Dagens låt

Haha, den här lyssnade jag jättemycket på när jag var yngre. Den är faktiskt svängig :D



Eiffel 65 - I'm blue  (da ba dee)

Älsklingarna är INHANDLADE! :D

Hej igen!
Jag har faktiskt varit hemma några timmar nu, men jag orkade inte blogga tidigare, höhö . Men jag har svarat på alla kommentarer nu ! Och det värmer verkligen, så keep on doing that! :D<3
Jag köpte förresten mina små älsklingar idag! Kunde inte hålla mig, även fast det sved lite i plånboken... Men vad gör man inte när man är 1,58 m lång och vill bli längre?
Men jag tror att jag ska äta nu snart. Idag blir det kyckling i parmaskinka med paprika, ris och tomatbearnaise :D Mycket gott, det kan jag lova! ^^

Här kommer en bild på skorna, och en bild på kvällens outfit!

@ mami's place

Bonjour alla bloggläsare!
Jag gick inte upp ur sängen förrän vid 1 idag, men nu har jag släpat mig över till mamma. VI har målat om i mitt "rum" där, så jag skulle ställa in lite grejer och så...
Jag tror inte att jag blir kvar här så länge. Pappa ska bara måla en hylla, så under tiden ska jag spela sims 3 :D Sen ska vi iväg och jag ska förhoppningsvis köpa skorna som jag hittade i måndags! (om dom finns kvar i rätt storlek :O )

PS: Såg att jag hade fått massa kommentarer, men jag svarar när jag komer till pappa igen :)


Borta bra, men hemma bäst!

Hola Sverige! Nu är jag hemma från Cinderella cruise. Har verkligen haft jättetrevligt, och jag kan definitivt rekomendera Cinderella!
Tänkte berätta lite kort om dagarna :)

Tisdag :

När vi hade installerat oss i hytten så gick vi ner och tog en läsk i pianobaren. Sen gick vi runt och inspekterade och jag köpte en toblerone i Taxfreen :D
Vi åt middag kl 21.00 som var till förrätt bestod av melon och skinka. Till varmrätt: Grillad oxfilé med potatis- och lökpuré (det var godare än det låter!!) och till efterrätt glass eller tiramisu.
Efter det gick vi runt och kollade på kareoke och fun bar.

Onsdag :

Frukost vid halv 9 som var en enorm buffé (hittade miniatyr-munkar som jag åt en hel del av...)
Vi anlände i Riga ca 10.00 då vi åkte med en sight-seeingbuss runt i staden.
När vi gått av gick vi runt i gamla stan och letade efter ett matställe. Vi hittade ett trevligt ställe vid en park, där jag och lillebror åt pannkakor med youghurt och banan- och jordgubbssylt.
Ombord på båten spelade jag och lillebror lite PS3 och andra spel som vi hittade. Solade också lite ute på däck.
Midag vid 20.00 som var buffé. Jag har aldrig blivit så mätt någon gång! Trodde allvarligt att kjolen skulle spricka eller nåt. På kvällen gick vi runt på lite klubbar och kollade.

Torsdag :

Brunch vid 11 som var buffé. Åt återigen många mini-munkar :D
Handlade det sista i taxfreen, och spelade lite med lillebror.
Anlände i Sthlm runt 16.00 och nu sitter jag och kollar på Halv Åtta Hos Mig :D



PS : Ursäkta den kassa bildkvalién på bilderna. De är tagna med min mobilkamera -.-


Cinderella

God morgon! Eller jaa.. Det kanske inte är morgon längre... Ajaa :P
Nu har jag packat klart och så. Men vi ska inte åka mot slussen förrän 15.00 -.- Och för er som började läsa precis, så går jag ombord på Cinderella runt 17.oo idag, Vi åker mot Riga och jag kommer hem på torsdag. Så det blir ingen uppdatering tills dess...
Jag köpte ju inte skorna som jag hittade i arninge igår. Tänkte att det var bättre att spara pengarna till båten. - Me like taxfree :D Dessutom har morfar sagt att vi ska få lite spenderarpengar av honom (a)
Tror inte att det blir någon mer uppdatering förrän på torsdag. Och eftersom pappa inte låter mig ta med hans systemkamera (min har gått sönder) så blir det inga bilder, förutom om jag tar några med mobilen ;)
Ha det bäst här hemma ! <3


Bild från google.se

Dagens låt



Miss Li - Oh Boy

Måndag

Hallå bloggen !
Imorse fick jag ett väldigt bryskt uppvaknande. Det var nämligen så att pappa hade fått för sig att han skulle väcka mig klockan 9 ? Och jag somnade runt 2, så det var inte så överdrivet kul -.- Och som pricken över i så hade jag precis somnat om när en liten unge började gallskrika på gatan utanför. Och hon höll på att skrika - oavbrutet - i säkert 10 minuter. Då fick jag nog och gick upp och kollade på tv istället.
Jag har inte gjort så mycket idag direkt. var i Arninge en sväng för att vi skulle köpa målarfärg. Och så kikade jag runt lite och hittade ett par skor som var praktiskt tagen underbara! Men jag köpte dom inte eftersom jag vill ha kvar lite pengar när vi åker imorgon. Taxfree you know. Love it (a)
Men nu har jag lovat att hjälpa lillebror att lägga in lite låtar på hans mobil. <3


Dagens låt



Lily Allen - Fuck You

Söndag

Shabba bloggen! Nu har Linnea äntligen åkt hem, vilket innebär att jag kan uppdatera.
Linnea kom vid 12 tror jag ? Och då gick vi ner till Ica och  köpte glass, bullar, kakor och dricka (jaa, vi är småtjockisar.) Men jag är hellre tjock och lycklig än spinkig och olycklig!
Då gick vi i alla fall till Rösjön och badade. Det var rätt lite folk där även fast det var hyggligt väder? Men det är bara skönt! Så vi badade en stund och sen fikade vi. När vi kom tillbaka kollade vi på Stolthet Och Fördom och sen Paris Hilton's My New BFF. Vi åt kyckling med curry för dom som vill veta... Och åt glass till efterrätt. Tills jag kom på att Privileged hade börjat - panik! Hah, nejrå. Men då kollade vi på det och så åkte hon hem för en stund sen.

På tal om Paris Hilton's My New BFF; skulle någon kunna berätta för mig vad TTYL står för? Haha <3

Lördag

Shaa bloggen! Dålig uppdatering idag igen, men jag har faktiskt inte varit hemma. Imorse åkte jag och pappa till Täby centrum för att jag skulle kolla på ett par skor där. Men dom fanns inte -.-
Sen åkte vi hem till mamma och jämtade My . Eller hon hämtade oss eller vad man nu ska säga. Hon övningskör nämligen. Och hon har inte gjort det så länge än, men hon är rätt duktig. Men det är seriöst läskigt att åka med henne på stora vägar!
Ajaa, hon skjutsade mig i alla fall till stinsen för jag skulle kolla om skorna fanns där, men nehejdå! Dom finns tydligen bara på hemsidan -.-
Sen körde hon oss (mig och pappa) till min faster. Och det blev som ett litet släktkalas. Min faster och hennes man var där, 2 av mina kusiner, min pappas kusin och hans fru, deras barn och deras barnbarn. Haha, fullt hus! Men det var trevligt att se alla igen :)
Imoron kommer Linnea hit. Så vi får se vad vi hittar på.
Men nu ska jag lägga mig och läsa tror jag (a)


My vid ratten!

Fredag

Hejsan bloggen ! Jag har haft fullt upp hela dagen, det är därför det inte har blivit någon uppdatering..
Men jag sov i alla fall hos bästavännen inatt, och så kom pappa och skutsade oss hem vid halv 11 imorse. Då åkte jag till Täby centrum och kollade på jeans. Men jag hittade inget :/ Sen åkte vi till mamma en stund, och så har jag storstädat rummet.
Just nu sitter jag och kollar på My Boss's Daughter.


Foto: Jag

Bilder från Maludden


Tillbaka i civilisationen!

Hola people! Nu är jag hemma igen - och jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är över det! Jag har verkligen varit helt isolerad från civilisationen där borta. Om man inte räknar med alla feta pensionärer som är det enda Oskarshamn består av dvs. Jag har dessutom haft huvudvärk konstant! Jag får det av den grova småländska dialekten där... ;O
Men förutom det har det varit underbart (a) Vi har ätit på restaurant, varit ute med en båt som hette Holger x) och badat. Men det var bara fint väder 3 dagar -.- Och i tisdags tror jag, så slog blixten ner i en el-ledning precis utanför vårat hus. Gissa om jag skrek? Och jag som redan var extremt rädd för åska/blixt.
En annan sak som har hänt är att morfar har bokat en kryssning till hela familjen (men My ska inte med, för hon måste träna inför SM) så jag, mamma, lillebror, mormor och morfar åker iväg med Cinderella (till Riga) på tisdag och kommer hem på torsdag.
Men nu ska jag träffa bästavännen (tack förresten för det underbara inlägget som du skrev i förrgår älsk<3) och vi ska troligtvis cykla iväg till hennes land i Södersätra .

Bilder från landet kommer troligtvis imorgon <33

/ceclaans.blogg.se

Minna Jegenberg även kallad bästavän, vet du hur sjukt underbar du är? Ingen kan neka att du är det, du är en av de vackraste personerna jag känner och du betyder så sjukt mycket för mig. Utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, jag kommer aldrig släppa dig älskling. Alla fina minnen med dig, Maludden, Öland, alla hemmakvällar och utekvällar de är underbara! Det var fan ett under att vi träffades, jag kommer aldrig glömma hur. Du är det bästa som har hänt mig bästavän och jag Ä L S K A R  D I G !

Oscarshamn nästa!

Ännu en dag med dålig uppdatering, inte bra ! Jag börjar bli dålig på det här ;O
Men jag var ju som sagt med Linnea idag . Det var mysigt :) Kul att vi kunde träffas innan jag åker till landet och hon åker på bilsemester till norrland ..
Imorgon åker jag som sagt till landet. Vet inte riktigt hur länge jag blir borta, och vi får se om jag hittar en data med internet nånstans (a) Jag har i alla fall varit på bibblan och laddat upp med lite böcker inför resan :)
Men nu ska jag läsa och sen sova. Ska upp rätt tidigt imorgon -.-
Men alla får ha det bäst medan jag är borta ! Och jag nås på mobilen 24 timmar av dygnet !


Där befinner jag mig om mindre än 24 timmar. Mitt ute i ingenstans (Oscarshaml i Småland)

Viggbyholm idag

God morgon bloggen!
Om en timme ungefär så ska jag till Viggbyholm och träffa Linnea. Måste träffa Emelie idag också, och jag har ingen aning om när :O
Efter Linnea ska jag till Biblioteket och låna lite böcker inför Maludden. Nu har jag faktiskt bara några sidor var i Så Länge Vi Båda Andas <3 Men det är viktigt med sommarläsning :)
Men nu ska jag göra i ordning mig, <3

Dagens låt



Will.I.Am - The Traveling Song

Bilder från en regnig allsång

Hej igen allihopa! Dålig uppdatering både igår och idag, jag vet... Men igår kom i alla fall Linnea och Emelie hit. Vi pratade, lyssnade på musik, åt Ben&Jerry's och kollade på Paris Hiltons My New BFF (a)
Idag har jag varit hos mamma nästan hela dagen. Vi har möblerat om; eller hon och Martin bytte rum -.- Jag har även passat på att städa mitt rum :)
Imorgon ska jag träffa Linnea igen. Måste äver träffa Emelie för hon lånade en skiva igår som hon ska lämna tillbaka innan jag åker till landet. Jag åker på onsdag...

Nu har jag i alla fall fått bilderna från Skansen (allsång i tisdags - superbilder från Linneas mobilkamera) Enjoy!


Dagens bild


Foto: Jag (oredigerad)  © Minna Jegenberg

Minna goes förundrad...


Bilder från pappa-firandet!

Nu är jag hemma från mamma. Det blev väldigt lyckat! Och min hallonmousse-tårta med blåbär och kiwi var väldigt uppsattad :)
Imorgon kommer Ems hit :D Och troligtvis Linnea också, lite senare...


Ingen polsk kyla än, så ut i solen folk!

Jag hade hört att den Polska kylan skulle komma till Sverige idag... Men jag ser inte något direkt spår av den när jag tittar ut... Men det är ju bara bra, så jag är verkligen inte ledsen för det!
Hittills idag har jag bara tittat på maraton av Life Of Ryan på MTV, och det är för att jag inte har något liv och för att Ryan Sheckler är så sööt!
Jag och pappa ska nog åka över till mamma ganska snart. det ska bli skönt att äntligen få tala om för honom att jag inte alls hade glömt bort hans födelsedag! Men det blir nog kul :)
Bilder från idag kommer lite senare.


Sockerkick!

Hallå alla bloggläsare!
Igår fyllde min pappa år, men eftersom han och storasyster var i Estland då så låtsades vi ha glömt bort det. Vi ska fira honom imorgon, och han har inte hunnit lista ut det än (a) Man kände sig dock lite elak... Tänk er själva om någon glömde bort er födelsedag. Inte kul!
Men jag och lillebror (mest jag) bakade i alla fall en tårta till honom idag . Bild kommer imorgon :D
Pappa och My är förresten hemma nu. Och pappa köpte en jätte-mentos till mig på flygplatsen :) Så jag är lite hög på socker för tillfället... Men det går väl över snart ;D
Förresten, om det är fint väder i Estland borde  väl vi få lite njutbart väder här i Sverige också, eller?




Bilden är tagen av pappa i Estland för 2 dagar sedan.

Allsång

Shabba bloggen!
Igår var jag ju som sagt på Skansen. Det var ju inte direkt lyckat med vädret om man säger så -.- Det blixtrade och åskade - och regnade om någon missade det ? Men det var i alla fall jättemysigt. Förutom att jag bokstavligt talat var genomblöt.
Men jag var med på tv :D
Just nu är jag och Martin hemma hos pappa. Vi ska städa lite eftersom han kommer hem på fredag ;P
Vid 2 kommer bästavän och då drar vi hem till mami .
Bilder från igår kommer senare idag/imorgon.

Svar på kommentar



Svar:  Jag har själv en liten digitalkamera som många av de tidigare bilderna är tagna med. Men den gick sönder för nån månad sedan... Så den senaste tiden har jag använt min pappas systemkamera, men just nu är han med på min storasysters träningsläger i Estland. Han tog med sig kameran dit, och därför har det inte varit så mycket nytagna bilder senaste tiden.
(Min mobil har dock kamera, men den är så dålig att man inte ens ser var bilderna föreställer)



Har ni fler frågor är det bara att kommentera!

Stockholm i mitt hjärta

Nu är jag hemma från Täby igen. Det blev dock inga linser idag eftersom jag har typ sajko-fel på mina ögon -.- Men vi ska tillbaka i början av augusti och prova :) Jag fick i alla fall en glass så man ska inte klaga :D
Vet ni vart jag ska imorgon? Allsång på skansen med Linnea :D<3 Så jag åker hemifrån halv 10 och kommer hem... typ sent.



Men nu ska jag nog ta och spela lite sims (a)

Hejdå glasögonen?

Hello! Dålig uppdatering igår, jag vet. Men jag träffade iaf bästavännen en stund. Vi spelade mario kart, haha! Sen slappade jag och Martin resten av kvällen. Det blev både chips och Ben&Jerry's :D En riktig tjockiskväll med andra ord.
Jag somnade för övrigt runt 4 inatt (efter att ha läst ca 1 timme eftersom jag inte kunde sova) så jag är lite lätt trött just nu eftersom jag vaknade 8 -.-
Snart ska jag och Martin cykla över till mamma eftersom vi ska till Täby C vid två. Jag ska "prova" och förhoppningsvis köpa linser :D Hihi, trevligt!
Men nu ska jag göra mig klar, Ha en bra dag allihopa! <3

Söndag

Shaa! Nu är pappa och My i Estland, så därför ska jag och Martin sova här i 2 nätter. Pappa handlade massa tjockisgrejer innan han åkte så vi överlever nog :D
Just nu sitter jag vid en data och bloggar, och Martin spelar Sims3 på den bärbara x) Heej, vi har inget liv!
Men nu ska vi gå ner och handla glass :)


Uppdatering från Hammarbacken

Shabba! Jag och Martin hade lite tråkigt i morse, så vi följde med mamma till skolan.
Nu sitter vi på hennes "kontor", Martin spelar nintendo och jag bloggar. Om en stund ska vi fika och sen sätta oss i aulan och kolla på Kung Fu Panda :D
Jag och lillebror hade egentligen tänkt åka och bada idag, men molnen som var ovanför huset imorse såg lite skumma ut... Och det var ju tur at vi inte gjorde det med tanke på att helvetet har brakat loss ute, och det regnar som om himlen öppnat sig ;O Kuul väder -.-
Men nu får alla ha en bra dag! <3

Hittade en gammal bild på Pompe som får bli dagens bild;


Dagens låt


Jag börjar få fyrkantiga ögon

Hola bloggen! Nu sitter jag hos pappa och nördar Sims 3 med lillebror. My och pappa åker på träningsläger i Estland imorgon (det är alltså My som tränar karate, pappa följer bara med som sällskap) så därför ska vi ha familjemiddag här lite senare. Och förresten, My gick vidare i en EM-uttagning som var för ett tag sen, så hon ska tävla på Cypern i höst! *Stolt lillasyster*
Vet ni vad som händer idag förresten? Linnea kommer hem från Karlberg! Wohooo! Och de håller på att revovera hennes rum eller nåt.. Så hon ska sova hos mig (kanske) på söndag/nästa vecka nån gång :D
Nu ska jag fortsätta med mitt nuvarande liv - The Sims 3 - och jag borde varna känsliga läsare, det är extremt beroendeframkallade!!

I brist på bättre bilder på får ni först en bild på storasyster när hon "karatar" och sen en bild på hennes snabbt växande prishylla.

RSS 2.0