.

Hej igen, Bring it on va jättebra faktiskt ;) hade nt sett den innan .. Men jah gillar den :)

 

Nu sitter jah typ bara vid datan ,, ska kolla på en prinsessas dagbok (som går på kanal5 btw) nu tror jah (a)
Men jah skriver igen imorrn.

<3

*Stolt*

Vet ni vad jah har gjort idag ? Jag har löst min första sudoku :D <3 Mahaha, fett stolt ! Det tog typ 20min men i alla fall . Vad har gjort mer .. ? Jag har gjort en matteläxa som vi ska lämna in i vecken så jah slipper dt då :) Nu kollar jah på nån rätt dåligt film på 4:an .. Snart börjar bring it on som jah ska kolla på :)
Om jah hinner / orkar så skriver jah senare, men jah lovar inget.

<3

idag + låt ..

Hejsan, idag har jah nt direkt planerat att jah ska göra nåt .. Eller jo, jah måste plugga lite. Hamlade efter lite när jah va sjuk. Imorrn äre ju skola igen .. Dt ska faktiskt bli rätt kul ;) Vi har nt direkt några superroliga ämnen imorrn, eller jo :P vi har iofs svenska och dans. Med helt ärligt tkr jah nt att flamenco (som vi dansar just nu) är överdrivet kul (a) Det är rätt svårt dessutom.
Men nu ska jag plugga lite matte, skriver senare! <3
Under tiden kan ni roa er med att lyssna på en låt som jag har lyssat på hela morgonen: I kissed a girl med Katy Perry


lite tv nu ,

nu ska jah kolla på cold case på kanal5 .. Sen ska jah nog bara läsa ett tag och sen soova ;) Är faktiskt riktigt trött idag, vet inte vrf. Har ju inte direkt gjort nåt speciellt "ansträngande" :P
Aja, skriver igen imorrn .
Pussaar <3

Fett arg !

Åhh, ibland förstår man inte varför folk gör som dom gör! Jag har en kompis (kan inte säga namnet, men vi kallar henne Lisa) och Lisa har en kompis som heter Kajsa. Nu äre såhär att Lisa är kär i en kille som heter Pelle, och det vet Kajsa om, så nu försöker Kajsa få Pelle att bli kär i henne!
Vilken kompis gör nåt sånt lixom ?! Man blir bara så sjukt sur på henne ! Vad tycker ni ??

Galningar ! <3

Hejhej, idag mår jah nästan helt bra :D Hostar lite bara ... Jah har vart med Snoffsas nästan hela dagen (a) Vi har tyyp kollat lite på Sagan om de två tornen (eller vi kollade kanske nt så jättemkt, mer satt och geggade med glass och lummade 24/7) ,och som sagt käkat glass och flummat :D Vi gjorde en annan kul grej, typ vi bestämde nåt båda skulle göra. Och den som först gav upp eller så vann . Vi gjorde : Upphopp längst, stå i brygga längst, "alvarliga leken" (?), försten att dricka 3 glas vatten och lite annat :) Vet egenltligen nt varför vi gjorde dt, men det va i alla fall skoj :)
Jaa, dt är väl typ dt jah har gjort idag. Vid fem eller nåt va Cissan tvungen att åka till landet..

           Chokladsååås :)                           Min glass (?)  

 
                  Snoffsas <3                           Soffpotatis :D

 
                         <3                  Vet nt riktigt vad jah håller på med ?
Nu sitter jah och kollar på några gamla flummiga filmer med mej och Ceclan .. Mahaha, sjuuka ! Dt verkar fan som vi är höga elr nåt  (?)
Men dom är ruuhliga ! <3


200 % oseriöst !!!


OBS .. Vi är rätt högljudda .... (aa) ;)

Nååå ? Vad tycker ni om filmerna dåe? Ingen av dom är speciellt seriöst, bara så ni vet :)
Kraam <3

Dagens låt <3

Haha, älskar verkligen den här låten ! Har nördat den hela dan tyyp <3 Lyyssna ! <3
 

Friskare nu ..

Hejhej, idag mår jah faktiskt lite bättre. Som dt verkar nu ska jah i alla fall gå på månag :) Pappa är i göteborg idag till imorrn, så ja och My har lite tjejkväll och så nu (a) Har just kollat på två av väärdelns bästa filmer : Stolthet och fördom och Försoning. Men nu ska vi kolla lite mer på tv x)
Skriver igen imorrn

Riktigt förkyld!

Hej, idag va jah nt i skolan för jah har feber och superont i huvudet. Kommer nt gå imorrn heller .. Hoppas bara att jah nt missar för mkt! Men nu ska jah nog gå och lägga mej igen, mår som sagt nt speciellt bra ..
puss&kram


Sjuuk .. :(

Idag har dt vart en rätt skön dag i skolan .. Jah fick först skjuts till skolan av pappa och sen hade vi engelska .. Men vi pratade typ bara (a) :) Hm .. kmr nt ihåg va som hände sen. Men som sista lektion hade vi gympa men jah va nt me eftersom jah har blivit förkyld. Linnéa hade oxxå dt, så vi gick typ runt och snackade<3
Min morfar fyller 81 idag, så vi firade honomhos mamma idag, och så käkade vi en sån där bricka med massa grejer på ..


Riktigt mumsigt <3

xoxo / Minna

Om igår ..

Hejhej, jah hann nt skriva igår för jah va hos mamma till tyyp tio, sen skulle jah duscha och göra en läxa som jah smart nog hade glömt här. Men i alla fall, vi hade typ massa tråklektioner bara innan lunch .. Jah och Emme va påväg till lunchen, och då sa Stetler att vi skulle sitta med dom (han, philip och niclas) och så gjorde vi dt (?) :P Men dt gick verkligen nt att äta, för Stetler satt hela tiden och sa att dt va slämhinnor :S Dt hade han i och för sej rätt i men i alla fall .. Och så skulle han salta sin mat, men han glömde att öppna "saltgrejen" x) Höhö, dt va lite småskoj. sen hällde han massa peppar i min mat, och då skulle jah gå och slänga dt, och då stötte Emme till mej så jah tappade hela brickan på mina fötter - inför alla nior !  Fyfan, snacka om att göra bort sej asså! Senare hade vi slöjd .. Jah, Mathilda, Freddi och Michelle bestämde att vi skulle sy tjocktröjor :) Mahaha, jah och Tildah satte oss vid ett bord med Emma och Robin .. Haha, Emma satt och kastade godis till mej och Tildah hela tiden (aa) Hon kastade t.ex några after eight .. Mathilda min lilla dummer, la en i fickan med alla sina grejer i. Så efter lektionen va alla hennes prylar helt chokladiga x)
Men dt va typ dt som hände i skolan igår ..




Nu har dt firats :D <3

Hejhej, nu har mamma, My och Martin varit här och käkat och firat mej och lite så .. Vi åt taco's (a) Och så fick jah massa fina grejer ofc ;)


Seriöst, heelt klart snyggaste kläderna<3

Här är mina grejer :)
Men nu kommer Cissan hit snart .. Vi ska kolla på film :D
xoxo / Minna

5110 dagar idag ..

Heejsan, vet ni vad? Idag är dt min födelsedag ! :D Mihihi, och dt va rätt skönt för dt va ingen som sjöng för mej i skolan :P Idag hade vi So, matte, svenska, franska och dans. På svenskan fick vi nån ny bok .. Den verkar ganska bra tycker jag ...




Har läst typ 10 sidor .. Den verkar redan bra :) På dansen idag börade vi me flamenco "/ Nt direkt den roligaste dansen men i alla fall .. Till lunch fick vi pyttipanna och annars hände dt väl inget speciellt .. Jo förresten, jah köpte en ny skåpnyckel av Erlis ;) Och så började dt en ny tjej i klassen, Klara. Hon verkar helt okej :) Men dt skulle faktiskt nt sitta fel me lite nya killar (vi är ju lixom 3 killar och 19 tjejer :S ) och dessutom börjar dt en till tjej på onsdag .. "/
Men nu ska jah nog fortsätta läsa lite .. skriver lite senare :)
xoxo / Minna

14 imorrn :D<3

Hejhej, imorse, vid typ 11, åkte jah och pappa till mamma. Vi skulle jue klippa Snow-bell :) Och så skulle jah hänga me till Ica Maxi och storhandla (mest för att jah nt hade nåt annat bättre för mej men i alla fall).


                        före                                                        efter

Btw, jah vet att "efter-bilden" va ganska ful, men dt va för hennes eget bästa<33
När jah hade kommit hem från mamma så släppte pappa av mej utanför huset .. Han skulle iväg och "göra nåt" :P Men då kom i alla fall Cissan<3 och så spelade vi singstar (aa) :D Jah vann nästan hela tiden ofc ;) Men dt va kul .. Efter ett tag, när pappa hade kommit tbx, så skulle vi käka så då gick Cissan hem. Men jah gick till henne när jah hade käkat oxxå, för jah skulle typ hjälpa henne att välja kläder till hennes skolfoto imorrn (så om hon blir skitful på dt å får ni skylla på mej ^^ ) Och så träffade jah Kroksson där <3333 Naaaw, han är bara för söt !


Älskar dej meest min lilla guldgrävare<33

Jaa, vet ni vare e för dag imorrn då? Ja, dt är måndag .. Men dt är faktiskt min födelsedag oxxå :D Så jah får skjuts till skolan :D (a) Jiiiippiiiie ! x)
Skriver imorrn :)
xoxo / Minna

Dåligt ..!

Heejsan, jah är jätteledsen för den dåliga uppdateringen! Men dt har vart lite mkt nu med skolan och allt .. Jah har tappat bort min skåpnyckel oxxå, så har typ panik ! Jah måste nog köpa en ny, för jah har vänt upp och ner på hela rummet och letat i hela lägenheten och jah har nt hittat den nånstans :'( En annas sak som nt känns bra i skolan just nu, är att jah bråkade me en kompis på lovet, och vi va jättebra komisar förut, men nu pratar vi typ nt ens me varandra .. "/ Men jah har i alla fall börjat gilla vårt schema :P Men igår va jah bara i skolan typ. Vi hade biologi, hemkunskap, matte och so. Hehe, vi hade bara so i typ 30min sen fick vi sluta :D När vi hade slutat gick jah till eneby torg för att jah skulle hem (?) Dt va bara liite störande, för min buss hade gått för ungefär 2min sen -.- Nästa buss gick om en timme, så jah bestämde mej för att åka till danderyd ist och ta 607:an hem. Den går mkt oftare, så jah behövde bara vänta 10min eller så när jah kom dit. Jah gjorde nt direkt nåt speciellt sen .. Men vid nio ungefär kom bästastevännen hem från sin match, och så kollade vi på Casanova kanal5 :)



Jah gillar den filmen, lite väl mkt namn kanske, men dt funkar (a) När den va slut gick Cissan hem och jah gick och la mej. Idag åkte jah, pappa och Martin till täbban för att Martin behvde nya skor till handbollen. Sen gick vi förbi u-turn och så sa pappa att jah skulle hitta ett par jeans som jah ville ha, och så skulle jah få dom på måndag på min födelsedag (aa) Så jah har redan glömt att jah har fått dom ;) (a) När jah kom hem mötte jah Cissan utanför huset, och så gick vi till mej och nördade singstar i flera timmar x) Efter att vi hade käkat och så gick vi till ett ställe en bit ifrån våra hus .. Dt är så mysigt där, helt tyst och så. Men i alla fall, vi såg en bil som stod en bit därifrån som dt stod en lite smårolig sak på :



Vi skulle bara ta en bild på dt, då kom dt nån tant och ba: " Hallå där, vad håller ni med?! Ni ser väldigt oskyldiga ut" Vi blev skiträdda, för vi hade lixom nt gjort nåt alls, och hon ba "Jaha, jah trodde att ni kollade bilarna. För dom står ju faktiskt ivägen fö brandbilen. Dom borde parkara här istället! Dt här är min hund Morris förresten. ge honom lite godis. kan du dansa då? Braaa ! Men jah gillar ungdomar, jah har arbetat med dem som teaterlärare. Är du en teater-apa Morris?" Man ba, ursäkta ?! Men hon va i alla fall trevlig, bara att vi blev lite rädda (a) :P Vi va där i nån timme kanske, sen gick jah hem till mej och hon till sej, och nu kollar jah på nån seg film på tv (Beyond borders på 4:an)  och käkar lite godis :) Imorrn vet jah nt riktigt vad jah ska göra .. Men jah ska åka hem till mamma och hjälpa henne klippa Filippa, och så ska jah troligtvis va lite me Cissan <3
xoxo / Minna

Tillbaka till helvetet

Heej, nu kom jah precis hem från skolan. Eller vi slutade vid 12 sen åkte jah och emme hem till lenna. Men vi började vid 10, och då skulle vi samlas i musiksalen och prata me vår mentor och lite så .. Vi kollade på vårt nya schema :'( Dt va skitdåligt ! Mycket sämre än förra året ! Vi pratade i ungefär 20min och sen skulle vi käka. Efter dt slutade vi :D Men redan imorrn börjar vi me dt nya schemat "/
Skriver igen senare.
xoxo / Minna

Skola idag ..

God morgon, idag är dt skola igen "/ Men dt ska faktiskt bli rätt kul .. Att träffa alla och så :) När jah vaknade, för ungefär 30min sen, så vare jättefint väder! Dt känns jue lite meningslöst eftersom jah tänkte ha på mej jeans och så idag .. Men du är dt lite mulet i alla fall. Men jah måste göra mej i ordning och så nu. Skriver när jah kommer hem ;)
xoxo / Minna


Shoorty :)

Hej, just nu håller jah på att bestämma vad jah ska ha på mej imorrn i skolan .. Jaa, jah e knäpp hurså ? Nejmen dt är faktiskt sånt som är bra att göra, speciellt om man försover sej ofta, som jah dvs. Tänkte ha på mej ett par blåa lee-jeans, en svart t-shirt med siffror på x) och så tänkte jah ha dt där armbandet som jah fick av Lenna och Emme <3 Men nu ska jah duscha .. Sen ska jah (vid nio) kolla på Project Runaway :D <3 Personligen "hejar" man jue på Christian, själv? Han gör verkligen sjuukt fina kläder ! <333


Japp, där e han (a)
Skriver igen imorrn innan skolan, jah börjar nämligen vid 10 :D
xoxo / Minna


Inget spec. idag ..

Heej alla sötisar,  idag har jah nt gjort nåt alls typ. Bara slappat och börjat oroa mej över skolan imorrn .. Ska jue börja 8:an , dt lixom stort ! Nu måste man jue börja tänka på betygen och allt :S Och så ska jah konfirmera mej i år oxxå, dt är så mkt som händer ! Men dt ska såklart samtidigt bli jättekul att träffa alla igen ! Och vi har fått en ny so-lärare, Marie. Hon är jättebra så dt kmr säkert (förhoppningsvis) gå bättre för mej på so:n nu .. Dt gjorde nt dt förra året: Våran lärare va jättedålig på att förklara och så, och när vi skulle ha prov sa han bara: "Vi har prov på dt som vi har jobbat med nyligen" Dt är lixom klart att man nt fattar då, men dt fattde nt han .. Men han har i alla fall slutat, för han pluggade på universitetet nu, och dt blev för mkt med både dt och skolan. Men jah är bara glad för dt ^^ Dt skulle nt heller sitta helt fel med lite nya människor i klassen .. Killar, nt tjejer för vi är lixom 18 tjejer och 3 killar x) Ajaa, nu ska jah kolla på tv :D
xoxo / Minna

Skola imorrn :O

Heejsan, jag glömde att skriva igår :P Men jah gjorde typ inget spec. .. Vid halv 2 kom Cissan (hon hade jue vart i skolan) och då kollade vi på High school musical och lite så .. När den va slut kollade vi på tv (hannah montana, och jaa ! Vi är slöa, hurså? ) Sen bakade vi chokladbollar (a) Hm .. jaa, dt va typ dt som hände igår :P Idag ska jah bara ta dt fullständigt lugnt ! Fyfan asså, skola imorrn :O Åhh, jah orkar verkligen nt ! Men livet är tufft ibland, så äre .. "/ En positiv grej är i alla fall att min gympa börjar snart :D Vecka 37 .. Dt är nt sååå långt kvar i alla fall. Dt ska bli så kul att träffa alla igen ! Spec. Anna ofc <333 Men nu ska jah duscha, skriver kankse senare :)
xoxo / Minna <3

Läs !

Detta är en dikt som har skrivits av en tonåring med cancer. Hon vill se hur många det är som förstår hennes dikt.
Flickan bor på ett sjukhus som heter New York Hospital. Dikten är skickad av en läkare på sjukhuset.


SLOW DANCE

Have you ever watched kids on a merry-go-round?
Or listened to the rain slapping on the ground?
Ever followed a butterfly's erratic flight?
Or gazed at the sun into the fading night?
You better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Do you run through each day on the fly?
When you ask how are you?
Do you hear the reply?
When the day is done do you lie in your bed.
With the next hundred chores running through your head?
You'd better slow down,
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
Ever told your child, we'll do it tomorrow?
And in your haste, not see his sorrow?
Ever lost touch, let a good friendship die.
Cause you never had time to call and say,'Hi'.
You'd better slow down.
Don't dance so fast.
Time is short.
The music won't last.
When you run so fast to get somewhere.
You miss half the fun of getting there.
When you worry and hurry through your day,
It is like an unopened gift....Thrown away.
Life is not a race.
Do take it slower.
Hear the music.

Before the song is over.

skoj me b.vännen<3

Heej alla, idag har jah ju vart me älsklingsflickan<3 Vid typ12 drog jah till henne, eller jah gick dom 10 meterna som är mellan våra hus (a) När jah kom dit satt vi vid datan och hittade en ruulig blogg med ett tips om hur man kunde göra en fin hårknut .. jah bestämde att jah skulle prova på C :)
Här är hela processen :

1  2  3  4  5

1. Jah hade just sprejat hennes hår rikligt med hårspray.
2. Jah hade just satt upp håret i en tofs.
3. ..en bit påväg, man hårjar skymta en frisyr.
4. En riktigt ful frisyr ! (fågelbo?)
5. Jah gav upp och gjorde en vanlig knut ist, men den blev fin, right ?


Efter dt käkade vi lunch .. Nudlar .. Och jah säger bara en sak: Nästa gång vi ska käka nudlar tsm ska jah göra dom! dom blev faktiskt riktigt skumma !



När vi hade käkat klart gick vi till bussen, för vi skulle ju åka till Kista och köpa glass (a) Mihihi, jah hade massa småpenagr me mej, och typ stod och räknade när jah skulle betala .. pinsamt! Efter dt gick vi och kollade på gina .. Hittade en rätt fin tröja, men köpte den nt :P


Jah vet att bilderna blev rätt fula (i alla fall jah) men dt får funka ..

När vi hade kollat klart där så va klockan redan halv fyra, och C hade träning på fotbollen vid fem, så vi drog hem .. När vi gick på bussen så verkligen stank dt sprit ! Dt va jävligt äckligt faktiskt  ! Och så vare nån tjej som hade fulaste skorna på sej asså :



När vi kom hem satte jah mej vid datan hemma, för Cissan skulle göra sej klar för fotbollen och så ..
Imorrn vet jah nt riktigt vad jah ska göra .. (?) Njuta av näst sista dagen på sommarlovet antagligen :'(
xoxo / Minna

Herrefan !!

Hejsan, igår va jah me Cissan hela dagen <3 Jah gick till henne vid ett eller nåt, för båda vaknade så sent :P Då städade vi i hennes rum och satte upp lite tavlor och så .. Dt blev jättefint ! Helt plötsligt när vi kollade på klockan va den lixom 17.30 redan :S Dt kändes verkligen nt som dt ! Men då skulle vi typ käka (jah hos mej o Cissan hos henne) och sen kollade vi ett tag på Sunes Jul x) När vi hade kollat ett tag på den heelt och hållet sjuka filmen blev båda jättesugna på nåt litet ätbart, så vi pantade lite flaskor och handlade en liten mumsbit (a) Vi gick hem till mej och kollade på tv .. Dt va en superbra film (som jah har sett innan) på kanal5 : Party till döds. Seriöst, dt är en av dom bästa filmerna jah vet ! Men vid 22 eller nåt gick hon hem och  jah läste i nästan 2 timmar innan jah gick och la mej .. :) Idag ska jah va me henne igen :P Vi ska åka till Kista och kolla lite .. Cissan börar jue skolan imorrn "/ Herrejävlar, jah börjar om 3 dagar :O var fan har dt här lovet tagit vägen ???
Men nu ska jah ringa Cissan snart :) <33
xoxo / Minna

Taaack !

Heej, jah kom hem rätt sent igår efter min fest, så jah hann nt skriva då .. Gör dt nu ist :) jah cyklade till mamma vid 12 eller nåt sånt, för pappa och Martin va på cup me Martins fotboll (hans lag kom 3:a av 20 :D Fett stolt) Men i alla fall, efter nån timme elr så va dt paus på fotbollen och jah o pappa skulle åka o handla lite grejer till min tjejmiddag :) mamma hade redan handlat maten, så vi köpte bara "snacks" och dt som jah skulle ha till efterrätten. Vid 4 ungefär kom Cissan<3 Mahah, vi spelade en en riktigt bra dans ;) (synd att jah nt vet hur man lägger in videos, annars hade jah lagt in den) Sen provsjöng vi mitt nya singstar som jah fick av mamma i för tidig födelsedagspresent :) Svenska hits - schlager :D Det va riktigt naajs :D Vid 6 kom Lenna, Emme och Tilluz och då gick vi ner på altanen och snackade lite och jah öppnade pressenterna som jah fick: En puma-parfym av Cissan, Ett armband av Lenna och Emme, en liten söt blomma av Emme och ett presentkort på Kicks av Tildah<333 Efter ett tag va maten klar. Vi grillade fläskfilé med rösti till, dt va riktigt gott! Sen satt vi och paratade i en timme och käkade efterrätt (marängswiss á la Minna) och efter dt spelade vi singstar. Dt va jah, Cissan o Tilluz mot Lenna o Emme. Vi vann ofc :D Efter ett tag va Tildah tvungen att åka hem, och strax efter Cissan oxxå. Vi fortsatte att spela ett tag tills pappa sa att vi skulle åka. Först släppte vi av Emme och sen Lenna. När jah kom hem gick jah typ o la mej på direkten, jah va jättetrött ! Men dt va jättekul i alla fall ! Tack tjejer för en underbar kväll ! <333


Tildah älsk (tagen av Cissan)


Issa älsk (tagen av henne)

Dt va bara dom bilderna som jah hade från igår "/ Men dt får funka :)
xoxo / Minna

Livet är grått utan grönan

Tjeena, igår va jah o bästavännen på grönalund :) Dt va jättekul! Vi åkte kommunalt, först buss till danderyd, sen t-bana och sen buss igen :P Vi kom dit lite tidigare än vi trodde, för vi hann me en tidigare buss .. Klockan va bara 11.30 när vi kom dit, så vi gick och köpte inträdes-grej och åkband i dt där lilla huset som finns där x) 11.40 fick man gå in. Ingenting hade jue öppnat/börjat men dt dröjde nt så länge till dem gjorde dt .. Vi gick direkt till Jet-line för vi tänkte att dt troligtvis nt va så mkt folk där då ... Mihihi, dt va jätteskoj :D Sen kmr jah nt ihåg va vi gjorde .. Men vi köpte en sockervadd och blev jagade av en galen geting ! Japp, dt va troligtvis mer getingar där än människor, och dt va mkt människor där ! Vad gjorde vi mer ? vi gick i lustiga huset 2ggr :) åkte jet-line 2ggr, tog lite lotter (vann 2 likadana gosedjurs-vovvar som va söta som godis) Juste, vi gick i spökhuset oxxå .. har nt gjort dt på lääänge, men dt va faktiskt riktigt läskigt! Speciellt nån mumie-grej som helt plötsligt dök upp bakom oss :O :S Heheh, jah snubblade på dom framför oss när han kom ! x) Efter dt va båda rätt trötta på grönan (vi hade vart där i ca 4 timmar) och panka, så åkte hem .. När vi kom hem satte vi oss vid datan ett tag, och sen va vi ute vill typ 22 elr når :D
Men här kmr lite fiina bilder :


C innan dt öppnade :)

jah i lustiga huset (aa)

Snoffsan i lustiga huset<3

Jah bakom gigantisk sockervadd :D

Vi i "spegelrumet" (lustiga huset) btw, ful bild "/

Grrrr .. En varg :) <3

xoxo / Minna

Dag meh åååsnis ! <3

Heey, idag när jah vaknade mådde jah som tur va mkt bättre. Jah blev nt sjuk, och dt är jah väldigt glad för ! Dt är jue lixom sista veckan påsommarlovet .. Neeeeeeej! Vi börjar skolan om 7 dagar ! Dt är helt sjuuukt! Vart har dt här lover tagit vägen ?! Snart måste man jue börja tänka på va man ska ha på sej första dan .. Man vill jue nt direkt komma tbx och se ut som nån annan uteliggare. Idag har jah i alla fall vart me Cissan heeela långa dagen ! :D Jaa, i alla fall från 12 till 16.. Hon skulle på match vid fem elr när dt va, och så skulle hon käka innan .. Men hon kmr hit sen, hon ska jue soova här :D Mihihi, vi ska till grönan imorrn jue, nån som kmr dit ? Vi kmr såklart ta massa bilder som jah lägger in när jah kmr hem :) Men vad har vi gjort idag då .. ? nt mkt egentligen .. Suttit vid datan, dödat tvestärt, kollat på tv, köpt glass o lite sånt. Jah har fixat en "användare på facebook" eller hur fan man nu säger dt x) Minna Jegenberg@ .. Mahaa, oväntat ? :P


Fluffis<3           Jocke-mannen (a)

xoxo / Minna

Tvestjärtarna anfaller ! :'(

Hejhej, jah orkade nt skriva tidigare idag för jah blev typ sjuk vid 12 ungefär. Eller asså jah hade superont i huvudet :'( Men dt har gått över nu som tur är :) För imorrn ska jah jue va me älsklingsflickan :D <3 Och så ska hon soova över (aa) Men i alla fall, jah hade planerat att åka till en poolare i v-tuna idag, och precis när jah skulle gå så fick jah megaont i huvudet, så dt blev ju nt riktigt så .. ah tog en tablett och så och nät jah va i badrummet kom dt en tvestjärt krypande på golvet :O Jah e ju lixom suuuperrädd för småkryp, men ändå lyckades jah mosa den och spola ner den i toan ! Jah kunde jue nt direkt låtit den krypa runt där på golvet, aight ? och sen när jah gick dir igen lite senare så vare en till :'( Jah dödade den oxxå, med den stora frågan är : Vart kmr dom ifrån ?? Vänta, jah vill nt veta förresten ! Jah har typ nt gjort så mkt mer än dt, kollat lite på film o så bara typ .. Vet ni ? Jah  e inne på pea nu, och jah har letat efter en speciell låtkod jättelänge nu på alla sidor som jah vet har låtkoder men jah hittade den nt ... Men nu kom jah på att jah kunde skicka broadkast och fråga om nån hade den. Mhaha, jag fick 55 nya besökare på typ sek x) Och så va dt nån som hade den ! :D Mihihi, fett glad  ! Dt va låten : Adore you med Lil Rain. Finns på min andra proffe nu btw ;) Helt klart dagens favoritlåt !
Juuste, glöm nt att bli medlem på gratismakeup ! Klicka på länken för att bli medlem:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7513 ! Glöm nt dt !

Dagens humör:
Nästan sjukligt glad "/
Dagens borde: Vet nt ..
Dagens frisyr:
Utsläppt
Dagens klädsel: Blåa jeans o blå halv-ärmad tröja (mihi, hörde att olika nyanser av blå va veckans färg)
Dagens planer: Kolla på Prodject Runaway senare ..
Dagens materiella vill ha: PENGAR ! (har 50kr just nu .. )
Dagens längtan: 16/8 (minifest) och 25/8 (Fyller år då)
Dagens beroende: Typ ingen ..
Dagens tråkigaste:
Vet nt ..
Dagens personer: Hm, ingen haha x)
Dagens irritation: Jävla tvestärtarna  !
Dagens låt: Adore you - Lil Rain och Disturbia - Rihanna

xoxo / Minna

Städ-dag "/

När jah vaknade imorse mådda jah mkt bättre ! Har haft lite smått ont i huvudet hela dan, men i alla fall .. "/ När jah hade gjort mej klar och så hos mamma, och gått en sväng me hundarna så gick jah till pappa igen. När jah kom in i mitt rum såg jah att dt såg fördjävligt ut! Så jah bestämde mej för att städa ! Jah dammsög till och me :O Dt är riktigt fint nu faktiskt ! Får se hur länge dt håller sej så ... Efter det tog jah en lååång dusch, och tänkte kolla lite på tv efter .. Men tv:n hade tydligen krashat (båda) och grannarnas oxxå .. Så jah kollade på film ist.  Men nu funkar alla igen :P
På torsdag ska åsnan soova hos mej :D <3 Vi ska till grönan på fredag, o eftersom hon bor på hennes land nu blir dt mer praktiskt om hon sover hos mej då! ;) Dt ska bli kuul ! (aa) <33

Vi höörs ! <333
/ Minna


Fett kul med bruudarna<33

Hejhej ! <3

Jah hade fet kul me tjejerna igår asså! Dt va ju sååå länge sen vi sågn, nästan exakt 2 månader sen :S :O Men i alla fall, jah kom till tbc vid typ 12 och då hade ingen annan kommit, men Emme kom efter bara 10min eller nåt sånt. Efter ytterligare 20min kom Tildah och kort därefter kom Lennuz oxxå :) Vi gick till bibblan först en snabbis, för Lenna skulle lämna tbx några böker och låna en. Sen sa Lennuz att hon va jääättehungrig (vilket vi andra nt alls va .. ) men vi gick till donken och köpte lite glass .. Och så snackade vi lite om va vi hade gjort på lovet och så .. Precis när vi skulle gå därifrån träffade Jasmin (aka Russ) <3 Åhh, dt va kul att se henne igen, henne va dt ännu längre sen jah såg ! När vi gick därifrån bestämde vi att vi skulle gå hem till Lennuz. Vi va tvugna att gå, för Emme hade cyklat till täbban .. Men dt är nt så långt, bara 2 km så dt gjorde inget ;) När vi kom dit fick vi träffa Lennas nya dvärghamster. Mhihi, den heter Gunnel x) Sen gick vi ner till deras "tv-rum" eller vad man nu ska kalla dt  (dom har typ deras ps2 och alla spel där + tv) och bestämde att vi skulle spela singstar :D<3 Vi körde sån där skicka micken (heter dt så??) Första gången körde jah me Tildah, då blev dt lika. Andra körde jah me Emme, då vann vi :D Tredje och sista körde jah me Lennuz, och vi vann då me ! Mohaha, vi distraherade Emme när hon sjöng (a) Men hon kunde ändå nt låten, då dt gick typ lika "dåligt". Sen orkade ingen spela mer, så vi började spela Buzz istället ;) Mhihi, jah älskar dt ! Kanske mer nu, eftersom ah utklassade tjejerna totalt när vi spelade ! :D (a) jah 4500p, Tildah 2000-nåt, Emme 500 och Lenna 350 :P När vi hade spelat klart va klockan redan fem, och jah skulle lixom va hemma halv sex, så jah fick typ panik :S Men precis då ringde pappa och sa att han kunde hämta mej för han va i täbban och hade köpt busskort till mej :)
På kvällen sen gjorde jah nt direkt så mkt, mådde lite dåligt så jah låg på soffan o chillade typ hela kvällen .. Och vid nio kollade jah o mamma på CSI New York o sen gick jah o la mej (jah mådde fortfarande rätt dåligt)



Ruuligt ! :D

Gomorron ! <3

Idag ska jah va med Lenna, Emme och Tildah ! Åhh, dt ska bli riktigt skoj, för jah har typ nt sett Emme ch Tildah sen skolan slutade .. (jah har träffat Lennis däremot) Vi ska träffas i täbban vid 12 ungefär och sen får vi se vad vi ska hitta på. Min buss går 11.51 så jah kan ta dt rätt lugnt nu på morgonen :) Efter dt ska jah hem till mamma och äta och så, och så ska jag troligtvis sova där inatt oxxå .. Så jah kmr nt skriva mer sen idag ..

Men nu ska jah käka frulle :D (a)

Hejdåå ! <3
/ M


Ganska tråk ..

Hallue ! <3

Idag har jah typ nt gjort nåt alls .. Bara slappat, läst, suttit vid datan och kollat på tv xD Haha, jah låter som värsta soffpotatisen x) Nejmen, dt blev så idag. Men vi va hos mamma och käkade middag idag, så jah har i alla fall vart utanför huset :) (a) Vi fick grillad hel fläskfilé med rostad färskpotatis. Dt va suupergott !
Nu har jah fattat hur man får mer poäng på en jättebra hemsida som man kan få ett presentkort på Kicks från helt gratis ! Det är jättelätt och verkligen helt gratis ! Jah äääälskar den! Bli medlem :
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7513 !
Jah har typ nt gjort nåt mer än dt ..

Dagens humör: Glad ..
Dagens borde: Duscha !
Dagens frisyr:
Utsläppt
Dagens klädsel: Jeans o t-shirt
Dagens planer: Duscha ..
Dagens materiella vill ha: PENGAR ! (har 50kr just nu .. )
Dagens längtan: Imorrn :) Ska träffa några poolers då
Dagens beroende: Mobilen, ofc ;)
Dagens tråkigaste:
Vet nt ..
Dagens personer: Tilluz, Lennis o Emme
Dagens irritation: Hm .. Typ ingen
Dagens låt: I miss you - Miley Cyrus
Dagens outfit:



Skriver igen imorrn ! Byee ! <33
/ M

Om igår - igen ! (a)

Hej igen alla sötisar ! <3

Hehe, jah skrev nt om igår igår, så får göra dt dag ist. !
Jag gick upp runt 9 och kollade lite på tv och gjorde mej i ordnin .. Jah skulle träffa cissan halv 11 och sen skulle vi dra till täbban :) Bussen gick nt förren 11.21, så jah gick till henne och väntade där. Hon hade typ tappat bort hennes plånbok, så hon va lite sur på dt :P I alla fall, dt va typ 20 min kvar tills bussen gick, men dt kändes som typ 2 timmar ! Seriöst, tiden sniglade sej verkligen fram ! När vi kom fram till täbban gick vi i lite affärer, typ Gina, Bikbok, akademibokhandeln (för vi skulle köpa lite grejer till skolan)  åhléns och lite fler .. Jah köpte en väska på Åhléns och Cissan köpte ett jättefint pennfodral . På akademibokhandeln (gaah, hatar verkligen namnet!) köpte jah en supersöt kalender och ett pennskrin, och åsnan köpte en liten anteckningsbok :) Sen va vi och provade massa kläder på H&M och tog bilder. Dt va typ inga direkt seriösa men dt va riktigt skoj i alla fall ! x') Vi provade oxxå lite seriösare kläder på Gina .. Hittade en rätt söt klännning där, men köpte den nt :P (a) Sen köpte vi varsin "kulglass" på metro (jah köpte after eight och hasselnöt om nån undrar). När vi hade käkat upp va båda rätt trötta på täbban, så vi kollade när bussen gick .. dt va nästan ev halvtimme kvar så vi köpte lite godis och satte oss ute på busshållplatsen. Efter nån minut eller så kom en tjej som lyssnade, väldigt högt, på rolling Stones på hennes mp3 .. Jah tror att hon gillar dom ganska mkt, för hennes mp3-fodral va me dom och så hade hon en Rolling Stones-tröja på sej :P Sen kom ett ungt par som skulle me vår buss .. Vi trodde nt att att tjejen gillade killen speciellt mkt, för hon bad honom typ hela tiden att sluta när han la armen runt henne eller nåt sånt. Jah fattar vrf, han va feett snuskig! Typ skitflottigt hår och jättehåriga armar ! :S På bussen hem satte vi oss längst bak och dom satt typ 7 säten framför oss eller nåt .. Och vi tog massa bilder på dom som vi skulle lägga in på bloggen, och en gång så vände sej tjejen om :O Feeeett pinsamt asså! Men tror nt att hon fattade att vi tog bilder (hoppas nt dt i alla fall .. ) ajaa .. När vi kom hem igen gick vi hem till mej, lämnade mina grejer och gick till Cissan och käkade pizza. Då ringde hennes mamma och sa att hon skulle hämta Cissan om typ 1 timme, och att jah fick följa me och käka där och så om jah ville. Så jah följde me, men precis när vi skulle åka så såg jah att dt brann i lekparken, och dt va typ 2 killar i 10-års åldern som höll på att bränna tidningar :S Marie gick o sa till, och dt va nog bra, annars hade ju hela planket kunnat tagit eld... När vi kom ut på landet så skulle vi typ äta på en gång. Dt va ganska svårt för mej och åsnan att äta, för vi hade ju typ just käkat pizza, och dt visste nt Marie och Bosse. Sen satte vi oss vid datan och hittade en jätteruulig hemsida : http://www.vetgirig.nu/. Dt är typ en sida med massa frågesporter (aa) ;) Pappa hämtade mej vid typ tio, och när jah kom hem kollade jah på tv ett tag och sen la jah mej och läste.




Min väska ..               Mina inköp..         Åsnans inköp ..


                S   K   A   B   B  -  R   Å   T   T   A    N !

Massa pussar till er kära läsare ! <33
/ Eran M


Bilder från i förrgår !

Här kmr lite bilder från kvällen me Åsnan !





OS-invigningen !




Om igår .. :)

Hejhej ! <3

Jah hann nt skriva igår, så jah gör dt ni istället ..

När jah hade gjort mej i ordning och så och suttit vid datan ett tag gick jah till Åsnan. Vi skulle jue göra fint i hennes rum och så .. När jah kom dit så hade hon dragit ut alla sina lådor på golvet och tagit ut allt som låg i dom .. Jah ba: öhm .. Hur städar du egentligen ? Dt såg verkligen ut som ett bombnedslag därinne .. :S Men i alla fall så frågade jah om jah skulle hjälpa till, och så satte jah mej och typ plockade me lite grejer i hennes bokhylla. När jah satt och fiffade lite där hittade jah en film som dt va aslänge sen jah såg, Ella den förtrollade :P (a) Haha, vet ni vad? Då frågade Cissan om vi skulle kolla på den ist. för att städa x) Så vi kollade på den, och nör den va slut gick vi hem till mej och satte oss vid datan och laddade ner massa nya bra låtar till mobilerna. Sen kom åsnis på att hon hade fått ett mejl av Anna där dt stod hur man skulle göra när man gjorde en ny desigt till bloggen. Vi bestämde oss för att göra ett tappert försök till dt, och efter typ 2 timmar eller nåt så lyckades vi faktiskt :O Dt blev ju nt riktigt bra (som ni ser) men jah e i alla fall stolt över min insats! Men i alla fall, sen skulle hon käka, och då tvingade pappa mej att kolla på OS .. Dt va faktiskt rätt bra ... (a) När Cissan kom tbx satte vi oss vid datan igen och finslipade på min design .. Sen skulle jah äta. Vi fick grillade bratwurst och nån annan korv som jag nt kommer ihåg va den hette .. Det blev en ganska lång middag, för pappa och jah va tvugna att ge Martin en liten lektion hur man äter normalt eller vad man ska säga .. Han äter verkligen som en gris ! När jah hade ätit klart gick jah och Åsnan ut till lekparken och gungade .. Efter ett tag satte vi oss på rutchkanan och pratade .. Då sa Åsnis att vi skulle ta lite bilder på oss med självutlösaren på mobilen .. Så vi ställde den på en liten planka som sticker ut från klätterställningen och så gick Cissan upp på taket yill lekstugan, och jah skulle liksom trycka så att den tog kort och sen springa och klättra upp på taket :S Gissa hur dt gick ? Varje gång jah hoppade ner från klätterställningen ramlade mobilen ner. Men vi fick några bra bilder i alla fall :) Sen tog vi lite andra bilder oxxå , och så köpte vi varsin glass i kiosken (jah en magnum mayan mystica och älsklingen köpte en classic)
Efter ett tag blev vi typ askalla och gick in till mej, och i mitt rum satt Martin och kollade på hemligheternas kammare, så då gjorde vi oxxå dt .. Men sen gick han ut till pappa och då började vi kolla på reprisen av OS och så flummade vi totalt och tog massa bilder på dt x) Vissa blev bra, och vissa blev.. ja, nt bra ;) :P När dt va slut gick Cissan hem och jah kollade på Tristan och Isolde en liten stund, tills jah nästan sov, då gick jah och la mej :)

Lägger in bilder imorrn !

Hare bääst allihop ! <33
/ M

08/08-08 08.08

God morgon *gäsp* !

Jag och Åsnan bestämde igåt att vi skulle gå upp tidigt idag för att skriva ett inlägg som publicerades precis kl 08:08. Eftersom dt är8/8-08 idag blir dt ju liksom 080808 kl. 08.08 :P Hehe .. Dt är nt direkt varje dag dt blir så .. :) Idag är dt ju OS-invigningen oxxå .. Tror nt jah ska se dt men i alla fall .. Jag och Cissan va ute igår kväll när dt spöregnade (a) Vi typ stod bara i lekparken och pratade .. Dt va jättemysigt ! Blev i och för sej ganska blöt och kall efter ett tag så då gick vi in till mej och kollade på Heart breakers ;) Idag ska jah hjälpa Cissan me hennes rum .. Vi ska typ städa och lite sånt och kankse möblera om (stavas dt så ?? xD ) Men innan dt tror jah att jah ska sova lite .. Är mega trött !

Hare så braa ! <33
/ M

Dålig humor ???

Tjeena ! <3

När jah hade legat och "vilat" (/kollat på film) i nästan 2 timmar blev dt lite bättre i revbenen .. Så jag passade på att städa rummet lite (a) Jag måste bara säga en sak .. : Åsnan (även känd som ceclaan.blogg.se) har väääärldens tråkigaste humor ! Fick ett sms nyss där hon skrev att hon just hade blivit sjuk.. Och jah gick på dt .. Sen ba: Åsnan skojade bara, ska vi ses ute om 15 min ? Man blir bara sååå irriterad på henne då!! Nån som håller med ? Imorrn ska jah dessutom hkälpa henne att städa hennes rum! :S Och dt här är tacken ?! Ajaa .. Man får väl försöka leva vidare ... Men dt blir ju förstås nt så lätt eftersom hon skämtar (dåligt) flera ggr om dan .. Men vad ska man göra (?) Nu ska jah i alla fall gå ut och träffa henne :) <3

Sköt om er !<33
/ Eran M

Före,efter ..

Nu har jag hittat några bilder på mitt hår förut och tagit en bild på mitt hår nu ..


I miss U !

Heej igen mina sötisar ! <33

Idag har jag vart en duktig flicka :D x) För vet ni ? Jah va ute och sprang idag i nästan 45 minuter :O Och jah kan ju bara säga att dt är ganska mkt när dt gäller mej :P Sen gick jah in och åt varma nudlar, för jah fick jätteont i halsen när jah sprang "/ Och just nu kan jah typ nt göra nåt alls ..  Fick ont i mina revben igen för typ en halvtimme sen .. :'( Jag gjorde illa dom för ungefär 2 veckor sen, och så gick dt över efter några dar .. Och nu har dt börjaat göra ont igen! Så just nu sitter jag och kollar på High school musical (eller jah kollar nt direkt, jah sitter vid datan..) har gjort en superfin press på pea om min älskingsflicka ! <33 Och så äre en asgullig och hyperbra låt i bakrunden : I miss you med Miley Cyrus xD (?) Den är i alla fall jättebra ;) <3 Hahhah, jah gick just in på älsklingens pea, hon ba :
Minna jegenberg
Du är min sol,
Du är min struts,   (??) dt va dt som va "hahhah" btw <3
Du är min ängel,
Du är min soulmate,
Du är min andra halva,
Du är mitt hjärta,
Du är mitt liv,
Du är mitt allt
Jag älskar dej hjärtat<3

Naaaw, hon e min lila åsna !<333 Bara min !
Men nu ska jag ta fram en värmedyna och lägga mej och kolla på film :)

Tjingeling ! <33
/ M

Fiiint(a)<33

Hola läsare ! <33

Jag kom just hem från mamma nu .. Gick dit vid typ ett idag för att hon skulle färga mitt håt och så :D<3 Det blev jättefint! (a) Lite mörkare än jag väntade mej kanske, men jah gillar det groovt ! Hm .. Det är nåt cp med min mobil :S Man kan nt ladda ner bilderna från den till datan .. Tänkte lägga in en bild på nya hårfärgen, men får provar imorrn igen om dt går ;) Jag har vart hos mamma typ hela dan idag .. Kollade på Heart breakers (a) Heh, den är bra :) xD Och så har jah hjälpt mamma med maten "/ Jag är nt direkt bääst på att laga mat, så jah fick göra "marineringen" eller va fan dt heter, till kycklingen och så fick jag göra en sås. Vi åt indiskt idag :) Dt är fett störande, för vi har några grannar (mittemot våran baksida, där vi oftast äter middag) som har 3 st skiiiitjobbiga barn : Vidar, Vera och Freja .. Och jag överdriver nt: Dom skriker som fan 24/7!! Det är så jävla jobbigt, speciellt på mornarna när man ligger och sover och dom äter frukost (typ vid sju) på deras baksida och när man äter middag!  Ajaa .. Dt va rätt länge sen  vi åt dt, men det va riktigt gott faktiskt ! :D Det roliga förstördes naturligtvid av Gustav som skulle käka hos oss idag :'( Men - jag kan nt fatta att jag säget dt här - jag tror att han börjar bli lite normalare nu ... Vem vet ? Han kanske bara spelade eftersom mamma va där .. Vad har jag mer gjort idag ..? Jo, jag har läst ut en bok som jah hittade i Mys rum: Berts första betraktelser x) Det va den enda jah hittade, så döm mej nt! Alla bra böcker är hos pappa och jah glömde ta me mej nån .. Idag klockan nio är dt dubbelavsnitt va Project runaway (på 3:an) så om ni nt har nåt annat för er tkr jah att ni kan kolla på dt! Dt är faktiskt riktigt bra tkr jah! Dt är en reality-serie där dt är massa designers som designar kläder :P Okej, dt lät ju kul (?) Jag är nt världens bästa på att förklara direkt, men dt är faktiskt riktigt bra !
Men nu ska jag kolla på tv :D

Pussaaar ! <333
/ M

Idag typ ..

God morgon eller nåt .. ! <33

Gud asså ! Är jag puckad, eller vaad ?! Jag hade råkat ställa min klocka på ringning i morse ! tidigt dessutom ! Samma tid som jah går upp när dt är skola .. 06.30 ! :'( Fyfan va chockad man blev när det helt plötsligt började ringa ! Åhh, fett störande. Jag kunde i alla fall somna om efter dt, dt va jue bra .. Sen vaknade jah halv 10 .. lite mer lagom för mej ;) Då satte jah mej tid tv:n och kollade på nåt fjantigt tjafs .. Sen kollade jag på Hannah Montana en stund (?) och käkade frulle (nyttigt idag: En riktigt grov macka, te och lite fruktsallad som jag gjorde :) ) Mohaha, mamma ringde just och sa att det blev lite dålig stämning hemma hos henne igår för My hade en kompis där och så tänkte dom kolla på film .. Men typ alla (bra) filmer är här (aa) x) hehe, måste nog ta me några i alla fall när jag går till mamma sen idag .. :P Just nu har jag ganska tråk .. Sitter bara vid datan och lyssnar på musik typ .. Tänkte kanske ta ett bad nu och lägga på en ansiktsmask (?) ;) Det är jue lite trevligt! Jag kollade på Morden i midsomer igår, dt va typ första ggn på ganska länge .. Det va ganska bra den här ggn tkr jah :) Men dt är typ alltid nåt jah nt fattar .. Det är så mkt namn och platser i dt, och dt blir lite svårt att hålla reda på allt/alla hela tiden tkr jah .. Är det bara jag ??
När jag satte mej vid datan idag hade jah fått nåt mejl av Freddi, nåt horoskops-test eller nåt :S Jag hade tråkigt så jag gjorde det, och ibland stämmer ju faktiskt såna där tester, men nt det här!
Idag är dt ju faktiskt ganska bra väder, right ? nt direkt varmt eller så, men det är i alla fall lite sol :D Men nu ska jag bada lite tror jah ..

Hare bääst ! <3
/ M

Lääängtar !

Åhhh! Jag längtar tills imorrn .. Jag ska ju färga håret då ;) :P Det ska bli naajs .. (a) Har gjort det några ggr innan, och det är nog dax att göra om dt nu .. Hoppas bara att det nt blir "konstigt" på nåt sätt, typ för ljust eller nåt :S
Höhö, kommer ihåg första ggn jag färgade .. Jag hade haft cendré innan, och sen blev det typ kanstanj-rött ! Jag började typ gråta xD Sen skulle jag till en kompis i vallentuna och sova över på kvällen, och ja ba: "Neeeej! Jag kan ju nt åka när jah ser ut såhär !" Men jag vande mej efter nån timme eller så, och det va faktiskt mkt finare än min gamla hårfärg! Och det tyckte Linnea och Jasmin oxxå :) Det va Linnea jag sov hos då, och så träffade jah Jasmin då .. jag saknar dom ! Det va mina bästuusar när jag bodde i v-gården .. Vi träffas nt så ofta nu för tiden "/ Det är lite trist .. Och vi har nt kunnat ses på lovet heller för Linnea är på husvagnssemester och Jasmin är i Iran. Men vi skulle typ hitta på nåt när dom kmr hem! Vet nt riktigt när det blir, men förhoppningsvis nån ggn på lovet :)
Hehe .. Det här blev ju ett sammanhängande inlägg x) Började med att jag längtar tills imorrn, och slutade med att jag vill träffa Jasmin och Linnea snart :P
Nu borde jag nog sluta skriva, innan jag börjar tjata om elefanter i Miami eller nåt liknande :S (fråga nt .. )

Dagens ..

Dagens humör: Allmänt glad
Dagens borde: Sluta sitta vid datan .. (a)
Dagens frisyr:
Utsläppt och luggen i hårspänne
Dagens klädsel: Jeans, svart line och vit tröja
Dagens planer: Morden i modsomer bara typ ..
Dagens materiella vill ha: peeengar ! desperat !!!
Dagens längtan: Imorrn .. (färga håret .. :O )
Dagens beroende: Mobilen, ofc ;)
Dagens tråkigaste:
Åsnan skulle ill landet igen .. :(
Dagens personer: Ciissan och Emme <33
Dagens irritation: gå upp klockan 9 bara för att åka och handla me mamma "/
Dagens låt: Just dance - Lady Gaga
Dagens outfit:

Just dance <3

Hej igen ! <3 Saknat mej ? (a)

Nu har älsklings-åsnan gått iväg till Micke och Annie (hennes brorsa och hans flickis) :( Hon ska käka där idag nämligen .. ;) Och träffa Krokson <3333

Älsklings-kissen <33

Nu sitter jag bara och lyssnar på dagens favoritlåt :
Just dance med Lady Gaga (?)

http://www.youtube.com/watch?v=BCyX3DNAeGs

A red one
Convict
Gaga
I've had a little bit too much
All of the people start to rush.
Start to rush babe.
How does he twist the dance?
Can't find my drink or man.
Where are my keys, I lost my phone.
What's go-ing out on the floor?
I love this record baby, but I can't see straight anymore.
Keep it cool what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright.

Just dance. Gunna be okay.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Spin that record babe.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Gunna be okay.
Duh-duh-duh-duh
Dance. Dance. Dance. Ju-just dance.

Wish I could shut my playboy mouth.
How'd I turn my shirt inside out? Inside out babe.
Control your poison babe
Roses with thorns they say.
And we're all gettin' hosed tonight.
What's go-ing out on the floor?
I love this record baby, but I can't see straight anymore.
Keep it cool what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright.

Just dance. Gunna be okay.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Spin that record babe.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Gunna be okay.
Duh-duh-duh-duh
Dance. Dance. Dance. Ju-just dance.

When I come through on the dance floor checkin out that catalogue.
Can't believe my eyes so many women without a flaw.
And I ain't gonn' give it up, steady tryna pick it up like the car
I'ma hit it, I'ma hit it and flex until the til done until tomorr' yeah.
Show me I can see that you got so much in the jean
The way you twirling up them hips round and round
There's no reason, I know why you can't leave here with me
In the meantime stand, let me watch you break it down.

Just dance. Gunna be okay.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Spin that record babe.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Gunna be okay.
Duh-duh-duh-duh
Dance. Dance. Dance. Ju-just dance.

I'm psychotic synchypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic synchypnotic
I got my brand electronic
I'm psychotic synchypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic synchypnotic
I got my brand electronic

Go. Use your muscle comin out work and hustle
I got it, just stay close enough to get it
Go slow. Drive it, clean it like so clean it's been molesto, I got it, and your popped coll'

Just dance. Gunna be okay.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Spin that record babe.
Da-doo-doo-doo
Just dance. Gunna be okay.
Duh-duh-duh-duh
Dance. Dance. Dance. Ju-just dance.


Nu ska jag käka .. Skriver kanske senare ..
Sees

Surprise :) <33

Ciao ! <33

Jag fick en trevlig överaskning här på eftermiddan .. Jag satt o kollade på tv (inget bra för övrigt ..) och då hörde jag att min mobil vibrerade som den gör ibland, när nån ringer, och då va det Cissan <33 Jag hann nt svara men jag hade fått ett sms oxxå av henne där det stod att hon skulle komma hit idag (typ nu asså) Och så svarade jag .. Men det hann typ nt ens skickas nästan för då ringde hon på min dörr :D Chock ? Jaa ... Hon bor på landet nu, förstår ni ... Och ska nt komma hem förrens på fredag, så ja ba : Ohhh :) Trevlig överaskning skulle man kunna säga .. !
Nu sitter vi bara vid datan och lyssnar (just nu) på Takida - Curly sue ... ;) Men innan det så rockade vi loss totalt till Bad reputation, thaaahaa :D Det va tider det .. fråga nt. ... Jaja, här kommer lite bilder på min åsna :) <33


Fräscha, right ? (aa) <3

Nu lämnar jag över till min poolers, även känd som åsne-tjärt ! (ceclaan.blogg.se)

Byee ! <33
/ M


Saaknar <3333

Det finns mest troligt bara en positv sak me att börja skolan igen. Träffa alla kompisar !
Åhhh, saknar mina små söötisar Emme o Lenna meest ! :( Vi måste seriöst ses snaart! Vi har ju typ nt setts på hela sommaren ..
Älskar er tjeejer !


Älsklingarna såklaart ! <3333

Trååk ..

Heej ígen ! <3

Nu är jag hemma från Maxi .. Nu sitter jag bara och tråkar .. Eller jag kollar på Mean girls och käkar en mayan mystica som jag fick av mamma :D Vettefan vad jag ska hitta på hela dan idag.. Men vet ni ? Imorrn ska jag färga om mitt hår (aa) ;) Färgen hette typ caf'é latte eller nåt :P Fint va ?
Jaha .. Vad ska jag hitta på nu då ? Hehe, gjorde just det där fjortistestet på nån hemsida... :P Blev typ 45 % fjortis :S Nej ... Nu pallar jag inte skriva mer .. skriver kanske senare .. :)

Puussar <33
/ M

Kortis :)

Hola läsare ! :D <33

Idag (om typ 30 min) ska jag följa med mamma och storhandla på Ica Maxi .. Fattar inte direkt varför vi måste åka så tidigt, menmen ... Jag måste typ följa me i alla fall, för hon hittar inte dit xD
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra .. Har typ inget bestämt men det blir väl bara lite chill och så .. Man vill ju inte direkt va ute i det här skitvädret ! Det regnar jue liksom oavbrutet ! "/ Inte kul .. Det känns som det är typ November !
Ajaa .. Nu måste jag göra mej i ordning. Skriver mer lite senare !


 Puss&Kram <33
/ M

Typ en till ... (a)

Hur bor du: Lägenhet / Rött radhus
Brukar du komma i tid: Japp (a)
Hur lång är du: Vet inte .. Kort (?)
Kan du laga mat: Nja .. Kan är väl en överdrift
Vad jobbar du med/pluggar du: plugg i skolan ..
Vad har du på dig just nu: Svarta jeans och svart t-shirt med siffror på
Har du någon fobi: Småkryp och ormar
Hade du en bra kväll igår: Ja, typ ;)
 Vilket är ditt senaste inköp: En pimpim-påse x)
Din favoritdryck på morgonen: Thé
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Månadspeng ..
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: vet nt ..
Vem snackade du med senast: Anna <3
Varm favoritdricka: thé (med mumsig smak (aa) )
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: .... (?)
När gjorde du senast något riktigt dumt: Kommer nt ihåg ..
Saknar du någon just nu: Jaaa!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Jag är ganska lättirriterad .. xD
Någon jag stör mig på: My
Intressen: Gymnastik, poolers, data (a) och läsa typ :)
Senaste person du kramade: Cissan
Senaste person du ringde: Mamma :P
Senaste person som ringde dig: Vet inte
Vad drack du senast: Juice
Vill du ha barn: Ja :) Nt nu kanske, men seen (aa)
Längtar du till din nästa födelsedag: Jaa :D (om 21 dagar)
Har rakat dina ben någon gång: aah ..
Är du sugen på något nu: Ja
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Gillar inte ens kaffe "/
Använder du hudkräm: Japp
Attraheras du av män med skägg: Nej
Micro-pop eller poppa själv: Micro-pop
Brukar du baka: Ja
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jomen det tror jah ..
Vilken låt lyssnade du senast på: Kat DeLuna (stavning ?) - Run the show
Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej
Vad tycker du är äckligt: Småkryp!!
Har du pengar på mobilen: Abonnemang (?)
Vilken svordom använder du mest? Fan, skit
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? Pappa/mamma väker mej (a)
Var köper du dina matvaror ifrån? Jag brukar inte direkt handla dom själv .. :P
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? TAA !!!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Kläder!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Hmm ... Tror nt det
När var senast någon stötte på dig? Vet inte
Vad åt du till middag senast? Spagetti och köttfärssås
Kan du vissla? Japp
Tittade du på tecknat när du var liten? Ja, gör det ibland nu oxxå (aa) xD
Äger du några popband t-shirts? Neej ..
När flög du senast? 2 år sen typ :S
Pratar du några andra språk? Har engelska o franska i skolan .. Är inte bra på nåt av det
Har du gråtit offentligt? Ja .. :P
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej
Vad har du med dig in på bion? Dricka och lite godis
Vad har du för väder? Reegn .. !
Vilket var ditt favoritämne i skolan? (är ?) Svenska och dans
När sov du senast på golvet? Vet inte
Vilken är din favorit drink? Vet inte
Gillar du din boendesituation? Ja
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? Typ minst 8
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej, oftast inte i alla fall
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14
Tror du på liv på andra planeter? Lite .. Man vet ju aldrig
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Inget speciellt typ
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Som det ser ut nu : NEEJ! Har höjdskräck som in i helvete!
Tycker du om att krama folk? Kompisar: ja. Folk : ??
Äger du en digitalkamera? Ja
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Typ inegn (tror jag i alla fall)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Eh .. Ja ! Det är inte direkt sjyst !
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
Är du mörkrädd? Jaa .. ! Tyvär "/
Tre saker du alltid har med dig? Mobilen, iPod och .. vet inte

Lista ..

[  ] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[X] Du har en iPod/MP3 spelare.
[  ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[  ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[X] Du har aldrig blivit nedslagen.
[X] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[X] Ditt rum är stort nog för dig.
[X] Du har varit på konserter.
[X] Du samlar på något normalt.
[  ] Du längtar till skolan.
[X] Du önskar inte att du var någon annan.
[  ] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[  ] Du äger en bil.
[  ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[/] Du är nöjd med ditt utseende.
[  ] Du har inget självförtroende alls.
[  ] Du har aldrig fått IG.
[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[X] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[  ] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 10 låtar.
[X] Du har inga "fiender".
[X] Du är en ganska snäll person.

Total:23
-----------
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Om i helgen ..

Heej allihop! :D

Jag har inte kunnat skriva på ett tag av 2 anledningar : I lördags sov jag hos mamma och datan där är paj ... Och när jag skulle skriva igår så börade det åska som in i helvete (igen) så då kunde jah inte ha på datan "/
Juste, i fredags skrev jag inte mer heller, för jag va me Cissan älsk som kom hem då och det blev rätt sent ;) (aa)

Fredag !

Cissan kom hem ungefär halv 6 i fredags, så vi träffades i lekparken och kollade på lite bilder som hon hade tagit och så .. Sen gick vi inte till mej o så visade jag mitt rum lite snabbt och så gick vi till Cissan för hon skulle visa mej en persom i hennes klass i skolkatalogen. Och så fick jag en jättegullig liten tavla av henne som hon hade köpt i Grekland som det stod en liten dikt på :
A friend is someone who understands your past, believes in your future and accept you today the way you are .
Gullig va ? :)
Sen gick vi ner och köpte pizza som vi käkade hemma hos mej :D



Efter vi hade suttit och flummat ett bra tag gick vi ut, köpte varsin Mayan mystica och satte oss på en sån där hopp-grej-"karusell" som finns nere i centrumet. Då kom det några tjejer från hennes klass som vi snackade med ett tag .. Sen gick vi in till me och kollade på Bombay drems :P

Lördag !

Idag skulle vi in till stan och kolla på pride. Vi fick skjuts till danderyd där vi skulle träffa mamma och Martin. Vi gick av vid Östermalmstorg och så gick vi för att hitta nåt bra ställe att stå på. Efter ett tag kom Gustav och hans mamma oxxå ..
Paraden började ungefär vid 1 och höll på i en och en halv timme ungrfär. Vi fick en jättebra plats på Kungsgatan så vi såg allt och så ... Dessutom stod vi långt fram så vi fick massa gratisgrejer ; Klubbor, en ros, en kondom, godis, en Mer-flaska och massa reklamblad ;) (a)  Det va jättebra i år tycker jag ! Tog inga bilder men i alla fall ...
Efter paraden skulle mamma, Martin, Gustav och Karin åka hem direkt men jag och Cissan ville stanna ett tag och shoppa (?) Vi gick till donken och fick plats nästan på en gång :D Det va lite bra, för det va asmkt folk där .. Sen försökte vi hitta en affär som jag hade sett när vi gick dit .. Vi hittade den inte, och istället tappade vi bort oss typ :S :P Varför finns det inga kartor inne i stan ?! Som det finns i täbban ... Och där är det ändå MYCKET lättare att hitta !! Men vi hittade en annan rolig affär :) Typ Lagerhaus eller nåt sånt :P Cissan köpte 3 ljus till hennes rum ... Jag va förresten väääldigt smart den dan .. Jag hade shorts och t-shirt på mej :S :O Det regnade typ hela tiden så när vi skulle åka hem va jag typ helt blöt och kall ! Innan vi åkte hem köpte vi varsin donut på 7-eleven och gick till tunnelbanan ..



Söndag !

Jag va hemma hos mamma typ hela dan igår .. Jag spelade Guitar hero med My, kollade på en asskum film och läste ..
Jag gjorde inte så mkt mer .. Eller jo, jag kollade på en film som gick på tv vid 8 .. Inte speciellt bra, men i alla fall :P

Idag !

Jag vaknade typ 10 idag .. Då satte jag på tv:n och halvsov typ en timme .. Har inte sovit så bra inatt, så jag har vart astrött hela dan .. Jag kollade på Grease 2 oxxå .. Herregud asså, ettan är såååå mkt bättre ! Den va ganska dålig ... !!
Jag har inte gjort så mkt mer idag .. Bara läst och kollat på tv och lite sånt ;)

Dagens humör:
Trött men glad
Dagens borde: gå ut (?)
Dagens frisyr: Uppsatt i toffs
Dagens klädsel: Svarta jeans och t-shirt
Dagens planer: Vet inte...
Dagens materiella vill ha: Peengar !
Dagens längtan: Till Cissan älsk <33 Saknar dej !
Dagens beroende: Inget ..
Dagens tråkigaste: Tråkigt ..
Dagens irritation: tröööött  !
Dagens låt: You and me med .. vet inte (?) :P
Dagens outfit:



Puuussar på er mina älsklingar ! <33
/ M

Snaart ! <33

Heej igen <33

Nu är mitt rum klart .. Det är jättefint! Men det är inte riiktigt klart, jag har fått en klätterväxt som vi ska "sätta upp" på väggen lite så att den klättrar ;)
Fyfan va det åskade här förut !! Det höll dessutom på att slå ner i vårt modem :O Men proffsig som jag är hann jag dra ut sladdarna ! :D (a) Pappa kunde inte göra det i alla fall, för han och mamma va nere i tvättstugan och manglade .. Dom märkte det inte ens ! :S
Vet ni vad som händer snart ? Ciiissan komer hem om ungefär 30 min :D <33333333333 Fett kuuul att träffa henne igen ! Det känns som vi inte har setts på typ 2 månader eller nåt :'( </3
Och imorrn händer det nåt kul oxxå ... ! Det är jue Pride-festivaln inne i stan och jag ska dit me Martin och mamma och mamma sa att Cissan får förja me om hon får/vill och hon både vill och fick! :D <3

Puussar på er alla ! <33
/ Eran M


Äntligen ! <3333

Hejhej alla läsare ! <33


Åhhh, idag är dagen inne ! ÄÄÄÄNTLIGEN ! Älsklingen kommer heem idag ! :D <33 Om ungefär 4 timmar ! (a)
Idag kommer mamma hit och ska hjälpa pappa att bära ner en byrå som jag har i mitt rum nu .. Dom ska ställa den i källaren för jag vill inte ha den i mitt rum längre, den passar inte speciellt bra där .. Istället ska jag ställa upp ett litet svart bord där som jag köpte på Ikea för typ 5 månader sen (?) ;)
Just nu sitter jag typ bara vid datan och lyssnar på låten om Cissan har på sin pea ... " A drop in the ocean " Den är verkligen gryymt bra ! Jag hittade en supergullig video från One Tree Hill med den låten :
http://www.youtube.com/watch?v=oiX9afOp1FY&feature=related

Dagens humör:  Superglaaaad !
Dagens borde: Vet inte ...
Dagens klädsel: Jeansshorts och vit t-shirt med tryck
Dagens planer: Ciiiiissan  <33333
Dagens materiella vill ha: En Mayan Mystica
Dagens längtan: kl. 16.00 idag och födelsedag 25/8 :D
Dagens beroende: Inget (än)
Dagens tråkigaste: vänta ända tilll klockan fyra !
Dagens person: Cissan, mamma o pappa (a) :P
Dagens irritation: Hon kommer kl. 16.00 - det är typ hundra år dit !
Dagens låt: A drop in the ocean - Ron Pope

Nu ska jag gå ut på balkongen och sola ;)

Puss&Kram
/ M


RSS 2.0