Dagens låt!

Tom Pulse - Cuando


Söndag; Chilldag!

Halloj!

Förlåt för den kassa uppdateringen idag, men jag orkade inte blogga tidigare.
Det har varit en väldigt chill dag idag - minst sagt. Jag och lillebror låg och spelade tv-spel (Harry Potter och Flammande bägaren om någon undrar) till halv tre :D Sen åkte vi en liten sväng till Stinsen.  Det är typ det jag har gjort idag. Men är det lov så är det!
Ikväll ska jag iaf över till bästavännen. Jag, hon och Maria ska kolla på nån skräckfilm. Jag kommer antagligen ångra det sen -.-
Jag måste även kommentera något om gårdagens Melodifestival. Jag hörde nämligen det första bra bidraget det här året; Anna Bergendahl - This Is My Life. ÄLSKAR LÅTEN! Den är verkligen sjukt fin! Och det är enligt mig det enda bidraget som är värt att skickas till Norge!


Lördag; Intensivträning!

Aloha!

Träningen idag var den jobbigaste på länge! Vi var bara sex personer (!!!) där, så det blev en extremt intensiv träning. Men det var i alla fall väldigt kul. Vi körde rondater på airtrack, och sen handvolt-frivolt, och lite hopp. Trevligt :) Men jag är fortfarande död...
Just nu är jag på väldigt dåligt humör, och jag önskar att franska inte fanns. Men vi behöver inte gå in på det så mycket mer..
Nu ska jag och lillebror spela tv-spel!

Puss&Kram, Minna <3


God natt!

Nu har jag lagt upp lite bilder och videos från Romme, och om det är någon bild som någon vill att jag ska ta bort så säg det bara :)
Jag är sjukligt trött just nu. Så jag ska nog bara sätta på en film eller så. Jag ska ju upp vid 9 imorgon och träna, för sen är det lov-break nästa vecka (inga träningar alltså..)
Måste ju passa på att önska min allrakäraste syster My lycka till! Hon åkte nämligen till England idag för att tävla (i karate). Hon tävlar imorgon så stort lycka till till henne! :D <3

God natt hörrni!
Puss&Kram, Minna <3

Romme - Videos!






Romme - Bilder!


Fredag; SPORTLOV!

Hallu!

Det här veckan har varit - ursäkta franskan - fördjävlig! När jag skrev den där lilla kelender-grejen i söndags var det va, så glömde jag bort ungefär 100 saker. Så i onsdags satt jag i 4 timmar i sträck och rå-pluggade. Så himla härligt! Jag verkligen älskar sånt!
I måndags såg jag dessutom att jag inte fanns med på listorna över vilka som skulle till Romme. Så det blev ju lite panik om man säger så. Men det löste sig i alla fall till slut, och jag fick följa med - *puuh*.
Så igår var det alltså dags för ROMME! Jag gick upp klockan 5, och jag har fortfarande inte riktigt återhämtat mig. Men det var i alla fall suuperkul! Jag och Linnea ägde backarna :D (Bilder och videor kommer förhoppningsvis lite senare ikv.)
Idag var vi på Vetenskapens Hus, och i princip alla Enhagen-barn var döda zombies. Inklusive jag och Linnea trots att vi somnade typ lite över tio igår. De flesta sov över i skolan, och de somnade mellan typ 2 och 6 i morse. Men jag och Linnea rkade inte sova i skolan, så vi var väl lite mer levande än t.ex. Emelie som somnnade vid 6.
Det var i alla fall väldigt kul/intressant där. Vi var i Sveriges största teleskop, doppade fingrarna i flytande kväve och kollade på bananflugor i microskop bl.a.
Men nu ska jag försöka få USB-sladden till mobilen att funka! Bilder kommer förhoppningsvis snart.

Puss&Kram, Minna <3

Lördag; Dinner at Anna's place :)

Hallå!

Idag har jag i princip inte gjort något vettigt. Jag har läst litegrann i Möss Och Männskor som ska vara utläst på onsdag. Men det var nog bara det.. Jag var ju inte på min träning idag heller, eftersom jag fortfarande är lite sjuk.
Om ungefär en timme ska jag åka iväg till Anna. Jag ska äta där och så :D Mycket trevligt :) Måste hitta nåt civiliserat att ha på mig bara.. Och det kan vara rätt svårt ibland, så jag sa nog sätta igång med det snart!
Jag kom just på att nästa vecka komer att bli väldigt soft;

Måndag: So-läxa
Tisdag:
Onsdag: Franskaprov, Möss och människor utläst, Engelska-läxa
Torsdag: ROMME!!! Och sen sova över i skolan :D
Fredag: Morgon i skolan och sen Vetenskapens Hus

Åh! Det ska verkligen bli superkul att åka till Romme, speciellt eftersom jag inte kunde åka med till Sälen i år :(
Vi kommer däremot inte att få sova där som alla andra nior har gjort tidigare år -.- Men vi ska sova över i skolan istället. Det blir säkert trevligt :D


Sälen09 <3

Puss&Kram, Minna <3

Spelberoende!

Jag har blivit beroende av ett spel som Linnea visade mig för ett tag sen; Ski Runner. Det är fruktansvärt kul!


(Klicka på bilden för att komma till spelet!)


Låten som spelas i bakrunden är även en personlig favorit;



Atomic Inc - Tropical

Kul på biologin...

Enilgt en urisneköndng på ett ekeglsnt usvirenitet så slepar det iegnn rlol i vklien oinnrdg bkoernvstäa i ett ord står, det edna som är vkitigt är att ftrsöa och stsia bvkatsoen såtr på rtät palts. Rseetn kan stå hellur om bleulr och man kan ädnå lsäa texten uatn plborem. Detta breor på att vi inte lsäer vjrae btskoav var för sig, utan oedrn som hhleet.

Enligt en undersökning på ett engelskt universitet så spelar det ingen roll i vilken ordning bokstäverna i ett ord står, det enda som är viktigt är att första och sista bokstaven står på rätt plats. Resten kan stå huller om buller och man kan ändå läsa texten utan problem. Detta beror på att vi inte läser varje bokstav var för sig, utan orden som helhet.

Dagens låt!



Glee - True Colors

Fredag; Sista fysikprovet!

Bonjour!

Jag gick till skolan i onsdags trots att jag inte mådde så bra.. Vilket visade sig på idrotten (som jag var smart nog att vara med på) när jag höll på att kräkas pga hostattacker. Sen på kvällen var jag på min träning också. Så smart är jag. Det resulterade i att jag höll på att svimma, så pappa hämtade mig efter halva träningen.
Igår mådde jag i alla fall lite bättre. Efter skolan satte jag mig i bibblan och pluggade innan jag gick iväg till Byängen där jag är tränare på toorsdagar. Anna och jag tränade lite innan, och lite efter också. Det var några tjejer som satt kvar och tittade och applåderade åt oss. OM dom bara visste hur extremt dåliga vi var så.. Men det är alltid kul att känna lite uppskattning :)
Idag på svenskan hade vår lärare med sig cocacola, glass och kakor till oss :D Det var nämligen så att vi i onsdags gav henne en Jetset-klocka (som hon hade sagt att hon tyckte var så snygg) som vi samlade ihop och köpte. Hon började skaka och gråta för att hon blev så glad! :D <3
Idag hade vi vårt sista fysikprov i resten av 9an! Så jäkla skönt att ha det avklarat nu! Jag tror dessutom att det gick ganska bra för mig... Men jag ska inte säga nåt innan jag vet.
Jag ska inte gå på min träning imorgon har jag (pappa) bestämt. Det är nog bra eftersom jag fortfarande är riktigt förkyld.
Men nu ska jag och lillebror spela Shrek 2 :D

Puss&Kram, Minna <3


Tisdag; Fettisdagen och jag är sjuk :/

Hej på er!

Jag är hemma från skolan idag eftersom jag vaknade med 39,2 graders feber. Sådär lagom skoj..
Nu har jag precis kollat klart på New Moon <3 och ska väl rota fram nån annan film nu... Har inte direkt något bättre för mig.
Det är ju fettisdagen idag också. Och jag orkar inte ens pallra mig iväg till affären (som ligger i princip nedanför huset) för att köpa en semla -.- Härligt liv man har.
Oj, ni måste blivit mycket klokare av detta inlägg. Mycket intressant känner jag...
Aja, nu ska jag kolla på film och dricka en till kopp jordgubbs-the :D (har redan druckit 3 koppar idag, men så kan det gå..)

Puss&Kram, Minna <3


Dagens låt!



Dj Panda - It's A Dream

Söndag; Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag allihopa!

Jag kan väl inte direkt påstå att min har varit speciallt "glad". Jag har pluggat massa fysik, gjort dansarbete, tränat och stretchat.
Igår var jag i alla fall med bästavän hela kvällen. Vi spelade singstar tills jag itne hade nån röst kvar, och kramp i magen efter allt garv. Sen kollade vi på En Ung Jane Austen.
Det är verkligen typiskt att vakna halv 9 på en söndag, när man äntligen får sova ut. Aja, that's life i guesse.
Imorgon är det måndag igen - helgerna går alldeles för fort! Men den här veckan är inte så jättejobbig, vilket är super eftersom jag då kan ägna massa tid åt att plugga till det allra sista fysikprovet i 9an som vi har på fredag!
Men nu ska jag göra göra lite läxor, mer fysik och stretcha mer (spagatprov på onsdag - gaaah!!)

Puss&Kram, Minna <3


Lördag; Tillbaka hos pappa och blåmärken :/

Hallå allihopa!

Nu är jag tillbaka hos pappa igen. Han och Martin kom hem från Sälen tidigare idag...
Jag, Anna, Maria och Erika var "provdockor" på trampett-kursen idag. Jag har galet ont i magen efter det kan jag ju säga! Hela min mage är ett enda stort blåmärke. Folk skulle alltså lära sig att passa när vi gjorde volter. Och dom var inte så bra på det... Utan bara drog, armbågade och rev oss i magen istället. Härlig dag...
Men nu ska jag strax träffa Cecilia. Får se vad vi hittar på :)

Puss&Kram, Minna <3


Torsdag; Nationella!

Hallå folket!

Nu är de två första nationella proven avklarade! Yeey, riktigt skönt :D Vi hade läsförståelse (svenska) i tisdags, och idag hade vi uppsatsskrivning (också svenska). Och igår hade vi engelska. Jag hoppas att allt gick bra (a)
Träningen igår var välrigt rolig :D Och vi har inte någon träning på lördag. Men då ska vi va "demo-gymnaster" istället i typ några timmar (alltså folk som vill lära sig passa får träna på oss typ :P )
Nu sitter jag hos Linnea. Och hon är sur på mig för hon behöver hjälp med att hitta kläder till nåt..
Vid 4 ska jag i alla fall träffa Anna och träna lite innan vi ska vara tränare som vanligt.
Men nu ska jag hjälpa Linnea så hon inte dödar mig :D

Puss&kram, Minna <3

Nu är gymnasievalet klart!

Sådär. Nu är jag hemma från promenaden. Känner mig som en liten frilufsare, hehe.
Jag glömde att berätta att mitt gymnasieval är klart!!

1a val: Teknik på Åva
2a val: Sam-ekonomi på Danderyd
3e val: Sam ekonomi på Åva
4e val: Sam ekonomi på Tibble

Hehe, mycket variation. Jag vet..
Nu ska jag plugga ännu mer engelska, göra franskaläxan (jag tror i alla fall att jag hade franskaläxa till imorrn...) och så ska jag försöka klämma in svenska-plugg också. Härlig söndag, verkligen!

Söndag; Storhandel och plugg

Heej allihopa!

Idag har jag varit med mamma och storhandlat på ICa Maxi. Och så har jag pluggat (det blir mer av den varan idag -.-)
Men nu ska jag följa med mamma ut med hundarna.

Puss&Kram, Minna <3

Lördag; träning och packning!

Hola!

Lördag idag, och jag började min dag med träning. Vi körde överslag på bord och rondat och handvolt-frivolt på airtruck. Jag har ca 5cm till spagat på vänster ben nu! Så jag kommer förhoppningsvis klara spagatprovet nästa onsdag, bara jag stretchar på.
Om en stund åker jag till mamma. Jag ska bo där hela nästa vecka eftersom pappa och lillebror åker till Sälen imorgon (jag kan inte hänga med pga av äckliga nationella prov!). Det ska i alla fall bli trevligt! :) Och nu har jag packat klart, så jag är redo typ.
Imorgon ska jag göra min ansökat till gymnasiet. Det blir teknik på Åva som första val :)

Dagens mys-outfit;



Dagens låt!

Var tvungen att lägga in videon också, eftersom både den och låten är helt underbara!!

I See You - Leona Lewis


"Fristående"

Förra torsdagen innan jag och Anna skulla vara tränare gjorde vi ett oseriöst fristående baserat på vår trött- och flummighet :)



Som sagt; OSERIÖST (för er som inte fattade det^^)

Fredag; Tar igen uppdateringen från veckan!

Hallå allihopa!

Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket nu i veckan, och det finns två anledningar till det: 1) Har haft fullt upp med skola, öppet hus, träningar osv.  2) Min data hade lite psykiska störningar -.-
Men nu är jag tillbaka - datan funkar som den ska igen!
Jag är mycket glad att det är helg nu. Är helt skutkörd! Men det har hänt lite bra grejer i veckan också; Jag fick t.ex MVG på engelskaprovet :D
Det är lite jobbigt att träna just nu, eftersom jag inte kna ha mina linser... Och dessutom närmar sig vårt spagatprov (de som inte kan gå ner i spagat med minst 1ben om ca 2 veckor måste köra styrka en hel träning) så jag stretchar som en liten galning här hemma!
Jag och Linnea har börjat med vårt dansprojekt också. Vi ska kopiera delar av Lady Gaga's Bad Romance. Jag får väl återkomma med resultat...
Det var inte kul att gå hem från skolan idag. Min väska vägde runt 20kg ,vilket även bevisar nästa veckas planering:

Måndag: So-läxa, färdig med bildprojektet
Tisdag: Nationellt prov i svenska (läsförståelse), franskaläxa
Onsdag: Engelska ordprov
Torsdag: Nationellt prov i svenska (uppsats)
Fredag: biologi-läxa
Lördag:
Söndag: Gymnasievalen klart och bio med Linnea
(Hej, jag kommer dö!)

Puss&Kram, Minna <3

RSS 2.0