Mellandagsrea <3


Hemma från Gran Canaria!

...Och det var helt underbart! Det kändes lite konstigt att vara borta över julen, men långpromenad i solen på stranden funkar rätt bra det med! Hela min familj är pepparkakor nu, men jag har inte riktigt samma förutsättningar -.- Så ni som ska träffa mig den närmsta tiden: Ha inte för höga förhoppningar om min bränna.


Bild från julafton. Det lär dyka upp bilder lite då och då framöver, orkar inte lägga in fler nu ^^

Bloggpaus

Nu blir det en liten bloggpaus för min del. Tillbaka igen om en vecka.
Och eftersom jag missar det: GOD JUL! <3

Årets Barn och Ungdomstränare!!!

Ord kan inte beskriva hur glad jag är!! Jag och finaste Annie blev nominerade till "Årets Barn- och undomsledare" i Täby Gymnastikförening, och JAG VANN! Jag hade ingen aning om det här alls, och att jag efter tre år som tränare har fått den här bekräftelsen är sjukt stort för mig :3 Ibland får man faktiskt vara stolt över sig själv, och jag är det nu!
Eftersom vi inte var på juluppvisningen (där priset delades ut) så åkte vi till hallen idag och hämtade mitt pris. En ljusstake från Orrefors och 500kr, not bad at all!



Movienight

Filmkväll med klassen hos Axel ikväll, väldigt trevligt! Vi lyckades övertala killarna om att vi ska ha Disney-maraton, men vi får se om dom bangar haha. Nås på mobilen tills imorgon i alla fall.


Bild från i fredags

I'm sexy and I know it

Det har varit supermysigt snöväder senaste dagarna, och det firar jag med att vara i stan där det regnar och är slask. Smart tjej. Men jag har i alla fall köpt nästan alla julklappar (pappa får kanske inte något i år, men han överlever.) och gjort så att jag slipper gå naken på nyår!
Jag hade nattligt besök igår av Annie. Hur många lingon finns det i världen? är en av de sötaste filmerna jag någonsin sett! Love it!


We're sexy and we know it!

Jullov!

Jullov sen 10.30 igår, så otroligt skönt! Det firades med tretimmars-lunch i Kungshallarna och middag/filmkväll på Rindö med några i klassen + Ruud och hans holländska kompis. Det var en intressant kväll på fler punkter. Men väldigt trevligt!
Idag har det varit julklappsshopping i Täby och stan, måste bli klar med alla julklappar innan tisdag eftersom jag åker på torsdag.. Längtar!!
Man fick ju en positiv överraskning när man tittade ut i morse förresten: SNÖ! Och det ligger faktiskt kvar fortfarande, trots att det är plusgrader..
Jag och Anna på NK (tror jag) igår, bild lånad av Sofia. Och vädret imorse.

Det här förklarar precis allt...

Första raden säger allt. Och ja. Jag läser mitt horoskop dagligen. Och ja, jag är f1 g33k!

Multitasking

Multitasking-plugg, like a baws. Nu är min lilla honungspaj här och ska hjälpa mig med min psykologi-inlämning. Jag behöver moraliskt stöd idag faktiskt. Inte riktigt min dag idag om man säger så.



Tysk fakta.


Crazy, stupid, love

En fördel när man är sjuk: Man hinner beta sig igenom massa nya filmer man inte har haft tid att se tidigare.
Idag blev det bl.a. komedin/dramat Crazy, stupid, love som jag kan passa på att rekommendera. Jag brukar inte uppskatta amerikanska komedier så överdrivet mycket (speciellt inte med Steve Carell. Usch.) men den var verkligen riktigt bra! Grymma skådisar och udda upplägg. Den får högsta poäng från mig!


Hehehe Ryan Gosling <3

Man måste härma dom som vaknar, och vet vad dom vill ha

Jonathan Johansson - Stockholm

Lucia

Jag lyckades snörvla mig igenom fysikprovet igår, och det är så otroligt skönt att det är över nu! Efter provet gick jag hem och sov. Det var första gången på väldigt länge jag somnade mitt på dagen. Jag är hemma från skolan idag också eftersom jag hade nästan 39 graders feber imorse. Förhoppningsvis kan jag gå imorgon i alla fall, känns så onödigt att vara borta från skolan nu sista dagarna innan lovet!
Nu ska jag återgå till Brokeback Mountain (Jake Gyllenhaal<3) och min psykologi-inlämning.


Bild från google.

Tredje advent

...Och det är äckelpäckel-väder ute. Jag har dessutom lyckats bli sjuk (det var bara en tidsfråga eftersom jag faktiskt har varit frisk nästan hela hösten). Känns inte sådär överdrivet kul eftersom jag ska sitta och skriva helkursprov i fysik i fyra timmar imorgon. Wish me luck..
Jag har i alla fall trevligt besök idag! Lillebror ska sova här till imorgon eftersom både mamma och pappa är borta.
Nu ska jag återgå till fysiken. Man är så otroligt mycket mer ineffektiv när man pluggar med feber, om ni inte visste det.


Orelaterad, slumvist utvald bild. Just the way it should be. Typ.

Horisontell snö

Det snöar horisontellt ute idag för er som hade missat det. Så jag var tvungen att ha mössa när jag gick till skolan... Där förstördes min morgon typ. 
Jag har bara två lektioner idag (eller en som är obligatorisk), och sen är det TIBBLE-ÅVA-KAMPEN!! Och Sofia och Anna ska vara med och spela, spännande!
Dagen till ära (och för att jag inte har nåt mer intressant att skriva om) kan jag bjuda på min favorit jullåt! :D Har en till faktiskt meeen det får bli en annan gång ^^

Adolphson & Falk - Mer Jul

Träningsabstinens

Inget mer jobb den här terminen, wohoo! Uppvisningarna idag (och i tisdags) gick super. Som vanligt lite dryga föräldrar som kritiserade ett och annat men man börjar bli bra på att hantera det vid det här laget.
Jag hoppade trampett på idrotten idag. Det var dumt. Jag har mer träningsabstinens nu än jag hade innan, och det var ytterst nära ett litet sammanbrott där efter lektionen..
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på The X-factor och äta is!


Nostalgitripp när jag kollade igenom gamla bilder på datorn. Jag blir lite galen av det här..

Näradödenupplevele

Varning för pessimistiskt inlägg!

Det här har inte varit min dag alls. Den började intressant: Jag höll nämligen på att dö när jag gick från bussen imorse. Det var en bil som inte stannade när jag var mitt på övergångsstället. Oklart om det var för att det var halt (vilket det var) eller om hon bara kände för att döda någon idag. Hon såg i alla fall inte speciellt berörd ut när jag hade slängt mig undan bilen. Det var det näst mest obehagliga jag varit med om typ. 
En viss person i klassen började dessutom "skämta" om saker som är lite för känsliga för mig, och personen drev på det lite för långt för att jag skulle kunna ignorera det. Så jag har varit på lite halvdåligt humör sen efter lunchen. (Förlåt om det råkade gå ut över någon!)
Sen jag kom hem har jag suttit med fysiken, och känner mig mer och mer stressad för varje timme som går. Men det positiva är att när man pluggar kan man inte fokusera på något annat än det man gör, vilket innebär att jag har förträngt diverse otrevligheter som har hänt idag ^^ Nu är det dessutom Glee och snart Greys Anatomy tydligen inte som står för underhållningen. Lillördag <3


Hemma-plugg-outfits är bezt.

Glädjetårar!

DET ÄR SNÖÖÖÖ UTE!!! :D Fick omplanera min outfit lite dock.. Shorts kändes inte så jättebra idag. 
Tre lektioner i skolan idag, fysikplugg med Simon och avslutnings-tränings-fika-uppvisning i Östra Vallabrink ikväll.
Ha en bra första vinterdag eller nåt ^^

<3

Tuff brud

Bara för att jag är så otroligt cool och sjukligt trött på fysik så har jag hittat en trevlig sysselsättning för ikväll. Och jag älskar apan. Han är lite av min idol.



Det är tur att vi är snygga i alla fall


What's going on..

Sånt här knäcker mig fullkomligt. Titta och tänk.


Spontant

Jag var i Täby fredag-lördag, och sen bestämde jag mig lite spontant för att klippa mig igår. Det är jääättekort nu (typ) och det var Täbys (Sveriges?) absolut sliskigaste frisör! Euw. Sen på kvällen blev det spontanbio på Söder. Jag fick sällskap från Danderyd av Axel, Simon och Victor som hade varit på konsert. Haha, lite lätt hypade sådär bara ^^
Idag måste jag plugga.. Helkursprov i fysik om en vecka, wehoo. Det blir eventuellt en liten tripp till Ikea också men vi får se. Sen ska jag förhoppningsvis träffa Cecilia nångång idag också. Saknar dig massor <3


Jag vill ha snö. Nu.

Ett visst mått av stress brukar öka våra prestationer

..Synd att det aldrig har hänt mig. Det brukar liksom bli motsatsen för min del.
Ohwell, jag sitter i alla fall i biblioteket i skolan nu och skriver på ett grupparbete om stress. Rätt intressant faktiskt!
Efter lunch blir det arkitektur-prov, woopwoop. Jag har pluggat jättemycket till det här provet men det känns ändå som att ingenting har fastnat riktigt... Oerhört frustrerande.
Tillbaka till stressen nu.



Första... oktober?

Jag fick en liten chick i morse när jag insåg att det är första december idag. Det var liksom 7 grader och regn när jag gick hemifrån... Oktober? Nejnej, det är 24 dagar till julafton. Kul.
Min skoldag var otroligt värd dessutom. simning på idrotten som tog kanske en kvart, och sen kollade vi på "Beerfest" på engelskan. Kändes lite smått onödigt att vara där över huvud taget. Men jag hann plugga lite till arkitektur-provet innan jag jobbade i alla fall så det var ju bra.
Nu måste jag återgå till arkitekturen.. Hade tänkt lägga upp en bild på mys-vädret, meeen varför göra det gör inlägget deppigare än det redan är? ;P

RSS 2.0