Man ska ju bjuda på sig själv, right?

Jobbar på spagathandvolt-handvolt på slaktbänk och det går framåt sakta men säkert! Vet att det ser förjävligt ut just nu men för att inte ha tränat på lite drygt ett halvår och har en trasig handled är jag rätt nöjd ;)
Det här är dessutom andra tillfället jag kör det här så döm mig inte för hårt nu! ^^


Miljöanpassad arkitektur och Feelgood

Äntligen lite vinter här i Stockholm! Jag blir verkligen glad av det här vädret! Bättre sent än aldrig liksom. Nästa vecka blir det ännu mer vinter för min del dessutom, woopwoop!
Skolan rullar väl på som vanligt. Hatar fysik b efter två veckor, känns ju riktigt bra. Har väl smått börjat leta efter någon som kan hjälpa mig lite i framtiden, och Andreas har redan anmält sig som frivillig vilket känns bra i alla fall ^^
Just nu sitter jag och skriver på ett arbete i Miljöanpassad Arkitektur (om ett hus livscykel) men ska dra iväg till gymmet strax. Galet taggad trots att jag sabbade handleden igår. Igen.



I know it's easy to say but it's harder to feel

Joshua Radin - The fear you won't fall

Då kör vi igen då!

Så, nu räcker det med bloggpaus för den här gången. Vi får se hur länge det håller men nu kan jag inte hålla mig borta längre ^^
Idag är jag ledig, vilket innebär att jag har gjort.. ingenting alls. Tänkte städa lite bara, och sen drar jag väl iväg till Täby. Jobb och träning är det som gäller ikväll. Terminsstart med småttingarma, så vi får se hur det går haha.



The end

Så var det här lovet slut, och jag kan inte påstå att jag är speciellt taggad på att gå upp halv 7 imorgon faktiskt. Jag har sovit mindre än 6 timmar varje natt i fem dygn nu, så jag är liite sliten kanske.
Lördagen spenderades på gymmet från 9-12, bl.a. med ett Zumba-pass för första gången. Satan vad kul det var! Min typ av träning i ett nötskal!
På kvällen bar det av till Berga med min lilla finis och jga kom hem för någon timme sen. Fyra timmars sömn kanske, och min säng ser otroligt lockande ut... Men nejnej, back to derivata. Tack TE10A för att ingen ville ha provet innan lovet att vi måste ha det nu istället. Skitkul.


Vill tillbaka..<3

Dödslängtan

Idag följde jag med mami till gymmet och körde årets första träningspass (muskel). Jag trodde att jag skulle svimma, spy eller dö. Det hade liksom varit skönt. Jag tror helt seriöst aldrig att jag har varit så fysiskt utmattad någonsin. Jag är liksom inte riktigt lika fit nu som jag brukade vara eftersom jag inte har tränat på typ fyra månader.. :P
Jag ska dit imorgon också eftersom jag har en tid med en personlig tränare då. Lär ju vara liiite stel då, men träningsverk är nice <3



Playa del Inglés


1:a januari 2012

Nyårsfirande i Täby med fint folk och en första dag på nya året utan att ha gjort något vettigt över huvud taget. Kände att det behövdes! Och jag har bestämt att jag faktiskt ska hålla mina nyårslöften i år för en gångs skull (eller okej, jag höll ett förra året. Tyvärr).
Imorgon ska jag och papi aktivera min iPhone :3 Känner att det är en viktig sak att skriva här faktiskt! Ni som vet vad jag har för mobil nu fattar. Sen blir det Fotografiska museet efter det.

Bild från igår. Jag, Simon och Victor. Tack för en toppenkväll hörrni!

RSS 2.0