Kräft-chey

Tjaa! Jag har haft en toppendag ute i Vaxholm, tills jag kom hem och insåg att jag hade bränt hela bröstet och armarna. Kräft-chey för tillfället (och ett tag framöver) med andra ord. Om man ser på det positivt så är det i och för sig trevligt att jag äntligen fått lite färg, även om det är rött och inte brun som man kanske hade hoppats på... Men man kan ju inte få allt här i världen.
Dags att försöka återfå lite normal färg nu. Wish me luck..

Totalt orelaterad bild. Men jag ska nog ut och fota igen imorgon, för länge sen nu!

Pay It Forward

Lugn och skön hemmakväll med thé och "Pay It Forward" (en sedan länge personlig favorit-film!) i sängen. Av någon obehagligt irriterande anledning kunde jag inte sova natten till igår, dels pga feber och dels pga oklara anledningar. Jag lyckades i alla fall skrapa ihop en hel kvarts sömn mellan 8.30 och 8.45 imorse, så jag är lite halvdöd just nu.
Nu börjar jag dessutom känna av träningsvärken efter mitt och Annas träningspass i förrgår, det gillas! Men nu vill jag nästan bara att lovet ska ta slut så att jag kan få träna på riktigt igen!


Imorgon blir det sol och bad i Vaxholm med familjen om vädret tillåter det. Så vi får hoppas på en molnfri dag för jag är lite i desperat behov av att bättra på min icke-existerande bränna!

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen efter fyra helt underbara dagar på några klippor i Östersjön.
Har saknat min säng dock...
Och saknar min riddare i vit rustning väldigt mycket också och tycker att han kan komma hem snart!

En mobilbild över utsikten får funka tills bilderna från kameran är inlagda i datorn.

Coldplay-maraton

Kvällen spenderades med Coldplay-maraton med Maximilian. Nu har jag faktiskt insett att det är mitt absoluta favoritband!



Coldplay - In My Place

Trosa tisdag-lördag

Imorgon drar jag iväg till "Sveriges bästa stad pga namnet" - Trosa. Kommer antagligen hem på lördag, men vi får se. Nås på mobilen fram till dess. 


Baby, I hate days like this

Efter att ha sovit fyra timmar blir man inte så jätteglad när ens pappa kommer in och väcker en halv 10 utan anledning... Men när jag ändå var vaken följde jag med honom till Täby eftersom jag skulle dit idag i alla fall, men när jag kom dit var biblioteket stängt. Kulkul. 
Nu har jag suttit och fixat med stilmallen på bloggen ett tag, och förhoppningsvis ser det lite bättre ut nu. Jag kanske till och med lyckades göra så att jag kan lägga in större bilder nu, det märker vi snart haha.
Ikväll blir det bio, Harry Potter och Dödsrelikerna del 2 - igen. Åh den är så underbar!!

Somrig bild från Kungsan i våras, som kompensation för skitvädret idag!


This ordinary mind is broken
You did it and you don't even know
Leaving me with words unspoken
You better get back cuz I'm ready for...

More than this
Whatever it is
Baby, I hate days like this
Caught in a trap
I can't look back
Baby I hate days like this

When it rain, rain, rains
It rain, rain, rains
When it rain, rain, rains
It rain, rain, rains
When it rain, rain, rains
It rain, rain, rains
When it rain, rain, rains
It rain, rain, rains
More than this...
Baby I hate days like


Off to Täby

Drar strax iväg till Täby för att träffa finaste Anna!


Ett ljus för Norge <3



Ny design på G!

Har äntligen lyckats få Anna att börja med min nya design. Så den dyker upp så fort hon är klar! Ser fram emot att bli av med den extremt äckligt gräsliga designen jag har nu!


Chilldag

Ytterst ohändelserik dag idag, tränade en timma och sen dess har jag suttit och spelat Guitar Hero med lillebror. Ganska trevligt att spela med någon som gör att man framstår som hyfsad på det, istället för att bara känna sig allmänt sämst som man gör när man spelar med vissa andra (David!!). 
Nu väntar jag på att bästavän ska komma hem från sina barnvaktsbarn och sen blir det filmkväll (Saw?). Mys!

Hah, gammal bild! <3

Lovelove!



Adele - Set Fire to the Rain

Skulle inte tacka nej till lite sol igen nu...

Lillebror i Sågträsk, Stockholms skärgård

Day on the road eller nåt

Dagstrippen till Småland blev mycket trevligare än man tycker att 9 timmar i bil borde vara. Jag pallade inte riktigt trycket när vi var ute på landet och skulle hämta grejer dock, det slutade med att jag satt i bilen och grät. Okontrollerbara känslor... Men det var väldigt jobbigt att se alla tomma rum med kartonger fulla med nedpackade saker..
Ojoj, depp det blev nu då! Det var hur som helst trevligt att träffa mormor och morfar igen, och resten av resan spenderades med älskade iPod och en numera utläst bok.
Jag sov fyra timmar i natt också.. Mina ögon har lite svårt att vara öppna för tillfället, så nu blir det film i sängen istället!


<3


Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall

I TURN THE MUSIC UP, I GOT MY RECORDS ON
I SHUT THE WORLD OUTSIDE UNTIL THE LIGHTS COME ON
MAYBE THE STREETS ALIGHT, MAYBE THE TREES ARE GONE
I FEEL MY HEART START BEATING TO MY FAVOURITE SONG

Småland tur och retur imorgon!

Ställt klockan på 6.00. Känns inte bra alls. Men vi ska åka ner till Oscarshamn fram och tillbaka för att hämta lite grejer från vårt nu sålda landsställe. Usch... Det kommer kännas konstigt att aldrig mer kunna åka till platsen där jag spenderat typ 80% av min uppväxt..


Börja blogga igen?

Nu har jag haft en rejäl bloggpaus (eller lång för att vara jag i alla fall) och råkade klicka in här precis. Jag saknar att blogga! Och visa mina meningslösa bilder för mina milljoner läsare! 
Funderar hur som helst på att börja igen. Och ja.. Vi får se hur det går med uppdateringen, men lite då och då lär det nog dyka upp ett eller annat inlägg!


RSS 2.0