Dagens låt!

Sjukt härlig mix av massa grymma låtar! Perfekt för att tagga till! :D <33



DJ Earworm - United State of Pop 2009 (Blame It on the Pop)

Fyra bilder från träningen i lördags!

Ebba :)


Jag (och jag var trött, så döm inte höjden..)


Ebba: Halvskruv


Lite stretching hemma och jag såg HELT död ut, så jag satte en smilies över mirr ansikte :D


PS till Anna: Pappa tog inga bilder på dig, haha x) <3

Min helg!

Som om jag inte har haft tillräckligt mycket att göra den här veckan, så är även helgen fullbokad:

Lördag: På förmiddagen är det träning som gäller, och efter det ska jag in till stan för Laserdome med de bästa! Sen ska jag och Linnea vandra runt i stan och hitta lite grejs inför balen..
Söndag: Invigning av Elitloppet med Linnea, Julia, Jenny och Emelie :D Och sen en annan grej..

Fullt upp alltså, och det är både positivt och negativt ^^ <3

Torsdag; FRIHET!

Hola!

Jag har som sagt inte kunnat blogga på ett bra tag eftersom vi har haft helt sjukt mycket i skolan!
Idag hade jag två redovisningar (vatten- och vågkraft och vulkaner) och det gick faktiskt bra! Jag hatar verkligen att redovisa, så jag är glad att jag ens klarade mig utan att svimma eller nåt...
Det har i alla fall hänt lite sen sist för en gångs skull. Orkar inte skriva nån lång test, utan förkortar det i punkter.

• Vi var bara tre personer på träningen i lördags, men det var kuuul :D
Jag har äntligen hittat en klänning till baleeen!!! :D
• Jag har var sjuk i tisdags...
• Vi har haft vår sista lektion i dans, idrott och musik :'( Jag kommer sakna Enhagen! </33
• UT (truppen som jag tränar i) ska läggas ner till nästa termin! :S
+ antagligen nåt mer som jag har glömt..

Men nu ska jag plugga lite inför matteprovet imorgon, och sen är det VAMPIRE DIARIES! :D <33

Min vecka.

Anledningen till att jag inte uppdaterar är att jag pluggar sönder den här veckan:
Måndag: Mattestencil
Tisdag:
Onsdag: So-redovisning
Torsdag: Bi/Ke-redovisning, Teknik-redovisning
Fredag: Matteprov, Svenskaprov
Nån som vill byta liv med mig för en vecka??

Fredag; Den här veckan har dödat mig!

Hallå på er!

Jag är så fruktansvärt glad att den här veckan är över! Det har verkligen varit ett helvete! Igår satt jag liksom och pluggade till halv tolv (om man ränkar med att jag läste Kejsarn av Portugallien också). Det är inte okej!
Men veckan har ändå haft sina ljusa stunder:

Träningen i onsdags. Först massa styrka som jag dog av, men man känner sig duktigt efteråt :) Och sen körde vi bakåt på airtrack och sen hopp.

Hemkunskapen i torsdags. Min och Linnea's ost- och skinkpaj blev vidrig, då någon hade stängt av ugnen med pajen i. Och vi hann bara sätta in den hälften av tiden. Som tur var hade vi gjort chokladbollar också, så vi svalt i alla fall inte!

Min och Linnea's Täby Centrum-tripp igår. Efter ett besök på bibblan (där vi började med vårt biologi/kemi-arbete) provade vi kläder på H&M och konstaterade att den "nya" affären Desigual inte har nått snyggt alls. Och dessutom har man knappt råd att köpa en strumpa därifrån...

Imorgon börjar dagen som vanligt på lördagar med träning. Sen ska jag träffa bästavännen. Vi har inte träffats på väldigt länge, så det ska bli super! Vi ska eventuellt dra iväg och bada med picknick och så. Det funkar ju eftersom det ska bli runt 24 grader imorgon. Wohooo!!

Dagens låt!



MIKA - Kick Ass

Randombilder från igår!


Tisdag; Sommar i Sverige??

Hola!

Man har verkligen ingen lust alls att vara inomhus en sån här dag - 25grader och strålande sol - men så tvingar folk oss att sitta inlåsta i en kall skola (som dessutom har galler för fönstrena!!!) hela dagen. Inte okej!
Igår efter skolan hänkade i alla fall Linnea med mig hem. Trots att vi skulle gå till Sollentuna (Linnea's cykel hade ingen luft i däcken) så tog det bara 45min. MiLi goes frilufsare! :D
Idag hade jag både franskaprov (som gick helt okej) och praktiskt dansprov (som också gick rätt bra). Annars hände det väl inget speciellt..
Imorgon på idrotten ska vi simma i tibble. Är det något som jag verkligen hatar så är det att bada i badhus. Så jäkla skabbigt. Usch. Men måste man så måste man, även om det svider i själen.
Efter idrotten har jag 30min på mig innan min träning börjar. Woho! Är riktigt taggad! Anna kommer ju då också, hon missade senaste träningen :/ Så det blir antagligen super!
Och på torsdag är det teknikredovisning (jag ska prata om vågkraftverk) och hemkunskapsinlämning. Vi har gjort en matsedel för en vecka åt en 16-åring, på en budget av 300kr. Och så skulle man laga något ur den också, så jag och Linnea ska göra en ost- och skinkpaj. Det blir garanterat asgrymt!
Och på fredag har jag det sista nationella provet i nian, matte A. Är riktigt nervös.. Och dessutom har vi ingen sovmorgon pga det. Buhu..
Men nu ska jag fortsätta att kolla på Ugly Betty! :D <3

Måndag; Galen vecka!

God morgon på er!

Jag var väldigt duktig med allt plugg igår faktiskt! Jag gjorde klart hela mitt och Linneas hemkunskapsarbete (vi hade i princip gjort allt, men jag renskrev och så..) och så pluggade jag massa franska.
Idag efter skolan åker Linnea med mig hem. Vi måste göra klart vårt biologi/kemi-arbete. Vi ska göra ett arbete om Eyjafjallajökulls utbrott. Så vi får väl se hur det går... Men vi ska plugga matte också. Har ju matteA-prov på fredag.. :/
Men nu ska jag göra mig klar innan jag cyklar iväg! (Visst är jag duktig? Jag cyklar från Sollentuna till Täby, haha!) Jag kanske måste byta min ganska varma outfit, eftersom pappa ringde alldeles nyss och sa att det skulle bli 20grader idag - hallelujah!

Ha en bra dag!

Söndag; Om igår och dagens planer.

Hola!

Gårdagens träning var den jobbigaste på länge. Det började med att vi hade uppvärmning utomhus - i 30graders värme i solen!! Inte mysigt alls.. Det gjorde inte saken bättre att vi sedan skulle köra hopp direkt, och vi var bara fyra personer där (det var två tjejer som var där och provtränade också, men dom hade aldrig hoppat trampett förut, så de skuttade bara runt på airtracken..). Liksom varje gång man kom tillbaka till där man startade, så var det ens tur igen. Jag trodde att jag skulle dö! Sen körde vi bord (som gick ovanligt bra!) och bakåt på airtrack.
Dagen tillbringades efter det hos mami. Sonja skulle komma runt fyra, så under tiden låg jag i solen och stekte. Mycket trevligt.
Det var väldigt trevligt att träffa henne igen. Vi har ju inte setts på massor med år, för hon har bott i London, och flyttade tillbaka till Sverige för några månader sen. Vi grillade fläskfilé, och till det åt vi "potatisknyten" och tomat- och mozzarellasallad. En personlig sommarfavorit! Till efterrätt hade jag gjort en jordgubbscheescake som blev en succé :D
Idag ska jag i princip plugga hela dagen. Har extremt mycket nästa vecka. Så är det alldeles för dålig uppdatering, är det nog bara för att jag har dött.

Här kommer några random-bilder från igår.

Solig framsida


Pompe :D <3


Fining!


Fr. vänster: Sonja, mamma och i mammas knä: Filippa!


Underbar solnedgång över Rösjön när jag cyklade hem!


Och sist; gårdagens svala outfit


Lördag; Träning och fint besök!

God morgon!

Om ca 20min ska jag cykla iväg till mamma, för hon ska skjutsa mig till träningen (pappa och lillebror är på handbollscup). Det skulle komma två nya tjejer och provträna med oss idag. Det blir nog trevligt. Vi är ju ganska få...
Efter träningen stannar jag hos mamma. Min gudmor Sonja kommer på middag hos oss ikväll. Vi ska grilla :D Härligt!
På tal om härligt; Det är underbart väder ute! Solen skiner, och det är 15grader i skuggan! Lovely!

(Visst får man lite sommarkänslor av dessa bilder?)

Bilder: Tagna alldeles nyss av mig


Update: Det var 20grader i skuggan, och upp emot 30grader i solen. SOMMAREN ÄR PÅVÄG! :D


Fredag; Busy day!

Hallå!

Idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Eller, mycket för att vara jag på en helg...
Jag har storstädat (dammat, dammsugit, rensat) hela mitt rum! Jag är riktigt stolt över mig själv :)
Efter det åkte jag till mami. Jag och lillebror gjorde en jordgubbscheescake som vi ska ha som efterrätt imorgon, då min gudmor kommer på middag hos oss. Mycket trevligt!
När vi var klara med den så kollade vi på Sagan Om Ringen och åt snacks :D
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Men antingen lir det en film eller Talang...



Saknar min särbarns-åsna-bästavän! </3 Vi måste träffas snart!


Bilder från gårdagens träning!

Jag mitt i en väldigt ospänd rondat -.-


Fokus på Anna med en sur jag i bakgrunden.


Jag i en dåligt grupperad, väldigt låg frivolt.


Ebba x)


Anna!


Fett fokuserad!


Torsdag; Långhelg!

Tjenna!

Igår efter min sista lektion kom pappa förbi och skjutsade mig till träningen. Han slutade vid ett, så det var trevligt! Sen åkte han iväg, och kom tillbaka efter halva träningen - fast jag hade sagt att skulle vara där och fota mig. Jaja, vad ska man göra? Han fick i alla fall några bilder när vi körde hopp sista timmen. Dock bara bra bilder på andra folk..
Efter träningen drog jag iväg till Linnea för en spontan-sleepover. Vi cyklade iväg till Ica och köpte Ben And Jerry's och kollade på Avatar. Mycket trevligt! :D
Idag har vi legat i sängen och kollat på tv typ hela dagen. Förutom vid ett då vi gick och gjorde toasts. Och så har vi faktiskt gjort klart vårt hemkunskapsarbete.
Men jag lägger upp bilderna från träningen i ett nytt inlägg alldeles strax!


Måndag; Kort vecka!

Tjenna!

Den här dagen har gått väldigt fort! Det kan bero på att vi bara hade tre lektioner; franska, so (hade en skrivning om judendomen som var skum) och matte. Vi ritar grafer efter funkioner på matten just nu, det är kul!
Men nu ska jag i alla fall rafsa ihop lite grejer och sen dra iväg till mamma. Ska sova där i natt igen.
Efter idag har jag bara tio lektioner den här veckan, för imorgon är två lektioner inställda. Riktigt soft!
Men nu ska jag packa.
Ha det bäst!

Naturpix

Här är lite oredigerade naturbilder, tagna igår med mobilkameran.


Minna goes frilufsare!

Hallådär!

Idag skulle jag egentligen träffa Linnea och plugga, men jag är fortfarande helt död sen igår, och dessutom riktigt förkyld fortfarande, så det blev inte så. Men vid ett drog mamma ut mig på något som skulle vara en "en-timmes promenad" med hundarna, men vi gick runt hela rösjön, och var ute i två timmar. Mina fötter gjorde ont sen...
Planerna för ikväll var att jag skulle kolla på Linnea's dansuppvisning, men jag känner mig fortfarande död, så det blev inte heller av. Jag känner mig taskig, eftersom hon kom på min uppvisning och alls :( <3
Men jag har i alla fall pluggat lite engelska idag, eftersom vi har prov på tisdag.
Förutom det har vi bara en so-skrivning och ett matteA prov den här veckan. Och så går vi ju bara tre dagar också. Riktigt soft!
Men bilder från dagens promenad kommer upp imorgon, då jag är tillbaka hos pappa.


Våruppvisningen gick bra!

Hola!

Nu är jag hemma från uppvisningen, och trots att det inte var det bästa jag gjort, gick det bra! (Bättre än jag trodde) Och jag hade en egen liten hejarklack i läktaren; Linnea, Emelie, Julia och Maria. Dessutom var mamma och lillebror där också. Mycket trevligt.
Jag är faktiskt stolt, för jag ställde båda volterna på airtrack, och det gjorde jag inte på förträningen innan.
En av grupperna som jag och Anna är tränare för var där också (fast i uppvisningen på eftermiddagen, så jag och Anna var i tibblehallen i kanske 7 timmar idag) och det gick superbra för dem ocskå! Fast det var nåt pucko som ordnade med musiken, och han stängde av och började snacka när de hade ett varv kvar. Stackarna...
Nu kollar jag på Teen Mom och läser. Mysigt. Och om 30 min ska vi äta, för mamma håller på att grilla nu :D Och såklart blir det grillade majskolvar till, underbart!

Filmkväll!

Nu ska jag, lillebror och mami kolla på New Moon och äta massa snacks :D
Och så ska jag förbereda mig mentalt för uppvisningen imorgon. Är rätt nervös om jag ska vara ärlig.
Ska lägga mig ganska tidigt också, eftersom jag ska upp vid 7 imorgon. Härligt på en helg... Men jag överlever nog!


HELG FTW!

Hallådär!

Idag är det fredag, och det är otroligt skönt! Jag har verkligen dött mentalt den här veckan. Och idag borde jag inte ens ha gått till skolan. Jag vaknade med brännande hals och huvudont. Och jag är ganska säker på att jag hade feber ett tag på eftermiddagen. Det var ju naturligtvis när vi skulle skriva laborationsrapporten. Så det kan man ju säga gick käpprätt åt helvete, ursäkta franskan.
Men nu mår jag lite bättre. Har bara ont i halsen... Så jag ligger i sängen och läse Syskonkärlek som jag lånade på bibblan igår. Det är helt underbar! Jag kan verkligen rekommendera den!


Onsdag; Sista träningen innan uppvisningen!

Hej på er!

Nu har jag landat hos mamma efter en dag med massa nationella, och dessutom sista träningen innan TGF:s uppvisning på lördag. Idag körde vi igenom alla varv, och jag dör på frivolter efter handvolt på airtrack. Så vill ni se mig göra bort mig totalt, så ska ni definitivt komma dit!
Tror inte att det har hänt något annat kul idag...
Kanske uppdaterar imorgon, men nu när jag är här så måste jag inkräkta hos lillebror för att låna hans dator,m och vi får se om han tillåter det ^^
Imorgon ska förresten jag och Linnea vara onyttiga på hemkunskapen! Vi ska göra jättekladdkakemuffins med vit choklad, och till det en smoothie :D
Kommer hem rätt sent imorgon också, eftersom jag är tränare mellan 17.00 och 19.00. Vi har dessutom uppvisning i en av grupperna (4åringar) så då blir det mer fika!
Jag ska i alla fall möta upp Anna utanför Byäng vid 15.30 för lite förträning utomhus :)

Dagens låt!



Allstar Weekend - A Different Side Of Me

Damon Rybak??

Är det bara jag som tycker att Ian Somerhalder (Damon Salvatore i Vampire Diaries) är väldigt lik Alexander Rybak? De har olika färger på ögonen, och ögonbrynen ser lite olika ut. Men de sulle i princip kunna vara syskon :D


Tisdag; Min vecka suger hittills.

Hola!

Jag vill inte vara pessimistisk, men min vecka suger verkligen hittills. Igår hade jag först skriftligt nationellt i franska, och sen hade vi so-förhör om judendomen (som vi knappt jobbat med alls) och sen skulle vi till workshopen, så vi åt inte i skolan (tror det var för att linnea inte ville komma sent, men vet inte...) och sen på tunnelbane stationen mötte i några i vår klass som hade tait bussen efter, och ätit i skolan. Och vi missade PANNKAKOR!!! Så där förstördes ju min dag.
Och idag hade vi oförberett engelskaprov, vilket gick superbra. Eller inte. Och imorgon ska jag ha biologi nationella, och sen muntligt nationellt i franska. Härligt asså, verkligen. Dessutom har vi fem franska oregelbundna verb i läxa till imorgon. Alla former och allt. Fyfan asså!
När jag kom hem idag vill jag iaf unna mig nåt gott, så jag gjorde en smoothie jordgubbar, blåbär, boysenbär och lingon. Skum men riktigt god blandning!
Och nu ska jag plugga biologi, så att jag slipper det när jag kollar på Ugly Betty och Desperate Housewives ikväll. I princip det enda som lyser upp min vecka. Och träningen imorgon.

Dagens låt!



Dead by April - Promise me

Min helg + nästa veckas planer

Hallådär!

Gårdagen tillbringades mest hemma. Men jag och pappa gjorde även en roadtrip till mina kusiner och fikade där (ingen av kusinerna var dock där...). Sedan åkte till och satte i lite blommor på farmors grav, eftersom hon skulle fyllt 80år igår.
Sen köpte vi färska jordgubbar som vi åt till efterrätt. Och de smakade verkligen jordgubbar, vilket var underbart!
Idag har jag dels pluggat biologi (prov på onsdag) och sen har jag träffat bästavännen i några timmar. Vi spelade singstar, och sen sjöng vi engelska låtar medan vi översatte dom till svenska. Vissa låtar fattar man verkligen inte innebörden av:

"Skulle jag ge upp, eller skulle jag bara fortsätta jaga trottoarer?"

Man ba okeeej. Men det var i alla fall högst underhållande - som vanligt.
Nu om 30 min är det säsongstart för Glee, wohooo! Har längtat som attan! Och lite senare blir det Taking The Stage.
Imorgon har vi ingen bild. Istället ska jag och halva klassen gå på någon workshop inne i stan. Det blir nog intressant.
Annars händer det väl inte så mycket den här veckan. Har två nationella prov i biologi (eller ett prov och en laboration) och så åker pappa och syster iväg på nån tävling på torsdag, så då ska jag bo hos mamma. Trevligt!


RSS 2.0