Start of week 49

Bonjour!

Måndag idag, och det har väl inte hänt så mycket. Jag hade matteprov, vilket gick åt helvete eftersom jag missade två lektioner i tisdags när jag var sjuk. Härligt...
Jag började med mitt bildarbete på bilden, men hann inte så långt eftersom jag och Emelie satt och lyssnade på musik, och så hjälpte jag faktiskt henne lite. Och Philip kastade papperbollar på oss, och sen "snärtade" han mig på läppen med en tygremsa. Det gjorde ont! :O
På slöjden fortsatte jag med min rosa barnklänning (nej - man fick inte välja vad man skulle göra!).
Nu pluggar jag franska, chattar med Victor, lyssnar på musik och facebookar. Trevlig kombi :)
Men nu ska jag äta. Får se om jag hinner blogga lite innan jag drar iväg till skolan. Jag börjar ju 9.05 imorgon :D Wiho!


Dagens låt!



Sonic Palms - On The Beach

Flashing lights


Första advent i bilder!


Första advent

Hallå!

Imorse tog jag och pappa en promenad över skogen till mamma. Där bakade vi pepparkakor, gjorde pepparkakshus, kola och marsipanfigurer :) Mysigt! Sen kollade vi på Astrid Lindgren's Jul - som vi gör varje första advent.
När jag kom hem träffade jag bästavännen. Vi spelade singstar i nästan 2 timmar, så jag har typ ingen röst just nu :P
Har väl inte hänt så mycket mer. Lägger in bilder från dagen i ett nytt inlägg!


Lördag; Lyckad träning!

Hola people!

Har inte gjort så mycket idag, förutom lördagsträningen 11-13 (som Anna inte var med på, efter som hon ville sova länge idag. Haha, lilla latmask!). Det gick i alla fall rätt bra för mig idag. Först tränade vi på rondater och flickisar på airtrucken, och sen fick jag träna på mina flickisar själv. Det går bättre och bättre, jag gjorde faktiskt en som var riktigt snygg. Men oftast blir de bara sneda och fula :P Sen hade vi hopp. Mina grupperade frivolter blir bara bättre och bättre säger Johanna :)
Nu ska jag och Martin snart åka iväg till Täby centrum. Vi ska eventuellt shoppa lite julklappar innan bion. Åh, både jag och lillebror är helt taggade på New Moon!
Efter bion ska jag troligtvis hem och plugga... :/


Bild på mig direkt efter träningen - helfresh! Och min fot ser helt sär ut!

Fredaaaaag - HALLELLUJAH!

Shabbaaa!

Fredag idag, och jag är så jäkla glad att den här veckan är över! Hela veckan har varit helt helvetisk!
Men nu kan man andas ut (ett tag i alla fall... Vi har 3 prov nästa vecka också). Men vi hade fysikprov idag. Och efteråt fick jag reda på att jag hade rätt på en MVG-uppgift :D Så då blev jag extremt glad!
Jag fick dessutom tillbaka mitt Strindberg-referat igår. Jag var den enda i klassen som fick MVG! Wohooo! (Jag fick egentligen MVG- , men jag räknar bort minuset).
Imorgon efter min träning ska jag och lillebror gå och se New Moon! Jag har ju redan sett den två gånger, men precis som med Twilight så kan man se den hur många gånger som helst! <3
Jag precis varit och köpt lite godis till ikväll. Mysigt! Nu försöker jag och lillebror bestämma vilken film vi ska se. Jag vill se Mannen Med Järnmasken (sjukt bra film!) men han vill inte se den...

Oj, såg rätt störd ut på den här bilden... Men den bjuder jag på :)


Dagens låt!

Miley Cyrus - Party In The USA


Onsdag; so-prov, redovisning och BAK!

Tjena !

Jag hade so-prov idag. Och jag vågar inte uttala mig om det... Hade svenskaredovisning (muntlig) om John Steinbeck. Tror att det gick ganska bra...
Musiken idag gick väldigt bra faktiskt - för en gångs skull! Först spelade jag Save Tonight (med Eagle Eyed Cherry) tills jag kunde den, sen spelade jag och Nanna Mer Jul. Jag gillar verkligen den låten! :)
Jag hann knappt hem innan jag drog iväg på öppet hus på dagy. När jag kom hem bakade jag chokladmuffins till julmarknaden. Blev precis klar... Så nu ska jag kolla på Grey's Anatomy.



Oj, jag sår helt sär ut på den där bilden.. Och den va helt suddig. Ajaa :P

Sjuk pga skolan?

Hola!

Vet ni? Jag är sjuk (var inte i skolan idag). Eller jag mår bättre nu, men mådde jättedåligt igår och tidigare idag. Antagligen på grund av skolan skulle jag vilja påstå. Håller verkligen på att stressa ihjäl mig eller nåt.
Den här veckan ser ut såhär:

•Öppethus på Tibble gymnasium
•Öppethus på Åva gymnasium
•Öppethus på Danderydsgymnasium
•So-prov
•Svenska redovisning (imorrn - döda mig!!)
•Fysikprov
+ att vi ska baka till julmarknaden.

Jag tror att min skola vill döda oss. Det måste vara den enda anledningen.
Jag är i alla fall precis klar med min svenska redovisning som jag ska ha imorgon, om John Steinbeck.

Just det. Jag, Emelie och Linnea var ju på bio i söndags; New Moon. Ett ord: BÄST! Och snyggare skådisar får man leta efter (Taylor Lautner = *dreggel*dreggel*)
Jag sitter och kollar på New Moon nu, samtidigt somjag försöker plugga so. Det går väl sådär... Och snart är det Ugly Betty som gäller!


Minna&Anna-Videos

Här är några videos på mig och Anna från i torsdags. Högst oseriösa!
Enjoy <3


Lördag; tävlade!

Aloha people!

Nu är jag hemma från tävlingen! Fyfasiken va kul det var! Det gick iofs inte så bra för oss över lag. Mattan var jättebra, men det var rätt mycket fall och missar på hoppet. Lite synd, men jag ska inte säga nåt eftersom jag inte ens tävlade på hopp-varven :P Jag tävlade bara på en handståendeserie på matta :)
Imorgon är det bio som gäller. Har längat typ ett år på att se uppföljaren till älskade Twilight! Jag ska iaf gå på New Moon med Emelie och Lenna. Och efter ska vi gå och käka nånstans. Det blir säkert trevligt :D
Men nu måste jag faktiskt plugga. Har massa grejer som ska vara klara nästa vecka + 2 prov.


Idol

Nu sitter jag och kollar på idol. Hejar nog på Tove och Erik. Ni då ?
Åhh, jag längtar till imorrn! Men vi ska ha förträning kvart över 8 (eller vi ska samlas då) så jag måste typ gå upp vid 7 -.- Härligt liksom på en lördag. Men det är så värt det!!!


Bild: Anna,  På bilden: Moi    Tagen igår :)

FREDAGSMYS!

Hoola!

Fredag idag, och dagen sniglade sig verkligen fram... Det var för att inget kul hände. Men efter skolan så hängde Emelie och Linnea med hem. Vi köpte glass och julmust och sen kollade vi på Blades Of Glory. Haha, humor! Men nu har dom åkt hem :P
Pappa är inte hemma ikväll, så nu sitter jag och kollar på Skönheten och Odjuret och typ snjuter av ensamheten. Ska strax käka också...
Imoron är det äntligen tävlingsdax! Ohmygod, taggad som attan! :D Men lite nervös också... Det är ju min första tävling...
Men nu ska jag fortsätta kolla. Men jag uppdaterar om en stund, eftersom Anna ska lägga ut gårdagens bilder på hennes blogg snart :)

Torsdag

Godmorgon allihopa!

Eller okej, kanske inte morgon direkt. Men i alla fall...
Nu sitter jag i skolan och typ väntar på att jag ska börja (börjar halv 11). Har fysik och sen lunch - härligt!
Vet ni förresten vad som hände på träningen igår? Jag blev kickad från handvoltsvarvet på tävlingen. Det va för få som körde bra, så dom har kvar de tre bästa och bytte ut resten mot frivolter -.- Kul...
Idag ska jag till Byängen som vanligt. Men idag ska jag och Anna vara tränare själva för ingen av huvudtränarna kan komma :O Och jag säger bara en sak:

Jag + Anna + 20st. 4åringar = INTE BRA SLUT!!!

Men man får hoppas på det bästa typ...

Vids'

Här är två videos som Anna har spelat in. Högst oseriösa, så döm mig inte :)


The very end of vecka 46

Aloha bloggen!

Jag kom på att jag bara har bloggat en gång den här veckan. Och jag har väl ingen dirkekt bra anledning för det. Jag har bara inte orkat.
Fick i alla fall underbara nyheter i onsdags på träningen - Jag ska vara med och tävla! Guud, jag är jättespänd. Det ska bli sjukt kul! Jag ska tävla på varv 1 och 3 på matta - handståendeserie (handstående nedrullning, hoppkullerbytta, chassé hjulning) och handvolter. Längtar som attan till lördag!
Träffade bästavännen i fredags. Vi tänkte hyra en film men vi kunde inte bestämma vilken x) Så det blev Bring It On hos mig, och sen Idol. Mys!
Igår på träningen skulle vi köra bord. Men jag vågade inte, utan körde grupperade frivolter och pikvolter på trampolinen istället. Det gick jättebra! Fattar inte varför det inte funkar på trampett...
Efter det var jag på gymnasiemässan på Täby Galopp. Det var rätt rörigt... Så det blir nog mer öppna hus för min del.
Imorgon åker jag till mamma efter skolan. Jag ska bo där till torsdag eftersom pappa ska åka bort. Det blir trevligt!
Men nu ska jag fortsätta med mitt bildarbete (som kommer bli skumt...), kolla på One Tree Hill och packa tills imorrn!


Måndag; 2 lektioner och nyfärgat hår

Shasha folket!

Vet ni? Idag när jag och Linnea gick till skolan såg vi en hund utan matte eller husse. Och den höll på att gå ut i vägen! Jag började typ gråta... Men man får verkligen hoppas på det bästa!
Vi hade i alla fall "föräldrar-kommer-och-pratar-om-sina-jobb-dag" idag. Eller det var typ 2 timmar på morgonen, så  vi missade franskan och so:n :D Haha, på tre skoldagar har vi haft 4 lektioner. Sånt gillar vi!
Efter skolan åkte jag till mamma och färgade håret. Det blev bra, lite mörkare än förut :)
Imorgon ska jag till mamma och sova där. Pappa ska typ till Sundsvall eller nåt annat place. Men mamma vet inte att jag kommer, så jag ska ringa henne nu!


Oj, väldigt bra bild på min nya hårfärg. NOT! Och mysig kvällsoutfit med pappas tröja :)


Lördag; 51% lucky

Heeeej!

Jag var tvungen att gå upp halv 8 imorse, för att jag skulle med till Martins handbollscup. Kul på en lördag liksom! Men jag satt i alla fall och läste Om Jag Kunde Drömma och lyssnade på musik, så det var ju lite trevligt i alla fall...
På träningen började vi på tumblingen, och jag gjorde några halvsnygga handvolter. Nu är det bara att hoppas att jag får vara med och tävla...
Sen körde vi hopp, och jag sträckte en lårmuskel så det gör extremt ont när jag går. Inte kul.
Men nu ska jag och lillebror gå och se om vi hittar nåt till pappa till imorgon; Farsdag!


Dagens låt!



Shebang - Crash

Det är dags för FREDAGSMYYYYS!

Shasha !

Nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma i typ en timma, men aja. Freedom writers var riktigt bra. Jag satt och grät typ hela filmen. Rörande typ... Och jag, Linnea och Emelie kom nästan sist in i biografen, så de enda lediga platserna var näst längst fram. HÄRLIGT! Men vi hade mycket plats i alla fall.. Vi var de enda som satt på den raden. Så vi låg ner :D Det var trevligt..
Nu sitter jag bara och chattar med lite folk på msn. Sen får vi se vad som händer.
Imorgon kommer jag behöva åka med pappa till lillebrors handbollscup vid typ halv 9 -.- För jag orkar inte åka själv till min träning (som börjar 11) och pappa skulle inte hinna hämta mig hemma och så...
Sen kanske jag ska färga håret :D Trevligt!

Dagens outfit!


Ouuf, ren spegel...

Aloha fredagsmysare! Vet ni vad

0-49d808cdfddf521fb6b83a0357a36e58.png

Aloha fredagsmysare!

Vet ni vad? Jag har redan slutat :D Gud älskar moi! Vi har bara haft en lektion idag, och nu ska vi till Täbban och äta innan vi ska på skolbio (vi ska se freedom writers). Ganska fett najs skulle jag vilja säga :D
Vi hade bara en lektion igår också (:


Back to hell typ...

Shasha !

Söndag 1/11 idag. Och om precis två månader är det år 2010! :O Hallelujah! Det påminner mig också att det kanske är dags att börja handla julklappar snart.
Aja , imorgon är det skola igen. Vi har typ bara ett litet prov imorgon, men resten av veckan är rätt lugn. Skönt! Vi ska tydligen på bio på fredag också. Sånt gillar vi! :D
Kom på en grej. Jag vet inte om jag har skrivit om en grej...

Jag ska tävla 21/11 !!!

Bara KM i TGF men i alla fall. Det är faktiskt min första tävling :) Tror bara att jag ska tävla på matta, inte hopp. Kan lugnt säga att det går neråt för mig på hopp!
Hehe, jaja. Nu ska jag kolla på tv och njuta av sista frihets-dagen....

RSS 2.0