Hugo


Videoklipp från träningen!

Först Maria som tränar till dubbel (hon kan egentligen köra men vågar inte :/ ) och sen kör jag sträck. Men jag pikar jättemycket när jag går in i volten D:




Och här kör jag sträck. Men det här va i slutet av träningen (båda klippen) så det gick mycket bätte innan när jag inte var så död :)


Lägret

Nu har jag persat på hur länge jag varit i en gympahall i sträck. Nästan 23 timmar, det är vad jag kallar satsigt! ;)
Lägret var i alla fall sjukt kul, och extremt spårat xD Jag har tamigfan fått magrutor av allt garv! Nejrå, inte riktigt kanske... Men det var längesen jag hade så kul :D
Vi tränade väl 7 timmar (igår + idag) och sov ungefär 3 timmar :D Har ju alltid haft en dröm om att sova i gropen (jättestor skumgummi-kudde) men det slutade med att jag, Ebba och Maria låg på en tjockmatta på tumblinggolvet. Hehe.
Det var dock väldigt läskigt att träna idag. Min hjärna sov fortfarande medan kroppen var vaken, så jag ingen som helst kontroll över kroppen. Riktigt skumt..
Och just det, jag har redan en sjuk träningsverk i låren. Imorgon kommer bli en rolig dag. Inte.

Här är en randomfilm som Maria filmade när jag skulle köra en frivolt från trampolinen över Ebba :P Jättefint verkligen xD



Chockad!

Kom hem från träningen för en stund sen, och det var ganska mixade känslor idag asså..
Vi körde framåt på tumbling, och det gick inte bra alls -.- Min mage ville inte alls vara spänd idag O.o Så jag typ flög iväg lite random bara. Sånt är ju kul. Inte.
Däremot har jag aldrig kört så bra typ hopp! Körde sträck -> halvskruv :D Det kallas YIHAA! ^^
Och lördag till söndag är det läger med övernattning i torpet :D Mycket trevligt! :D

Pompe

Fyra månader sen idag. Och saknaden gör så ont!


Träningen

Träningen idag var rätt spårad! Tränaren va sjuk, så Henke (eg. en som också tränar med oss) hoppade in. Flickisarna går bättre och bättre, men försöken till rondat-flickis går inte lika bra -.- Flög ut i gropen och landade på nacken efter en rondat. Så jag är liiiite stel i nacken nu :/ Annars mycket flumm med Anna, Ebba och Maria as usual xD
Oj, detta blev ju ett rätt ointressant inlägg för icke-gymnastikfolk.. Menmen :D
Nu ska jag kolla på Ice Age med pappa och lillebror ^^
Ha en trevlig lördagkväll! :)

RSS 2.0