Lurad!

Frisk? Nejnej så kul ska vi inte ha det. Var feberfri i två dagar men nu är den tillbaka, och jag mår sämre än förra gången. Kul liv.


That moment...

...när man måste ställa klockan tidigare på en lördag än på vardagar. Lika härligt varje gång. Jag är fortfarande inte frisk, men jag ska jobba imorgon i alla fall. Nästa vecka är det tumbling-kurs så då blir det ingen träning på lördagen.
Pga. sjukdom och allmän brist på socialt liv (min pojke lämnade mig som vanligt.) så har jag legat i sängen och kollat på Make It Or Break It hela kvällen. Och ritat har jag gjort också. Tuff brud liksom.


Being sick sucks.

Jag som gick och väntade på när nästa förkylning skulle komma den här hösten. Jag behövde inte vänta länge alls, skönt.
Jag är alltså sjuk igen. Galet förkyld, och man vill nog inte komma i närheten av vår lägenhet nu när jag ligger i ena änden och hostar sönder halsen och pappa ligger i andra änden och gör samma sak. Någon borde ringa anticimex.
Just nu är jag i alla fall bosatt i sängen med säsong tre av TrueBlood och thé i enorma mängder. Inget jobb för min del idag, men ska försöka släpa mig till skolan imorgon i alla fall.


Mössprovning och löprunda

Jag trotsade min lilla sjukdom i början på veckan och gick till skolan och tränade i tisdags ändå. Inte mitt smartaste val jag gjort här i livet men jag lever nu i alla fall. 
Skolan rullar på som vanligt, och idag fick vi (jag) en liten chock när vi helt plötsligt blev inslängda i vuxenlivet. Eller ja, vi hade mössprovning på skolan. Det var knas. Jag ska inte ta studenten än, jag är fortfarande liten ju! (Se bilden nedan för tydliga bevis).
Nu ska jag ut och springa. Hurtig som jag är. Not. 




Jag överlevde fristående kursen i helgen, men det var knappt. Har stött på en del otroligt intelligenta människor i alla fall, och säkert två timmar av kursen gick ut på att försöka definiera hur många grader man egentligen snurrar i en 360° piruett. Väldigt givande.
Jag gick dessutom runt med feber och ett halvt exploderande huvud hela dagen igår, och var i samma skick imorse när jag vaknade så det blev ingen skola för min del idag.
Nu ska jag återgå till mitt TrueBlood-maraton.


RSS 2.0