VALBORG!

Hallådär :) Nu är torsdagen och denna helvetets vecka äntligen öveeer!
Vi hade ju både biologi- och engelskaprov idag, och jag tror att båda två gick ganska så bra ;O
Höhö..
Men idag är det valborg! Jag ska strax dra till skarpäng och grilla och lite så. Senare ska vi kanske till Mörtsjön också.. Men vi får se :) (Kameran är såklart med i alla fall!)

Idag har jag det här på mig;


Nu ska jag bara chilla ett tag innan jag drar. Får se om jag skriver mer idag...

Puss, Minna <3


Jag stressar sönder mig själv!

Hejdär :D Idag hade jag svenskaredovisning om Ingmar Bergman. Fy i helsike vad jag var nervös innan asså! Hela jag skakade! (Japp, det värsta jag vet är att redovisa inför klassen -.-) Men det gick jättebra i alla fall.
Jag har inte sovit ordentligt på 2 dygn nu. Och det beror antagligen att det är jättestressigt just nu med skola, konfirmation, vårshow-dansen, gymnastik och allt.
Imorgon har vi biologiprov, och jag har inte hunnit plugga alls! Och 18.30 idag så ska jag på någon konfaträff i Tibble.
Jag bryter ihop snart!! Nejmen allvarligt! All den här stressen kombinerat med sömnbristen blir inte speciellt bra alls.!
Nu måste jag i alla fall plugga biologi. Satsar på lite högre än IG...

Today I'm wearing this...

Höhö.. Sajkad bild, men den bjuder jag på :)

xoxo / Minna <3

Dagens låt <3


Paus från Ugly Betty..

Helloj gott folk :) Det får bli ett kort inlägg nu för jag är faktiskt upptagen med annat (Ugly Betty och svenska-redovisning...)
Nu har vi kommit tgång på bilden. Vi gör ju alltså en tavla till 3D, och vi har valt en tavla av Fernando Botero. Herrejävlar, jag tror fan aldrig att jag har garvat så mycket som jag gjorde idag! The Fat Snopp Women. Ohyees, vi är fett normala!
Imorgon har jag redovisning på svenskan. Jag tror att jag ska dööö! Jag hatar att redovisa inför klassen!!
Så vi får se om jag lever imorgon.. Ni får alltså inte bli besvikna om jag är död eller nåt...

xoxo / Minna <3

Morgoninlägg :)

Godmorgon :) Sovit gott? Det har jag. Men det var riktigt svårt att komma upp ur sängen imorse.. :/ Vill ha looov!
Ajaa, den här veckan ska man ju inte klaga över. Vi har normala dagar idag och imorgon, sen har vi halvdag på torsdag och är lediga på fredag. Det är vad jag kallar najs! (a)
Men nu måste jag göra i ordning mig för att åka till skolan. Jag vet dessutom inte när min buss går ;O


Vårshowen i 6:an med gamla klassen

xoxo / Minna <3

Måndag; tavla och ESC!

Jag är ledsen att jag inte har hunnit skriva tidigare, men efter teatern (Trollkarlen från Oz - som för övrigt var bra men ganska långtråkig) så åkte jag hem till mamma eftersom vi skulle äta där. Och när jag kom  hem hit igen så var jag tvungen att göra klart min svenskauppsats om Ingmar Bergman.
Imorgon har jag sovmorgon, så jag kanske hinner med ett morgoninlägg? Men vi får se.
Ajaa, i största allmänhet gillar jag tisdagar. Fast vi slutar ganska sent... Men vi har bild sista lektionen, och just nu håller jag, Linnea och Anna på att göra en tavla till 3D. Skitcoolt kommer det att bli!
Den här tavlan ska vi alltså "bygga upp" inuti en skokartong:


Hahah, den är roolig! :D

Just nu sitter jag bara och myser med te och kollar på inför Eurovision Song Contest. Måste säga att jag tycker att Finlands bidrag var ganska bra... Håller ni med?




xoxo / Minna <3

Kommentera mera!

Har precis kollat på One Tree Hill<3 och nu bär det av till Upper East Side och Gossip Girl. Men jag tänkte passa på att blogga lite i alla fall.
Imorgon är det en riktigt mysig dag. Vi börjar 9.20 i TBC, för vi ska kolla på Fighter med skolan. Efter det så ska vi käka där, och sen ska vi på teater (Trollkarlen från Oz) i Tibble. Vadå soft dag?!
Juste, jag har sett att jag har börjat få fler besökare. Det är ju såklart jättekul! Men var finns alla kommentarer?



xoxo / Minna <3


Sol, vind och vatten!

Hello :D <3
Lika fint väder idag, men jag har inte ens hunnit gå utanför dörren ;O Jag håller på med en svenskauppsats om Ingmar Bergman -.-'
Men så fort det är klart så hittar ni mig troligtvis på balkongen!
Nu ska jag fortsätta , ha en bra dag!



xoxo / Minna <3

Glassiiiigt!

Just nu sitter jag och kollar på "Tjejligan" (nån tråkig film som går på kanal 4+) så jag tänkte att jag kunde passa på att blogga lite istället.
Måste börja med att det är suuupermysigt väder! Jag har längtat länge efter den här värmen. Och jag gillar den skapt :)
Imorgon var planerna att jag skulle plugga biologi och svenska. Och det ska bli så också, förutom att jag ska sitta ute på balkongen och sola samtidigt :D Så jävla härligt!!
Ajaa, nu ska jag sluta babbla om ingenting. Ska nog läsa ist. :)

Här är en låt som skriken sommar enligt mej! <3



xoxo / Minna <3

Martin goes lookalike!

Idag skulle Martin (lillebror) på "kändis-fest". Så efter mammas förslag, så stylade jag honom till Johnny Rotten, sångare i Sex Pistols.
Blev ganska så likt måste jag säga.. :)



(Johnny Rotten och min lillebror; Martin<3)


It's dancy time!

Nu ska jag, Martin och pappa åka till Stinsen. Jag ska tydligen vara hjälpare med att välja present till Martins kompis (tjej) som han ska på kalas hos idag.
Sen ska jag till Linnea för att göra klart våran dans.
Skriver senare,

xoxo / Minna <3

HELG!

Jisses! Det var länge sen jag bloggade nu känner jag. Men jag skyller helt och hållet på min skola som vill allt annat än att folk ska ha kvar sina liv -.-
Helg nu iallafall, och solen skiner :D WOHOOO! Fyfasiken va mysigt alltså! Vi ska till och med sitta ute på balkongen och äta idag.
Och efter skolan drog jag och Linnea till TBC och käkade glass från metro :) Mihihi, trevlans. Köpte en kjol där också :)
Imorgon blir det Linnea igen, för då ska jag och Anna hem till henne och göra klart vår dans till vårshowen. Hanna kunde inte va med...
Men nu ska jag kolla på Kill Bill 2 ;)


nya kjolen..

xoxo / Minna <3

Min mage gör ont av garv :/


Vem sa att haremsbyxor är "skitfult"?


Måndag,

Hallådär <3 Usch, jag känner att jag har varit lite dålig med uppdateringen den senaste tiden. Men det beror på att det är fullt upp just nu! Jaja, ska försöka bättra mig (a)
Imorse var jag hos tandläkaren. Och är det något jag inte gillar så är det tandläkare! Dom är fan onda rätt igenom! Och det gick dessutom inte speciellt bra -.-' Och det resulterade i att jag ska till en "tandhygienist" nu på onsdag.. Kul liksom. Eller inte.
På dansen idag fick vi lära oss den genemsamma danden till vårshowen. OMG; jag trodde att jag skulle dö av garv! Musiken var typ nån "Vi-är-kannibaler-och-nu-ska-vi-offra-en-männika" Jag är seriös! Den var skitläskig! Men häfti koreografi.
Nu ska jag bli smarter och pkugga till fysikprover som vi har på torsdag.




xoxo / Minna <3

Baka, baka morotskaka

Hejhej. Nu kom jag nyss hem från mamma. Vi var i TBC en sväng också, och jag köpte födelsedagspresent till lillebror som fyller tvåsiffrigt på onsdag<33
Jag och pappa ska strax till mamma igen, men vi åkte tillbaka hit för pappa skulle tvätta :P
Men vi ska grilla och lite så ikväll, eftersom mormor och morfar åker hem imorgon redan ;O
Nu ska jag i alla fall baka morotskaka. Haha,

xoxo / Minna <3

Mormor&Morfar anänder om en timme

Hejhej :) Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag, men det har vart lite mycket den senaste tiden...
Lördag idag i alla fall, och vi hade jobbskuggardag igår. Det var jättekul! (Bilder kmr lite senare idag)
Om 10min kommer pappa och hämtar mej. Sen ska vi hämta mormor och morfar som åkte buss hit från Oscarshamn idag. Lite "nervöst" eller vad man ska säga.. Det är första gången jag träffar morfar sen han fick reda på att han har cancer. Jag har ju pratat med honom i telefon och så, men det är inte riktigt samma sak...
Ajaa, måste verkligen skynda mig och göra mej klar och så nu.

xoxo / Minna <3

Varför ska all skit hända mej?!

Äntligen trodde jag att jag faktiskt skulle kunna få känna mej lite duktig när det gäller något. Min gymnastik är fan det enda jag har... ?
Men det är så jävla klart att när min uppvisning är, så är min konfirmation samma dag och samma tid!! HUR STOR ÄR CHANSEN?!
Ja kan ju inte direkt missa min egen konfirmation... Så jag ska mejla och fråga om jag får byta till gruppen som konfirmeras kl. 15.00. Om det inte funkar, så vet jag inte vad gör!

Just nu har jag ett litet sammanbrott här hemma, så jag svarar inte på samtal eller sms för tillfället. Bara så att ni vet...

xoxo / Minna

PS : Bilder från Tekniska muséet kommer nån annan dag!

Dagens låt


MINNA GOES SMART?!

HERREGUUUD!! Gissa vad det just är som har hänt?! Jag loggade just in på min schoolsoft (på skolans hemsida, där man kan kolla resultat, aktiviteter, scheman osv) Och där står det just nu 2 st. MVG i rad!! Jag fick MVG på en uppsats om Robotar I Framtiden på teniken, och så fick jag MVG på matteprovet som vi hade innan lovet också!
Fattar ni att jag är glad just nu eller vad?
Ojdåå, insåg just att det där lät rätt "skrytigt".. Men jag försvarar mig genom att säga att det inte är något som är speciellt vanligt. Inte matte-betyget i alla fall...

Tisdag - inställd pluggning!

Tjosan :D Är riktigt happyface idag, för vi ska (tydligen..?) till tekniska muséet imorgon, och då missar vi svenskan och vi skulle egentligen aft prov! Och jag hade inte pluggat något alls till det, så är superdupermegaglad just nu :) 
Idag hade vi besök av 2 poliser, två busschaffisar (hahah, Buss-Johnny som var hos oss i femman också och pratade :P) och två kuratorer som snackade massor om "Trygg I Täby" vilket liksom var dagens tema -.-'
Våran sista lektion - bild - var inställd idag, så istället drog jag och Linnea till TBC och käkade glass :) Och så gick vi in på Gina och provade Haremsbyxor, Hahaha! (Bilder kommer nån annan dag..) Det är verkligen ett mode som jag inte förstår mig på! Vad tycker ni om "Haremsbyx-modet"?


Livin' da Dream, WOOOOHOOOO!
En liten video på en enligt mig genialisk snubbe,
Men spola till 29s. <333

Så jävla sköön :D <33

xoxo / Minna <3

Frukost vid datan,

Godmorgon :) Idag är det tisdag, och det är skola som gäller för min del. Inte direkt kul... Jag föredrar lov om man säger så. Men vi har lite sovmorgon, så jag börjar halv 9 och sen har vi "Trafikdag" till lunch. Typ som om vi inte vet hur man ska bete sig nar man är ute i det vilda.. -.-
Skriver kanske lite snabbt när jag kommer hem, men jag måste verkligen plugga!
Ha en jättebra dag allihopa!



xoxo / Minna <3

Dålig uppdatering pga. trötthet -.-

Hejhej alla underbara! Förlåt för dålig uppdatering både igår och idag , men jag orkar inte göra någonting alls just nu! Skola imorgon, det är faktiskt deprimerande att lovet har gått så himlans fort!
Idag har jag pluggat svenska (prov på onsdag) och så har jag läst "Stor I Käften", för smart som jag är så hade jag glömt bort den, och den  ska vara utläst imorgon. Och den är tråååkig!
Just nu kollar jag på maraton av The City på  MTV <3 Och snart kommer mamma, My och Martin hit och ska äta här.

xoxo / Minna <3

Påskdagen

Godmorgon :) Hade ni en bra påsk-dag igår? Det hade jag! Och det blir ju bara bättre när man tittar ut! Jag ska i alla fall vara ute mycket idag, för jag hörde att det eventuellt skulle regna imorgon.. :O Det var för bra för att vara sant med det här vädret i början av april. Nejmen därför ska jag njuta fullt ut medan jag har chansen.
Om ett tag ska jag och pappa åka till mamma och grilla. Det är ju faktiskt väldigt vårigt det med, att grilla ute..

Today I'm wearing this;

Randigt - JC
Leggins - H&M
Skor - Vet inte ...

xoxo / Minna <3

GLAD PÅSK!


Snabb långfredag?

Hallojsan :) Jisses! Långfredagen ska alltså vara lång och tråkig. Men jag måste säga att den här dagen har gått extremt fort! Klockan är ju redan tjugo i åtta ;O Är det något bra på TV ikväll då? Annars blir det väl någon film eller så... Kan ju höra med pappa om han vill se med mig xD Höhö,
Imorgon ska jag hem till mamma i Skarpäng. Och jag måste dit -.- Jajaa, vi ska ha lite påsk-ägg-letning så jag överlever nog :) Tar med mig kameran såklart, och så hoppas vi på fint väder så att jag kan ta lite fina vårbilder.

Och nu har jag lagt in en länk till bloglovin' på vänster sida. Prenumerera gärna på minblogg, och släng in en kommentar så prenumererar jag "tillbaka" :D<3




xoxo / Minna <3


Hallelujah, äntligen vår!


Långfredag

Heeej allihopa :)
Idag är det första dagen på nån vecka som jag inte är extremt trött. Jag som 11,5 timmar inatt :D Underbart! Man behöver det ibnland känner jag...
Idag är det långfredag, och mamma, Martin, Pompe och Filippa kommer hit vid två, och då ska vi äta påsklunch och så. Trevligt! Det är det jag gillar med påsken... Man äter nästan hela tiden :)
Nackdelen är iofs (i min familj) att det blir mycket promenader fram och tillbaka. Imorgon t.ex så ska vi äta påsklunch hos mamma och middag hos pappa. Eftersom både mamma och pappa vill dricka vin/dylikt till maten så måst vi gå mellan dom -.- Det är inte så långt, kanske 25min om man går. Men i alla fall... Det blir tröttsamt efter ett tag, tro mig.



xoxo / Minna <3

Läger-musik!

Klockrena låtar som jag, Emelie och Klara knarkade på Karlberg <3


Back on track

Nu är jag hemma igen. Så jävlans skönt, ursäkta franskan. Det var ju inte såvärst skoj för mig och Emelie igår, för i tisdags blev vi "matförgiftade". Okej, inte riktigt, men vi mådde riktigt dåligt med typ magont, illamående och huvudvärk. Och det var p.g.a middagen i tisdags, som var pizza med prickig-korv. Alltså, det är något i den meningen som inte riktigt stämmer. Yees, vem fasiken lägger prickigkorv pizza?!
Vi åt i alla fall av den och igår (redan efter vi hade ätit) så blev vi jättedåliga. Så vi låg inne på vårt rum i nästan 4 timmar -.-
Men nu orkar jag inte skriva mer. Är trött som en gammal strumpa. Dessutom så säger en bild med en tusen ord, så jag slänger upp ett par bilder ist. Enjoy <3


Osminkad, morgontrött. Vettefan vad mina fötter gör.. Men nyduschad :D

Det stod "Matilda" med läskig stil på vår dörr... :O (Nästan genomskinligt)

Klara och "Matilda"

Hejdå mysväder!

Sopi polynova soppåsar xD HAHAH!

Nu har jag landat på björnkärrsvägen

Innan jag åkte till mamma fick jag ett riktigt städnings-ryck! Pappa putsade nämligen mitt förster, och så började jag dammsuga, damma, torka osv. Jag kan säga att det inte är likt mig på något som helst sätt!
Vi handlade lite på vägen också, så nu har jag allt som behövs för ett KB-läger (loka päron och gooodis!<33)
Nu ska jag spela sims2, och vid sju är det Gossip Girl som gäller.
Får se om jag hinner med en update innan jag åker imorgon, men jag tror inte det.
Hare bäääst, och ring om det är något! <333




xoxo / MJ <3

Dagens outfit + megapackning


Väskan väger nästan lika mycket som mig!
Och jag ska alltså åka med den själv till Tibble imorgon????

KB-läger imorgon

Hejallihopa :) Sovit gott? Det har jag i alla fall. Vilket är skönt eftersom jag måste vara helt utvilad när jag åker imorgon, annars kommer jag säkerligen döö! Juste, för er som inte vet det så ska jag till Karlberg på konfaläger imorgon. Har varit där 2 gånger förut, på "helg-läger" men nu ska jag vara där måndag till torsdag. Det är jättekul och så, men det är hela tiden allmäna aktiviteter. Ganska så jobbig... -.-
Hahah, jaja. Idag ska jag packa, ladda iPod (!!!) och lite senare så ska vi till mamma och äta middag. Jag ska sova där också eftersom det går fortare att åka till Tibble därifrån än härifrån.
Men nu  ska jag nog börja packa litegrann.


Förra lägret

xoxo / Minna <3

Himlen är oskyldigt blå...


Det är i solen, men man blir ändå så jävla glad!


Pappa tog fram utemöblerna idag också... :)


Det är typ ingen snö kvar!!!


Minna goes HAPPYFACE!! :D <33

Våren gör mig till en shopaholic

Jag har aldrig varit helt galen i att shoppa. Visst händer det ofta, men jag är inte direkt "beroende". Men det förändras så fort det blir vår. Det är enligt mig då det riktigt snygga kommer ut i affärerna.
Det blev tre inköp i Stinsen idag ; jeansleggiins, sjal och ett par prickiga skor. Och jag kan säga att jag har en lååång lista med saker som jag vill men inte kan köpa just nu!




Btw, det här har jag på mig idag ;


Jacka - adidas
väska - indiska
linne (under) och lilatröja - M&H
jeansleggins - bikbok

Stinsen och Täby Centrum idag

Hejhej :) Idag är det lördag, och då är det klart att jag vaknar klockan 8 -.-
Ajaa, man får försöka leva vidare. Även om man är vääldigt trött.
Vid två eller nåt sånt, så kommer pappa och hämtar mig. Vi ska åka en sväng till Stinsen och kolla på en grej först, och sen skjutsar han mig till Tbc där jag ska träffa Linnea.
Skriver när jag kommer hem <3

Edit : Åker inte till TBC. Jag orkar inte.. (a) Dessutom så åker jag ju till Karlberg på måndag så nu vill jag ta det lite lugnt tills dess.. :) Men jag åker med till Stinsen en snabbis i alla fall.

xoxo / MJ <3

Minna och Linnea ' videos


Hjärntvättade människor på enhagen today

Heey <3 Andra dagen i rad som jag är totalt happyface, och det beror på att det är fett med fint väder ute, och nu har jag påååsklooooov! Fyfaaasiken va härligt! Men jag ska var borta nästan hela lovet -.- Måndag till torsdag ska jag på konfaläger på Karlberg. Så till Emelie har jag bara en sak att säga: BLI FRISK!
Idag efter lunch var det totalt kaos på Enhagen! Jag tror det var när jag stod i matkön efter matten som jag hörde det för första gången; "Tzatsiki är på 3:e våningen!!!" Man ba jahapp. Det var den lugna dagen det... Resten av dagen var det det enda folk pratade om. "OMG, har är snyggast på hela denna jord" , "Han är verkligen jättekort" osv. Jag menar det, precis alla var helt hysteriska. Typ...
Jag kan ju passa på att förklara varför han var i våran skola. Det var för att vi idag hade provspelning till "Tusen gånger starkare". Jag provspelade inte. Och funderade inte på det.. Höhö (a) Men nästan alla andra gjorde det..
Sen till det roliga med denna soliga fredag. Efter solan drog jag och Linnea till TBC och köpte cookie dough. Sen gick vi till Donken och skulle köpa vatten och be om två McFlurryskedar. Hon som stod i kassan ba "Ehh, två McFlurryskedar???". Hahah, yesbox. Vi är sajk! Sen satte vi och på nån bänk vid fontänen/poolen på baksidan. Fast vi satt inte där så jättelänge, för folk som gick förbi glodde på oss -.-
Vi tog i alla fall tågen till Viggan och satte oss på nån "brygga" is solen. Jag fick en fluga i min glass. Och Linnea mosade ner den med en servett. (Bilder togs med Linneas mobil och kanske dyker upp nån gång i framtiden..)
Efter ett tag gick vi hem till Linnea, tränade lite på dansen och tog massa frächa bilder och spelade in lite videos (a)

Nu blir det bilder :)


Update från Björnkärret

Hellooo readers :) Vet ni vad? Internet funkar hos mamma nu :D Living the dream, wooohooo! Men det funkar bara på Mys laptop av nån anledning... Så det blir nog inte så värst mkt uppdatering i alla fall.
Idag äre så jävlans underbart väder att man bara vill dööö! Men det vill jag inte... För imorrn ska jag äta BJ's med Linnea<3 Ajja, Men det är väl inte bara jag som blir totalt happyface pga vädret eller?? Solen skiner, fåglarna kvittrar... Jag satt till och med ute i solen och pluggade idag. Och då såg jag några gula blommor i rabatten :D<333
Men nu måste jag käka för sen ska jag på träning :)
Och som sagt imorrn ska jag till Linnea efter skolan, så det blir nog uppdaterin lite senare. Hoppas att ni över lever (a)

xoxo / MJ <3

RSS 2.0