Hemma!

Nu är jag hemma från några underbara dagar i Trosa med massa träning, sol, flumm och gymnastik. Anna hade nämligen fått en airtrack som har använts flitigt hela dagarna. Satan vad roligt det var att köra igen! Jag kände mig faktiskt lite stolt när jag körde handvolt-frivolt och rondat-flickis igen, vilket jag inte gjort sen jag slutade på gympan. Liten egoboost sådär. Surprise surprise så brände jag mig igen också. Positivt är ju att min fula linne-bränna från midsommar är neutraliserad med min nya bränna nu i alla fall.
Nu är min älskling tillbaka från Grekland också! Äntligen! Så jag drar iväg mot Berga om en stund. 


Off to Trosa!

Sådärja, nu är det bara en jobbdag kvar. Så himla skönt! Även om jag älskar att vara tränare är det brutalt utmattande både fysiskt och psykiskt.
Anyways. När vi har slutat imorgon drar jag och min babe till Trosa vilket kommer bli EPIC. Har aldrig varit såhär taggad på något någonsin!! Men mer om det senare.. ;) Kommer inte kunna blogga på ett tag då eftersom blogg.se-appen inte funkar än.
Och för övrigt saknar jag mitt långa hår. Och min pojke. Tycker han kan komma hem nu.
 

Midsommar

Min midsommarafton spenderades i Täby med familjen. Vi satt nere vid vattnet största delen av dagen och hade en mysig picknick i sommarsolen. Jag passade på att bränna sönder hela mig också, så ni som ser mig de närmsta dagarna: säg inget. Jag vet att jag är kräfta. På kvällen grillade vi och efter det åkte jag till Berga för grillning nr.2 och kubbturnering med pojkvännens släkt. Väldigt trevligt, trots att jag är brutalt myggbiten på hela benen nu.
Fick passa på att säga hejdå till honom då också eftersom han åkte till Grekland imorse. Inte kul alls.. Men en vecka klarar jag av. Hoppas jag.
Nu har vi precis haft lite midsommar-lunch med familjen, och resten av dagen ska spenderas framför Make It Or Break It säsong 3, woopwoop. 


Hela världen är så underbar bara man får ett svar


Sommarlov!!!

Sista skoldagen idag, och eftersom jag inte ska på avslutningen imorgon så innebär det att jag har LOOOOOOV!! Det har inte riktigt sjunkit in än men det kommer väl så småningom.
Efter skolan blev det i alla fall glass på "Stockholms bästa glassbar" (kanelglass är bäst.), spontanbesök i Kaknästornet och middag i Gamla Stan. En väldigt lyckad dag om jag får säga det själv.

Imorgon är det jobb som gäller för min del, så jag är uppe med tuppen på min första lovdag. Men det ska bli kul, inte ofta jag är i stora hallen nu när jag inte tränar själv längre. Jag har min fina flicka med mig hela dagen dessutom, då kan det inte bli annat än grymt!


Stadsvandring och klättring

Ytterst värd skoldag idag. Stadsvandring från Gamla Stan till Medborgarplatsen i typ två timmar. Rätt chill dock.
Efter det blev det lunch med några fina pojkar och nu hänger jag i Klättercenter vid Telefonplan med Victor och Simon. Jag har hittat min nya åskådar-sport heheh.
Jag ser för övrigt inte fram emot att gå ut om ett tag eftersom det vräker ner ute och jag har shorts på mig. Woopwoop.


Shopping och arkitektur

Sista hela veckan innan sommarlovet - CHECK. Ganska väldigt skönt om jag får säga det själv. Hade min sista inlämning idag, men det är en redovisning kvar nästa måndag och så ska vi få veta hur det gick på fysikprovet också. Sommarskola here I come typ.
Idag hände jag och min favoritflicka i stan i alla fall. Spontan-shopping ftw!

Imorgon blir det morgonträning på gymmet och familjemiddag lite senare.

Jag och Andreas blev klara med vår modell i arkitekturen idag, och inte för att skryta, men den blev fan episk!

 


Nationaldagen

Sveriges nationaldag idag, och min dag spenderades med mina fina i den stora staden. Vi hängde i Gamla Stan ett tag och åt lite glass, och så gick vi på äventyr på Söder efter det.
Det är fem skoldagar kvar till sommarlov nu och jag längtar sönder! Det ska bli helt otroligt härligt! Jag har inte direkt jättemycket planer iofs, men det blir en sväng till Småland, stugvecka i Blekinge, häng i Trosa, bad på landet i skärgården och förhoppningsvis Way Out West också. Men först vill jag ha lite sol och värme igen!



Trött på bloggpausen

Nu har jag tröttnat på min bloggpaus för den här gången, så vi testar igen.
Jag står i regnet (älska! Och nej jag är inte sarkastisk) i Danderyd och taggar galet till mitt terminsprov i fysik B imorgon. Not! Däremot är det final i Big Brother just nu i detta ögonblick, och jag är inte hemma.. Ogilla. Men snart så!
Go Hanna J!

Ösregn och solnedgång.. Jomen visst varför inte.


För evigt älskad och saknad <3


RSS 2.0