Glad chey

Idag är en sån där dag när allt bara går precis som man vill. Det är så otroligt skönt som omväxling! Exprementella provet gick rätt bra (!) och jag börjar 13.15 imorgon. Heeelt okej!
Nu måste jag återgå till Glee <3


Pepparkaksbak i söndags

Skolan från 10 till 20 får inte bli en vana

Rubriken säger allt. Jag var i skolan från 10 imorse till strax efter åtta. Det var öppet hus 18-20, och vi var vid teknik och "representerade programmet". Inte för att vi gjorde speciellt mycket.. Vi satt och labbade inför exprementella provet imorgon (jag. dör.) och svarade på några enstaka frågor från förvirrade 96:or.
Nu måste jag återgå till fysiken, wehoo.
Mitt ljus i livet idag:

Foster The People - Pumped Up Kicks

Vinter...?

Jag vet inte riktigt hur länge jag pallar med det här pms-vädret. Helt seriöst. På dagen igår var det halvklart och 11 grader (Första advent. Need I say moore?), och på kvällen spö-regn-snöade det och det var typ en grad och storm.. JAG VILL HA VINTEEER! D:
Ohwell. Lördagen var otroligt trevlig! Opera med mamma, syster och bror (helt underbart!) och sen adventsmys i Täby med massa härliga människor. 
Igår blev det adventsbak hos mami, och en del plugg. Del blev lite bilder men de är på andra datorn så det får bli en annan gång (om det blev några som är värda att lägga upp iaf).

Bildbrist → Mobilbild à la lördagens outfit.

Tre veckor...

Bloggen har blivit bortprioriterad den här veckan (déjà vu?), men det har varit lite allmänt kaosat hela veckan med jobb, skola och annat. Det lär inte bli bättre nästa vecka heller tyvärr.. CAD-inlämning (jag vill bara radera min som den ser ut nu. Hatahatahata!!), exprimentellt prov i fysik och arkitektur-prov. Funfun. Jag känner verkligen att lov inte skulle sitta helt fel just nu, men det är bara tre veckor kvar i skolan (!!) så det är bara att bita ihop!
Tagga helg nu i alla fall! Imorgon efter skolan blir det stan med finaste, på lördag ska vi på opera (Carmen, nostalgi!<3) och på kvällen ska jag till Gribbylund på adventsmys. Söndagen kommer mest gå åt till att plugga, men jag ska till mami en sväng också.
Otroligt nödvändigt inlägg, men det var rätt skönt att skriva av sig litegrann. ^^


Randombild från Brinken (hatar den hallen) för ett par veckor sen. Het.

You're holding in your hands the two halves of my heart

Fast i Coldplay-träsket igen.. Mylo Xyloto, bästa på länge!<3
Coldplay ft. Rihanna - Princess Of China

Inlägg 1111. Hehe, tufft.

All I'd want is you to be my sweet honey bee

Jag spenderar min söndagkväll med bästa Juno och jordgubbsthé, inte helt fel slut på veckan imo. Helt sjukt att det är första advent om en vecka för övrigt... Gah, julklappspanik!!


Barry Louis Polisar - All I Want Is You

Fristående - work in progress

Igår började jag och Anna på ett fristående till våra gymnaster. De tränar inte i trupp och kommer därför inte tävla med det, utan mer bara för skoj skull. Därför har vi inte tagit hänsyn till precis alla regler för hur ett fristående ska vara, utan kör mest på lite som vi vill hehe ;)

Den här videon hade den bästa dans-delen, även om mitt handstående krashade litegrann på slutet x) (Läs: Jag totalkrashade och Anna var tvungen att livrädda mig och jag hade dött om hon inte hade gjort det!).



Update: HERREGUD!! Jag råkade se klippet igen nu och jag dööör! HAHAHAH jag är så smidig :3

Sammanfattning av min fredag och lördag

Fredag: Jag och Linnea ÄGER på CoD och Breaking Dawn part 1 var huuur bra som helst!
Lördag: Jag och Annie började på ett inte superseriöst fristående till våra gymnaster (video kommer strax) och Brokeback Mountain är för bra för sitt eget bästa.
Hah, händelserik helg. Eller inte ^^ Men så kan det gå om man knappt har något att plugga till. Och jag klagar inte!


Saknar! <3

BREAKING DAWN PART 1 IMORGON!!!

TAGGTAGGTAGG!! Efter skolan imorgon åker jag och Linnea till stan för att se den O SÅ EFTERLÄNGTANDE Breaking Dawn del 1 på Saga, något jag har sett fram emot sen jag såg Eclipse första gången typ ^^
G33k? OHYES.



Jobb!

Woopsi, bloggandet har blivit bortprioriterat - igen. Menmen.
Vi hade "aktivitetsdag" i skolan idag, vilket innebar två timmars fysiklabb och sen sluta vid 11. Heelt okej faktiskt! Sen dess har jag gjort ingenting typ ^^ Tänkte rensa min garderob men det blev Titanic istället hehe.
Nu ska jag strax kila iväg till bussen för att möta Annie vid tekniska innan vi ska jobba. Riktigt taggad för en gångs skull! Man får ett helt nytt perspektiv för hur underbara våra egna små gymnaster är när man vikarierar för massa skitungar som bara springer runt och skriker -.-
Ha en trevlig torsdagkväll!


You know that life and love is a heavy heavy load

Slightly Stoopid - Collie man

Underbar och älskad av alla

Jag fick återigen bekräftelse om varför jag är tränare idag. Det var minst en gymnast i varje grupp (tre grupper) som kom fram till oss och frågade om vi inte kunde vara tränare för dem alltid! Det finns fan inget bättre än att få höra en sån sak! :') Det var samma sak på lägret vi var tränare på på höstlovet också, det var några som kom fram och frågade om vi inte kunde börja träna Bas09 (något jag gärna skulle göra för övrigt!). Näste termin/år blir det nog en FT, UT eller Bas tror jag faktiskt. Är på riktigt bra humör just nu känner jag, blir så glad av sånt där! ^^


Pre-work. Härlig mobilbild.. -.-

Tillbaka till Täby då...

Sovmorgon till 11.30 och slutade 14.30, helt okej dag! Jag kom hem för 45min sen och ska åka igen om en kvart. Jag vikarierar som tränare för tre grupper idag, så nu blir det jobb i fyra timmar så här på måndagskvällen. Jag har ingen aning om vad barnen brukar träna på eller vilken nivå de ligger på, så det blir lite superimprovisation när jag kommer dit sen. Wish me luck...

Totalt orelaterad bild. Men jag kind of gillar den!

Fars dag!

Åh tiden går så himla fort just nu! Det är redan mitten på november, och vi slutar skolan om 1 månad och tre dagar! (inte för att det är något jag klagar över men ändå hehe).
Idag är det fars dag, och min allra käraste far fick ett presentkort på Melander's. Mycket uppskattat! I övrigt har det inte hänt speciellt mycket idag. Vi har bara lite småläxor till den här veckan så jag har inte behövt plugga något heller, superskönt!
Nu ligger jag bara i sängen och kollar på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2<3 (g33k, jag vet) och njuter av tanken att jag börjar 11.30 imorgon! ..Tänkte skriva "Love my life!" tills jag kom på att jag har hoppat in som vikarie imorgon så jag ska jobba fyra timmar efter skolan...


Glad chey @Söderhallarna igår kväll.

In Time

Lite halvspontant biobesök på Söder igår, och det blev nya "In Time". Brukar inte vara speciellt förtjust i actionfilmer, men den var verkligen GRYM! Väldigt speciell, suveränt genomtänkt och grymma skådespelare. Jag fick en positiv chock när jag såg att Alex Pettyfer spelade en bad guy i filmen hihi. ^^
Jag rekommenderar den i alla fall starkt!


Bilder från google.

Oh yes, there will be blood

Fredagsplaner: Saw III med ett mycket saknat sällskap!


And you tell her that the only way her heart will mend is when she learns to love again

Grymma tjejer! Helt kär i den kär versionen!


Tillbaka i nya rummet

Sådär ja, nu är det slut på bloggpausen för ett tag! Jag har varken haft tid, ork eller något intressant att blogga om senaste dagarna, därav den totala avsaknaden av uppdatering.
Det enda intressanta som har hänt senaste dagarna är väl att jag har flyttat tillbaka in i mitt rum efter några dygn i vardagsrummet. Vi (hehe pappa) har målat och tapetserat nu i alla fall, och jag är så ortroligt glad att den äckliga gula färgen jag hade på mina väggar tidigare är borta! Man blev liksom ofrivilligt glad varje gång man kom in i mitt rum innan, och det kan bli jäkligt frustrerande i längden faktiskt!

Såhär ser det ut, randig fondvägg och resten ljusgrått. Fortfarande inga tavlor uppe så det kommer en bättre bild (bättre överblick i alla fall) någon annan dag.


We<3it


Work in progress

Jahapp, nu är det här lovet slut. Förstår inte riktigt vart det tog vägen om jag ska vara helt ärlig.. Eller jo, dagarna gick åt till att jobba (osäker på om jag någonsin haft såhär ont i mina armar tidigare, men träningsverk är NICE) och har däckat vid tio varje kväll i princip. Kul liv man har.
Idag var i princip min första och sista lediga dag det här lovet, och jag har bara varit hemma och pluggat fysik.. Jag är faktiskt ganska taggad på att gå tillbaka till skolan imorgon (oj det där kommer jag att ångra..), förutom det lilla faktum att jag sover i vardagsrummet för tillfället eftersom mitt rum är work in progress och vi börjar 11.30 imorgon.. Hejdå sovmorgonen.
Åh jag känner att jag inte har något vettigt att blogga om just nu alls :S Förhoppningsvis blir det bättre när jag får flyta in i mitt rum igen (troligtvis på tisdag)!


Saknaden gör redan ont.

Even heroes have the right to dream

Träningsverken i mina armar går inte att beskriva med ord, jag har blåmärken på båda knäna och nyckelbenen och ett antal mosade tår. Woopwoop, tagga jobb igen imorgon!

Five For Fighting - Superman

Mini breakdown och stalking

Dag 1 på lägret är nu avklarat, och det är grymt jobbigt psykiskt att vara i hallen och veta att jag inte får träna själv. Eller får.. Inte kan/vill. Blev lite gråtfärdig där efter lunch, mes som man är.
Nu sitter jag i alla fall och försöker skydda min facebook från Anna Montana (hahah bästa på länge! Tack Maximilian!) från att skriva skumma saker till folk jag knappt känner. Vi stalkar en kille som vi hittade på youtube också och som visar sig gå i samma skola som jag och samma linje men ett år över. Hehe, nolifers<3
Nu ska vi kolla på film och sen sooova. Tänk på oss när ni sover länge och chillar hela dagen imorgon. Vi ska upp 6. Need I say moore?


Hard work work

Hej på er! Jag kom precis hem från stan med min kära soulmate. Det blev lite höstshopping såhär 1:a november, superstart på veckan! Nu är dessutom mitt lov slut, vilket ledde till middag i Kungshallarna. Imorgon börjar jag nämligen jobba, och jobbar till lördag. Lite segt, men skönt med lite extracash hehe. Så de närmsta dagarna kommer jag att slänga runt små gymnaster i sammanlagt 24 timmar, woopwoop. Hoppas jag inte råkar döda någon.. Som vanligt.. Nejmen det ska bli kul :)


Såhär glad är Anna över att behöva gå upp 6 imorgon. Taggad chey!

RSS 2.0