Dagens låt

I morse kollade jag och lillebror på Skattkammarplaneten, och den här låten är bäst!



Orginal :


Tisdag

Ojojoj, det var flera dagar sen jag uppdaterade nu. Inte bra! Men till mitt försvar så säger jag att jag har tillbringat mycket tid ute i det underbara vädret!
Igår kom Anna hit :) Hon åker ju iväg på konfaläger på torsdag (när Linnea kommer hem -.-) så det va kul att vi hann träffas innan det. Vi var nere vid Rösjön och badade ett tag, men sen kom typ 3 st fritids med massa småbarn så då drog vi tillbaka (a)
Om ett tag kommer pappa hit. Han ska skjutsa mig och Martin till Kvarnparksbadet (var där hela helgen - och brände mig på mina axlar -.- )
Men nu ska jag och lillebror baka pitabröd :D

Det är dags för fredagsmys!

Shabba! Imorgon ska jag jag upp tidigt. Jag, mamma och Martin ska ner till Rösjön och bada Pompe. Men vi måste göra det innan allt folk kommer dit, så vi ska va där typ åtta :S Sommarlov? Jaja, det är ju bara en dag.
Efter det ska vi till Kvarnparksbadet (danderyd) för att fixa sommarkort och såklart bada! Vi ska äta lunch där också :) Och det ska ju bli ännu varmare imorgon än idag, så det blir säkert jättemysigt!
Jag och lillebror håller på att förbereda det lite genom att baka småkakor. Och alla ni som känner mig vet att jag älskar att baka (och för er som inte känner mig, nu vet ni det). Lite synd att det blev så sent bara... Nu ska degen ligga i kylen i en timma, så vi kommer vara klara runt halv tio.. :/ Men det blir nog bra till slut! :)
Nu ska vi kolla på film med mamma. Pusshej <3


Friday today!

Jag ska strax dra hem till mamma nu. Ska sova där i alla fall över helgen.
Och jag har äntligen fått tag på lite fuskkoder till The Sims 3 (jaa, jag är så lat att jag inte ens orkar skffa jobb och sånt åt mina simmar) så nu vet ni vad jag kommer ägna mig åt resten av dagen! Tar med mig laptopen och sätter mig ute i solen så fort jag kommer dit! :D

Dagens outfit;

Kungen Av Pop - Vila I Frid


(Klicka på bilden ovan för att komma till Aftonbladets artikel)

Jag har alltid tyckt bra om Michael Jackson. Okeej, han var inte direkt någon förebild, det är ju ett faktum. Men hans musik är så mycket bättre än all "ny-pop" som är det enda man tycks höra nu för tiden.
Jag tycker att det är väldigt tråkigt att han nu har lämnat oss, trots att han egentligen inte har gjort något på ett tag.

Min egen Michael Jackson top10! (Ej i ordning)


The Way You Make Me Feel


Bad


Beat It


I Want You Back (Jackson 5)


Blame It On The Boogie (Jackson 5)


The Girl Is Mine (med Paul McCartney)


I Just Can't Stop Loving You


Man In The Mirror


Black Or White


We Are The World

Torsdag; Bilder från Maludden

Yoo guys :) Förlåt att det har varit såhär dålig uppdatering de senaste dagarna. Men jag tycker faktiskt att man ska passa på att vara ute nu när det äntligen är sol och varmt!
Jag är tillbaka hos pappa nu, men jag åker tillbaka till mamma imorgon :P
Ikväll kommer Emelie hem från sin papi :D Så jag hoppas att vi kan träffas snart, kanske i helgen?<3
Imorgon åker BV-C iväg på Aroscupen :( Tror att hon kommer hem på söndag?
Nu ska jag duscha och sen sätta mig och läsa på balkongen :)

Men först, lite bilder från Maludden (som jag inte orkat lägga in tidigare..) *skäms*!


Happyface!

Sha folket! Jisses vad glad man blir av det här vädret! Jag och Martin var och badade idag vid Rösjön :) Hur mysigt som helst, och så blev jag faktiskt lite brun också ;O
Tidigare idag var mamma och jag i Täby Centrum och bokade tid för att testa och köpa linser :D Så vi ska tillbaka den 6/7 :) Minna goes happyface!
När jag höll på att duka till midaagen idag så kom Anna cyklande :) Hon ska till Vietnam på lördag :O Så hoppas att hon får det trevligt där :)<3
Men nu ska jag kolla på tv med mami, so long! <3


Hej fuling! Men den bjuder jag på :)

Grattis bloggen 1 år!

Nu är jag hos mamma. Eller jaa.. Jag har varit här sen 1 ungefär, men jag ute i solen på baksidan tidigare. Vet ni vad jag mer har gjort? Spelat Sims 3 som My fick i midsommarpresent :D Har lite svårt att lära mig allt, men det är sjukt kul!
Jag höll nästan på att glömma en sak; Bloggen fyller ett år idag! Och mamma har köpt jordgubbar, glass och ananas dagen till ära. Inte för att bloggen fyller år dock... Men man kan ju se det som en av anledningarna :)
Ikväll blir det i alla fall Morden I Midsomer - hoppas ingen har missat att det börjar idag! Och jag hoppas även att det inte blir lika totalt kasst som säsongsstarten av Miss Marple. Jag gillar verkligen inte att de har bytt skådespelerska till henne!
Tänkte egentligen lägga in lite bilder, men det finns inga på Mys data :S
Tack alla underbara läsare! <3


Till mamma nu

Hola people! Solen skiner även idag, men det dröjer ett tag innan ag kan sätta mig på balkongen och sola eftersom det är skugga där nu -.- Därför tar jag cykeln över till mamma nu. Får se när jag kommer tillbaka.. Mobilen är med så det är bara att ringa om det skulle vara nå - för er som har mitt nummer dvs :) För er andra, synd.


Just nu...

Just nu sitter jag och steker i solen på balkongen. Skriver kanske senare, <3

"There will be blood!"

Shena bloggen! Jag och Cecilia kollade på Saw 2 och jag sket typ på mig - bokstavligt talat! Är sjukt svag för skrckisar! Sen gick vi hem till mig och kollade på "Privileged" och tog massa kort - som under inga omständigheter kommer att visas för allmänheten ! x'D
Nu har hon i alla fall gått hem och jag sitter bara och chillar vid datan.


Back on track!

Shaa! Nu är jag hemma från Maludden. Kan ju säga att det inte riktigt blev som vi hade tänkt eftersom min morbror Johan (som vi inte sett på några år) var där när vi kom.Vi visste inte om det alls, så det var lite skum stämning första kvällen. Men det är alltid lika mysigt att vara där!
Nu ska jag packa upp min väska, och sen ska jag träffa bästavännen! <3 Bilder kommer imorgon.

Off to Småland!

Nu funkar bloggen som den ska igen! Skönt...!
Jag och Linnea var inte alls i TBC länge idag, utan åkte istället hem till henne och hoppade studsmatta och kollade på tv och lite sånt. :)
Jag kommer imorgon, för Linnea åker till Karlberg och man får knappt använda mobilerna där :'(  Men vi ska iaf försöka ringa varandra då och då <3
Imorgon åker jag till Maludden - mitt landställe i Småland (Oscarshamn) Åker tidigt imorgon bitti, så det blir ingen mer uppdatering förrän på söndag.


Fel på bloggen

Jag kan bara skriva jättekorta inlägg just nu, annars blir det bara utkast.
Ska till Täby nu, skriver igen när jag kommer hem!

Update; tisdag

Det blev inte något långt besök i Täby idag. Men först fikade vi på Espresso House och sen gick vi bara runt och kollade och pratade. Åkte hem lite innan tre, och vi bestämde att vi ska ses någon annan gång nu på lovet! :)
Just nu sitter jag och kollar på Wildchild.. Den är bra :)
Borde egentligen kanske vara ute i det fina vädret, men det orkar inte jag just nu. Haha.


Tisdag

Godmorgon, eller kanske godmiddag? Höhö, jaja :P Min buss till Täby går om ungefär 30min, och eftersom jag är helt klar så tänkte jag blogga lite.
Idag ska jag fika med Jasmin i Täby centrum, och imorgon ska jag träffa Linnea<3 Hon åker på konfaläger i två veckor på torsdag :O Jag kommer dööö! Och på torsdag åker jag förresten till landet i Småland, så det blir ingen bloggning torsdag - söndag.
Men här kommer lite bilder som jag tog när vi var hos mami igår ;



© Minna Jegenberg

PS: Ingen har väl missat att solen skiner idag?? :D<33

On the move,

Hejhej! Nu ska jag och pappa åka till mami eftersom My ska övningsköra. Jag tar med mig kameran, tänkte fota lite där.
Kanske slänger inte lite bilder när jag kommer tillbaka!


Måndag!

Hallue! Nu har bästavännen gått hem. Det var verkligen jättemysigt igår (och imorse) Igår kollade vi på The Holiday och tjockade grillchips och godis. Och så pratade vi massa såklart :) Det blev iofs inte så sent eftersom vi var supertrötta. Så vi la oss vid tolv (a) Imorse kollade vi på Världarnas Bok (haha, humor på allvar!) och sen spelade vi lite singstar :)
Imorgon ska jag träffa Jasmin i TBC. Det var superlänge sen, så det ska bli kul!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Bara chilla tror jag :D


Myskväll!

Nu är jag tillbaka från mami, och jag har just städat lite på rummet eftersom bästavän ska sova här idag. Det kommer säkert bli supermmysigt; med prat, film, godis och chips :D
Skriver igen imorrn, ha det bäst!


Förra sommaren - alltid lika heta! <33

Dagens låt


Middag på björnkärret

Hej igen ! Jag har kommit på att jag ska ha såna här dagar oftare! Det är ju bara för skönt att verkligen inte göra någonting alls!
Haha, jaja. Pappa kommer strax hit, och då ska vi till mami och käka. Tar kanske med nån bra film därifrån som jag kollar på när jag kommer hem. Tror inte att jag kommer uppdatera mer idag efter middagen.. Men vi får se ;)


Foton i regnet



© Minna Jegenberg

Chilldag!

Shabba! Idag har jag bestämt mig för att inte göra någonting alls! Det känns som en sån dag med tanke på vädret och så... Jag sov till 11 idag. Herregud, det var länge sen jag sov så länge! Men det var riktigt skönt!
Nu tänker jag kolla på High School Musical 3, haha. Sen kanske jag ska ut och fota lite?

PS: Bilder från igår kommer lite senare..

BAJS!

Nu är Linnea här, och vi är glassugna och däför ska vi köpa bajs (Ben And Jerry'S)
Jag var tvungen att råna min spar-hare, men nu ska det shoppas! - med 55 enkronor, 3 enkronor, 1 tiokrona och 20lapp.


Räkna gärna :)

Lördag!

Shasha! Var på Ica Maxi med mami idag. Hon hittar inte dit ,så jag var tvungen att hänka -.- Men jag fick i alla fall två bananer och en ny rakhyvel så man ska inte klaga ;D
Linnea kommer hit om ungefär en timme. Vi måste träffas mycket nu eftersom hon åker till Karlberg på konfaläger på torsdag (jag åker förresten till landet då, så det blir ingen uppdatering på några dagar...)


Kvällens heta outfit!

Känner mig fett het just nu! Frös som fan när jag kom hem, så jag tog på mig nåt random som låg på min fåtölj x)


Poolparty - bilder


Look-a-like på sista bilden?

Dagens låt


Poolparty!

Shaa! Idag - första dagen på sommarlovet - är det Fredrikas årliga poolparty som gäller! Det ska regna idag, men det är skitsamma :D Det regnade förresten förra året också.. Men det är mysigt i alla fall!
Jag och Linnea ska ses i TBC vid 12 eller så och köpa present till henne. Vet inte riktigt när jag kommer hem sen, men uppdaterar i alla fall med bilder då!


Från Freddis poolparty 08 :)<3

SOMMARLOV!

Heeej folk! Vet ni något underbart? Jag har sommarlov nu! Och jag började gråta i kyrkan när jag såg mitt betyg -.-' Nöjd? Helt klart!
Efter avslutningen åkte jag och Linnea hem till henne och fixade i ordning vår picknick. Vi gjorde pastasallad och gräddtårta :D Sen gick vi till ett mysigt ställe påväg mot viggbyholms båthamn, och satte oss på ett berg där i solen :)<3 Jag hade med mig mina oreo's som jag importerade från Barca också (a) Så vi typ rullade därifrån!
Efter det åkte jag till mamma och grillade och åt jordgubbar. Mysig dag!

Det här hade jag på mig idag dårå... Klänning: Barcelona


Hos Linnea!

Hello! Vi kollade på film idag i skolan. Jag och Linnea valde Madagaskar 2 :D 
Efter skolan åkte nästan hela klassen till Nanna på "klassaktivitet". Vi fikade och åt pizza, det  va jättekul! Sen kollade vi på Die Another Day.. Heheh, jag somnade (a) Och sen var jag och Linnea höga som fan! Jag är fortfarande helt död sen Barcelona -.-
Nu är jag hos Linnea, ska sova här inatt och så.. Och imorgon är det sommarloooov!!! Men det är inte direkt så att man märker det på vädret.. 
Skriver imorgon, <3

BALCELONA 2009!

Shaa :D Sweet home alabama! Eller aah, jag är hemma från Barca nu! Sjukt skönt, men saknar det redan!
Skriver kortfattat om dagarna;

Dag1, fredag!
Kom till Barcelona mitt på dagen. Köpte godis på fetaste paradis-godisaffären. Gick på rundtur runt hotellet (och fick rummen..) Köpte baguette och vatten och åt med Tilda på balkongen. Somnade sent och vaknade mitt i natten av nån snubbe som stod ute på gatan och sjöng/skrek: Hey heey baby, huh hah. I wanna knoooow, if you'll be my girl. Så sjukt irriterande.

Dag2, lördag!
Åkte turistbussar runt Barcelona. Efter det åt jag, Sofie och Tilda spansk pizza och kollade i affärer. På kvällen tog vi tunnelbanan till Font Magic - en superstor fontän. Det var bland det häftigaste jag sett. Och dom spelade Disney-låtar och vi sjöng med på svenska :D

Dag3, söndag!
Vår arbetsgrupp åkte till Picasso-museet. Kul? Inte speciellt. Åt creps efter det. GOTT! Gick till stranden och chillade och åt kokosnötter i solen. Kollade i affärer med Nanna och köpte ätbart på Starbucks. På kvällen åt hela klassen paella tillsammans. Gottsomfan! Men mättande... Och jag började gråta när jag, Nanna, Elin och Annika var tvugna gå tillbaka till hotellet ensamma (30min) pga alla äckelgubbar...

Dag4, måndag!
Vi hälsade på i en spansk skola. Det såg mer ut som Naturhistoriska Riksmuséet. Dom hade pool!! Men det var verkligen hur kul som helst! Vi visade små grodorna och sjöng massa svenska låtar. Och dom visade nån spansk dans och sjöng massa spanska låtar. Efter det gick jag och några tjejer till Europas största akvarium. Dyrt inträde.Shoppade efter det.

[klicka på bilderna]


Ville bara säga...

Ville bara säga att Minna kommer hem imorgon :D<3

Linnea "gästbloggar"

Eftersom Minna just nu befinner sig i Barcelona och jag sitter hemma och fixar med kodmallen till hennes blogg så tänkte jag att jag skulle "gästblogga" lite. Jag ska sköta mig Minna, jag lovar. Tyckte inte din blogg borde vara död, när du är borta.
Iaf idag var alla vi som inte åkte till Barcelona och tränade på Nautilus i Solna. Frida, våran bildlärare jobbar där. Jag kan ju konstatera att 45 min spinning var skitjobbigt, men det var iof första gången för mig.
Efter 1.a passet drog jag och Emelie till ica maxi för att köpa en festis till mig. Det tog ett tag, först en hel vägg med student grejor, sen kläder,skor och massa annat konstigt. Tillslut hittade jag min älskade festis.
linnea hade tråkigt
2.a passet vi gjorde var Bodypump, det var ganska roligt men mina armar gör ont efter vikterna (hehe... hade då välldigt lätta).

När vi skulle hem kom inte buss 177 som vi skulle ta, utan vi stod ute i spöregnet och frös. Tillslut tog vi en annan buss som gick i hm.. cirklar runt hela Solna och tillslut till Danderyds sjukhus. Emelie och jag satt och åt dextro på bussen och blev helt hyper. De flesta glodde, och när vi skulle gå av gick mitt säte sönder. Det garvade vi åt ett långt tag.

Nu har Emelie gått hem, vi såg på film (lat måste man ju få vara ibland).

Imorn kommer jag nog lägga upp massor av fina bilder på mig och Minna. Hon får ju roa sig i Barcelona så :P

Puss och Kram, Skumbanan
Linnea

ps. blev inte så många bilder för blogg.se strekar mot mig -.-


Vid den här tiden imorgon är jag i BARCELOOOONA!

Shaa :D Det blev ingen uppdatering igår, och jag är ledsen för det. Men det blir så ibland. Linnea och Emelie följde i alla fall med mig hem. Vi spelade singstar och så innan Emelie åkte hem. Då väntade jag och Linnea på att pappa skulle komma hem från nåt sent möte. Och sen blev det middag på Donken <3
Jag tror inget kan förstöra min dag idag! Den har varit nästintill perfekt. Och när jag säger nästintill menar jag att vår fysiklärare var tvungen att börja på nåt helt nutt sista lektionen innan sommarlovet. SMART! Vem kommer komma ihåg det efter sommaren liksom?? Men förutom det så kollade vi på Atonement på engelskan och så fikade vi och Erling sjöng för oss på musiken :D
Nu har jag i alla fall snart packat klart. Ska snart åka och handla tuggummi och skavsårsplåster. Men förutom det är jag nästan klar. Är sjukt taggad! Riktigt skönt att komma bort från det här vädret! ;O (hoppas att det blir bra väder där bara...) Systemkameran följer inte med, men tar med den lilla så det blir massa bilder på tisdag/onsdag.
Haha, juste. Måste bara kommentera en sak; De som inte följer med till Barca ska spinningcykla och köra bodypump imorgon XD Hahah, jag döör!


Emelie och Linnea; HUMOR! (poängen...)


Jag har mosat ner min kudde i en liten plastpåse så att den ska få plats i mitt handbagage :D

Tror inte att jag kommer skriva mer idag. Och planet landar 18.35 på Arlanda på tisdag, så vi får se om jag bloggar då. Ni får ha det så bra i alla fall <33
Tack för snyggaste headern och designen Linnea älsk <33

Har just tinat!

Hello :) Lite kort uppdatering innan Ugly Betty,
Idrottsdagen sög! Oväntat? Nej. Vi hade först friidrott, och det gick väl bra tills jag gjorde illa mitt höftben igen. Eller snarare; det började göra ont igen. Sen skulle vi egentligen sprungit runt Mörtsjön, men jag och lite folk stod och tog tid på alla ist. KALLT SOM FAN! Det var nån seg människa i 7:an som spran 5km på 58min :P Humor x) Men inte för oss som stod där och frös ihjäl ;O
Onsdag imorgon. Och efter det är det bara 1 dag kvar till Barceloooona!


Idrottsdag today -.-

Godmorgon allihopa :) Det blev ett inlägg i alla fall, för jag har lite tråkigt...
Igår träffade jag som sagt C på kvällen. Vi satt ute och pratade om allt möjligt, och sen gick vi in till henne och kollade på Shrek och kollade  gamla skolkatalogen xD Hahah, vissa personer har grymt humorfyllda namn :'D
Just nu sitter jag och kollar på vakna med the voice och dricker te :)
Min buss går 20 i så jag borde kanske stänga av datan snart.. hehe (a)
Förresten, jag har inget smink alls idag :O Det är nästan värt en applåd!


Min matsäck today :D


Fick gula tänder av min tandläkare, TAACK!

Sheena. Nu är jag tillbaka från tandläkarbesök nr2, och det smakar gran blandat med flour i min mun just nu :'( Fyfaasiken! Min tandläkare smetade på nån gul smörja på mina tänder som jag ska ha i ett halvår !!! Det är extra flour som jag tydligen behöver -.-Men ändå, det ser ut som gammal snorig majs som sitter fast i mina tänder!
Tandläkaren sa dessutom att jag inte får äta eller på 1,5 timma, för att geggan skulle stelna. Så min mun är hur torr som helst, och min mage kurrar som fan!
Men ska nog äta snart (a) Lite tidigare än hon sa, men skitsamma, hehe ;)
Vid halv eller så skulle Cecilia ringa och så ska vi göra något. Vi har inte träffats på väldigt länge, och så har vi typ bråkat massa den senaste tiden.. Men jag hoppas verkligen att det blir lite ändring på det :) <3
Jag börjar 9.20 i Skarpäng imorgon, eftersom det är fucking idrottsdag! Men jag tror inte jag orkar skriva på morgonen.. Sover hellre längre i så fall :D


Maludden 08, finaste tiden <3


Död åt tandläkare!

Hejdär readers :) Nu är det bara två vanliga skoldagar+imorgon (idrottsdag) kvar till BARCELOOONA!! Taggad som fan!
Men först ska man ju so sagt ta sig igenom idrottsdagen imorgon -.- Jag fattar inte varför vi måste ha det?! Det är ju inte direkt någon som tycker att det är kul? Jaja, måste väl försöka. Tror att rätt mycket av betyget går på det...
Nu är i alla fall det första tandläkarbesöket avklarat. Och det var PAIN! Jag har dessutom värsta "tandläkar-fobin" så det här är inte direkt något jag mjuter av -.- Men jag såg en kändis där :D Haha, humor x)
Nu ska jag åka iväg till mamma innan tandläkarenen.


Jag saknar dig mer än du tror... </3

RSS 2.0