skit.. :'(
Okej, nog klagat om skolan.
Jag fyller år snart också! Wihooo, 25 augusti blir jag byxmyndig x) Tycker dock att det är jobbigt att fylla år precis när skolan har börjat.. Gillar inte all uppstådelse eftersom jag blir röd i ansiktet väldigt lätt!
Men jag skriver igen imorgon :)

Ha en fortsatt bra dag allihopa ! <3

Onsdag

Hola!
Nu är jag som sagt hos mamma och passar lillebror eftersom hon jobbar idag. Pga det tråkiga vädret så har vi suttit och kollat på film typ hela dagen :D Haha, men nu ska vi ut med hundarna i alla fall. Sen blir det Guitar Hero 3 ^^
Ha en bra dag <3

I'm off to mami

Jag hade ingen blogglust igår, därför blev det ingen uppdatering. Men jag gjorde typ inget alls igår ändå (a)
Om en stund ska jag cykla över till mamma eftersom jag måste vara barnvakt åt lillebror för mamma börjar jobba imorgon. Så jag ska bo där några dagar...
Men nu måste jag göra mig i ordning. Kanske uppdaterar lite mer idag.. vi får se.
Ha en bra dag allihopa! <3


Dagens tips!

Idag kl. 21.00 är det en av mina absoluta favoritfilmer på tv. Jag har inte den, så självklart ska den ses!
Det är Casanova, med Heath Ledger och Sienna Miller i huvudrollerna.

"Han var världens absolut mest notoriske förförare. En skrävlare, en mästare i förklädnad och slagfärdighet - ingen kvinna kunde motstå Casanovas amorösa charm. Förrän nu. För första gången i sitt liv, så kommer den legendariske Casanova att möta sin like. Den vackra och förtjusande venetianska skönheteten Francesca, gör det han aldrig trott var möjligt, hon nobbar honom! Genom en serie av smarta förklädnader och beräknande knep lyckas han ta sig allt närmare Francesca. Men han spelar sitt farligaste spel någonsin - ett spel där han inte bara riskerar sitt liv och sitt rykte, utan också sin enda chans till sann kärlek"




Filmer är ett absolut måste för filmälskare!
Det finns bara ett minus - den går på 4:an, så det blir ett 20 minuter långt avbrott för nyheter, väder och reklam klockan tio .

Bilder från landet


© Foto: Minna Jegenberg

Pics


Foto & modell: jag     © Minna Jegenberg

Jag lever!

Aloha bloggen! Jag lever! Fast det kunde man ju inte vara säker på eftersom jag inte uppdaterat på några dagar... :O
Men jag har varit ute mest de senaste dagarna... Badat med mamma och lillebror och så :)
Det har jag gjort idag också. Och jag känner mig allvarligt brun, vilket jag typ aldrig gör! Så det är trevligt.
Imorgon ska jag, lillebror och pappa till landet. Men vi ska bara vara där över dan eftersom pappa jobbar på måndag :/ Stackarn...
Men nu ska jag ut och fota hade jag tänkt :)


Japp, jag är naturligt blond!

Ibland funkar min hjäna.... ibland inte!


Blond liten Minna. ca 3 år gammal :) (Förlåt för blixten)

Mobilblogg: Är på grönan nu. Och jag har...

5ac8538ef91dfcc7559fafb95a23823a.png

Kolla varifrån!

Är på grönan nu. Och jag har ont i huvudet pga solen och att HELA JÄKLA SVERIGE är här! Driver inte!
Nu sitter mamma och jag i pettson och findus land och dricker vatten, medan lillebror och hans kompis gör nåt annat...
Vill åka hem nu!


Mina planer + dagens outfit !

Hola ! Nu är jag hemma igen, och som ni kanske märkte så funkade det att mobilblogga !! Så jag är fullkomligt happyface :D
Imorgon ska jag följa med mamma, lillebror och hans kompis till Grönan. Så jag ska strax åka över till mamma så att hon slipper hämta mig imorgon :) Kommer kanske uppdatera därifrån också, nu när jag kan mobilblogga (a)
Men nu ska jag dra sraxt. Men först en dagens outfit :)



Hejdå sötnosar! <3


Mobilbloggar

0-78701897e62f1fa310270063ebf953a7.png

Kolla varifrån!















Nu ligger jag och steker i solen på Kvarnparksbadet!

Stek i solen!

Godmorgon allihopa!
Jag har ägnat hela morgonen åt att svara på massa kommentarer som jag inte orkade svara på igår. Men helt ärligt ska man nog inte skjuta upp sånt... Det är inte så kul och bara sitta och svara på kommentar efter kommentar... Eller joo! Det är det visst :D
Jaja, idag ska jag,  Martin och mamma till Kvarnparksbadet och steka. Så härligt väder alltså! Men jag har ingen bra bok att ta med mig... Men jag får väl leta fram nån gammal goding ;)
Har förresten mailat med Nina från blogg.se eftersom det inte går att mobilblogga med min mobil . Men jag tänkte testa igen snart...
Men nu måste jag göra mig i ordning innan mamma kommer och hämtar mig :)

Dagens tips!

Tänkte tipsa om en film som går nu ikväll och jag jag ska se trots att jag sett den många gången innan.
Det är Coyote Ugly som går på kanal9 kl. 21.00 .
Alla har ju olika smak när det gäller filmer, men jag tycker att den är jättebra! Så om ni inte har något bättre för er, varför inte kolla ? <3

 



LeAnn Rimes - Can't Fight The Moonlight (Coyote Ugly Soundtrack)

Jag har hunnit med mycket idag! :)

Aloha folket !
Dålig uppdatering idag - I know ! Men imorse eller vid 10 hämtade mamma mig och så åkte vi och storhandlade på Ica Maxi. När vi kom hem igen så åkte jag och lillebror och badade i Rösjön.
Direkt när vi kom hem så åkte vi till Täby centrum eftersom jag skulle till optikern. Det var alltså idag jag skulle få mina första linser. Och det fick jag :D Herregud, jag kan inte beskriva hur otroligt glad jag är! Jag har liksom haft glasögon sen jag var 4 år :O
Haha, det var lite kul.. Medan jag var inne i nåt litet rum och testade linserna och så, så var mamma och lillebror på stadium. Och när jag jag skulle möta dem så gick lillebror förbi mig. Han kände inte igen mig utan glasögon <33
Men nu har jag tagit ut linserna igen eftersom optikern sa att jag inte skulle ha dom i så länge första dagarna :P

Juste! Jag såg ju Halvblodsprinsen på bio igår med Linnea. Och jag älskade den filmen! Ja, den skilde sig ganska mycket från de tidigare filmerna - mer kärlek och humor. Men det var jättebra tycker jag :)
Haha, en trevlig grej hände när vi skulle köpa "snacks" innan. Vi skulle nämligen köpa en "Blockbuster meny" som kostade 99kr . Och killen i kassan ba : Det blir 69 kr. Hah, najs! Det är ju inte direkt nåt man säger till om (a)


Bada, sola och bio idag!

Hola!
Hinner inte skriva så mycket. Jag och pappa ska snart åka iväg och hämta Linnea i Viggan. Sen ska vi till kvarnparksbadet för att njuta av det underbara vädret :D
Och vid 18.00 ska vi kolla på halvblodsprinsen i täbban :)
Ha en underbar dag allihopa! <3

Lördag

Idag var egentligen planerna att jag skulle in till stan och kolla på pride. Men mitt sällskap blev sjuk, så jag struntade i det jag med. Det är ju inte direkt mysigt väder heller om man säger så...
Imorgon ska jag och Linnea hitta på något. Vi kanske ska se Harry Potter om den går nån bra tid och så...
Har inget speciellt för mig resten av dagen. Ska nog bara chilla och såna mysiga saker :D
Men först ska jag svara på kommentarer! :)


RSS 2.0