God morgon?

God morgon världen!
Jag och Linnea har typ precis ätit frukost. Sånt är trevlig :) Men vi vaknade faktiskt halv 10. Sen kollade vi på Honey och sen She's The Man. Mycket underhållande :D
Men nu ska vi göra oss i ordning eftersom Linnea ska iväg till Täbban sen.
Puss&Kram, Minna <3

Det är dags för fredagsmyyys!

Hallå!
Yees, äntligen helg! Jag har längtat sen typ... måndags.
Det har faktiskt hänt en del i veckan. I tisdags var jag sjuk. Härligt -.- Så jag missade två mattelektioner. Inte kul!
I onsdags var inte Anna på träningen :O Men vi körde bakåt på airtruck, och sen körde vi grupperade frivolter, pik och pik-halv på en dålig trampett.
Igår när jag vaknade var mitt högra öga helt svullet och rött. Det sved när jag blinkade och sånt. Så pappa bokade en tid hos husläkaren. Och när vi var där senare så sa dom att vi skulle gå till en ögonläkare.
Så jag åkte tillbaka till skolan och va med en lektion. Sen åkte vi till ögonläkaren som sa att det var ett virus. Så nu tar jag antibiotika-ögondroppar 5 gånger om dagen. Ska göra det i 7-10 dagar... Och så får jag inte använda mina linser på typ 1 månad eller nåt... Och så var jag tvungen att slänga allt smink som jag använt den senaste tiden. HÄRLIGT!
Men nu är det i alla fall fredag, och jag sitter hos Linnea nu. Hon håller på att packa för tillfället... Sen ska vi åka till mig och hon ska sova över :D Och vi ska köpa Ben And Jerry's <3
Kanske uppdaterar senare...
Puss&Kram, Minna <3

Måndag; Dansprojekt!

Hola!
Igår var planerna att jag inte skulle gå till skolan idag. Jag är riktigt förkyld -.- Men jag gick i alla fall - tapper som jag är - eftersom vi hade både so-redovisning och matteprov idag.
Det har väl inte hänt nåt kul direkt. Eller jo, jag är nästan klar med mitt bildprojekt och jag blev klar med min rosa barnklänning på slöjden :D Mycket trevligt. Den blev faktiskt riktigt söt :)
Nu är jag hos Linnea. Vi har just gjort klart (eller valt) låt till vårt dansarbete.
Juste, jag såg att jag hade fått en kommentar från "Mårten" i fredags. Bara av ren nyfikenhet, vem var det som skrev den? Har man en åsikt ska man stå för den. :)
Nu ska jag snart hem. Jag och papi ska åka och handla :)
Puss&kram, Minna <3

Hej igen...

0-2a623e9e573e17ad760a4110e6b0b60e.png

Hej igen folket!

Min uppdatering blir ju bara sämre och sämre. Men min data funkar inte (den gör typ aldrig det nu för tiden -.- ).
Det har faktiskt hänt en del sen sist. Orkar inte förklara så mycket. Men kan berätta lite om igår. Först var jag tränare, det gick bra (: Jag och Anna spelade in en video som jag ska lägga upp så snart datan funkar..
Sen åkte vi till Täby centrum där alla 9or i Täby hade en dans. Vi dansade bugg, vals och foxtrot. Och självklart ägde vi Enhagenbarn resten av folket. Vi har ju fördelen att vi har dans på schemat och de andra hade bara fått några timmar med nån lärare.. :p
Det va i alla fall roligt. Till en viss grad...
Min träning i onsdags var också väldigt rolig! Vi körde framåt; handvolt frivolt på tumbling. Läskigt som fan, men kul :d
Jag har nästan inte sovit något inatt. Det ringde i mina öron när jag kom hem från dansen. Så nu är jag extremt trött, och har en äcklig huvudverk.
Ska försöka få igång datan snart!

Puss&kram, Minna


HELG!

Hallå igen allihopa!

Nu är jag hemma från mamma's place - har ju bott där hela veckan. Det är därför det inte har blivit nån uppdatering...
Men i alla fall. Nu är första skolveckan över, fyfasiken vad skönt! Har bara gått en vecka och man är redan helt död, great!
I måndags (första skoldagen) var det ca 9°C inne i skolan. Men liksom hallååå? Vill dom ta livet av oss på nåt sett? Skulle nästan tro det.. För det var lika kallt både tisdag och onsdag. Sen blev det lite varmare i alla fall :)
Tror väl inte att det har hänt så mycket. Förutom att vi har fått ännu ett projektarbete (eg. två, men det andra ska vara klart vecka 18). Så nu har vi arbeten i bild (eget), dans (med Linnea) och idrott (med Linnea). Och senare blir det även Kemi/Biologi och Teknik.
Idag var vi på Arkitektur muséet. Det var ganska kul faktiskt. Och innan det åt jag och Linnea hallonpaj på Max :D
Linnea kommer hit imorgon också. Då ska vi kolla på New Moon <3 (som vi fck i julklapp av Julia som hade vart i Kina över lovet) och sen göra vårt dans- och idrottsarbete.

Mysdag!

Just nu sitter jag bara och slappar vid tv:n. Det har vart en ganska skön dag idag. Jag har gjort den jobbigaste delen på mitt bildprojekt och jag har nästan gjort klart min fysikläxa. Men inget av det var speciellt jobbigt så jag tog ett långt bad, gjorde ansiktsmask, hårinpackning och låg läste ur Mina Drömmars Stad som ska vara utläst på onsdag (PANIK!).
Imorgon ska jag till täbban och göra lite nödvändiga inköp, och sen åker jag till mamma. Jag sk abo där till fredag. Pappa ska åka bort..
Jag och mamma ska i alla fall gå och träna på Feelgood imorgon. Så vi får väl se hur det slutar...

OVER AND OUT!  <3

Lördag; om igår och fullt upp!

Hallådär!

Jag orkade inte blogga när Linnea hade gått igår. Men berättar lite kort nu istället.
Det blev lite pinsam tystnad första minutrarna. Vi hade ju som sagt inte sett varandra på över ett år. Men sen spelade vi singstar, kollade på Twilight - som hon inte hade sett!! Vi konstaterade att det ser ut som om Jasper har stoppat fingrarna i ett eluttag (hans fluffiga hår..). Sen satt vi och pratade om allt möjligt i nästan 2 timmar. Och sen vi och köpte pizza. Hon ååkte vid halv 8, och efter det kollade jag på Let's dance!
Nu har jag just gjort mig en jordgubbssmoothie (underbar!) som jag smuttar på medan jag kollar på The Hills Weekend Break på MTV och samtidigt gör mitt bildarbete :)


Foto: Jag, sommar09

Längtar till sommaren då man lipper göra smoothies på frysta bär...

Fredag; om igår och fint besök!

God morgon världen!

Tänkte börja med att berätta lite om igår. Jag och lillebror åkte in till stan för att möta vår morbror och hans tjej. Vi gick direkt till Sergel där vi skulle se Avatar. OH-MY-GOD!!! Det var det bästa jag sett efter Twilight. Eller dom va typ lika bra, fast på helt olika sätt... Det var i alla fall SKITBRA! Och jag och Lenna kanske ska se den igen nsta helg.. Hehe (a)
Efter det åt vi på en pizzeria på Kungsholmen och sen gick vi hem till hans tjej. Sen blev vi hämtade av pappa vid 5 tror jag..
Idag kommer Linnea hit (hon kommer om typ 1 timme, så jag måste skynda mig lite nu!!) Och vi får se vad vi hittar på :)
Bloggar kanske senare <3

Dagens låt!



John Denver - Annie's song <3

Pompe frös!

Åh, vet ni vad som hände igår när jag och lillebror va ute med hundarna? Vi var påväg att gå över en väg, och då satte sig Pompe ner helt plötsligt. Och han satt på rumpan, med bakbenen ut. Han var så kall att han inte ville gå. Stackars snuffe :( Jag klandrar honom verkligen inte! Det var -20°. Men däremot vår lilla vovve Filippa (dvärg-pudel, size: mini) skuttade på som vanligt.. :P




Bild 1: Filippa, våren 2009. OBS; Mindre päls nu.
Bild 2: Pompe, julen 2009. Han är en golden retriever ;)


Trettondagen!

Hej allihopa!

Igår sov jag hos mami. Eller, ja sov nästan inget -.- Fråga inte varför. Planerna idag var egentligen att jag skulle följa med mamma och träna. Men eftersom jag knappt har sovit nåt så skippade jag det den här gången. Så jag satt hemma och spelade "Shrek" med lillebror :)
Imorgon ska jag och Martin träffa vår morbror och hans nya tjej i stan. Vi ka äta lunch nånstans och sen kolla på bio - Avatar. Trevligt :)
På fredag kommer Linnea hit. Det ska bli superkul, för vi har inte träffats på över ett år eller nåt! Hon kommer i alla fall hit och så får vi se vad vi hittar på :)

Igår försökte jag fota lite snö (med mobilen -.- ) och resultatet blev att allt ser ut som badskum!


Dagens låtar!

Har två låtar som jag har drogat idag! Helt underbara, båda två! <3



78 SAAB - No Illusions

och



Owl City - Fireflies

Måndag; Ikea och 'blingbling'

Hooola !

Idag blev jag väckt. Hur hemskt som helst. Trots att det var kvart i tio... Jag somnade vid 3 (fråga inte varför..)Härligt.
Ajaa, sen åkte vi till Ikea Barkaby vid 11 ungefär. Jag köpte två blåa mattor, tunna blåa gardiner och en lila/rosa vas. Så nu är det ganska blått i mitt rum (har stora blå kuddar på min säng och en blå fotölj också..) Riktigt fint! :)
Efter det gjorde vi ett snabbt inhopp i Täbban eftersom jag skulle hämta ut min klocka som var på "förminskning". Så nu är jag riktigt 'blingig'. Fast Martin tyckte att den var ful. Tack... ?
Här kommer lite bilder:

(ursäkta bildkvalitén på första 2 bilderna. Satt i sängen och orkade inte resa mig upp ^^ )

Rummet, före:


Rummet, efter:


Och en bild på mitt 'bling'

Ursäkta mig lillebror, men klockan är allt annat än ful :D <3


1/1 - 2010

Idag - första dagen på året - har jag gjort absolut ingenting! Och det är väldigt skönt! Jag har i princip suttit och kollat på tv hela dagen... Haha, bra start på nya året måste jag säga!
Tror inte heller att jag kommer göra så mycket resten av dagen. Men vi får se vad som händer..
Här kommer i alla fall ÅRETS FÖRSTA DAGENS OUTFIT!


... Och jag har till och med vofflat hår dagen till ära! :)


Årets första inlägg!

Hej bloggen - och GOTT NYTT ÅR!

Mitt nyår tillbringades hos en kompis. Det var riktigt kul! Kollade på film, åt god mat, såg på raketer osv. :) jag åkte hem med Linnea runt ett tror jag. Sen somnade jag vid halv 4 och vaknade halv 11. Sju timmars sömn, lovely!

Här kommer lite bilder från igår. Enjoy!



Och sist - Kvällens outfit (mitt hår ser lite sär ut bara...) :


RSS 2.0