Sweet 16 :D

Heej!

Jag har haft en underbar dag, med många gratulationer från alla håll. Det var lång dag i skolan, men de flesta lektionerna va roliga så det funkade ^^
Har fått massa trevliga saker också, bland annat en laptop :D och 12 filmer + säsong 1 av Gossip Girl. Känner mig fett geek xD Men jag gillar det :D
Nu ska jag fortsätta fixa med datan och kolla på GG!

Födelsedag imorgon :D

Hola!

Jobbig skoldag idag, eftersom alla lektioner är "riktiga" eller vad man ska säga. Inte god mat heller... Och jag ser helt störd ut på mitt skol-ID. Kort sammanfattning av min dag typ.
Imorgon är det sweet sixteen för min del. Pga min födelsedag så blir det nog ingen update då.


Jag och min lilla lus i somras :D <3

Skola + nytt träningsschema = UTBRÄND!

Heeey!

Det blir inte så mycket update nu när skolan har dragit igång på allvar, och även träningen. Kommer förutom skolan att träna 7,5h/vecka och vara tränare 2h/vecka. Det är kul och så, men jag har en slag känsla av att jag kommer bli utbränd. Speciellt eftersom jag slutar ~16.30 på både måndagar och onsdagar (två dagar som jag tränar på.) Men det blir nog bra.
Här är mitt träningsschema för hösten ^^

Måndagar 17.30-20 (i Vallatorpshallen)
Onsdagar 19-21 (i Bergtorp - där kommer vi träna fristående)
Lördagar 15-18 (i Vallatorp)
+ Torsdagar 17-19 - tränare (i Byängen)

Men det kommer bli kul! :D
En sak som inte är riktigt lika kul är att skolan verkligen har dragit igång på allvar nu! Har redan fått två läxor, efter en riktig dag i skolan. Mys.
Nu ska jag göra klart matteläxan.


LENNA IS IN DAH HOUSE PEPOLE xD

TJENNA MÄNNISKOOOR!!! Det är LennaPenna aka Linslus/Lens/Lenna/Linnea HÄR :D Jag och sötaste Minna gjorde en AWESOME videoblogg :D
Snart får Minna en ny header för denna e cp as ful x) Lixom juul e såååå UTEEE!!
Videoinlägget:
och sär ljudet e min cp dator C:
Puss och kram skumbanan :D
Lenna

Skola och träff med Anni!

Heeey!

Jag började kvart i tio idag, hade nån grej i aulan i 30min och sen lunch i två timmar. Efter det hade vi datakurs i 30min och sen gick jag till täbban och träffade Anna! Men innan det hann jag skämma ut mig för hela skolan genom att andra dagen låsa in skåpnyckeln i skåpet. Det var nog det mest pinsamma jag gjort under mitt snart 16-åriga liv! Men pappa hämtade extranyckel hemma och kom till min räddning :D
Jag och Anna spelade in massa videos, tog massa bilder och pratade om allt möjligt. Som vanligt underbart att träffa min lilla skit igen, eftersom vi inte ses lika ofta nu när vi inte tränar (sommar-uppehåll).


En av bilderna som Anna tog på mig :D<3

Gymnastik - video

Anna min lilla ängel har gjort en video som hon lagt ut på youtube, med bilder och videoklipp från när hon och jag "tränar". Det mesta är dock inte seriöst!
Jag garvar så jag gråter! Vi är fan bäst! :D <3

Jag känner mig tvungen att lägga upp den här underbara saken!


TE10A

Tjenna!

Nu är första dagen i Åva avklarad! Är helt kär i skolan asså! Underbar! Och min klass verkar... kul? Nejmen folk är ganska osociala, men heey det är ju bara första dagen? Så förhoppningsvis blir det lite bättre redan imorrn.. (och jag vet att jag inte är världens mest sociala människa!)
Jag går i alla fall i TE10A nu (tillsammans med Anna, Ornella och Victor från Enhagen), mitt schema suger och maten är värre än HomeMade! Lovely! Men jag lägger upp en bild på schemat imorgon, orkar inte det nu :D Är helt slutkörd.. Skönt med helg efter typ fyra timmar i skolan imorgon igen.
Efter skolan imorgon så ska jag träffa Anna. Vi ska spela in lite fler videos som antagligen kommer upp i helgen eller så.
Men nu ska jag fixa lite grejer och sen ska jag faktiskt sova :D Det blev inte så mycket sömn inatt av naturliga skäl...


Gymnasiet imorgon!

Det känns helt overkligt att jag ska börja gymnasiet imorgon. Det var ju liksom bara några veckor sen jag kom till Enhagen första gången...
Jag är extremt nervös, samtidigt som det ska bli superkul! Och jag kommer ju faktiskt känna åtminstone en person. Jag och Anna ska träffas utanför skolan lite innan uppropet imorgon. Det är i alla fall tur...

I den här heta betongklumpen ska jag tillbringa tre år på teknik-linjen! :D


(Bild från google)

Nytt pennfodral!

Köpte ett astråkigt, svart pennfodral för några dagar sen. Och jag pimpade det idag :D
Jag är inte överdrivet pysslig av mig, även om jag gillar att pyssla och sånt, så jag är relativt nöjd med resultatet.
Det är rätt dåliga bilder.. Tog med mobilen, hehe. Och jag orkade inte redigera eller nåt :D

FÖRE:


EFTER:


Okej, det såg verkligen sär ut på bilden! Men det är snyggare i verkligheten.
Hjärtan & nitar från Panduro (scrapbook-grejer..).


Gymnastik - bord

Pappa spelade in när vi hoppade bord på nån träning i våras. Lägger upp en video trots den skitkassa kvalitén ;)


Gymnastik-vid'

Jag och Anna spelade in en video utanför Täby C för några dagar sen.
OBS: Vi är inte superseriösa och vi vet att vi suger! :D

Anywaaaaay... ENJOY! ^^


Stockholm

Hola!

Jag var inne i storstaden med Linnea idag. Mycket trevligt. Vi köpte lite nödvändigheter till skolstarten.
Linnea skulle kolla i nån affär vid Stureplan, men vi gick ut på fel ände av tågperrongen (skillade som vi är..) och när vi skulle försöka hitta till Stureplan, så lyckades vi irra bort oss till Stadion. Vettefan hur vi lyckas jämt asså... Men vi hittade en cool cykel på vägen :D



VITAMIN WELL FOR LIFE :D <3

Dagens låt!



New Radicals - Someday We'll Know

Besöksrekord igår!


Wohooo! :D

Jag kommer sakna sommaren!


© Tagna och redigerade av mig.

Bloglovin'

Har fått många nya besökare idag, så kan ju passa på att meddela att jag har bloglovin' och blir alltid väldigt glad om jag får en ny follower. Släng in en kommentar så lägger jag till dig med! :)

bloglovin


Nypimpad iPod!

Pimpade min ipod för några dagar sen. Är man en no-lifer så är man! C:


Kommentera helst inte den skumma bilden. Fick ingen annan bra...


Sötaste!

Har man inte världens sötaste hundar, eller?


Filippa (dvärgpudel) och Hugo (dvärgpincher) <3

Random.

Hejdär!

Har inte bloggat på ett tag nu, jag vet. Men man kan väl säga att jag har haft fullt upp. Det är mycket som behöver fixas nu när det bara är 3 dagar kvar till skolan! GAAAH!
Har fixat pennskrin & pennor, block, färgat håret och lite annat nödvändigt.
Aja. Igår träffade jag bästavän, idag har jag varit hos optikern och imorgon ska jag och Linnea in till stan. Mycket trevligt.


Random bild på mig på bussen påväg från Ung08.


Ung08 idag!

Hola!

Såg ju Eclipse igår. Det var riktigt awesome! Och det var några skumma människor som satt och åt taco från tacobar i bion. Hahah.
Om en timme går bussen som jag och Linnea ska ta mot danderyd. Vi ska möta Mathilda vid plattan och sen gå till Kungsträdgården. Vi ska på ung08 idag. Det ska bli mycket trevligt. Dock kommer det var sjukt med folk, speciellt eftersom det är fint väder ute.. Men det får man ta.
Sen när vi kommer hem ska jag cykla iväg till mamma. Ska bo där till på lördag ^^
Men nu ska jag försöka att inte se så fruktansvärt död ut :D

Ha en bra dag! <3

UPDATE: Mathilda hade inte sovit nåt så hon orkade inte gå...


Eclipse - igen.

Hej på er!

Det har nog aldrig varit så skönt att sova som det var igår! Jag somnade rätt tidigt, och sov 10 timmar i stället för 1 timma. Lite bättre tycker jag..
Idag ska jag och Linnea i alla fall gå på bio. Vi ska se Eclipse igen. Älskar den filmen, seriöst! <3 Och sen ska vi sova hos mig ikväll.
Imorgon ska vi träffa Mathilda i stan och så ska vi på Ung08 tillsammans. Det ska bli superkul! Jag har inte träffat Mathilda sen i början av sommarlovet heller. Efter det ska jag hem till mamma. Jag ska sova där till på lördag.
Och på torsdag kommer Anna hem från Malta! Så jag ska träffa henne på torsdag kväll. Det kommer bli awesome! :D
Men nu sa jag göra mig i ordning för min buss går om 1,5 timma.



Dagens bild får bli favorit-varulven Jacob Black (Taylor Lautner) bara för att han är så jävla het i Eclipse! :D <3


Tältning!

Jag vet att många tycker det är lite smått underhållande och otippat att Linnea och jag skulle tälva i natt, men jag tänkte bara meddela att vi faktiskt gjorde det! Även om jag höll på att dö i natt när det började låta utanför tältet. Det resulterade i att vi somnade vid fyra och vaknade vid fem. Jag har aldrig varit såhär trött. Jag håller på att dö, och mitt huvud dunkar.
Här är i alla fall ett bildbevis på tältet som var placerat på Linnea's studsmatta.



PS: Det här inlägget tog typ en kvart att skriva, när det i vanliga fall skulle tagit några minuter. Härligt att man kan fokusera... Jag säger bara att jag tänker SOVA när jag kommer hem!

Dagens låt!



Christina Perri - Jar Of Hearts


För ett par veckor sedan dansade Billy och Kathryn en modern dans i So You Think You Can Dance till denna underbara låt.
Eftersom man inte kunde kopiera videon från youtube så får ni klicka på bilden för att komma till klippet ^^


Fotografiska

Idag var jag och mamma inne i stan och kollade på utställningen på Fotografiska muséet (ligger vid Slussen). Det var en underbar utställning, och jag kan varmt rekommendera den till alla foto-intresserade människor som inte redan har varit där! Jag fick massa "tips" av bilderna, och ville bara hem och fota! Men när vi kom ut från muséet så spöregnade det. Och jag blir inte jättesugen på att ge mig ut i regnet ch fota just nu... Så det får bli en annan gång.
Imorgon blir det tältning med Linnea (dock på hennes baksida, men det gills!) och på måndag ska vi träffa Mathilda. Hon har nämligen precis kommit hem från USA där hon varit i tre (?) veckor. Det ska bli mycket trevligt att träffa henne igen! :D


Gammal, nyredigerad bild. Tagen av mig.

I miss you.

Every step I take, every move I make, every singel day, every time I pray I'll be missing you.


Vill ha mer sommarlov!

Har inte riktigt haft lust att blogga senaste dagarna, och min data är helt sär. Den stängs av typ 5 gånger innan man kan använda den. Hoppas verkligen att jag får en ny data i födelsedagspresent! (a) Fyller år om 20 dagar. Mycket trevligt! :D Dock hatar jag att fylla år så nära sommarlovet. Börjar i en ny skola 6 dagar innan liksom.. Inte lika trevligt.
Idag har jag, mamma och Martin varit på kvarnparksbadet. Det har ju varit underbart väder hela dagen, så man får ju passa på då! Simmade 12 längder också. Men sen blev jag för törstig, haha.
Imorgon om det är bra väder så cyklar jag antagligen över till mamma och så åker vi och badar igen.
Vid tre ska jag i alla fall till banken och fixa en grej. Och sen har jag optiker-tid vid fyra. Kommer förhoppningsvis få nya linser då! Har inte fått köpa några på nån månad pga. en pollenallergi som jag inte visste att jag hade och ett virus som jag hade för nåt halvår sen som tydligen inte var helt borta. Kul liksom... Men nu har jag tagit två olika ögondroppar i två veckor, så förhoppningsvis är allt bra nu!
Om exakt två veckor har jag gått min första dag i Åva. Jag måste säga att jag börar bli riktigt nervös. Man märker att det närmar sig! Beställde t.ex. en almanacka idag. Usch, deprimerande! Jag vill ha mer sommarlov!

Om ett par månader ser det ut såhär när man är ute. KUL!

Random bild från förra hösten.


Absolut ingenting :D

Jag och Linnea sov typ 6 timmar i natt. Somnade vid 4 och vaknade 10. Men man pallade ju inte direkt gå upp då, så vi låg och kollade på film till 12 då vi åt "frulle". Sen mer film. Sen halvt stekta/halvt ogräddade krabbelurer till lunch.
Sen åkte jag he till mamma för grill-middag. Trevligt.
Och nu sitter jag och gör ingenting. Tror jag ska kolla på en film nu... Det blir Legally Blonde 2 eller Herrar Föredrar Blondiner. vi får se vad det blir.

Hos min muuuupp!

Jag och min lilla lus Linnea satt just och dreggel-surfade (förklaring längre ner, så misstolka inte). Nu kollar vi på tv :D
Oerhört mysig kväll med andra ord!
Alex Pettyfer - förstklassigt dreggel på hög nivå! Och bara så alla vet, han är vååår!

Regn.

Godmorgon!

Det var inte precis mysigt att vakna i morse och det första man hör är regnet som smattrar på räcket utanför fönstret, men det är ändå rätt mysigt med regn... Och det behövs ju!
Det är inte riktigt lika mysigt när man måste ut, vilket jag ska lite senare. Först ska jag till Täby Centrum och fixa lite grejer på banken snabbt, och sen möter jag Linnea där och så åker vi till henne. Jag ska nämligen sova där i natt. Vi skulle egentligen tälta, men med tanke på vädret så får vi nog skjuta upp det...
Nu ska jag duscha, och sen ska jag ringa Linnis.

Förresten, varför ska det alltid regna när vi planerar att göra något utomhus?? :S

Linnea på Skansen, smmaren 2009.


Smakprov från fotografering..

Lägger upp en (redigerad) bild som jag tog idag. Kommer antagligen att lägga upp fler imorgon.


Dagens drog...



Läskigt mumsigt vattenmelon-läppbalsam från H&M. 19.50:- ♥

Kvällens hemmaoutfit!


Bio med lillebror!

Min dag började med att jag för första gången den sommaren sov till längre än 10, närmare bestämt kvart i 11. Det var verkligen sjukt skönt!
Sen åkte pappa iväg och köpte biljetter till mig och lillebror för att se Shrek 4 - nu och föralltid. Den kunde inte alls mäta sig med ettan, en personlig favorit när det gäller "barnfilmer", men den var bra och rolig. Får väl tre av fem toasts eller nåt sånt :)
Just nu fotar jag lite grejer. Får se om någon bild blir bra. Det dyker i så fall upp lite senare idag/imorgon.


Bild lånad från google.


RSS 2.0