Skolfoto 9A !




Lite skillnad från 7an, eller? Usch, blir riktigt illamående när jag ser det fotot...


I'm back! Wohoo!

Bonjour världen !

I'm back ! Eller ja, vi har fått tillbaka vårt internet :D Så nu sitter jag och bloggar, läser mail, spelar farmville och läser bloggar. Fullt upp med andra ord.
Idag hade vi engelskaprov. Inte härligt.. Och det gick väl sådär. På torsdag är det fysikprov och på fredag är det matteprov. Härlig vecka! Man blir alldeles glad i hjärtat!
Imorgon är det träning, bokstavligt talat direkt efter skolan.  Vi slutar 16.00 och min träning börjar 16.30 - ännu en härlig sak!
Men nu ska jag sluta klaga. Vi har ju t.ex långhelg nu; studiedag på måndag! Hallelujah!


Aloha folket! Ledsen för den då

735657b5d398fce3fbe4ad467ba670b0.png

Aloha folket!

Ledsen för den dåliga uppdateringen, men vi har inget internet för tillfället (kmr tillbaka nästa vecka troligtvis)
UT-träningen i onsdags gick super! Så jag ska träna med dom i fortsättningen. Börjar imorgon, 11-13, så det blir ingen lång sovmorgon för min del tyvär.
Nu har jag varit nere i affären och handlat lite mums till kvällens fredagmys. Och nu ska jag och papi kolla på film!


Tisdag; Stress imorgon!

Heeej sötisar!

Har just tränat, så nu är jag död! Men det är bra... typ.. Aja. Imorgon har vi orientering halva dagen (efter lunch) så vi kommer sluta 16.00 och provträningen för Ungdomstruppen börjar 16.30 !!! Panik! Pappa kommer iaf och hämtar mig så förhoppningsvis löser det sig. Bara vi inte drar över så..
Nu ska jag duscha och sen äta ett äpple, bara för att jag blev så supen på det just nu :O


© Minna Jegenberg

Dagens låt!



Pitbull - Hotel Room Service

Måndag; Plugg och gamla bilder!

Bonjour!

Ännu en ny vecka har tagit sin start (ehh?). Ajaa, jag hade gärna haft lite mer helg. Det kommer bli rätt så stressigt den här veckan.. Men det blir nog bra. Är hur nervös som helst inför provträningen på onsdag. Tobbe (tränaren i UT) tror iaf att jag och Anna kommer funka bra i den gruppen. Men han kanske inte vet att jag inte kan göra frivolter ens..?
Emelie är sjuk nu. Det är antagligen jag som har smittat ner henne -.-
När jag kom hem idag satt jag i nästan 2 timmar i streck och pluggade Strindberg. Det kallar jag engagerad! Haha!
Nu ska jag och bästavännen träffas snart och plugga. Jag blir mycket mer motiverad när jag pluggar med någon, så det är jättebra!

Men vet ni ? Jag hittade just lite gamla bilder i kameran som jag inte lagt in än. Lite från min tjejmiddag, och det jag hade på mig på Linneas tjejmiddag. Så roa er nu :D


Outfit på min tjejmiddag


Hallon- och jordgubbsmoussetårta med fikon och kiwi, made by me :D


My girls <3 Från vänster: Linnea, Hanna, Anna, Emelie och Cecilia


Solosång när nästan alla hade åkt :D


Outfit på Linneas tjejmiddag


Söndag!

Alohaaa!

Idag har jag varit riktigt duktig och suttit och pluggat Strindberg i flera timmar ute på balkongen. Så nu belönar jag mig själv genom Farmville!
Snart (om en timme) är det ju One Tree Hill - jag hoppas inte att någon missade att det var säsongsstart förra söndagen?? Och efter det är det Priviliged som gäller.
Det är lite rörig planering den här veckan, så  jag hoppas att vi inte får så mycket läxor...
Det kommer antagligen inte bli så mycket uppdatering i veckan heller som det ser ut just nu;

Måndag: STRINDBERGPLUGG! Och plugg med Cecilia <3
Tisdag: Mamma efter skolan eftersom pappa ska iväg. Träning 1,5 timmar.
Onsdag: Orientering halva dagen. Provträning för UT i 2 timmar.
Torsdag: STRINDBERGPLUGG! Träna småsötisarna i 2 timmar.
Fredag: Strindberg-referatskrivning (långt ord, hah) Jag kommer DÖÖÖ!
Lördag: Träning 2 timmar i Vallatorp med UT. Och plugga.
Söndag: SOOOOVA ! Och plugga till prov som vi har nästa vecka.

Film!

Det funkade faktiskt att plugga ett tag. Men jag ska ändå sitta typ hela dagen imorrn eller nåt. Haha, inte för att det kommer bli så men iaf..
Sen dess har jag nördat Farmville och lyssnat på musik. Nu ska jag kolla på Freaky Friday på 4an. Brukar vanligtvis inte kolla på filmer på 4an eftersom det alltid är typ 30 minuters paus med nyheter och allt vid tio. Men jag gillar verkligen Freaky Friday. Den är bra :)

Dagens låt!



Taylor Swift - You Belong With Me

Oerhört beroendeframkallande!

Det har inte blivit så mycket pluggande idag :O Så jag ska sätta igång nu!
Farmville håller seriöst på att ta över mitt liv! Men nu ska jag fanimej plugga Strindberg!

FarmVille

Lördag!

Bonjoour!

Lördag idag, och hittills har jag inte gjort någonting alls. Bara suttit vid datan, nördat FarmVille och lysnat på musik :) Har städat rummet lite halvt också.. Borde faktiskt plugga, så jag ska göra det snart. Sen får vi se vad som händer..

Otroligt lycklig :D

Shashaa folket!

Det har varit lite väl dålig uppdatering de senaste dagarna känner jag... Men det har verkligen varit mycket med skola och träningar och så. Det blir lätt så på vardagar.
Men nu är det HELG! ÅÅhh, jag har längtat sen i söndags :D Nästa vecka är inte lika farlig har jag för mig.. Men då har jag annat än skolan som tar upp min tid. Jag och Anna ska nämligen provträna i UT-gruppen på onsdag (om jag kommer in kommer jag då träna onsdagar och lördagar). Ska dessutom gå på min "vanliga" träning på tisdag, och träna mina söta småglin på torsdag. Fullt upp med andra ord!
Jag håller på att bli frisk också! Äntligen skulle jag vilja säga! Har ju både haft influensa av något slag, och förkylning i snart 2 veckor. Inte kul.. Men det går i alla fall åt rätt håll! :)
Just nu sitter jag och försöker komma på hur man spelar farmville på facebook... Fattar inte speciellt mycket alls, haha! Någon som vill hjälpa mig lite?
Imorgon hade jag tänkt att fota lite faktiskt. Det var ju hur länge sen som helst jag gjorde det..

Tills dess får ni nöja er med några riktigt fult redigerade bilder som jag tog i somras!

God morgon!

Godmorgon allihopa!

Jag har precis lånat om mina böcker på bibliotekets hemsida. Dom skulle egentligen vara inlämnade idag, men nu slipper jag lämna tillbaka dom :D
Hade första träningen igår. Det gick bra, förutom att jag satt ner i typ 30min (är fortfarande inte helt frisk)
Idag är Linnea sjuk :( Inte bra. Det är antagligen jag som har smittat henne -.-
Men nu ska jag käka frulle och fortsätta kolla på Vakna Med The Vioce :D
Ha en underbar dag! <3

Bilder från Boda Borg!



Oj, många det blev.. Inte. Haha, det här är i alla fall några bilder från Julias facebook. Kanske kommer fler bilder när jag hittar någon som har :)

Söndag; Bästa klassresan ever!

Heeej folket!

Har varit för död för att blogga tidigare idag (kom ju egentligen hem igår kväll) Har hostat&skrikit sönder min röst fullständigt, och jag har ont i hela kroppen. Blåmärkena på mina knän är allt annat än trevliga.
Men kan klart säga att det var den roligaste klassresan någonsin, och Boda Borg är något av det roligaste jag någonsin gjort! Min grupp (Jag, Charlotte, Anna och Julia) klarade massa med banor!
Igår var vi ute vid Boda Borgs camping. Vi gick på nån spökvind, och jag garanterar att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Så jag och Linnea sprang typ ut därifrån gråtandes...
Bilder kommer nån annan dag. Jag tog inga eftersom min kamera är sönder. Så nån annan ska skicka till mig (a)


Stressigt?

Hola people!

Vi hade två lektioner idag, det kallar jag soft på allvar! Haha :D Sista lektionen var nämligen inställd eftersom vi skulle ta skolfoto :O Hatar verkligen det! Är liksom allt annat än fotogenisk! Ajaa...
Nu måste jag i alla fall skynda mig. Ska dra till Vallabrink om max 40 minuter, och innan det måste jag packa (helst klart) till klassresan imorgon. Ruskigt skönt att jag blev frisk liksom. Annars hade jag blivit arg... (?)
Men nu måste jag packa. Kommer nog inte uppdatera mer till på söndag. (Kanske mobilbloggar?)
Alla får ha det bäst under tiden! <3

Sjukling..

Hejsan folket!

Jag blev sjuk i måndags. Så jag var inte i skolan varken igår eller idag. Det är därför jag inte har bloggat också...
Imorgon ska jag i alla fall till skolan. Har ingen feber, bara ont i halsen och lite ont i huvudet. Men det är skolfoto, och det vill jag verkligen inte missa! Har dessutom min första träning som hjälptränare imorrn, och ska iväg till Boda Borg på klassresa på fredag. Och allt precis när jag har blivit sjuk. Är det inte så typiskt??

Dagens låt!



Hello Saferide - Anna

Ouppdaterad blogg!!

Hoola!

Man skulle kunna tro att jag hade dött eller nåt. Har inte uppdaterat på flera dagar :O Men jag kan typ skylla på skolan.. Igår pluggade jag "hela dagen". Kul liv. I lördags var jag iofs på Utbildningsdag i Vallatorp hela dagen.. Men det har inte med saken att göra.
Linneas party i fredags var jättekul :) Kul att träffa Hanna igen och så.. :)
Idag slutade vi typ halv 12. Så jag och Linnea åkte till Täbban och fikade. Och så köpte jag ett par svarta jeans, en kajal och enn pennvässare.. :P
Imorgon börjar jag 9. Rätt skönt. Men jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen och ont i kroppen.. Inte bra, fö jag kommer missa jättemycket i skolan om jag blir sjuk nu.. :/
Nu sitter jag och pratar med Linnea. Nån som vet varför livet inte är enkelt..?


PS: Ha en bra dag mamma! Älskar dig!

Paarty!

Aloha bloggen!

Idag fick vi inte speciellt bra lunch. Jag hade precis slutat klaga på lunchen eftersom jag tyckte att den faktiskt hade blivit bättre än i 8an. Men jag hade grymt fel. Dagens lunch var knappt värd att kalla lunch. Det var tomat utspätt med vatten. Och som sagt, jag tyckte att det hade blivit bättre. Men det är faktiskt inte okej..
Nu ska jag iväg till Linnea strax - Grattis förresten lille plutt! - för hon ska ha ett litet kalas (??)
Skriver nog inte mer förrän imorgon..
Ha en underbar fredagkväll!


Torsdag

Bonjouuuur :D <3

Idag har det varit en väldigt bra dag. Förutom att det har känts som om det var fredag hela dagen.. Lite smått störande när man väl kommer på att det är en hel dag kvar i skolan... :/
Men efter skolan åkte jag, Linnea, Anna och Ems till Täby C. Linnea åkte hem ganska fort, eftersom vi skulle köpa present till henne. Hon fyller ju 15 imorrn :D <333 Så då blir det lite party på kvällen :)
Resten av helgen då... På lördag ska jag vara på utbildningsdag i Vallatorp nästan hela dagen.. Tror att jag ska åka till mamma efter det och bo där ett tag? Pappa ska typ vara borta söndag-onsdag. Så blir det nog... :)
Nu ska jag göra lite läxor :O Ojoj, inte bra att jag inte är klar... Men det är inte så mycket i alla fall :)


Sovmorgon!

Godmorgon !

Idag har jag sovmorgon. Så jag börjar halv 11 :D Haha, jag och Linnea har fått en galen idé förresten. Så idag kommer vi se exakt likadana ut; hår, kläder, smycken osv. Hej vi har inget liv! Men jag ska försöka få en bild i alla fall :)
Linnea var förresten här igår. Vi pluggade fysik och matte. Sen kollade vi på Wild Child :D
Men nu ska jag sätta lite fart tror jag. Och efter skolan ska jag, Emelie och Linnea till Täby C, men jag skriver när jag kommer hem igen <3

Dagens låt



This Providence - My Dream Is You

Shaking in my boots!

Hoooola!

Det hände något riktigt scary på bussen när jag skulle hem idag. Helt plötsligt började det lukta bränd plast och avgaser i hela bussen. Och det blev helt rökigt. Det var någon som ropade på chauffören, så han stannade och inspekterade hela bussen i typ 10min. Sen körde han iväg igen (eeeehhh??) Och så sa han i microfonen: "Det kan vara någon koppling som har gått, eller nån sladd som har lossnat. Men det är inget att oroa sig för. Om det börjar brinna så få inte panik!" Man ba neheeej ! Men du, lycka till med att inte på panik på en fullproppad buss som börjar brinna.
Den gjorde som tur var inte det. Inte innan jag hade gått av i alla fall :)
Jag har en hel del läxor som jag ska ta i tu med nu. Hade förresten varit skönt med en sovmorgon imorrn... Är trött som en liten strumpa -.-

RSS 2.0