Beneath the sheets of paper lies my truth

Fotorunda i solen idag, hur härligt som helst! Vet att det har varit säämst update senaste dagarna men så blir det när det är lov heh. Imorgon ska jag iallafall träffa min lilla finis igen, ska bli mycket trevligt! Måste nog städa mitt rum innan det.. 
Puss<3

Bristen på Elizabeth Arden dödar mig sakta

Åh jag har PANIK!! Jag har tappat min Eight hour cream och klarar mig inte utan den! Jag kan lika gärna lägga mig ner och dö nu... Okej riktigt så illa är det inte, men sjukt irriterande!


Höstlov!

TOPPENDAG!!
♥ÖG+ på första provet i matte c, woopwoop!
♥Hann med deadlinen till ett arkitektur-projekt jag började med igår kväll (bilden).
♥FEST i Åvas matsal på lunchen! (+pannkakor mihi)
♥OCH NU ÄR DET LOOOOV!!


Teckning till arkitektur-projektet.

1 dag till LOOOOV!!!

Lite snabb utdate här för jag måste rita klart min teckning till arkitekturen (ska vara inlämnad imorgon och jag har lite småpanik).
Jag fick ÖG+ på mitt psykologiprov jag skrev för några veckor sen, och hade matteprov igår som inte gick bra alls. Underbar känsla när man vet att det inte gick så bra som man hade hoppats.
Nu måste jag fortsätta rita, men först en bild på Unnevägen (den bilden jag ritar av, skriver ett arbete om en slumpvist vald gata i Täby) och dagens låt som jag är heeelt kär i!<3

Jamie T - If You Got The Money

And suddenly, you're deep enough to lay your armor down

Lite update on the road nu innan träning/jobb. Jag sitter i Tibble och lyssnar på Dashboard Confessional och väntar på Annie som spelar piano här nu, sen ska vi dra till hallen.
CAD-lektionen idag var oerhört nödvändig. Tror jag gjorde ungefär... ingenting. Sökte lite "inspiration" för ett projekt vi börjar med nästa vecka bara (typ alla andra hade redan börjat rita)..
Märkte nu att klockan inte ens är sex och det är redan mörkt ute! Tiden går fort när man har roligt.. Nu kan snön komma tycker jag! :D


Dashboard Confessional - Don't Wait

Took you for granted when you lifted me up

Maroon 5 - How

Superproduktiv

Hade prov i hållfasthetslära idag, det gick rätt bra tror jag. Sen jag kom hem har jag taggat inför matteprovet vi har på onsdag. Typ 80 sidor, nice. Känner mig sjukt produktiv dock, har räknat lite drygt 60 uppgifter idag! Creds till mig! Det roliga är att jag typ ändå kommer få G på provet medan folk som inte pluggar alls kommer få MVG. Livet är inte kul ibland faktiskt..
Jag kollade på rapport för en stund sen också, för Andreas var med där, woopwoop! Tuff kille asså!

Åh kolla mitt hår på den här bilden!! Ge mig igeeen!!

Gammal bild på kvällens outfit. Fortfarande kär i min onepiece mihi :3

Ibland är det dem mest misslyckade bilderna man gillar mest


Nedräkning till höstlovet

Varför går helgerna så sjukt fort?! Förstår det verkligen inte.. Men nu är det i alla fall bara en vecka kvar tills det är looov! Behöver verkligen det just nu känner jag, även om jag ska jobba lite på lovet nu (fyra dagar).
Vårt schema har ändrats så vår första lektion har flyttats till efter vår sista lektion, vilket innebär att jag börjar 11.30 imorgon, känns helt okej faktiskt!
Idag har jag bara pluggat (med undantag för en promenad med min lilla vovve). Jag har teknik-prov imorgon i hållfasthetslära och hade panik i förra veckan, men det känns nästan bra nu faktiskt. Har dessutom hunnit med en del matte (prov på onsdag) och skrivit lite på en inlämning i miljöanpassad arkitektur som ska in på fredag. Börjar känna mig lite död nu dock...

Ungefär så här känner jag mig nu:

Bild från en liten fotorunda i fredags, började gråta när jag tog bilden. Mes..

When she was just a girl she expected the world

Detta mina vänner är ren perfektion. Coldplay, ni kommer alltid vara mina favoriter!


Självkänsla, yoga och KTH

Aktivitetsdagarna på Åva är så ovärda! Idag hade vi två föreläsningar på förmiddagen (Föreläsning1, "Självkänsla": En kvinna som berättade typ hela sin livshistoria som inte hade något med ämnet att göra. Föreläsning2, "yoga": Testade lite lugna yoga-övningar. Rätt kul, men det kändes lite weird och man blev sjukt trött). Efter det åkte vi iväg till KTH och lyssnade först på en kille som pratade om biogas, jag fattade typ ingenting eftersom han antog att alla hade all grundfakta om hur biogas tillverkas. Sen fick vi prova på att göra en typ av plast på kemi-avdelningen. Det var rätt intressant faktiskt!
Sen var det jobb i två timmar i Byäng. Jag är så stolt över mina sexåringar, de hoppade trampett för första gången idag och var såå duktiga!<3
Yeah, det var väl min dag. Grymt nödvändigt inlägg men whatever :D


Har ingen mer passande bild, så det får bli den här bara för att jag hatälskar den

Aktivitetsdagar

Igår var en jätterolig dag! (Hoppas alla känner min starka ironi). Jag hade tygskor med hål lite överallt och det spöregnade i princip hela dagen. Jag skulle vänta på Annie en stund efter jag hade slutat, så gick till biblioteket för att plugga under tiden, och när jag gick in där (obehagligt tyst) så lät det *plask*plask* för varje steg jag tog.. Inte jättekul.
Nu sitter jag i alla fall i en datorsal i skolan, skrev precis klart svenska A-provet och jag tror att det gick ganska bra faktiskt. I eftermiddag blir det arkitekturmuséet med halva klassen eftersom vi har aktivitetsdagar idag, imorgon och på fredag. Imorgon ska vi på några föreläsningar på förmiddagen och sen KTH på eftermiddagen, och på fredag vet ja ginte riktigt vad vi ska göra.. Vi får inte speciellt mycket info av våra mentorer eftersom båda är totalt clueless.

Mitt hus som jag blev klar med på CAD:en igår, ganska stolt faktiskt!


Känner mig satsig

Ny vecka, nya möjligheter. Inte riktigt den inställningen jag hade när jag pallrade mig iväg till skolan i kylan imorse dock.. Men det var en rätt lugn start på veckan i skolan i alla fall, och när jag hade slutat blev det en tripp till Gribbylund innan det var återträff på min gamla skola. Riktigt kul att träffa alla igen faktiskt! Jag träffar i princip bara de som går i samma skola som mig nu, så det var kul att uppdatera sig litegrann faktiskt!
Och nu till det viktigaste som hänt idag: Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat fysik! (i snart tre timmar!). Börjar bli lite luddig i huvudet nu dock, skönt att man har smarta vänner som hjälper en i svåra stunder (hehe tack Andreas<3).


Sånna här fina mobilbilder blir det inte varje dag! Lite rörigt när jag pluggar kanske.. Heh.

Allting kommer bli bra till slut, om du bara låter allting va


Den Svenska Björnstammen - Allting Kommer Bli Bra

Halvt förlamad helg resulterar i dålig update

Suverän uppdatering senaste tiden, och som vanligt har jag inget att skylla på.
Jag har dock inte haft något intressant att blogga om eftersom jag i princip inte har gjort något på hela helgen. Filmkväll i fredags. Vi såg 1408 och jag kan rekommendera den till er som vill se en bra film med ett skitdåligt slut (typ "och vad som hände sen, det får ni lista ut själva"). Jag har knappt kunnat röra mig på hela helgen heller. Sträckningen i deltamuskeln "spred sig" till ryggen så jag har varit halvt förlamad fram till i förmiddags. Det verkar gå åt rätt håll nu i alla fall, väldigt skönt!


Gammal men nyredigerad. Känner en stor brist på inspiration på foto-fronten just nu...

I'll find strength in pain and I will change my ways

Phew, skönt att engelskaredovisningen är över nu. Även om jag halvt vill döda min engelskalärare pga. betyget jag fick. Nejmen det är inte hennes fel att jag suger på att redovisa.
Jag är lite halvdöd själv just nu faktiskt, sträckte deltamuskeln när jag passade saltos på träningen idag så jag kan knappt röra min högra arm nu. Inte jättekul..
Mer kul är att det är FREDAG IMORGON!! Åh så underbart! Efter skolan ska jag träffa min lilla raring och sen blir det filmkväll.


Mumford And Sons - The Cave

Multitasking

- Skriver engelska-redovisning (Kom ihåg notis till mig själv: Börja inte med en redovisning dagen innan du ska redovisa, speciellt inte om du ska prata på engelska).
- Försöker göra matteläxa
- Smsar och chattar
- Kollar på film (Lejonkungen om någon undrar, och den är faktiskt bäst)
Och...
- BLOGGAR!


Bildbrist på skoldatorn, men saknaden gör redan ont..

Jag träffade en kändis idag!

...Och har nu officiellt uppnått höjden av coolhet. Shopping med min homie Kalle Moraeus på Coop idag. Bara lite casual sådär.


Bild från Google.

Krossa alla fönster, slå in hans ögon. Lovat honom veta, att inget är som förr

Så jävla bäst!!<3

Maskinen - Krossa Alla Fönster

Hakuna matata


Tvåtimmars-träning, precis vad jag behöver just nu!

Riktigt skönt att vara tillbaka i skolan idag, och jag verkar inte ha missat speciellt mycket när njag har varit borta heller vilket är väldigt skönt.
Nu försöker jag fatta matteläxan (Sofia du får hjälpa mig imorgon!) och väntar på att Anna ska komma hit. Sen blir det träning i två timmar i Torpet, och känner verkligen att det är precis vad jag behöver just nu! Fördelen med gymnastik: Man måste glömma allt annat som händer och bara fokusera på det man gör, annars dör man.


Timbuktu - Resten av ditt liv

Höst!

Idag var jag äntligen tillräckligt frisk för att få gå ut i civilisationen igen. Så skönt! Min dag spenderades i Täby hos mami och middag i Vaxholm, mycket trevligt.
Efter det åkte jag och träffade upp finaste Annie. Vi gick runt i ett öde Täby C ett tag och sen tog vi tåget till Danderyd. Det började spöregna när vi var ute också, supermysigt! Jag är lite kär i hösten och älskar när det regnar, så det var en riktigt nice kväll faktiskt!



XOXO

Tänkte bara meddela att jag lever (även om det är knappt). Jag har varit hemma från skolan igår och idag pga hög feber och icke-existerande röst. Kul liv! Men har hunnit ta mig igenom en hel säsong av Gossip Girl så inget ont som inte har nåt gott med sig.
Men tillbaka till Upper East Side nu, puss!



Lack of update

Lite stressigt just nu med skola, jobb, träningar och lite andra grejer, och det är tyvärr bloggen som får ta de största smällarna pga det. Jag har dessutom lyckats bli förlyld (IGEN) vilket suger rätt hårt. Har precis hostat sönder min hals och upptäckte precis att jag har tappat rösten, woopwoop.
Nu ska jag kolla på Glee och fortsätta knarka thé. Borde nog fundera på att inte gå till skolan imorgon dessutom.. Känns ju lagom bra att smitta ner alla andra.

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig

Daniel Adams-Ray - Förlåt Att Jag Aldrig Sagt Förlåt

Some things we don't talk about better do without just hold a smile



The Fray - Never Say Never

Det är slitsamt att jobba på donken...

Killen bara satte sig och dog på ett bord.. Stackarn, man ville ju bara gå fram och fråga hur han mådde! Men då vaknade han och frågade var klockan var, och när han fick veta att den var kvart i sex såg han ännu mer ledsen ut..

Sammanfattad helg

Känner att det har varit lite dålig update senaste tiden, men bättre sent än aldrig.
Fredagkvällen tillbringades med filmkväll hos Axel och igår var det ledarkonferens i Täby halva dagen. Årsmöte med föreningen där det är massa vuxna som diskuterar bugdetar som man inte har något med att göra i två timmar är inte jättekul faktiskt. Efter konferensen åkte jag och Anna till stan och shoppade litegrann. Köpte en jacka och en tröja (om någon undrar liksom). Sen satt vi på kajen i gamla stan och pratade ett tag och gick en långpromenad genom halva stan också, mucho mys! Sen åkte vi till mig och kollade på film.



RSS 2.0