So where is the passion when you need it the most?

Sometimes the system goes on the blink
And the whole thing turns out wrong
You might not make it back and you know
That you could be well oh that strong
And I'm not wrong

Daniel Powter - Bad Day

As it’s winding down to zero I am yours like a hero

Aktivitetsdagarna är slut, så det är vanliga lektioner som gäller imorgon. Jag och min lilla lus har faktiskt vår första lektion tillsammans sen 9an. Lär kännas lite skumt, men jag gillart'!
Kom hem från en långpromenad runt Sjöberg nyss, behövde lite luft efter ett litet breakdown när jag inte fattade matten. Jag borde söka hjälp... -.-
Maroon 5 - No Curtain Call

<3


Every day the sky is a deeper shade of blue when I'm with you

JJ Heller - When I'm With You

Tekniska museet

Åva har "aktivitetsdagar" idag och imorgon, och vad måste vi göra medan alla andra klasser är lediga, på bio, på Cosmonova osv? Jo vi skulle till Tekniska Museet och skriva grupparbeten som ska redovisas imorgon. Som pricken över i får vi ju inte ens betyg på det. Väldigt nödvändigt känner man då. Vi skulle dessutom skriva om muskelkraft, vilket inte längre fanns där. Så då bytte jag grupp till några som skulle skriva om vindkraft, och gissa vad? Den utställningen var också borttagen! Så vi var där i en timme helt i onödan, och ska istället skriva arbetet utifrån internet imorgon. Så fruktansvärt ovärt!
Nu ska jag strax fixa lite mat och sen ska jag åka till hallen.


Gaah, jag vill träna!!

When you try your best, but you don't succeed



Nu när jag vet att du tittar in på min blogg då och då kan jag ju skriva det här istället.. Jag ogillar att du ska flytta. Mycket. Och ja, jag är för feg för att säga det face to face.

Are you willing to turn the tide?

Sitter och lyssnar på soundtracket till Jag saknar dig (bara för att jag är lite halvkär i musiken som var med i filmen).
Illa att jag får tårar i ögonen av låtarna..


AiluCrash - Turn The Tide (Cilla Turns)

Jag saknar dig

Lite halvspontan bio med min lilla raring på Filmstaden Söder igår. Jag kommer iofs inte kunna kolla på bio där på väääldigt länge eftersom jag skämde ut mig så oerhört fullständigt i kön till att hämta ut biljetterna -.- Inte ett av mina finaste ögonblick direkt.
"Jag saknar dig" kan hur som helst vara den bästa svenska film som gjorts sen "Så som i himmelen". Jag brukar inte gilla svenska filmer speciellt mycket, men det var så underbar och stark! Det var längesen jag blev så rörd, och det var för övrigt första gången jag grät på en bio. Såg ut som en panda efter filmen haha. Men se den i alla fall! Så sevärd!






17 nuuuu!

Jag hann inte blogga igår, busybusy med födelsedagsfirande osv.. Känns bra att vara ett år äldre nu! Dessutom är det suveränt att fylla år precis när alla höst-kollektioner släpps! Fick massa bra-att-ha saker och sen en grej som jag får berätta mer om någon annan gång hehe :D (Jullovet lär bli nice iaf!)
Nu ska jag äta strax och sen ska jag träffa finaste C som jag inte träffas på hur länge som helst!


Fota med lång slutartid är ju rätt kul faktiskt ^^

It's better to make your mistakes than to live without knowing

Greg Holden - The Art Of Falling

I see you - the only one who knew me and now your eyes see through me

Deep Blue Something - Breakfast At Tiffany's

På bättringsvägen!

Jag har varit feberfri i ett dygn snart, wiie! Så skönt! Jag kan knappt prata fortfarande, men det är en annan sak.
De två första skoldagarna är avklarade (med en viss ansträngning). Det är jobbigt att gå i skolan när man är sjuk, men det känns ju väldigt onödigt att vara hemma så här precis i början, så jag har släpat mig fram och tillbaka till skolan i alla fall. Jag har ju dessutom min sjukbuddie som jag sitter och hostar med på bussen haha.
Jag har börjat med en del nya, intressanta kurser den här terminen, och mitt schema är dessutom tusen gånger bättre än förra terminen. Nice!
Nu måste jag börja med matteläxan som jag hade förträngt hehe.. Kul att man fick två sidorn i läxa första matte c lektionen..


Bildbrist på skoldatorn så det fick bli en gammal mobilbild från i våras.

Skol-tagg!

..Eller typ inte. Skola imorgon i alla fall, jag får släpa mig dit med feber och en hals som inte går använda. But that's life. Det ska i alla fall bli kul att träffa folk igen, och vi har dessutom fyra nya tjejer (har träffat alla utom en) och två nya killar i klassen nu. Spännande!
Jag får inte träna imorgon heller. Det är ju för mitt eget bästa (pappa känner mig bra vid det här laget), för jag har haft några fina nära-döden-tillfällen när jag har tränat trots att jag varit sjuk.. Men det suger i alla fall!


Tja randombild. Jag och finaste syster i alla fall <3

Don't you let me go, let me go tonight

Lykke Li - Tonight

Allt för min syster

Min syster hade rekommenderat en film till mig som jag såg igår: "Allt för min syster" (My sister's keeper). Ja den var ganska förutsägbar, men jag kan ärligt säga att det var en av de absolut bästa filmerna jag sett! Lättpåverkad som man är så grät jag genom exakt hela filmen. Den var helt enkelt bäst! Så otroligt stark och speciell.



Sjuk

Jag hade feber igår kväll, och idag när jag vaknade hade jag i princip ingen röst kvar. Känns ju lagom kul eftersom jag börjar skolan imorgon, och skulle dessutom tränat för första gången den här terminen imorgon kväll. Men det kan jag nog glömma redan nu.

You push me, I don't have the strength to resist or control you


Maroon 5 - Never Gonna Leave This Bed

Årets första höst-outfit!

Jag har hunnit med en hel del idag faktiskt, och klockan är bara halv 12. Imorse var jag i skolan och hade utvecklingssamtal/uppstarts-samtal med min mentor. Det tog typ tio minuter, lite ovärt men ändå ganska bra. Sen jag kom hem har jag städat rummet haha. Fick värsta impulsen så jag har rensat, torkat och dammsugit nu. Vuxenpoäng till mig!
Träningsverken i benen är inte lika illa som jag trodde (än), men jag kan inte lyfta mina armar längre än till halshöjd vilket är lite halvjobbigt..
Om ungefär en timme åker jag iväg mot Täby för att möta upp Linnea. Så det blir säkert en trevlig dag! 
Och jag hade min första höst-outfit
för i år på mig när jag åkte till skolan imorse :D (det var faktiskt bara 16 grader). Eftersom det inte är sommarlov nu längre kan det lika gärna bli höst tycker jag!


Suverän bild, I know haha.

Det blir några handikappade dagar framöver

Nu har jag jobbat klart för den här gången. Det här lägret var by far det roligaste jag varit tränare på! Passade massa dubbelvolter själv idag för första gången, vilket kan vara det absolut läskigaste jag gjort i hela mitt liv! Förutom det blev det massa rondat flickis, rondat flickis flickis och handvolt frivolt. Kan ju lätt säga att det har varit liiite smått ansträngande att vara tränare de här dagana också! Men jag är beredd på träningsverken imorgon/fredag i alla fall.. Lär ju se ut som en handikappad när jag går de närmsta dagana haha.
Imorgon ska jag till skolan igen. Jag ha dock bara utvecklingssamtal då (8.30, tack Petter för att jag fick den absolut tidigaste tiden som gick!), sen är jag ledig på fredag och börjar som vanligt på måndag. Efter samtalet imorgon ska jag träffa Linnea som jag inte träffat/pratat med på huur länge som helst. Lite catching up och så.


Random utvald bild som inte har något med inlägget att göra :D

Gymnaster i Tjeckien har klass!

Det här är fan det absolut roligaste jag sett i år! Jag dööör! 
Killen som ramlar på tumblingen på 0:44 - SÅ EPIC! Vad hände liksom? INGEN gör rätt (typ en kille på varv 2, men ingen spikad landning). Nån som kan berätta vad det är för supertuff volt de två första killarna kör på sista varvet förresten? Lite odefinierbart.. O.o
OBSERVERA: Detta är EM.



Trampett.. Inte fullt lika värdelöst, men värt att notera att en person spikar landningen? Jag vet inte ens om han gör det, lite osäker.. 2:30 i alla fall.



Friståendet är ju det absolut fulaste "fristående" jag sett! Ser ut som något de kom på ute på fyllan en lördagkväll, hahaha!! Man bara måste älska killen som hamnar efter och kör en frivolt efter alla andra på 1:35!


Det där friståendet är till och med sämre än vårt. Och helt ärligt.. Då är det fan riktigt illa!

Blå hand och spontanshopping

Kom precis hem från stan efter en ytterst stimulerande eftermiddag/kväll med finaste! Spontanshoppa upp hela lönen ftw! 
Dag ett på lägret gick helt suveränt. Lärde mig dessutom passa överslag-frivolt på bord som en liten bonus. Det blev en liten olycka när jag skulle passa en tjej på rondat-flickis och hon var lite längre än jag hade räknat med... Jag slog till henne så hårt i huvudet att JAG fick ett stort blåmärke på insidan av min hand. Tjejen var helt oberörd dock som tur var, för  jag ger faktiskt inte folk hjärnskakningar som vissa andra gör! (Pik till Anna!!)
Självklart hade vi turen att få en av de få maträtterna som jag verkligen inte kan äta imorgon, korvstoganoff (sjukt äckligt namn btw!). Det och pyttipanna ligger väääldigt långt ner på listan över mat jag gillar. Så nu vet ni det! :D
Nu blir det lite True Blood innan jag ska sova!

Anledningen till att man egentligen bara vill stänga av skiten:
Anledningarna till att man troget fortsätter att titta:

Bilder från google.

Inlägg 1000

Uppe med tuppen idag, vilket inte känns helt rätt. Lägerledare idag, imorgon och på onsdag, vilket ger en utmärkt start innan skolan börjar (med att komma upp ur sängen tidigt och så). Jag ska strax kila iväg till bussen nu, och i eftermiddag blir det stan med finis!


Vi har fått våra nya träningstider för hösten nu dessutom, och självklart ska en av träningarna krocka med en grupp som jag är tränare för. Wohoo. Så vi får se hur det blir.. Just nu är mina träningar tisdagar 17.30-20.00 och lördagar 14.00-17.00 (om någon ville veta haha)
Det här är för övrigt mitt 1000:e inlägg i bloggen! Lite halvtufft om jag får säga det själv :D

True blood

Jag hade lovat mig själv att inte titta på serien eftersom böckerna är så sjukt bra.. Men nu är det löftet brutet.
Jag tittar på första säsongen nu och laddar batterierna inför imorgon. Tagg på att tillbringa tre dagar i träningshallen, otagg på att behöva gå upp 6 alla tre dagarna..!


Gosh, Alexander Skarsgård<3 Bild från google.

Nattligt besök

Nu har vi precis varit ute på en liten kvällspromenad och dags att krypa ner i sängen snart. Klockan är ställd på 07.30.. Känns sådär lagom kul, men jag måste ändå vänja mig vid att gå upp tidigt eftersom jag jobbar halva veckan nästa vecka och efter det är det skola igen.
Jag hade nästan glömt hur det är att ha hund på heltid eftersom våra hundar bor hos mami, men åh vad jag saknar det! Filippa fick nämligen följa med mig hem idag. Supermys!

Haha det var inte helt lätt att hitta en fin bild på henne, en mer ofotogenisk hund får man leta efter <3

Oh yes, there will be blood

Hade det supermys hos Anna idag, och nu har jag träffat dem nya tjejerna som ska börja i vår klass i höst. Vi blir ju hela 8 tjejer nu! Galet!
Nu om en stund blir det fortsatt maraton med bästavän som jag inte träffat på hur länge som helst! Myspys <3


Kvällens film. Bild från google.

Färdig-kryssat för ett bra tag framöver.

Nu är jag äntligen hemma igen (och kommer vara det ett bra tag till, phew!!) och kryssningen var... Intressant. Men helt klart stimulerande!
Inga planer för idag, tänkte ligga i sängen och kolla på film resten av kvällen bara. Imorgon ska jag till Täby på dagen och träffa lite fint folk där, och på kvällen blir det lite catching up med bästavän.


Cinderella

Riga tur och retur. Hemma igen på torsdag.


Packa lätt är inte min grej...

Jag suger på att packa! Vi ska vara borta två dagar och jag har typ packat ner hela min garderob.. 
Sjukt taggad på kryssning nu i alla fall! Men när jag kommer hem igen är det bara en vecka kvar på lovet vilket suger rätt hårt. Jag har fixat lite jobb åt mig och Annie också, så vi kommer tillbringa våra tre sista dagar på lovet i Torpet, inte helt fel! Kan ju alltid passa på att träna lite själv då också, höhö.


Jag och Anna, Trosa.

Hello darkness, my old friend


Nytt schema!

Jag vet inte om jag ska tycka att det är bra eller dåligt.. Det är ju en rejäl förbättring från förra terminens schema, men att ha först matte C och sen fysik A efter varandra fram till 16.35 på onsdagar är motsatsen till bra. 
Däremot kan mina torsdagar bli väldigt trevliga, beroende på om jag har något av mina individuella val då. Har jag inte det går jag bara 12.30 till 15.00 dom dagarna! Inte helt fel, speciellt med tanke på att jag jobbar på torsdagar också.



The silence is slowly killing me

Maroon 5 - Misery

Home sweet home!

Jag visste inte att jag kunde sakna mitt rum så mycket bara av att vara borta tre dagar, men det är så otroligt skönt att vara hemma igen! Nu är jag hemma i två dagar, och på tisdag eftermiddag åker vi iväg på kryssning till Riga. TAGG! 
Men man ska inte gå händelserna i förväg, för det händer lite trevliga saker imorgon också faktiskt!


Bild från Trosa.

Några bilder från Oskarshamn

Maludden (f.d. landstället), Sveriges längsta soffa och syster.

Packa upp, packa om

Nu har jag packat upp min väska från vår Norrland-roadtrip, och ska precis börja med att packa ner Smålands-packningen i den. Vi åker som sagt till Oskarshamn imorgon, och är där till söndag.


Totalt orelaterad bild, men jag vill att det ska bli måndag snart

Random utvalda bilder från Norrland-roadtrip

Jag vet att framförallt utsikts-bilderna inte är speciellt bra (för att inte tala om att bilderna verkligen inte gör verkligheten rättvisa!) men jag är amatör på landskaps-fotografering.


Roadtrip!

Imorgon 07.00 åker jag iväg mot Norrland. På kvällen ska vi landa i Östersund, och onsdag natt spenderas i Falun.
Vi lär åka förbi massa härliga foto-ställen, så bildbomb på torsdag kväll när jag kommer hem! På fredag åker jag vidare till Oskarshamn, men med den andra föräldern då haha.


Bild från förra sommarens roadtrip, Danmark.

RSS 2.0