What doesn't kill you makes you stronger

Kollar på Glee och gråter sönder halvt. Hehe mes jag är..
Det är väl lite överskottskänslor som jag har gått och hållt inne hela dagen idag och som svämmar över nu. Det var inte jättekul att vara i hallen idag. Eller det var underbart, men förjävligt. Ehm ja.. Anna fattar.



Skottdagen

Det kändes ju inte alls konstigt att gå upp över en timme tidigare idag (när jag har lov) än när jag går i skolan.. Menmen. Idag är det i alla fall jobb som gäller för min del, och det är väl blandade känslor för det. Det är första gången jag är i hallen där jag tränade förut sen jag slutade så det lär ju kännas kul. Eller inte.

 


Vår?! :D

Timbuktu - Fallskärm

Sportlov

..Och det firades med att tillbringa hela fredagkvällen i hallen med Annie. Mycket trevligt, som vanligt!


We both know I'm not what you need

Spenderar kvällen i sängen framför Glee - Valentine's day. Mycket bra!


Jag <3 mina små raringar!

Istället för gym blev det fyra timmars vikarie-träning i Östra Vallabrink idag, och det är vid såna tillfällen man inser hur mycket man tycker om sina egna små gymnaster! Efter tre år med mina raringar så vet de hur de ska vara för att allt ska gå så bra som möjligt. När vi stänger av musiken springer alla till mitten, de är tysta när i pratar, de som tjatar får inte sin vilja igenom osv.
Vi kan väl säga såhär: det var motsatsen med dagens grupper.

På tal om att älska, jag tycker om dig massor!<3


Synoptik goes datingservice

Känslan som uppstår när killen i kassan på Synoptik först failar grovt med datorn och sen försöker väga upp det genom att flörta... Kändes aningen awkward. Men ja, jag vet att mitt namn är galet coolt.


Glad chey

Fan vad jag älskar alla underbara föräldrar man träffar när man är tränare!! Ni gör det verkligen såå värt att tillbringa 40% av all ledig tid i hallen med massa barn!

Nu vill jag ha vår!

Fördelen med att vara kvällstrött och ha långa sovmorgnar: Man vaknar tidigt och kan göra massa vettiga saker innan man måste åka! Jag roade mig med att storstäda rummet och kolla på Grey's anatomy imorse. Känner mig rätt effektiv faktiskt ^^ Och lite lillgammal kanske..
Nu har det varit vinter ett tag och man har hunnit åka lite skidor, så nu kan det bli vår tycker jag! Det är mycket mysigare stämning allmänt på våren :3 Någon som håller med mig?

Bild från Kungsan i våras/somras.

 


Handstående

Kan ju underhålla med två riktigt tjusiga (notera ironin) bilder på mig och Annie. Jag i blått och Anna i svart.


<3

Det går ju faktiskt att ha en lyckad Alla hjärtans dag även om man är forever alone!
Två chill lektioner i skolan, "plugg" med Simba, Simon och Victor och sen träning med Annie innan våra gymnaster kom.
Nu sitter jag i sängen och panikar över att jag inte är klar med matten, men prioriterar bort det för <3-mys med jordgubbar och choklad! Lite älskad är man tydligen ^^



Valentine's day!

Glad alla hjärtans dag på er allihopa!
Jag ska strax dra iväg till skolan för att ha lite arkitektur, formgivning och fysik labb och sen tillbringas kvällen med min älskade<3
Hoppas alla får en underbar dag! Puss



.


Toppendag!

Somnade tolv, vaknade halv fem och var utanför skolan vid sex för att åka till Romme med skolan. Inte en av mina piggaste dagar, men åh det var underbart! -3 grader, halvsoligt och ingen blåst, grymt! Jag åkte mest med Linnea, Simon och Simon, och trots att dom åker myyycket bättre än jag så tror jag inte att sällskapet kunde varit så mycket bättre ^^

Och jag har inga bilder från dagen (illa, jag vet) så det får bli en random bild som är lite festlig sådär.


Tagga Romme imorgon!


Spökhallen

Största delen av dagen tillbringades med finaste Annie i Brinken (aka Spökhallen). Grymt skönt att få träna igen! Blev en del riktigt fina bilder också (stackars Simon...).

För er som inte ser det: Jag är KATT på mittenbilden.

I close my eyes and dream away

Åh det här är fint. Gåshud... Hon är 14... Inte helt okej.


This is my winter song to you


Sara Bareilles & Ingrid Michaelson - Winter Song

Home sweet home

Åh vad skönt det är att vara hemma igen! Jag har saknat min säng :3 Och typ människor och så. Trevligt att vara tillbaka i civilisationen igen!
Saknar det redan lite dock...




Hejdå Sälen

Nu åker vi från Hemfjällsbyn, och det har verkligen varit helt underbart att komma bort från allt ett tag. Man behöver en paus från livet ibland faktiskt, men det ska bli rätt skönt att komma hem nu också. Saknar massa folk! <3


Det var lite dimmigt idag...


Hungerspelen

Åh jag är typ lite halvt besatt för tillfället..<3


Kort dag med blek skidåkning

Vi har haft otippad tur med vädret både i tisdags och igår, så det var väl inte mer än rätt att det blev en kort dag i backen idag. Det var soligt och snöade inte, men det var väl sådär -14 och blåste som satan i gatan när man satt i liften. När man åkte var det lugnt. Men jag hade absolut ingen känsel i ansiktet när vi åkte därifrån vilket var lite smått obehagligt...
Jag fick känna mig lite blek när det gäller min skidåkning idag också eftersom min fasters man åkte med oss idag. Han kör old school-style och ser supersatsig ut när han åker. Och jag som tyckte att jag faktiskt hade börjat få in någon sorts teknik.. Inte direkt va.

Kvällens outfit!

Teenager post

 

 

 

 


Morgontankar

Jag tycker oftast att många ser väldigt bra ut i skidkläder, men det var en grej som slog mig igår när jag gick förbi ett fönster på ett hus intill backen. När jag tar på mig skidkläder så blir det typ en mini-makeover på mig, åt det negativa hållet. Plötsligt ser det ut som jag har gått upp 30kg, blivit typ dubbla storleken på bredden och har absolut inga former som helst. Det är inte direkt så att jag bryr mig jättemycket, jag är ju ändå där för att åka skidor, inte vinna nån skönhetstävling. Men det är inte direkt någon egoboost.
Note to self: Undvik alla fönster och speglar när du har skidkläder på dig.


Haha älska att den här bilden ser precis ut som den jag la upp igår. Men den är faktiskt färsk! -10 och dimmigt/soligt idag i alla fall.

Underbar dag!


Det här gjorde min dag!<3


Tandådalen


Två bilder jag tog vid Östra Tandådalen idag. Mobilen var det enda tillgängliga, därav den halvkassa kvallen ^^

Sol och -5 grader!

Utsikten från vardagsrummet (Östra Kalven), helt okej att se det här direkt på morgonen!

 


@Högfjällsbyn

Nu har vi landat i Sälen (eller ja, för typ några timmar sen), och det är så underbart att vara här igen! Det var tre år sen jag har här nu, och jag har verkligen saknat det.. Saknat skidåkningen över huvud taget. Okej att jag har åkt till Romme/Kungsberget en dag varje år, men det är inte riktigt samma sak. Man känner sig så fri på något sätt, och allt annat bara försvinner när man åker. Haha, jag låter som värsta hippien. Men ni som också är vana skidåkare förstår vad jag menar ;)
Ha det bäst och håll mig uppdaterad om vad som händer medan jag är borta! 


Jag och Anna, Kungsberget förra året.

Sälen imorgon

...Och det ska bli så otroligt jävla skönt att komma bort från allting ett tag!

Vinter

Promenix med Fifi vid Edsviken idag. Jag gillar verkligen vinter :3
Ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, det fick duga med mobilkameran.

Från Saw till Melodifestivalen...

Gårdagen spenderades först i stan med Annie och sen Saw IV och massa prat med bästavän. Vi har gjort framsteg sen vi såg första filmen för första gången i alla fall haha!
Nu är det hemmakväll med papi, min lilla vovve och Melodifestivalen. Enda bra hittills: Ana Gina och Dead by April.



Saxhopp-balans

Försökte köra ett saxhopp med en balans på slutet. Och ni ser ju hur det gick haha ;) Jag är väl medvetet om att ståbenet är helt böjt... -.- Men hey, jag börjar äntligen bli lite vigare igen! 


Vad fan är det för ljud du gör i början Anna haha?! x) <3

I väntan på bussen... As usual

Sovmorgon i all ära, men bor man i Sollentuna och går i skola i Täby är det fan omöjligt att komma i tid när man börjar! Jag har väntat på bussen i 35min nu och eftersom mina fingrar redan är döda (bokstavligt talat.) så kan jag lika gärna passa på att blogga. Har bara arkitektur och formgivning idag. Efter det blir det stan med Annie och ikväll ska jag träffa min väldigt saknade bästavän!
Jag tror precis att mina tår frös sönder. Ha en bra dag :D


Sovmorgon <3

Nu är jag på väg till skolan, och jag kan definitivt vänja mig vid att börja 14.20 varje torsdag! Jag har i alla fall bara matte idag (eller..?) men efter det måste jag sitta kvar i skolan och plugga innan jag drar till Byäng. Torsdagar innebär småtting-gympa i två timmar, eller en timme med 6-åringar och en med 9-åringar. Det känns knas att de är så stora nu.. Jag har varit tränare för dem sen de var fyra resp. sju år, och det känns nog fortfarande som de är så små faktiskt!
Efter jobbet blir det ett muskelpass på gymmet (utan Annie den lilla svikaren!) och sen mera plugg, woopwoop.
Och på tal om ingenting, -12 grader ute och det snöar snöflingor som är stora som pingisbollar ^^ <3


Vissa saker skulle jag klara mig utan att se...


And my head told my heart "Let love grow"

Åh detta är ju bara för bra..



Paus i plugget

  1. Something you really regret: Vissa personer, saker jag gjort och en del saker jag har sagt till folk.
  2. Do you have any cats: Hahaha, kuggfråga? ;)
  3. Celebrity crush: Hade en crush på Viggo Mortensen (Aragorn) för ett x antal år sen haha. Men han är nog den enda i alla fall.
  4. Do you have a boyfriend: Nope
  5. Favorite food: carbonara och coeur de filet provencale :3
  6. Sweetest thing someone said to you: Står nog mellan "Jag blir helt varm inombords när jag ser dig skratta" eller "dina ögon är finast på jorden" kanske.
  7. Someone you hate: Jag vill ju inte några namn här, meeen TGF räcker nog.
  8. What you’ve done today: Skola.. Och pluggat.
  9. Something you really wanna have: Nikon 5100<3
  10. Favorite drink: Isvatten eller chailatte
  11. Reason it’s been done with your ex: Åh den listan är lång.
  12. 3 people you miss: Cecilia, Mathilda och Anki
  13. Your favorite book: Oj.. Eldens hemlighet, HP-böckerna och PS. Jag älskar dig typ.
  14. Biggest blunder ever: Jag vet inte om jag har gjort nån supertabbe, men har gjort en hel del småtabbar -.-
  15. How I wanna marry later: Det har jag faktiskt inte funderat så mycket på, men stort ska det vara!
  16. The thing I am most insecure about: Klyscha/uttjatat svar? Men det måste väl vara utseendet i alla fall.
  17. The things you’d do if you could go back in time: Upskatta det jag hade tidigare innan det är för sent.
  18. The happiest moment in your life: Finns ju så otroligt många stunder! Maludden, gamla träningar, somras, med vänner...
  19. What you would buy if you had one million: Resa!! (England, New York, Alperna eller Nya Zeeland).
  20. The last time you cried and why: Haha igår..
  21. The reason you started blogging: Jag har bloggat i snart smart fyra år (!!!!!!) och jag kommer faktiskt inte ihåg varför. Tror det var nån fluga jag hakade på bara :P
  22. The thing you hate most about people: Lögner och dubbelmoral.
  23. What you are wearing: Mjukisar och tjocktröja, plugg-outfit ftw!
  24. How you feel right now: Lite trött/stressad/irriterad på en grej, men annars bra :D

Jag ogillar onsdagar

Det var något som slog mig i morse. Onsdagar måste ju utan tvekan vara veckans tråkigaste/jobbigaste dag. Alltså man har gått i skolan två dagar, vilket känns som en mindre evighet, och det är precis lika långt kvar tills det är helg igen. Det gör det ju inte precis roligare att de har klämt ihop alla jobbiga lektioner efter lunch på onsdagar.. Funny.
Meen nu har jag whinat klart ^^ Resten av den här veckan är heelt okej. Imorgon har jag bara matte i 50min, och börjar 14.20, och sen har jag två lektioner på fredag (en lektion där vi ritar i en och en halv timme, otroligt ansträngande).
Nu måste jag återgå till min uppsats om ett hus livscykel. Det är jättekul. Verkligen.


Orelaterad nostalgi-bild: check!

RSS 2.0