Dåligt ..!

Heejsan, jah är jätteledsen för den dåliga uppdateringen! Men dt har vart lite mkt nu med skolan och allt .. Jah har tappat bort min skåpnyckel oxxå, så har typ panik ! Jah måste nog köpa en ny, för jah har vänt upp och ner på hela rummet och letat i hela lägenheten och jah har nt hittat den nånstans :'( En annas sak som nt känns bra i skolan just nu, är att jah bråkade me en kompis på lovet, och vi va jättebra komisar förut, men nu pratar vi typ nt ens me varandra .. "/ Men jah har i alla fall börjat gilla vårt schema :P Men igår va jah bara i skolan typ. Vi hade biologi, hemkunskap, matte och so. Hehe, vi hade bara so i typ 30min sen fick vi sluta :D När vi hade slutat gick jah till eneby torg för att jah skulle hem (?) Dt va bara liite störande, för min buss hade gått för ungefär 2min sen -.- Nästa buss gick om en timme, så jah bestämde mej för att åka till danderyd ist och ta 607:an hem. Den går mkt oftare, så jah behövde bara vänta 10min eller så när jah kom dit. Jah gjorde nt direkt nåt speciellt sen .. Men vid nio ungefär kom bästastevännen hem från sin match, och så kollade vi på Casanova kanal5 :)



Jah gillar den filmen, lite väl mkt namn kanske, men dt funkar (a) När den va slut gick Cissan hem och jah gick och la mej. Idag åkte jah, pappa och Martin till täbban för att Martin behvde nya skor till handbollen. Sen gick vi förbi u-turn och så sa pappa att jah skulle hitta ett par jeans som jah ville ha, och så skulle jah få dom på måndag på min födelsedag (aa) Så jah har redan glömt att jah har fått dom ;) (a) När jah kom hem mötte jah Cissan utanför huset, och så gick vi till mej och nördade singstar i flera timmar x) Efter att vi hade käkat och så gick vi till ett ställe en bit ifrån våra hus .. Dt är så mysigt där, helt tyst och så. Men i alla fall, vi såg en bil som stod en bit därifrån som dt stod en lite smårolig sak på :



Vi skulle bara ta en bild på dt, då kom dt nån tant och ba: " Hallå där, vad håller ni med?! Ni ser väldigt oskyldiga ut" Vi blev skiträdda, för vi hade lixom nt gjort nåt alls, och hon ba "Jaha, jah trodde att ni kollade bilarna. För dom står ju faktiskt ivägen fö brandbilen. Dom borde parkara här istället! Dt här är min hund Morris förresten. ge honom lite godis. kan du dansa då? Braaa ! Men jah gillar ungdomar, jah har arbetat med dem som teaterlärare. Är du en teater-apa Morris?" Man ba, ursäkta ?! Men hon va i alla fall trevlig, bara att vi blev lite rädda (a) :P Vi va där i nån timme kanske, sen gick jah hem till mej och hon till sej, och nu kollar jah på nån seg film på tv (Beyond borders på 4:an)  och käkar lite godis :) Imorrn vet jah nt riktigt vad jah ska göra .. Men jah ska åka hem till mamma och hjälpa henne klippa Filippa, och så ska jah troligtvis va lite me Cissan <3
xoxo / Minna

Lämna ett spår!
Postat av: Camilla

svar: Nej, det är sant. Inget slåt OTH ;P ha en bra dag

2008-08-24 @ 13:44:45
URL: http://millaans.blogg.se/
Postat av: mathilda

jag har gått på handbol :P x)

2008-08-24 @ 20:24:52
URL: http://awaay.blogg.se/
Postat av: mathilda

vem bråkade du med??:(

2008-08-24 @ 20:26:13
URL: http://awaay.blogg.se/
Postat av: Jegenberg(a)<3

hehe, jaså ? <3

Jah kan nt säga dt här .. "/

2008-08-25 @ 15:38:56
URL: http://minnajegenberg.blogg.se/

Kommentera här så blir jag glader :)

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din e-post (publiceras inte):

Har du också en blogg kanske?:

Skriv häär:

Trackback
RSS 2.0