Only miss the sun when it starts to snow

Vilket vinterväder vi har fått här i Stockholm! Så härligt! Ännu trevligare hade det ju varit om bussarna kunde komma trots att det är snö ute. Men lite förfrusna fötter är smällar man får ta. 
Det är för tillfället fullt upp med skola, lekstuge-bygg (projektarbete), jobb och träning. Jag och Anna hann i alla fall klämma in en liten photoshoot i snön förra veckan. Inte vår allra smartaste idé kanske eftersom det var -18 grader ute och jag aldrig har frusit så mycket i hela mitt liv. Det blev en del fina bilder dock. 


Life

Sådärja, dags för skola igen efter fem dagars influensa. Kan väl inte påstå att jag är speciellt taggad alls. Min hals är fortfarande helt ur funktion och aptiten har väl inte kommit tillbaka helt heller. Det finns vissa saker som gör att jag bara skulle vilja gå och gräva ner mig i en snöhög och ligga där ett tag. Men så kul ska vi inte ha det. Imorgon är det återbesök hos läkaren så jag missar typ allt viktigt i skolan då, och på fredag är det prov i matte D.
Men det är bara att skruva upp leendet och bita ihop.

Sommar? Ja tack!


Jan. 12, 2013

Nu har skolan dragit igång med full fart igen. Sista terminen och jag har ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv.. Usch det är läskigt att växa upp!
Jag hade i alla fall en superrolig dag igår. Först läkaren på morgonen och sen tandläkaren på eftermiddagen. Alltid lika värt att gå till tandläkaren: "Hej. Fina tänder! Använd tandtråd. Hejdå". Men det är över fort så jag ska inte klaga. När jag kom hem förstod jag också varför jag hade gått runt och skakat hela dagen eftersom jag tydligen hade nästan 39 graders feber. Kul helg!
Nu väntar jag på att min pojke ska komma hit och pyssla om mig.

Jag missade chansen att träffa min lilla bebis ikväll också eftersom jag tydligen skulle gå och bli sjuk!


2013

Hade ett supertrevligt nyårsfirande med fina vänner och min älskade pojke. Resumé: Jag och Anna krossar på Singstar, Twister är sjukt underskattat och fyrverkerier utomhus är faktiskt inte fullt lika trevligt när det spöregnar. 


RSS 2.0