Jävla skitdag!

Hejsan, det va som jah trodde. Jah var verkligen helt död när jah kom hem. Vi ( Jah, Mathilda, Emme och Lenna)  möttes vid bibblan vid halv 9, och vi började med att cykla till Ella krog. Vi cyklade runt i typ en timme men hittade det inte. Jah ringde pappa och han sa att han trodde att det va ett litet rött hus som fanns där, och dt hade vi cyklad förbi typ massa med gånger !



Aningen störande! När vi va påväg där i från så såg vi att Emelie hade punka på cykeln. (närmsta mack va i täby kyrkby) men hon ville inte vända, så vi fortsatte. Efter ett tag mötte vi några andra människor (tror dt va typ Jakob, erik, Phiilip, Niclas och Victor)







Nästan hela tiden gick dt ganska långsamt, dels berodde dt på att Emme jue hade hål i sitt hjul, och dels berodde dt på att Tildah hade en för liten cykel "/
Det enda roliga på hela grejen va lunchen, mahaha! Fyfan va vi garvade asså! ♥
När vi hade gjort ungefär hälften så började dt spöregna! Jah hade med mej regställ, men inte Lenna oh Emme, så dom blev massor med blöta x)
När vi va .. ehm, nånstans, och alla va typ genomblöta, iskalla, vilse och allt, men ändå hade 3 kvar, så ringde vi Marie (so.lärare) och hon ba : Jag trodde alla gått hem för länge sen. man ba, hallååå ?! :'(
Jaja, jah åkte iaf fall hem till Lenna då och sen hämtade pappa mej lite senare. :)
Jah tänker i alla fall inte cykla på ett tag nu, har blåmärken över hela baken! ;'(

Lämna ett spår!
Postat av: emme

asså ja hade oxå regnställ, håll dej til sanningen lilla flickebarn!

2008-09-09 @ 18:34:40
Postat av: emme

asså ja hade oxå regnställ, håll dej til sanningen lilla flickebarn!

2008-09-09 @ 18:35:27

Kommentera här så blir jag glader :)

Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Din e-post (publiceras inte):

Har du också en blogg kanske?:

Skriv häär:

Trackback
RSS 2.0